Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ



Συγκεντρώνουμε όλες τις εγκληματικές ενέργειες που έχουν σημειωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον Απρίλιο του 2013, όταν και αποφάσισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης να ξαναμπεί στην ΑΕΚ (αφού πρώτα την έριξε στη Γ' Εθνική μαζί με την ORIGINAL για να την "καθαρίσει" από χρέη). Είναι περιστατικά για τα οποία κανείς Ασβεστάς, Παπαθεοδώρου, Θωμαΐδης και κανένα sdna.gr δεν θα πει ποτέ τίποτε. Λες και δεν έγιναν τα τελευταία 3,5 χρόνια.
 
1) Επίθεση στο μέλος της ΚΕΔ Δημήτρη Καλύβα στη Φυλή στις 20 Αυγούστου 2013. Λεπτομέρειες εδώ.
 
2) Επίθεση στο νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ Θόδωρο Κουρίδη στο Κερατσίνι στις 10 Οκτωβρίου 2013. Οι δράστες φώναζαν "είμαστε από τη Θύρα 13", σύμφωνα με το θύμα. Πάλι καλά που δεν άφησαν και τη διεύθυνση του σπιτιού τους... Λεπτομέρειες εδώ κι εδώ.
 
3) Επίθεση με σφαίρες στην επιχείρηση του μέλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιου Κοτσώνη, στον Άλιμο στις 28 Δεκεμβρίου 2013. Λεπτομέρειες εδώ.
 
4) Επίθεση στο μέλος της ΚΕΔ, υπεύθυνο για τον ορισμό διαιτητών σε Β' και Γ' Εθνική (στη Γ' Εθνική έπαιζε τότε η ΑΕΚ), Γιάννη Τσαχειλίδη, στο Παλαιό Φάληρο στις 24 Ιανουαρίου 2014. Υπήρξαν καταθέσεις του θύματος και μελών της ΕΠΟ στον εισαγγελέα κατά του Μελισσανίδη, ως φυσικού και ηθικού αυτουργού της επίθεσης, αλλά η τύχη αυτών των καταθέσεων αγνοείται. Λεπτομέρειες εδώ.
 
5) Φωτιά στο κατάστημα του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, στις 18 Μαΐου 2014 στη Χαλκίδα. Ο ίδιος καταγγέλει ότι πριν την επίθεση, δέχτηκε απειλές όχι μόνον αυτός, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής. Λεπτομέρειες εδώ.
 
6) Δολοφονική επίθεση εναντίον του προέδρου του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργου Στούπα, έξω από τα γραφεία της ένωσης των ομάδων της Football League (εκεί έπαιζε η ΑΕΚ τότε), στις 17 Σεπτεμβρίου 2014. Υπήρξε στοχοποίησή του από την τηλεοπτική "Δίκη στον ΣΚΑΙ" και φήμες για την σχέση του με τον Παπακωνσταντίνου, που όπως είδαμε παραπάνω του είχαν κάψει το μαγαζί 4 μήνες πριν. Λεπτομέρειες εδώ.
 
7) Απειλές κι εκβιασμοί στον πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων Θανάση Μπουτζιώλη, με αφορμή τον ορισμό ενός διαιτητή από την Ένωσή του στο παιχνίδι Παναιγιάλειος-ΑΕΚ της Football League στις 9 Οκτωβρίου 2014. Υπήρξε μάλιστα και στοχοποίησή του από το δημοσιογραφικό όργανο της ΠΑΕ ΑΕΚ, την εφημερίδα "Ώρα για Σπορ". Λεπτομέρειες εδώ.
 
8) Επίθεση με λοστό κι απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ Χριστόφορο Ζωγράφο, στον Κολωνό στις 13 Νοεμβρίου 2014. Ο Ζωγράφος διακομίζεται στον Ευαγγελισμό, γλυτώνει από θαύμα και καταθέτει ότι ο Μελισσανίδης του τηλεφώνησε πριν την επίθεση που δέχτηκε και τον απειλούσε ότι θα τον πετάξει στη θάλασσα. Ο εισαγγελέας Σιμιτζόγλου έθεσε τις καταγγελίες Ζωγράφου στο αρχείο, αφού είναι κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας και προφανώς δεν θέλει να βρεθεί στη θάλασσα ή στον Ευαγγελισμό. Λεπτομέρειες εδώ κι εδώ.
 
9) Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, πριν την έναρξη του παιχνιδιού της Εθνικής Ελλάδας με τα Νησιά Φερόες, καταγγέλει στη δημόσια τηλεόραση στις 14 Νοεμβρίου 2014, μία μόλις ημέρα μετά τη δολοφονική επίθεση στο Ζωγράφο, ότι και ο Σκοτσέζος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ Χιου Ντάλας είχε δεχτεί τηλεφωνικές απειλές από άγνωστο. Λεπτομέρειες εδώ
 
10) Παραμονή του επαναληπτικού προημιτελικού Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός στις 10 Μαρτίου 2015, "άγνωστοι" πετούν φέιγ-βολάν με απειλητικό περιεχόμενο στο σπίτι του διαιτητή της αναμέτρησης Καλογερόπουλου. Λεπτομέρειες εδώ.
 
11) Στις 23 Μαΐου 2015 ανεβαίνουν στο youtube υποκλαπείσες συνομιλίες του αρχιδιαιτητή Χριστόφορου Ζωγράφου, οι οποίες προέρχονται από κοριό που τοποθετήθηκε στο αυτοκίνητό του. Παρά το ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εισαγγελική έρευνα, αφού έχουν ανακτηθεί παρανόμως και παρά το εμφανέστατο μοντάζ, η τηλεοπτική "Δίκη στον ΣΚΑΙ" αναμεταδίδει τις συνομιλίες, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το ποιος έβαλε τον κοριό στο αυτοκίνητο του Ζωγράφου παραμένει αναπάντητο ερώτημα. Λεπτομέρειες εδώ.
 
12) Την παραμονή του παιχνιδιού Ολυμπιακός-ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015, "άγνωστοι" πετούν κροτίδες, λαδομπογιές και 10 φέιγ-βολάν στο σπίτι του μέλους της ΚΕΔ Φραγκίσκου Σωμαρακάκη στο Μπραχάμι. Στα φέιγ-βολάν αναγράφεται το σύνθημα "ξέρουμε πού μένεις, υπάλληλε του Φαταούλ" και βεβαίως αποκλειστικό ρεπορτάζ έχει το sdna.gr, βγάζοντας και φωτογραφίες από το σπίτι δημοσίως (μην τύχει και δεν μάθει κανείς πού ακριβώς είναι), το οποίο sdna.gr πρωτοστατεί τις προηγούμενες του παιχνιδιού μέρες σε "αποκαλύψεις" τύπου "ο διαιτητής Κύζας θα μείνει στο ξενοδοχείο Theoxenia στον Πειραιά, μέγα σκάνδαλο". Λεπτομέρειες εδώ κι εδώ.
 
13) Στις 16 Νοεμβρίου 2015, "άγνωστοι" γράφουν υβριστικά κι απειλητικά συνθήματα στο Μπραχάμι, κάτω από το σπίτι του εφέτη Γιάννη Τζιμπλάκη, ο οποίος τόλμησε να υιοθετήσει την πρόταση του εισαγγελέα Πούλιου και να εισηγηθεί στο Συμβούλιο Εφετών την απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη από τις κατηγορίες για το Coriopolis=στημένα ματς του 2011, με αποτέλεσμα να στοχοποιηθεί από τη "Δίκη στον ΣΚΑΙ" και το sdna.gr. Εννοείται πως το sdna.gr δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες από το σπίτι του Τζιμπλάκη, ώστε να μάθει όλη η Ελλάδα το πού ακριβώς είναι. Λεπτομέρειες εδώ.
 
14) Στις 9 Δεκεμβρίου 2015 ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής δέχεται τηλεφωνικές απειλές κι εκβιάζεται από "άγνωστο", ώστε να πάει να καταθέσει εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης". Η τύχη της καταγγελίας Σαρρή αγνοείται. Λεπτομέρειες εδώ.
 
15) Στις 21 Δεκεμβρίου 2015 "άγνωστοι" ρίχνουν 3 σφαίρες στο δικηγόρο Αργύρη Λίβα στο Παλαιό Φάληρο και τον παρατούν αιμόφυρτο κι ετοιμοθάνατο. Χρεώνεται εμπλοκή στις εκλογές της ΕΠΟ που ήταν προγραμματισμένες 10 μήνες αργότερα, αλλά και το ότι υπήρξε δικηγόρος της Βέροιας στην περίφημη υπόθεση του "στημένου ματς" με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη τον Ιανουάριο του 2013, ιστορία που κατέπεσε πανηγυρικά σε όλα τα επίπεδα απονομής Δικαιοσύνης. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, με ραδιοφωνική του παρέμβαση λίγες μέρες μετά την επίθεση επικηρύσσει τους δράστες με 300.000 ευρώ, αλλά σχεδόν έναν χρόνο αργότερα κανείς δεν ασχολείται με το περιστατικό. Λεπτομέρειες εδώ κι εδώ
 
16) Στις 22 Ιανουαρίου 2016, στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης της ΕΠΣΑ στο ξενοδοχείο Χίλτον στα Ιλίσια, οπαδοί του ΠΑΟ που διαδήλωναν κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Κοντονή, ο οποίος έκλεισε τη Θύρα 13 κι επρόκειτο να παρευρεθεί στην εκδήλωση, μπουκάρουν στο χώρο και τραμπουκίζουν μέλη της Ένωσης. Λεπτομέρειες εδώ.
 
