13 Δεκεμβρίου 2018. Η νύχτα που γονάτισε η Μίλαν. Ο ΘΡΥΛΟΣ γράφει ιστορία



Είναι από τις βραδιές που γράφεται ΙΣΤΟΡΙΑ.  Πρόκριση επί της Μίλαν. Της Μίλαν από το Μιλάνο. Όχι από τον Κορυδαλλό. Ο ΘΡΥΛΟΣ είχε απέναντί του ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. Με 10 φορές μεγαλύτερη αξία ρόστερ. Με ποδοσφαιριστές εκατομμυρίων.
 

 
Χθες στο Καραισκάκης μπήκε μια φανέλα 7 (ΕΠΤΑ) Κυπέλλων Πρωταθλητριών και Champions League. Μπήκε η δεύτερη φανέλα της Ευρώπης μετά τη Ρεάλ. Και ζητούσε ότι κι ο Ολυμπιακός από τον Πειραιά. Την πρόκριση στους 32 του Europa league. Με μια τεράστια διαφορά όμως. Αρκούσε στη Μίλαν και η ήττα με 1-0 ή με ένα γκολ διαφορά. Ακόμα και με δύο αν το σκορ άνοιγε. Ο Ολυμπιακός ήθελε μόνο 2-0 ή 3-1. Κάθε άλλο αποτέλεσμα τον κατέτασσε τρίτο στον όμιλο, πίσω από Μπέτις και Μίλαν.
 
Οι «ειδικοί» μιλούσαν για ένα ΘΑΥΜΑ που θα χρειαζόταν ο Ολυμπιακός. Όμως…. Οι 32.000 ΓΑΥΡΟΙ που βρέθηκαν χτες στο ΝΑΟ και τα εκατομμύρια που ήταν εκεί ψυχικά το θεωρούσαν δεδομένο. Το δήλωσε άλλωστε το coreo της 7.


 
ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ. ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ. Αυτός είναι ο ΕΦΗΒΟΣ από τον Πειραιά που ανάγκασε χτες τη μεγάλη Μίλαν να γονατίσει.
 
Εδώ που ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ. Ήρθαν οι πρωταθλητές των μεγάλων ευρωπαικών πρωταθλημάτων και το ένιωσαν. Ήταν η σειρά της Μίλαν να το βιώσει.


 
Ταυτόχρονα, το χτεσινό ΕΠΟΣ αποτελεί ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ όλων αυτών που 20 χρόνια τώρα προσπαθούν να λασπώσουν το τελευταίο ΥΓΙΕΣ κοινωνικό μαζικό φαινόμενο που αρνείται να πέσει όπως έπεσε η Ελλάδα της ΣΑΠΙΛΑΣ.  
 
Μείνετε με τις ομαδούλες - ΔΕΚΟ των ΜΗΔΕΝ ΒΑΘΜΩΝ στους ομίλους, και των περίγελων της κάθε Καμπάλας, Εστερσουντ, Βίντι, Μπάτε Μπόρισοφ και τόσων άλλων που σας ξεβρακώνουν εντός κι εκτός.
 
Το δικό μας πεπρωμένο είναι τόσο ψηλά που ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ και ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ δεν μπορούν να σηκώσουν καν το κεφάλι να μας δουν. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

 

13/12/2018   Ολυμπιακός - Μίλαν    UEFA Europa League | Group Stage 2018-19 | MD 6 | 3-1   60’ Σισέ, 70’ αυτ. Ζαπάτα, 81’ πεν. Φορτούνης / 72’ Ζαπάτα. Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης» - Διαιτητής: Μπενουά Μπαστιάν (Γαλλία)
 
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Καμαρά (79’ Τοροσίδης), Γκιγιέρμε, Φετφταζίδης (69’ Νάτχο), Ποντένσε (85’ Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Γκερέρο.
 
Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Αμπάτε, Ζαπάτα, Ροντρίγκεθ (85’ Χαλίλοβιτς), Κεσί, Μπακαγιοκό, Τσαλχάνογλου, Καστιγιέχο, Ιγκουαΐν, Κουτρόνε (78’ Λασάλ).
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Εικόνα Red Kokkinos

ποιος του μαμαει... Διατηρουμε την συγκεντρωσημας στους στοχους μας και δυναμωνουμε την αγαπη μας και την περηφανεια μας στην Θρησκεια μας!Ολοι οι αλλοι στο αρμα της ..."εξυγειανσης" να πανε να ........

Εικόνα ThomasK

Ωραίος!