ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ...Με αφορμή τις γελοίες κι ανιστόρητες δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη το περυσινό πρωτάθλημα, με το Ρουμάνο τεχνικό να κάνει συγκρίσεις με τη ναζιστική Γερμανία του...Χίτλερ, η πλευρά της ΑΕΚ σήκωσε θόρυβο, απαιτώντας την τιμωρία του. Ο Σάββας Λιβάνιος στην εφημερίδα LIVE SPORT του ομίλου Φιλιππάκη, δηλαδή εμμέσως στην εφημερίδα του Μελισσανίδη, αποκάλυψε χθες πως θα ασκηθεί δίωξη στο Λουτσέσκου, κάτι που φυσικά αποδείχθηκε αληθές.
 
 
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, επιχείρησε να στηρίξει τον προπονητή της ομάδας του.
 
 
Αρνούμαι να αφήσω τον Ραζβάν μόνο του. Κάνω μια δική μου δήλωση:
- Η σφαίρα σε επιστολή στον πρόεδρο ομοσπονδίας...
- Η ανατίναξη μαγαζιών ποδοσφαιρικών παραγόντων...
- Η ακύρωση αγώνα για ρολό ταμειακής...
- Η ακύρωση γκολ-πρωταθλήματος 7’ λεπτά μετά από τη στιγμή που οι ίδιοι άνθρωποι το μέτρησαν...
- Το ατιμώρητο ψέμμα για να μην ξαναξεκινήσει ένας ακόμη αγώνας που διακόπηκε για εισβολή παράγοντα μετά το παραπάνω...
- Η επιβολή ποινής σε δυο διαφορετικά πρωταθλήματα για το ίδιο αδίκημα...
- Η αγνόηση προκλητικών χειρονομιών και δηλώσεων όλων εκτός αν προέρχονται από τον ΠΑΟΚ...
Όλα τα παραπάνω, θυμίζουν λίγο Σικάγο την εποχή της ποτοαπαγόρευσης ή όχι;
 
ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ Ή ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΤΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙ;
 
Ξεχάστε το, έτσι το είπαμε για να το πούμε. Θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο σε μια χώρα του Δυτικού Κόσμου, αλλά εδώ στα μέρη μας ομαλότητα δεν υπάρχει. Εδώ έχουμε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.  Θυμίζουμε το ότι 30 εγκληματικές ενέργειες έχουν συμβεί στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, από το 2013 που επανεμφανίστηκε στα διοικητικά πράγματα της ΑΕΚ ο Μελισσανίδης μέχρι σήμερα...
 
Δεν σταματάει με τίποτε λοιπόν ο πόλεμος ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο παρασκήνιο και οι μπηχτές της μίας πλευράς προς την άλλη, όπως είδαμε και χθες. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε όμως στο λαλίστατο Κυριάκο και τα παρακάτω.
 
 
 
Η «Δίκη στον Σκάι» αποκάλυψε το περιεχόμενο ένορκης κατάθεσης υπαλλήλου ταξιδιωτικού γραφείου της Θεσσαλονίκης για ένα από τα τιμολόγια που κόπηκαν ώστε κατηγορούμενος Αρμένιος για εμπρησμό να διανυκτερεύσει στην Αθήνα. 
Σε προγενέστερη εκπομπή  (29/5/2017) η «Δίκη στον Σκάι» είχε αποκαλύψει συνομιλίες που καταγράφηκαν νομίμως από τον υπερκοριό για τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων του εξαδέλφου του πρώην προπονητή της Ξάνθης και νυν του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου και της συζύγου του μάνατζερ ποδοσφαιριστών Γιάννη Ευαγγελόπουλου. Στους διαλόγους αποτυπώνεται η διαδικασία για τους δύο εμπρησμούς αυτοκινήτων και ακούγεται να συνομιλεί ο πρώην σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σπύρος Μηλιωρίδης. Σχηματίστηκε δικογραφία για 19 μέλη εγκληματικής οργάνωσης και 34 συνεργών τους για υποθέσεις εμπρηστικών επιθέσεων, εκβιάσεων και διακίνησης ναρκωτικών. Διαπιστώθηκε ότι άτομο αρμενικής καταγωγής ήταν ο φυσικός αυτουργός του εμπρησμού του αυτοκινήτου της συζύγου του Γιάννη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος εκείνη την εποχή είχε τα δικαιώματα του τότε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κάτσε. Ο δράστης του εμπρησμού καθοδηγήθηκε από συμπατριώτη του που βρίσκεται στις φυλακές των Τρικάλων. Η εκπομπή είχε αποκαλύψει ότι με ανακριτική διαδικασία κατασχέθηκαν από το λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέντε τιμολόγια, καθώς στις χρηματικές καταβολές  εμφανίζονται ο κατηγορούμενος για τους εμπρησμούς των αυτοκινήτων Λουτσέσκου και Ευαγγελόπουλου και ο πρώην σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σπύρος Μηλιωρίδης.  Η σχετική έρευνα έγινε στις 7 Φεβρουαρίου 2017 από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης και τόσο ο Μηλιωρίδης, όσο και ο κατηγορούμενος ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε προ διετίας, φέρονται να λαμβάνουν χρήματα βάσει τιμολογίων και αποδείξεων που κατέσχεσε η αστυνομία από το λογιστήριο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας ο εμπρησμός έγινε στις 14 Οκτωβρίου 2015 στο Διόνυσο Αττικής και ο δράστης της επίθεσης στο αυτοκίνητο της συζύγου του Γιάννη Ευαγγελόπουλου διανυκτέρευσε στην Αθήνα και εκείνη την ημέρα, αλλά και την προηγούμενη.
Αναφέρει στην ένορκη κατάθεσή της η υπάλληλος του ταξιδιωτικού πρακτορείου:
«Μου ζητήθηκε από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου να πραγματοποιήσω κράτηση στο όνομα (αναφέρει το άτομο αρμενικής καταγωγής) και σε ένα άλλο άτομο για δύο διανυκτερεύσεις στις 13/10/2015 και στις 14/10/2015. Δηλαδή οι διαμένοντες στο δωμάτιο θα αναχωρούσαν στις 15/10/2015 όπως και έγινε. Το ξενοδοχείο στο οποίο κανόνισα να διαμένουν οι πελάτες ήταν το “Αthens Habitat”, γιατί τους εξυπηρετούσε η περιοχή που βρίσκεται. Τα τιμολόγια για τις ανωτέρω διανυκτερεύσεις των πελατών μας αρχικά κόπηκαν για λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ακυρώθηκαν χωρίς να θυμάμαι για ποιο λόγο και κόπηκαν νέα τιμολόγια για τις συγκεκριμένες διανυκτερεύσεις στην εταιρία “DIMERA” , απ’ όπου και πληρώθηκαν».
Η ένορκη κατάθεση της υπαλλήλου του ταξιδιωτικού πρακτορείου της Θεσσαλονίκης και τα νέα τιμολόγια που εκδόθηκαν, αποδεικνύουν ότι ο κατηγορούμενος αρμενικής καταγωγής για εμπρησμούς αυτοκινήτων, εκβιάσεις και διακίνηση ναρκωτικών έκλεισε δύο διανυκτερεύσεις σε τιμολόγια που χρεώθηκαν αρχικά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά ακυρώθηκαν και χρεώθηκαν στην εταιρία «DIMERA», η οποία είναι η εταιρία του Ιβάν Σαββίδη που εξαγόρασε τον τηλεοπτικό σταθμό «Εψιλον». Μάλιστα η «DIMERA» φρόντισε και πλήρωσε το σχετικό τιμολόγιο για τη διανυκτέρευση του φερόμενου ως εμπρηστή.
 