17) Στις 13 Φεβρουαρίου 2016, στο περιθώριο του παιχνιδιού ΑΕΚ-Ολυμπιακός για τη Superleague στο ΟΑΚΑ, ο παρατηρητής διαιτησίας Κύρκος καταγγέλει ότι "Στο 30' του αγώνα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκε φραστικά ο κ. Μελισσανίδης Δημήτριος ρωτώντας τον σε έντονο ύφος -αρχίδι τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε; Καλά τα γράφει ο Δουκάκος ότι είσαι κολλητός του Βασσάρα και παίζεις συνέχεια. Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γαμήσω. Γαμώ την συμμορία σας-". Μετά το τέλος του ημιχρόνου κινήθηκε πάλι ο ίδιος προς το μέρος του και τον απείλησε λέγοντας του: "Θα σε τινάξω στον αέρα, ξέρω που μένεις και τι κάνεις, είσαι μέλος της συμμορίας". Όλα αυτά καταγράφονται στο φύλλο αγώνος. Λίγες μέρες αργότερα, ξημερώματα 5 προς 6 Μαρτίου 2016, "άγνωστοι" τοποθετούν εμπρηστικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο της μητέρας του Κύρκου στην Ανατολή Ιωαννίνων. Η περιβόητη Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ της κυρίας Λουίζας-Γλυκερίας Ιωαννίδου απαλλάσσει το Μελισσανίδη και όλα καλά. Λεπτομέρειες εδώ κι εδώ
 
18) Στις 18 Απριλίου 2016, σε σεμινάριο διαιτησίας της ΚΕΔ στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ από το γειτονικό σύνδεσμο της Θύρας 13 κάνουν "ντου" και τραυματίζουν 3 βοηθούς διαιτησίας, τους Σαμοΐλη-Κουντουρέλη-Τουμπακάρη. Φυσικά για την Ασφάλεια οι δράστες παραμένουν "άγνωστοι". Λεπτομέρειες εδώ κι εδώ.
 
19) Στις 27 Απριλίου 2016 ο διαιτητής Κύζας στέλνει έγγραφη αναφορά στην ΚΕΔ, στην οποία ισχυρίζεται ότι πριν τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι, που ηταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί εκείνη την ημέρα και τον οποίο επρόκειτο να διευθύνει ο ίδιος, του τηλεφώνησε κάποιος "Μελισσανίδης" και τον απείλησε. Η τύχη κι αυτής της καταγγελίας αγνοείται. Λεπτομέρειες εδώ.
 
20) Στις 12 Μαΐου 2016 ο ταξίαρχος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζησιμόπουλος, ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου που παραθέτει την εξάρθρωση μιας συμμορίας που εμπλέκεται σε εμπρησμούς αυτοκινήτων κι έχει διασυνδέσεις με τη ρωσική μαφία. Μέλος της είναι ο εν ενεργεία υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σπύρος Μηλιωρίδης, που σχετίζεται με την ανατίναξη των αυτοκινήτων του προπονητή της Ξάνθης Λουτσέσκου και του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κάτσε, Γιάννη Ευαγγελόπουλου. Λεπτομέρειες εδώ.
 
21) Στις 19 Ιουλίου 2016 ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Παναγιώτης Δημητρίου δέχεται επίθεση έξω από το σπίτι του, την οποία ο ίδιος αποδίδει στην εμπλοκή του στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ. Πανελίστας της "Δίκης στον ΣΚΑΙ", με κόρη και γαμπρό να δουλεύουν στην ΕΠΟ και μεγάλος "Ολυμπιακάρας" ο Δημητρίου, με αποτέλεσμα τα ΜΜΕ που ελέγχονται από Αλαφούζο-Σαββίδη-Μελισσανίδη να σηκώνουν τους τόνους. Η ΠΑΕ ΠΑΟ με ανακοίνωσή της κάνει λόγο ανοιχτά για την "εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου" που είναι πίσω από την επίθεση, δηλαδή το Μαρινάκη. Μετά την απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης όμως κι από την ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της, παύουν αυτόματα κι "αυθόρμητα" όλες οι αναφορές στο περιστατικό από ΣΚΑΙ, sdna.gr, sport-fm.gr, "Ώρα για Σπορ", aek365 και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις. Λεπτομέρειες εδώ κι εδώ
 
