Τελικά οι ΓΑΥΡΟΙ και οι RATM απειλούν την ελληνική καθεστηκυία τάξη της ΣΗΨΗΣ; Ή οι έμμισθοι «οπαδοί» επώνυμων φιλάθλων;



Πριν από αρκετούς μήνες, το site των μούτσων του Golendri, τα site της ΖΟΥΓΚΛΑΣ , παραΔΙΚ(Η)αστικά blog, και γενικά ιστοσελίδες που προάγουν και προπαγανδίζουν τον διεμφυλισμό, ανακάλυψαν εισαγγελικές διώξεις κατά των RATM, κλείσιμο του site από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επειδή ΤΑΧΑ απειλήσαμε τον πρωθυπουργό, υπουργούς και δικαστικούς λειτουργούς. «Τάισαν» για κάποιο διάστημα τα αντιολυμπιακά πρόβατα, όσο ήταν καυτή η υπόθεση της «Εγκληματικής Οργάνωσης» και του NOOR1, μέχρι  τη στιγμή που αυτά τα θέματα τα ανέλαβαν ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ και η ΑΠΑΛΛΑΓΗ του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη από τις γελοίες κατηγορίες του Γεωργέα, του Φύσσα , του Αρούλη Ασβεστά, του ΦΑΠΑθεοδώρου των Μπλούνηδων και των λοιπών καλαμαρακοφάγων, κατέστη ΓΕΓΟΝΟΣ.
 
Χτες 22/4/2018, η αεκούλα αντιμετώπιζε τον Λεβαδειακό, στο ΟΑΚΑ, για την 28η αγωνιστική της «εξυγιασμένης» super league. Μετέτρεψε τον αγώνα σε φιέστα για να πανηγυρίσουν μετά από 24 χρόνια ένα πρωτάθλημα που εκτός από ΣΤΗΜΕΝΟ, το λες και ΧΑΡΤΙΝΟ.
Οι έμμισθοι οπαδοί λάτρεις του golden shower, σήκωσαν αυτό το πανό.
 
 
 
 
Ρωτάμε τους μπουκωμένους από ρούβλια ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ που προανήγγειλαν τη σύλληψη των RATM. Το πανό αυτό συνιστά ΑΠΕΙΛΗ, προς δικαστικούς λειτουργούς;  Δεν είδαμε κάποια κίνηση των οργάνων της τάξεως για σύλληψη αυτών που το ανάρτησαν. Ούτε κείμενα πύρινα για ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ. Θα τους διέφυγε προφανώς. Τέτοιες δημοσιογραφάρες μόνο από αβλεψία χάνουν θέματα.
 
Μετά το τέλος τους αγώνα, ο γνωστός φίλαθλος του σωματείου των προσφυγοκάπηλων, και «εν τοις πράγμασι διοικητής», όπως βαφτίστηκε από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έκανε δηλώσεις.
 
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ρωτήθηκε αν ανησυχεί για τη δικαστική απόφαση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ που δεν έχει εκδοθεί και ξέσπασε.
"Γιατί να ανησυχήσω; Θα τρελαθούμε τελείως; Ούτε στους Μάο - Μάο. Η ΑΕΚ πήγε να παίξει μπάλα και μπήκαν και το διέκοψαν. Μόνο Μάο - Μάο. Αν είναι ανθρωποφάγοι και Μάο - Μάο ας τολμήσουν".
 
Προφανώς για τους ίδιους ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ούτε αυτές οι δηλώσεις συνιστούν ΑΠΕΙΛΗ προς πολιτικούς ή δικαστικούς. Ίσα ίσα που οι οπαδοί του golden shower και οι κιτρινόμαυροι ΑΡΔ, αποθέωσαν τον «ηγέτη».
 
Τελικά στη γελοία χώρα που κατάφεραν να γίνουν πρωθυπουργοί με την ψήφο των αδούλωτων , απροσκύνητων ελλήνων, ο κουρασμένος της Ραφήνας, ο ποδηλάτης, ο φίλος του ψηλού παναθηναικάκια από την Καλαμάτα κι ο Alexis , ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ κι ένα μικρό site, που οι σελίδες του στο φατσοβιβλίο τρώνε ανελέητο κυνηγητό από εγχώρια παρακρατικά έντομα, και διεμφυλικά ροζ trolls.
 
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.
 
Ας ξυπνήσει κι ο τελευταίος ΓΑΥΡΟΣ που ξεγελάστηκε από τις διεμφυλικές σειρήνες της αποτρίχωσης και των πληκτρολογίων, κι ας επιστρέψει στη θέση του. Στα «τσιμέντα» του Καραισκάκης, του ΣΕΦ , του Ρέντη και του Παπαστράτειου.
 
ΥΓ. Αυτός που κάθεται δίπλα στο Φλαμπουράρη, ο «τίγρις» είναι;
 
 
 
 
Ε ρε και να ήταν σε φιέστα του ΘΡΥΛΟΥ ο εκάστοτε πρωθυπουργός τι θα διαβάζαμε….

Σχόλια

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Το ΡΑΤΜ είναι επικίνδυνο γιατί αποκαλύπτει, ξεσκεπάζει και γενικά χαλάει τη πιάτσα..
Συνεχίστε έτσι δυνατά...

Εικόνα thita

έχει πέσει το ίντερνετ μαθαίνω από την κυριακή στην ένωση δικαστών και εισαγγελέων, γι' αυτό δεν βγάζουν ανακοίνωση φαίνεται, δεν είδαν τα πανό, δεν εξηγείται διαφορετικά εεεεεε?

για την περίπτωση να έρθει πρωθυπουργός στο γήπεδο να δει Θρύλο, τι θες τώρα, να αναβιώσουν εμφυλιακά πάθη?