Η ΘΥΡΑ 7 ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ



Εκεί που οι "ολυμπιακάρες" και οι "επενδυτές" απέτυχαν -όλως τυχαίως - με την έναρξη της οικονομικής κρίσης.....Εκεί που τα ερασιτεχνικά τμήματα παρέπαιαν και αδυνατούσαν να παραμείνουν ανταγωνιστικά.....Εκεί που ένα σημαντικό κομμάτι του "πύρινου" κόσμου ζητούσε να κλείσουν ορισμένα τμήματα (τα οποία χαρακτήριζαν σαν "τμήματα της ντροπής")......η ΘΥΡΑ 7 πιστή στις αρχές της και στον ρόλο της ανέλαβε την ΕΥΘΥΝΗ.

Μια ευθύνη τεράστια αν κάποιος αντιληφθεί ότι ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της χώρας και ένας από τους μεγαλύτερους του πλανήτη με αθλητές και τμήματα που πρωταγωνιστούν σε εθνικό πανευρωπαικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.Μια ευθύνη που θα μπορούσε να λυγίσει οποιονδήποτε δεν την αντιλαμβάνεται στο όλον της.Μια ευθύνη που για να την αναλάβεις με τους όρους που την ανέλαβε η ΘΥΡΑ 7 πρέπει να είσαι ή τρελός ή να αγαπάς τον σύλλογο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...... ή και τα δύο.

Η ΘΥΡΑ 7 με την ΑΓΑΠΗ την ΤΡΕΛΑ και την ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ της απέναντι στον σύλλογο και την ιστορία του απέναντι στους χιλιάδες αθλητές αθλήτριες και στους προπονητές τους και τελικά σεβόμενη τους οπαδούς του συλλόγου απο τους οποίους και η ίδια αποτελείται κατάφερε να φτιάξει ένα διαφορετικό αλλά σίγουρα αξιόπιστο και αποτελεσματικό μόντελο διοίκησης λαικής βάσης.Ένα μοντέλο διοίκησης που κάνει ΜΟΝΟ αυτό που ΜΠΟΡΕΙ να κάνει και το κάνει τόσο αποτελεσματικά ώστε τα τμήματα να παραμένουν ανταγωνιστικά και να φέρνουν τίτλους στον σύλλογο.

Έχω την αίσθηση ότι πλησιάζει η ώρα που θα χρειαστεί να σκεφτούμε πολύ σοβαρά την εξέλιξη αυτού του μοντέλου. Και η εξέλιξη αυτή δεν μπορεί να γίνει εν τη απουσία μας από την στιγμή που ΕΜΕΙΣ είμαστε ο σύλλογος αλλά και η ΘΥΡΑ 7 ως διοικητικός φορέας.Κατά τη γνώμη μου η μαζική εγγραφή στους κατά περιοχή συνδέσμους είναι το πρώτο και το πιο καθοριστικό βήμα αφού θα δώσει χρόνο και χρήμα ώστε η απαιτούμενη εξέλιξη να πραγματοποιηθεί ομαλά και σαν συνέπεια ενός σωστού σχεδιασμού.

Μπάμπης Σερδάρης

Σχόλια

Εικόνα canio

Όλοι βοήθησαν.Μην ξεχνάμε και τα sms!Μπράβο στην θύρα 7,αλλά μπράβο σε όλους τους γαύρους,οργανωμένους και μη,που προσέφεραν έστω και το ελάχιστο!

Εικόνα savvas gridlock

Σωστός. Με έσοδα μόνο από το καπέλο στα εισιτήρια των μελών της, η θύρα 7 κατάφερε σχεδόν να σβήσει χρέος ύψους 6 εκ. ευρώ στον Εραιστέχνη Ολυμπιακό, που παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση. Μαθήματα οικονομίας παραδίδουμε μέσα στην κρίση, ώστε να γυρίζει ο κάθε ιντερνετικός χαλβάς μετά να μας λέει τσάτσους-υπαλλήλους-πρόβατα-δολοφόνους-μπράβους και δεν ξέρω'γω τι άλλο.

Εικόνα dono

Σωστά, η μόνη μου ένσταση είναι ότι αυτό το μοντέλο πρέπει να κριθεί σε βάθος χρόνου. Αν κρίνουμε με την πορεία των πραγμάτων σήμερα συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που γράφεις