22) Στις 5 Σεπτεμβρίου 2016, στα πλαίσια της κλήρωσης της Football League στο Γαλάτσι, όπου επρόκειτο να βραβευθεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γκιρτζίκης, 20 "άγνωστοι" εισβάλλουν στο χώρο με καπνογόνα, καδρόνια, πιστόλια-στιλό και ξυλοκοπούν αδιακρίτως όποιον βρίσκουν εύκαιρο. Γυναίκες και παιδιά αλαλάζουν, ενώ η αίθουσα γεμίζει αίματα. Φυσικά οι "άγνωστοι" παραμένουν και σήμερα "άγνωστοι", για την Ασφάλεια φυσικά, γιατί όλος ο υπόλοιπος κόσμος του ποδοσφαίρου τους γνωρίζει μια χαρά. Λεπτομέρειες εδώ κι εδώ.
 
23) Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016, δυο μέρες πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη για τη Superleague, "άγνωστοι" χτυπούν το κουδούνι του σπιτιού του μέλους της ΚΕΔ Γιάννη Τσαχειλίδη και τον απειλούν. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης "αποκαλύπτει" στην τηλεοπτική "Δίκη στον ΣΚΑΙ" ότι υπάρχει και φωτογραφία των δραστών. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν γίνονται γνωστές, με την ιστορία να "μπάζει" από παντού κι ενώ οι μόνοι που ευνοούνται από την αναστάτωση είναι οι ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία από τον Ολυμπιακό, ο οποίος σύμφωνα με το σκεπτικό τους "δεν θέλει την επιτροπή εξομάλυνσης της FIFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη νέα αδέσμευτη ΚΕΔ", η οποία "αδέσμευτη" ΚΕΔ όρισε στο πρώτο της ντέρμπι διαιτητή το Σιδηρόπουλο στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη και ο Ολυμπιακός κέρδισε μόνο με 3-0... Λεπτομέρειες εδώ, από τον Άρη Ασβεστά που λες και ήταν μπροστά την ώρα που κάποιοι "βαράγανε τα κουδούνια" του Τσαχειλίδη.
 
24) Στις 9 Νοεμβρίου 2016, τρεις μέρες μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη επί του παραπαίοντος Παναθηναϊκού με σκορ 3-0, καίγεται το εξοχικό του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Μαζί του καίγονται άλλα 3 σπίτια, σε ένα συγκρότημα συνολικά 13 σπιτιών. Η Πυροσβεστική συγκλίνει στο ενδεχόμενο εμπρησμού, αλλά δίχως απτά στοιχεία. Η αναστάτωση και πάλι εξυπηρετεί ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, που ειναι 7-9-10 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία και δίνεται η αφορμή στον Κύπριο άτυπο πρόεδρο της νέας ΕΠΟ="Επιτροπή Εξομάλυνσης" Κωστάκη Κουτσοκούμνη να ανακοινώσει την επ'αόριστον αναβολή των πρωταθλημάτων. Τώρα που ο Ολυμπιακός είναι μπροστά στη βαθμολογία και ελάχιστα λεπτά μετά την αποκάλυψη του Σπορ FM για το περιστατικό, προτού επέμβει καλά καλά η Πυροσβεστική να ερευνήσει την υπόθεση, ο Κουτσοκούμνης κατέληξε πως υπήρξε εμπρησμός που σχετίζεται με το χώρο του ποδοσφαίρου. Λεπτομέρειες εδώ
 
25) Μετά την επίθεση στο σπίτι του Μπίκα, ο Κουτσοκούμνης ανακοινώνει την αναβολή των αγώνων ποδοσφαίρου στην Ελλάδα σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 διαφαίνεται η πρόθεση να γίνουν κανονικά τα ματς του Σαββατοκύριακου, μετά από σχετική εντολή της FIFA. Την επόμενη μέρα σύσσωμο το μέτωπο ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΠΟΑ-Ώρα για Σπορ-sdna.gr-sport-fm.gr-ΣΠΟΡ FM 94.6-ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8 στοχοποιεί τον Κουτσοκούμνη ως "κωλοτούμπα" και "καταστροφέα του κυπριακού ποδοσφαίρου". Ξημερώματα Τετάρτης προς Πέμπτη 17 Νοεμβρίου σημειώνεται έκρηξη στα γραφεία της εταιρείας του Κουτσοκούμνη στην Κύπρο, με τον ίδιο να την συνδέει με την ενασχόλησή του με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λεπτομέρειες εδώ κι εδώ.
 
