ΕΠΣ Γρεβενών, Κουπτσίδης, Ιβάν. Εισαγγελέας;



Το Δεκέμβριο του 2011, σε εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στο ξενοδοχείο Hilton στα Ιλίσια, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει μία ΤΥΧΑΙΑ συνάντηση με εκπροσώπους Ενώσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι βρίσκονταν σε γειτονική αίθουσα του ξενοδοχείου για δικούς τους λόγους. Η αντιολυμπιακή προπαγάνδα ανέδειξε σε ''μέγα'' το συγκεκριμένο γεγονός κι ο Μαρινάκης βρέθηκε να απολογείται ακόμη και στον ανακριτή γι' αυτό το γεγονός, με μεγάλο κομμάτι της δικογραφίας που σχηματίστηκε για την περιβόητη ''εγκληματική οργάνωση'' που κατέληξε ''συμμορία'' κι εν τέλει μας τελείωσε κι αυτή, να βασίζεται σε αυτό το... συναπάντημα, στο οποίο υποτίθεται ότι ο Μαρινάκης, ως ''ελέγχων το ποδοσφαιρικό παρασκήνιο στη χώρα, όπου έκανε ό,τι ήθελε'', έδωσε το τελικό ΟΚ, ώστε να γίνει πρόεδρος στην ΕΠΟ λίγους μήνες αργότερα ο Γιώργος Σαρρής.
 
Ο Μαρινάκης δεν έχει κληθεί ΠΟΤΕ σε οποιαδήποτε εκδήλωση, οποιασδήποτε ΕΠΣ. Αντίθετα οι Δημήτρης Μελισσανίδης-Ιβάν Σαββίδης πολύ συχνά παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις διαφόρων ''εξυγιαντικών'' Ενώσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το τελευταίο κρούσμα αφορά τη γιορτή της ΕΠΣ Γρεβενών το Σάββατο που μας έρχεται στο ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ της πόλης. Ο διοργανωτής της εκδήλωσης, η οποία διαφημίζεται και στο facebook, είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Δημοσθένης Κουπτσίδης. Είναι το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ... νέας ΕΠΟ, το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη τον Οκτώβριο του 2017 για απευθείας αναθέσεις εικονικών και ανεκτέλεστων έργων την περίοδο από 28 Αυγούστου έως 30 Δεκεμβρίου 2008, εποχή που ήταν Νομάρχης Γρεβενών. Για μήνες κανείς αρμόδιος δεν φρόντιζε να εκπέσει ο Κουπτσίδης της θέσης που κατείχε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με βάση τον αθλητικό Νόμο που ορίζει ''απαγόρευση ενασχόλησης με τον αθλητισμό για όποιον παραπέμπεται σε δίκη για κακούργημα''. Αν φυσικά ήταν κοντά στον... Ολυμπιακό ο Κουπτσίδης, όχι απλώς θα εξέπιπτε άμεσα, αλλά μπορεί να βρισκόταν και... προφυλακισμένος, με ενέργειες των Κοντονή-Βασιλειάδη. Εν τέλει ο Κουπτσίδης δικάστηκε, αθωώθηκε κι επέστρεψε με ''δόξα και τιμή'' στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου, με τον Κυριάκο Θωμαΐδη να μας ενημερώνει πρόσφατα πως ο Κουπτσίδης άλλαξε ''στρατόπεδο'' κι από εκεί που λογιζόταν ως φίλος του Μελισσανίδη, πέρασε πια στην πλευρά του ΠΑΟΚ. Το βλέπουμε εξάλλου με την πρόσκληση που απευθύνει στον Ιβάν. Θα ασχοληθεί άραγε κάποιος ανακριτής με όλα αυτά; Μήπως έχει ασχοληθεί ήδη κάποιος εισαγγελέας κι ορισμένοι αναμένεται να χάσουν τον ύπνο τους προσεχώς;
 

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

...και οι πέτρες γνωρίζουν ότι η ρίζα του κακού είναι πιο βαθιά και από τον Ιβάν και τον νιαου(αυτοί επιδέξια αξιοποιούν την ευκαιρία...)!
Κάποιοι λένε οτι η ρίζα του κακού είναι η τωρινή εξουσία, κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι αυτοί πού ανέβασαν στην εξουσία τους ψεύτες, κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι οι Αφεντάδες του Πλανήτη που έχουν βρει τα πειθήνια(μίσθαρνα τα έλεγαν κάποτε)όργανα να εκτελούν τα θελήματα τους.
Σε κάθε περίπτωση περνάμε μια σκοτεινή καθολική έκλειψη ισονομίας και δικαιοσύνης ,υπομονή και αγώνας να κάνει ξαστεριά!

Εικόνα ThomasK

Πιο πιθανό είναι να κληθεί από την 'Ενωση Εισαγγελέων σε
γιορτή της παρά να ενοχληθεί από κάποιον από αυτούς για
τυχόν ποινική ή πειθαρχική παράβαση.