ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ


Tags: -


ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ!

Είναι από τις στιγμές που το μυαλό όλων μας ταξιδεύει…. που φτιάχνει σενάρια.. που φαντάζεται τον Τζιμπούρ να κάνει χατ τρικ, τον Μήτρογλου να οπλίζει και να τρελαίνεται στο σημαιάκι του κόρνερ ενώ έχει πυροβολήσει, τον Μασάδο να στέλνει την μπάλα στο γάμα, τον πίνο να χορεύει την αντίπαλη άμυνα, τον Μανωλά και τον Μανιάτη να καταπίνουν κάθε αντίπαλο, τον Βλαχοδήμο τον Λυκογιάννη και τον Φετφατζίδη να αρπάζουν την ευκαιρία!! Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας να κάνει το τέλειο παιχνίδι , και τα μάτριξ του Καραϊσκάκης να γράφουν 5-0. Αν κάποιος δεν έχει ονειρευτεί αυτήν την στιγμή!! αν κάποιος δεν νιώθει έτσι!! καλύτερα να μην έρθει στο γήπεδο.

Το DNA μας, και το πώς έχουμε γαλουχηθεί μαζί με αυτήν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια είναι αυτό που μας κάνει διαφορετικούς από τους άλλους, που μας κάνει ΟΠΑΔΟΥΣ της μεγαλύτερης ομάδας, που ορίζει τον τρόπο ζωής μας, που μας κάνει να βουρκώνουμε στις μεγάλες στιγμές, που μας κάνει υπερήφανους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ!!! Είναι αυτό που πρέπει να νιώθουν ΟΛΟΙ!!! όσοι κατέβουν στον Πειραιά την Πέμπτη το βράδυ.

Για 90 η 120 λεπτά αν χρειαστεί να μην περάσει ούτε μια στιγμή από το μυαλό μας αν ο Μασάδο είναι καλός η όχι, αν πρέπει να είχαμε πάρει 5 αμυντικά χαφ 3 επιθετικούς και 7 αμυντικούς. Να μην μας νοιάζει αν ο Μαρινάκης δεν δίνει λεφτά για μεταγραφές, αν ο Μίτσελ έβαλε τον τάδε η αδίκησε τον δείνα . Αυτό που ζητάω είναι όση ώρα χρειαστεί να βλέπουμε 11 ερυθρόλευκες φανέλες. 11 παίχτες που φοράνε τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος και που θα τους αναγκάσουμε να ματώσουν στο γήπεδο όπως εμείς ματώνουμε σε κάθε πέταλο και σε κάθε γήπεδο. Να νιώσουν ότι παίζουν για μια ΙΔΕΑ!!! για κάτι μεγαλύτερο από ένα συμβόλαιο. Να νιώσουν ότι παίζουν για αυτό που νιώθουμε εμείς!! για αυτό που μας έκαναν οι πατεράδες μας!!! για αυτό που έχασαν την ζωή τους τα αδέρφια μας!!

Η  “διαφωνία μας” μεταξύ τον παλιών Ολυμπιακών με τους νεότερους πάντα ήταν ότι το παλιό Καραϊσκάκη ήταν φωτιά, ήταν ΕΔΡΑ που γονάτιζε κάθε αντίπαλο. Είναι η μεγάλη ευκαιρία να το νιώσουν όλοι αυτό!!! και εμείς που το ζήσαμε και οι νεώτεροι που το έχουν ακούσει. Είναι η στιγμή να νιώσουν αυτοί που δεν ξέρουν, ότι ένιωσα εγώ στο «παγωμένο» Ολυμπιακό στάδιο στην ρεβάνς με τον Άγιαξ (1983) όταν με πήγε ο πατέρας μου πιτσιρικά και 3 ώρες πριν το παιχνίδι είχε γίνει καζάνι που έβραζε. Ακόμα θυμάμαι την στιγμή που οι παίχτες του Άγιαξ δεν έκαναν ζέσταμα αλλά χάζευαν τον κόσμο.

Πρέπει να παίξουμε και εμείς!!! να αναγκάσουμε τους ισπανούς να δηλώσουν όπως οι παίχτες της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ στο 1-0 με τον Στολτίδαρο ότι δεν μπορούσαν να μιλήσουν μεταξύ τους από τις φωνές.

Ναι έχουμε καλομάθει ! Ναι θέλουμε να βλέπουμε μπαλάρα! Ναι προτιμάμε να κάτσουμε στην ζεστασιά του σπιτιού μας και να απολαύσουμε τον αγώνα χαλαρά! Ναι είναι δύσκολες εποχές για έξοδα. Όμως όλοι!! Μα όλοι!! θα δίναμε τα πάντα για ήμασταν μέσα στο τελικό στην Κωνσταντινούπολη ή στον τελικό της Ρώμης ή στο πρώτο διπλό στην Γερμανία ή την στιγμή που ο Νινιάδης κανει το 1-2 στο Τορίνο.. και τόσες μα τόσες μεγάλες στιγμές. Ίσως κάποιοι πείτε μα καλά συγκρίνονται τα παραπάνω με ένα ματς σαν αυτό;
Η απάντηση αδέρφια μου είναι ΝΑΙ!! Γιατί κάθε στιγμή που βλέπουμε τον ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ είναι μεγάλη και μοναδική.

Ας φορέσουμε λοιπόν τα ερυθρόλευκα και ας κατέβουμε στον Πειραιά είναι από τα ματς που μπορούν να μας κάνουν υπερήφανους!!!!

Υ.Γ.1 Επειδή πολλοί σε διάφορες συζητήσεις λένε μα καλά δεν θα βάλει ένα γκολ η Λεβάντε; Αυτό που νιώθω εγώ είναι ότι δεν θα φτάνει ένα γκολ στην Λεβαντε..
Υ.Γ.2 ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ……. ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Hercules


 

Σχόλια

Εικόνα Εν Αθήναις

Προφητικό το κείμενο.

Εικόνα Mhtsaras

Με ρώτεπσε η κερά...''Πώς το θωρράς το ματσάκεον απόπσες ;''
Της λαλώ...το θωρράω χαλαρά 3-0 !!!Και μετά να τους απίρνουμε και τα στρεγκάκια στη μπαράτακσις και να πονάει ρε !''
''Ωραία...τι λες να ντο παίκσω ;(μνιας και είναι μεγάλο λαμόγιο και χαρτόμουτρο η Κυπραία...)''
Εγώ λαλώ να ντο παίκσεις οβεράκιον και σκορ καθάργιο....4-0 !!!
''Ρε πας καλά ;μου λαλεί...θα βάνουμε 4 τεμάχεα στη...Λεβάντε ;Και γιατί δε ντα βάναμε τη μπεραζμένη βδομάς ;''
Μωρό μου, της λαλώ, πως φάινεται ότι είσαι αδγιάβαστη στεχηματεκώς από Θρύλατσο μεργιά !Γιατί πολύ απλά δε μπάιζαμε στο Γκαραίσκο ρε !Γιατί απόπσες θα γενεί της καγκελόπορτας !!!έχετε πσεχή ρε σεις ;Πάιχτε σκοράκι 4-0 !!!Κι άμα το πχιάσωμε πάμε νανοίκσωμε μνια μπουκάλα στα Σκελοκαπσουρέματα που τραγουδάει η Βάνα Καραβάνα !''ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΝΩ ΤΑΝΤΕΡΑ''...Νέος δίσκος !!!

Εικόνα Hercules

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟΣ!! ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΟΠΑΔΟΣ!! ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ.. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΩ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΟΙΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!
ΟΣΟΙ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΝΑΟ ΦΩΝΗ!! ΦΩΝΗ!!! ΦΩΝΗ!! ΦΩΝΗ!!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!!!
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Gavrontas

...ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΩ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΟΙΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!

Τι άλλο να πεις...

Εικόνα Εν Αθήναις

Πάντως υπάρχει κι ένα τέτοιο παιχνίδι που πήγες ταμείο. Καλαμαριά-Ολυμπιακός το 2008...

Εικόνα savvas gridlock

Εσύ σε πόσα τέτοια έχεις πάει στην ιστορία σου ταμείο? Να τα ξαναβάλουμε μήπως?