 
26) Το Νοέμβριο του 2016 τυλίγεται στις φλόγες το αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρου Ψαρόπουλου. Το πόρισμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι ξεκάθαρο. Εμπρησμός. Τώρα ''ποιοι'' και ''πώς'', τι να πούμε, εμείς ''δεν ξέρουμε τίποτα''...
 
27) Τον Οκτώβριο του 2017 ο διαιτητής Harry Καλογερόπουλος καταγγέλει ενέδρα έξω από το γήπεδο της Ηλιούπολης, όπου βρισκόταν για να σφυρίξει ματς της ΕΠΣΑ, από 4 αγνώστους κουκουλοφόρους που επέβαιναν σε μηχανές. Ήταν ''πιεσμένος'' εκείνη την εποχή ο Harry από διαιτησίες όπως η σφαγή του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και έτσι από θύτης έγινε...θύμα στα μάτια της κοινής γνώμης.
 
28) Το Νοέμβριο του 2017 καίγεται το αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΣ Άρτας, Θανάση Τρομπούκη, του μοναδικού προέδρου Ένωσης που όπως φημολογείται είναι κοντά στον...ΠΑΟ του Αλαφούζου, στον οποίο η ''εξυγίανση'' Πατέρα-Μελισσανίδη-Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' χρεώνει ότι ''πήδηξε από το άρμα και δεν κάνει και πόλεμο πλέον στο Μαρινάκη''.
 
29) Το Δεκέμβριο του 2017 μαθαίνουμε ότι άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο της Ντέπυς Κοξένογλου, γυναίκας του υπευθύνου ανάπτυξης διαιτησίας της ΕΠΟ, Κύρου Βασσάρα. Στα Καμίνια του Πειραιά, στο ίδιο σπίτι, είχε γίνει η προβοκάτσια Πατέρα με τον μπράβο του, το ''θαμνάκια'', μετά το τέλος του ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ τον Οκτώβριο του 2010. Το ζεύγος Κύρου-Ντέπυς είναι κουμπάροι με το Θόδωρο ''Τεό'' Θεοδωρίδη, γιου του Σάββα Θεοδωρίδη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μεγαλοστελέχους της ΟΥΕΦΑ, από τον οποίο Θόδωρο ''Τεό'' Θεοδωρίδη φέρεται πως έχει παράπονα ο Ολυμπιακός τελευταία, άρα κι εδώ η προβοκάτσια είναι πολύ πιθανή. Η Ντέπυ Κοξένογλου επίσης είναι αδερφή της αντιπροέδρου του Ατρομήτου, Κάτιας Κοξένογλου, με τον Ατρόμητο να στοχοποιείται από κύκλους της ''εξυγίανσης'', επειδή ο τέως αντιπρόεδρός του, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, έγινε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την έκδοση του διατακτικού για το παραπεμπτικό βούλευμα εις βάρος των προέδρων των δύο ομάδων, Μαρινάκη του Ολυμπιακού και Σπανού του Ατρομήτου, σε δίκη για την υπόθεση της ανύπαρκτης ''εγκληματικής οργάνωσης=Ε.Ο. στο ελληνικό ποδόσφαιρο'', η οποία Ε.Ο. είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ κι έγινε ήδη ''συμμορία''.
 
30) Την επομένη της απόφασης να πτωχεύσει η ΣΕΚΑΠ του Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', επειδή της καταλογίστηκε από το Εφετείο Κομοτηνής το πρόστιμο των 38 εκ. ευρώ που θέλησαν να της διαγράψουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και μετά την πρωτοφανή υπόθεση λαθρεμπορίας του...Λουτσέσκου, που συγκαλύπτεται από τον ίδιο τον ΠΑΟΚτζή υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ξαφνικά μαθαίνουμε ότι ''κάποιοι άγνωστοι'' έστειλαν σφαίρα μέσα σε φάκελο με επιστολή που είχε τρομοκρατικό περιεχόμενο στον πρόεδρο της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένο, αυτόν που ο Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' χαρακτήριζε ''δικό του''. Τώρα τι σφαίρα ήταν αυτή κι αν ήταν...πλαστική, δεν ξέρουμε.
 