Αλήθεια, για τα παραπάνω περιστατικά που έχουν γίνει πριν από 3 και βάλε χρόνια κι έχουν εξιχνιαστεί πριν από περίπου 2,5 χρόνια από την Αστυνομία της Θεσσαλονίκης, κλήθηκε από κάποιον ανακριτή ο Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης''; Όχι ως κατηγορούμενος. Αλίμονο. Να κατηγορηθεί ο Ιγκνάτιεβιτς; Φωτιά θα πέσει από τον ουρανό να κάψει όλη τη χώρα, την πλημμυρισμένη από λαθραία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ και...ρούβλια. Για έναν καφέ ρε παιδί μου κλήθηκε, ώστε να δούμε αν ξέρει το πώς γίνεται να παίρνει φωτιά το αυτοκίνητο του μάνατζερ του Λουτσέσκου και η Αστυνομία να θεωρεί πως οι δράστες πληρώθηκαν από την εταιρεία του; Υπάρχουν ένορκες καταθέσεις γι'αυτό και ο Ρωσοπόντιος μαφιόζος ''Σαββίδης'' δεν έχει ενοχληθεί καν από τις Αρχές του τόπου μας. Ο Λουτσέσκου τα θυμάται άραγε όλα αυτά;
 
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ;

Ο Κυριάκος Κυριάκος τι λέει επ'αυτών;

Σχόλια

Εικόνα Romain

Απλά να προσθέσω κάτι στο εξαιρετικό άρθρο του Σάββα.

Όταν ο Ρουμάνος μας μιλά για Χίτλερ και Γερμανία, μήπως γνωρίζει εκτός απο την Ιταλία και κάποια άλλη Ευρωπαική χώρα που ήταν σύμμαχος του Χίτλερ?

Εικόνα ven7

Και που έχει άδικο ρε παιδιά ο Λουτσέσκου; Πραγματικά τα Πρωταθλήματα επί "εξυγίανσης" Συριζανέλ από άποψη πολιτικής ανάμιξης και ραδιουργιών και μαγειρεμάτων μάλλον είναι πολύ πιο βρώμικα από οτιδήποτε έχει συμβεί στον πλανήτη...Ακόμα και στη φασιστική Γερμανία δε νομίζω πως καθόταν ο...Χίτλερ να ασχολείται ποιος θα παίξει επόπτης στον τελικό...ή να βγάζανε αποφάσεις μετά τα μεσάνυχτα..η να αλλάζανε τις εκθέσεις της αστυνομίας ή να βάζανε ψευδομάρτυρες να καταθέσουν πως φάγανε ξύλο για να πάρουν πρωτάθλημα στα χαρτιά ή να τιμωρείται η φονική φωτοβολίδα ίσα και όμοια με τους πανηγυρισμούς των ball boys..

Δίκιο έχει ο Λουτσέσκου και το ξέρει πολύ καλά πως έχει δίκιο αφού τα ζει από μέσα...

Ασχέτως πως τελικά τους έπιασαν τα χανούμια μαλάκες...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

άσχετο αλλά επίκαιρο: άλλαξε ο διαιτητής με μπαοκ.
Δεν μου αρέσουν τα συνωμοσιολογικά, αλλά νομίζω ότι θα δούμε μεγάλες ομορφιές την Κυριακή. Το να μπει ένας διαιτητής απ' τα αζήτητα της ουεφα (γ' κατηγορίας) μπορεί να μη σημαίνει τίποτα αλλά μπορεί και πολλά.
Οψόμεθα...

Εικόνα djole11

Σε οποιαδήποτε κανονική χώρα η μπουγάτσα θα έπαιζε τοπικό.Εκει που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι...