ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ/ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2019-2020



Στο πνεύμα των αναρτήσεων για τις σεζόν 2017-2018 και 2018-2019, θα ξεκινήσουμε και φέτος την καταγραφή των τίτλων που θα κατακτήσει ο Ολυμπιακός μας σε όλα του τα τμήματα για τη σεζόν 2019-2020. Διευκρινίζουμε ότι ''σεζόν'' θεωρείται για εμάς το διάστημα ''1 Σεπτεμβρίου 2019-31 Αυγούστου 2020'' κι ότι μιλάμε για τους πανελλήνιους και διεθνείς τίτλους (άρα όχι τους τίτλους σε τοπικές διοργανώσεις, π.χ. Αττική) σε όλα τα σπορ που υπάρχει ομαδική βαθμολογία και σε επίπεδο ανδρών/γυναικών (άρα όχι έφηβοι, νέοι, κορασίδες μέσα), τους οποίους κατέκτησε ο Ολυμπιακός κατά την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Θα βλέπουμε τον ίδιο τον τίτλο που πήραμε, το τρόπαιο, σε φωτογραφία.
 
Πατώντας στην εικόνα που ακολουθεί μπορείτε να εγγράφεστε ΜΕΛΗ-ΦΙΛΑΘΛΟΙ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΩΣ
 
 
 
Πρώτος φετινός τίτλος και 4ο Σούπερ Καπ.
 
 
 
Πρωταθλητής Ελλάδας και πολυνίκης σύλλογος για το 2019, στέφθηκε πανηγυρικά ο Ολυμπιακός, με 14 συνολικά μεταλλία, εκ των οποίων  4 χρυσά, 1 ασημένιο και 4 χάλκινα στους Άνδρες και 1 χρυσού, 1 ασημένιου και 3 χάλκινων στις Γυναίκες.
 
 
 
Το 21ο Κύπελλο του τμήματος. Πολυνίκης του θεσμού φυσικά ο Ολυμπιακός, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε 28 τελικούς έχει 21 κατακτήσεις!
 
 
4) Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών, Πειραιάς-ΣΕΦ, 29/2/2029
Πρωταθλητής για 10η φορά και 6η διαδοχική ο Θρύλος.
 
 
ΟΓΔΟΟ ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΥΡΙΝΕΣ .
Το πρωτάθλημα διακόπηκε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, λόγω κορονοϊού, με τον Ολυμπιακό ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟ, με δύο νίκες, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, επί της δεύτερης ΘΗΡΑΣ. Κρίμα για αυτή την ΟΜΑΔΑΡΑ, γιατί χάθηκε η συμμετοχή σε ένα ακόμα ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ.
 
 
6) Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2019-2020 Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, 29 Μάιου 2020
ΠΕΜΠΤΟ ΔΙΑΔΟΧΙΚΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΑΥΡΙΝΕΣ .
 
 
34ο Πρωτάθλημα Ελλάδας και 8ου Συνεχόμενο.
 
 
 
 
 
 
Ο Ολυμπιακός ανακηρύχθηκε πρωταθλητής της σεζόν 2019-2020, κατακτώντας το 61ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στη Γενική Βαθμολογία, πετυχαίνοντας το τρεμπλ αφού αναδείχθηκε πρωταθλητής  τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες. Έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε τα 61 πρωταθλήματα Γενικής Βαθμολογίας, τα 54 Πρωταθλήματα Ανδρών και τα 41 Πρωταθλήματα Γυναικών, μετρώντας συνολικά 156 πρωταθλήματα στην κατηγορία ΟΠΕΝ.
 
 
Την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος και 5ου διαδοχικού στον Ανοιχτό Στίβο Ανδρών πανηγυρίζει το τμήμα Στίβου του συλλόγου μας.
 
 
Ο Ολυμπιακός ήταν, για ακόμα μια χρονιά, ο μεγάλος θριαμβευτής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Ανοιχτής θαλάσσης, που διεξήχθη στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας κατακτώντας και τους τρεις τίτλους, στους Άντρες, στις Γυναίκες και στη Γενική βαθμολογία.
 

Σχόλια

Εικόνα REDHERAKLIO

Το 6 είναι στο μπάσκετ γυναικων

Εικόνα ThomasK

6985938199

Η απόδειξη πληρωμής έχει σταλεί στο email σου. Ευχαριστούμε

]/., μνγφδες;]

Εικόνα ThomasK

Κατά λάθος δημοσίευση μιας σημείωσης :)
Πώς διαγράφεται; Ας το διαγράψει κάποιος διαχειριστής.

Εικόνα MakTheBet

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Καλά κάνατε και γράψατε πρωταθλητής και πολυνίκης στην πυγμαχια, γιατί και κατά την ομοσπονδία πυγμαχίας, αποτελούν δύο διαφορετικούς τίτλους. Μπορεί πχ ο Πρωταθλητής να μην είναι και πολυνίκης σύλλογος, όπως έχει συμβεί κατά καιρούς στο παρελθόν, ωστόσο δε παύει να είναι διαφορετικός τίτλος