31) Παραμονές Χριστουγέννων του 2018, λίγες μέρες μετά το ματς Ξάνθη-Ολυμπιακός, ο Λαρισαίος διαιτητής που το διηύθυνε, Θανάσης Τζήλος, δέχεται επίθεση έξω από ένα...φούρνο, πρωί-πρωί και καταλήγει τραυματίας στο νοσοκομείο, με χτυπήματα στο κεφάλι και στο γόνατο. Η ΕΠΣ στην οποία ανήκει ο Τζήλος είναι άκρως...''εξυγιαντική'' και παρότι δόθηκαν ΠΟΛΛΑ ρούβλια για να επέλθει αυτή η...''εξυγίανση'', εσχάτως οι παράγοντες που την διοικούν φέρονται να προτίμησαν τις...χορηγίες του ΟΠΑΠ. Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Τζήλου είχε εκφράσει κι ο ΠΑΟΚ, μετά το παιχνίδι του στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Κάποιοι περίμεναν μεθοδικά την κατάλληλη στιγμή, όταν θα έλεγαν διάφορα πράγματα εις βάρος του Τζήλου άνθρωποι που σχετίζονται με τον Ολυμπιακό και ''του την έπεσαν''. Τα όσα μηχανεύονται, όμως, θα γυρίσουν ως μπούμερανγκ εις βάρος τους.
 
Και είμαστε σίγουροι πως σε λίγους μήνες αυτά τα 30 γεγονότα θα πολλαπλασιαστούν...

Σχόλια

Εικόνα Raul 7

Να προσθεσουμε σε ολα αυτα οτι την υποθεση εμπρησμου(αναμενουμε το πορισμα) στο σπιτι του μπικα, την ανελαβε η αντιτρομοκρατικη. Σαν ειδος αγανακτησης της κυβερνησης σε ολες τις επιθεσεις που εχουν γινει, σαν ενα ειδος φτανει ως εδω..
Και ποια ομαδα στελεχωθηκε προσφατα με κορυφαιο αξιωματικο της αντιτρομοκρατικης?
http://www.aek365.com/a-273796/apo-thn-antitromokratikh-sthn-aek-pou-tha...

Εικόνα koropi48

Να αναφέρουμε και τα επεισόδια με βία και τραυματισμούς, που προκαλούν βαλτοί στα φιλαδέλφεια. Ο δήμαρχος έχει πει καθαρά ότι τους στέλνει ο τίγρης για εκφοβισμό. Ενδεικτικά τα παρακάτω λινκ, αν κάποις ψέξει στο ίντερνετ, θα βρει πολλά.
http://www.tvfi.gr/%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%86%CE%B...
http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&id=18971:aek-eisbolh&It...
https://patratora.gr/archives/60062
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/vinteo-apo-ta-epeisodia-sto-dimotik...

Εικόνα koropi48
Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Και προσθέτουμε σε όλα τα παραπάνω το εκπληκτικής έμπνευσης ΑΝΎΠΑΡΚΤΟ
αλλά δυστυχώς με υπαρκτές στοχοποιήσεις ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ του κοινού συκοφάντη ΑΛ ΑΦΟΥΖ Ή ΑΦΡΑΓΚΟΥΖΟΥ

Εικόνα holland74

Επιχειρήματα, αποδείξεις, μεστός λόγος...
Ο Σάββας παραδίδει μαθήματα....

Εικόνα Aprosarmostos17

Στις 28-7-2015 ο Μελισσανίδης εμφανίζεται για κατάθεση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία διερευνά το αν ασκεί διοίκηση στην Κούλα. Οι διάλογοι με το μέλος της ΕΕΑ, Γεώργιο Βάμβουκα είναι απολαυστικοί:
Μελισσανίδης: "Έχεις ανοικτή γραμμή με τον Πειραιά"
Βάμβουκας: "Παρακαλώ να γραφτούν στα πρακτικά αυτά"
Μελισσανίδης: «Είσαι σε εντεταλμένη υπηρεσία"
Βάμβουκας: "Να γραφτούν στα πρακτικά"
Μελισσανίδης: "Στ' αρ...ια μου"
Βάμβουκας: "Θα πάμε στα δικαστήρια"
Μελισσανίδης: "Να πας όπου θέλεις"

http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/apisteyth-antiparathes...

Συν τις άλλοις, ο Μελισσανίδης απείλησε με αγωγές τα μέλη της ΕΕΑ.