Εικόνα GPan

Etsi sas 8elw, na tous glenthsete ekei mesa, kai na peite kai ena syn8hma ligo pio dynata apo ta alla kai gia mas pou den eimaste ekei, etsi?

GIATI ZWH KARIOLA O 8RYLOS PANW AP'OLA!

Y.G. 8RYLE MOU H ZWH... DEN KSERW TI 8A PEI... MONO ESENA EGW EXW STO MYALO...

Y.G.2 Eixame edw me thn kopela mou kouventa gia to ti exoume sto myalo mas sa "xaroumeno topio" o ka8enas. Ti eidous topio fernoume sth skepsh mas otan xalarwnoume re aderfe.. kai mou elege ekeinh oti skeftetai mia limnh me dentra gyrw gyrw klp(Finlandia twra, katalavainete). Emena mou erxontai sta myala ta tsimenta tou SEF katw apo to liopyri tou lekanopaidiou reeee, eimaste arrwstoi reee...

Εικόνα Hank

Χαχα..ρε, που σας βρήκαμε όλους εσάς και σας μαζώξαμε εδώ μέσα;

Δίνετε καινούργιες διαστάσεις στην έννοια "αρρώστια για το Θρύλο".

Εικόνα indian

Ημίθεε με συγκίνησες...όλο το πρωί βρίζω τη Γαλατά που δεν κέρδισε χθες κι έχασα 200ευρώ και τη δυνατότητα ν'ανέβω να φωνάξω για το Θρύλο μου...και διαβάζω το άρθρο σου και κ@@λωσα απίστευτα...ήμουν στο Τορίνο το '99 και ακόμα λέω ιστορίες γι αυτό το ματς και την εκδρομή...
Μια φωνή όλοι για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας αδέρφια! Γράφουμε ιστορία από τις 10 Μαρτίου 1925, απόψε η ιστορία θα γράψει ΘΡΥΛΟ!

υγ. ...και αν δε δίνει αυτό στ'@ρχ@δι@ μας τα δυο,πάντα άρρωστοι με το ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ
ΥΓ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα ΔΙΑΣ

η πρωτη σου φραση και το δευτερο υστερογραφο σου ειναι αρκετα για να καταλαβει κανεις τι κουμασι εισαι ...
καλως ορισες υιε μου Ηρακλη...

Εικόνα Gavrontas

Ο ανθρωπος που χει Μεταλάβει απ τη θεια Γαυρικη Μεταληψη, φαίνεται.
Τοσο πολύ, που έχει γινει αλκοολικός.

Απλά, αύριο είναι γαύρικο γλέντι. Ανεξαρτητως αποτελέσματος

Εικόνα savvas gridlock

Ωραίος και καλώς ήλθες. Πάμε για πέντε, έξι και επτά γκολ αύριο.

Εικόνα dono

Ηρακλή, αυτή είναι όλη η ουσία για αύριο. Μετά τον αγώνα θα κάνουμε όση κριτική χρειάζεται, αλλά μετά τον αγώνα

Εικόνα Hercules

Έτσι ακριβώς!!! Όοσο χρειαστεί φωνή και βοήθεια στην ομάδα. Ας αφήσουμε την γκρίνια και το προπονητηλίκη μακρυά απο το Καραϊσκάκη το βράδυ της Πέμπτης.

Εικόνα Mhtsaras

Μάγος είσαι ρε Ηρακλέα ;Μάλλον εφτούνο το προπονητιλίκι μας έχει σακατέπσει ως σύλλογα και ως ομάς !
Κουφάλες Σπανιόλες στα κρεβάτγια σας !!!
Έρχεται ο ΓΑΒΡΟΣ !!!
Όσο για τις θαβμάστριές μου ;
Θάρθω κι εγώ μωρά μου !ΠΟΤΕΣ ΔΕ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΑΠΟ ΣΠΑΝΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΤΥ !!!
Όσο για τους ζελέδες ;
Πρασενόπαιδα...μνια ακόμα εφκαιρία για ναλλάκσετε ομάς !Να γενήτε Λεβάντε ρε !Ομάς με ιστορία και πορείες !Κάτιτις σα γκι εσάς δελαδίς....