Μιλάμε για υγεία έτσι;

Εικόνα Chief Bromden

Η μεταβατική διοίκηση «εξομάλυνσης» της ΕΠΟ ακόμα και αν αυτή απαρτίζεται από πρόσωπα που κινούνται κοντά στην συμμαχία των τριών χάλασε την σούπα στους εξυγιαντές. Οι ΤΡΕΙΣ πόνταραν στην αντικατάσταση της διοίκησης Γκιρτζίκη με μια διοίκηση 100% ελεγχόμενη από αυτούς σε όλους τους τομείς. Η εξέλιξη με την ανάμειξη της FIFA στα εσωτερικά της ΕΠΟ τους αφαίρεσε την πλήρη ελευθερία κινήσεων για όσα σχεδίαζαν.
Ήδη από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος (και αφού ο Παναθηναϊκός έπαιρνε αποβολές και πέναλτι σαν στραγάλια και οι άλλοι δύο νικούσαν) μιλούσαν όλοι για ΑΛΛΟ πρωτάθλημα, πιο καθαρό από τα άλλα, που υποσχόταν πολλά. Μετά τις πρώτες στραβές η κασέτα μπήκε ξανά σε λειτουργία. Οι νίκες του Ολυμπιακού στα ντέρμπι με τον Σιδηρόπουλο να μας παίζει 40-60 μέσα στο Καραϊσκάκης και οι αποτυχίες των άλλων στην Ευρώπη δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα κυρίως στα στρατόπεδα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Στην ΑΕΚ έδιωξαν τον Κετσπάγια ενώ ο κόσμος άρχισε ανοιχτά να καταφέρετε εναντίον του Τίγρη τόσο για την μη ενίσχυση της ομάδας όσο και για το θέμα του γηπέδου. Για αντικαταστάτη ο Τίγρης έφερε τον βοηθό Μοράις που ακόμα δεν έχει σταυρώσει νίκη. Στον Παναθηναϊκό στηθήκαν λαϊκά δικαστήρια μετά το ντέρμπι μη γλυτώνοντας ούτε ο Αλαφούζος από την μήνη των οπαδών ενώ ο Στραματσόνι θεωρείτε ήδη τελειωμένος από τον κόσμο αντίθετα με την απόφαση του Τουίτη να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Στον ΠΑΟΚ βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί και το ξέσπασμα δεν έχει γίνει ακόμα αν και η ομάδα έχει πάρει την κάτω βόλτα, οι πρώτες φωνές ακούγονται ήδη για τον Βλάνταν και για πολλούς από τους παίχτες (π.χ Κλάους). Την άλλη βδομάδα θα ήμασταν υπό κανονικές συνθήκες στην ευχάριστη θέση να παρακολουθήσουμε τους υπό βαθιά κρίση Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να παίζουν μεταξύ τους. Ο Παναθηναϊκός θα κατέβαινε με το «κόκκινο πανί» Στραματσόνι στον πάγκο λόγω της απόφασης Αλαφούζου και με την υπομονή του κόσμου εξαντλημένη, φαντάζεστε σε περίπτωση άσχημου αποτελέσματος τι θα γινόταν, από μπούκες και κυνήγι μέχρι και βαριά τιμωρία. Στην χωρίς Κετσπάγια ΑΕΚ και με τις γκέλες που έχουν προηγηθεί αν στραβώσει και ο αγώνας με τον βάζελο (έχουν χάσει ήδη τα προηγούμενα δύο ντέρμπι) να είστε σίγουροι πως ο κόσμος δεν θα την πέσει στον «φρέσκο» Μοράις...
Μια χαρά δεν τους έκατσε; Τι λέτε;
Από την άλλη ο Ολυμπιακός αφού ξεπέταξε τα ντέρμπι ακόμα και με τον βαλτό Σιδηρόπουλο, αφού έβγαλε σε πέρας το δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη και πλέον ο δρόμος μπροστά του άνοιξε διάπλατα για ακόμα μία κατάκτηση αλλά και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa αποφάσισε σε αυτήν την ευνοική για τον ίδιο στιγμή να τα τινάξει όλα στον αέρα, και ο πιο άσχετος ήξερε που θα οδηγούσε μια τέτοια ενέργεια ειδικά μετά από όσα είχαν προηγηθεί με τον Τσαχειλίδη...

Εικόνα apostolos gaganis

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝ-ΕΝΟΧΗ...

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ;

Υ.Γ. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΑΒΒΑ...

Εικόνα savvas gridlock

Ζητουν και συναντηση κιολας. Βρε ουστ.

Εικόνα Ruby7

H προπαγανδα ειναι η ζωη τους.Το μενος τους για το Θρυλο ανεξαντλητο.Η πτωση της αυτοκρατοριας του Ολυμπιακου σε ολα τα επιπεδα αυτοσκοπος.Δε μπορω να φανταστω που θα οδηγησει ολη αυτη η ιστορια.Οση υπομονη μπορει να διαθετει ενα λιονταρι οταν τσατιστει μπορει να διαλυσει ολοκληρη τη ζουγκλα.Παλικαρια εχουμε πολεμο απλα δεν εχουν καταλαβει καλα με ποιον τα εχουν βαλει.Οσο για το sdna το εχω πει.Αν ειχα τη τεχνογνωσια θα το εριχνα χθες.Αλητες του κερατα .Εμεις συνεχιζουμε την ταριφα (3) οπου τους βρουμε.Τα υπολοιπα ειναι θεμα του προεδρου ...

Εικόνα savvas gridlock

Πρωτα του προεδρου, αλλα μετα ολων μας, φιλε.

Εικόνα koropi48

Σάββα, όλοι ξέρουν αλλά έχουν συμφέροντα και σιωπούν. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς αδρανούν ή κλείνουν έτσι οι υποθέσεις, χωρίς οι ενδιαφερόμενοι, με την κατάλληλη νομική εκπροσώπηση, να απευθύνονται στην εισαγγελία αρείου πάγου ή να μηνύουν τους χειριστές της υπόθεσής τους για παράβαση καθήκοντος. Αδυνατώ να καταλάβω τί γίνεται! Έχω στοιχεία για επίθεση σε βάρος μου και τολμάει ανακριτής να έχει θαμένη την υπόθεση 3 χρόνια; Στον πρόεδρο του άρειου πάγου, το ευρωπαϊκό δικαστήριο, ακόμη και με πανώ έξω από τα δικαστήρια. Αυτή η αδράνεια μας έφαγε.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Δεν είναι ζήτημα αδράνειας ,είναι ζήτημα καταστημένου μεταπολεμικού (πολιτικοι, δικαστές, κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες) που έφεραν τη χώρα εδω που είμαστε και επιθυμούν μαζί με τη νομενκλατούρα της αριστεράς να μας γυρίσουν 60 χρόνια πίσω παρέα με τη δραχμούλα. Αυτό είναι το ζήτημα. Από κει και πέρα , είναι προφανές ότι όλη η βαβούρα με το ποδόσφαιρο είναι στάχτη στα μάτια για να κλείσει φιλεργατικά η αξιολόγηση και να μην τους πάρουν χαμπάρι .Απλώς ατύχησαν με τον Τράμπ και το γλυκό δεν έδεσε καλά. Οι μαφιόζοι της Νίκαιας και της Ρωσσίας απλώς εξυπηρετούν.Σκεφτείτε μόνο πόσος κόσμος έχει βρει αποκούμπι στη μπάλα και με τι τον βάζουν να ασχολείται.

Εικόνα savvas gridlock

Εδω η δικογραφια για το σκανδαλο της "εξαγορας" του παλιου Seven-X του Μπατατουδη απο τον Αλαφουζο, ωστε να μετατραπει στο νεο ΣΚΑΙ το 2006, εμεινε κλειδωμενη στα συρταρια του ανακριτη 7 χρονια. Μιλαμε για δικαιοσυνη σουργελο.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ
Εικόνα savvas gridlock

Δεν μπορω να το δω, τι δειχνει φιλε;

Εικόνα apostolos gaganis

Την βεβήλωση του μνημείου της Θύρας 7...

Εικόνα savvas gridlock

Νομιζω οτι εκει εγινε απο αλλου, αλλα σε καθε περιπτωση, καλα εκανε ο φιλος και το προσεθεσε.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

Σάββα, δεν αφορά την πρόσφατη περίπτωση στο μνημείο του Δήμου Πειραιά, αλλα το 2013 του μνημείου μπροστα στου Καραϊσκάκη.
οι πληροφορίες που πήρα τότε ήταν ότι ο ...γυαλιστερός, που ήταν πρώτη μούρη στις κάμερες, είναι μέλος της φλωρίτζιναλ.

και φυσικά το προσέθεσα διότι η προσβολή μνήμης νεκρού (πόσο μάλλον αθώου θύματος), κατ' εμέ, αποτελεί ύψιστη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, τόσο προς τον ίδιο τον θανόντα, όσο και προς τους οικείους του.

Εικόνα savvas gridlock

Το καταλαβα φιλε, απο οσο ξερω, δεν τους εστειλε ο Μελισσανιδης, μονοι τους ηρθαν. Αεκτζης ειναι και δεν εχει σχεση με τον Μπαλτακο που λεγανε διαφοροι.

Εικόνα koropi48

Σάββα, πρέπει να μπει μια ταμπέλα στο μνημείο "το βεβήλωσαν χούλιγκαν της αεκ στις......."