ΑΝΑΚΑΤΑ ΓΙΑΤΙ......ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.



Πήρε τίτλο και το τμήμα της "ντροπής".Ξέρετε....Αυτό που κάποιοι καλομαθημένοι ζητούσαν να κλείσει από την στιγμή που δεν έφερνε τίτλους στον σύλλογο.
Λες και ο μοναδικός λόγος δημιουργίας και συντήρησης ενός αθλητικού τμήματος....ο αυτοσκοπός του είναι η κατάκτηση τίτλων. Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς δημιουργήθηκε για να προάγει τον αθλητισμό.

Να μαθαίνει σε μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδια τι σημαινει ΠΙΣΤΗ..... ΑΓΩΝΑΣ.....ΝΙΚΗ.

Να τους μαθαίνει οτι επιτρέπεται να πέσουν αλλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μην ξανασηκωθούν.

Να τους μαθαίνει οτι ΚΑΝΕΝΑΣ αγώνας δεν χάνεται πριν καν γίνει.

Ετσι λοιπόν ο ΟΣΦΠ δεν έχει τμήματα ντροπής. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ.

Είχε έχει και θα έχει αθλητές που τιμούν τον σύλλογο και την Ιστορία του και τμήματα τα οποία προσπαθούν για το καλύτερο.Τμήματα και αθλητές που αποδεικνύουν ότι δεν φτάνουν μόνο τα λεφτά για να γίνεις πρωταθλητής.Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΦΤΑΝΟΥΝ.

Την Κυριακή έχουμε ντέρμπυ.Μια βασική διαφορά μας από τους άλλους οπαδούς είναι οτι εμείς τα ντέρμπυ τα περιμένουμε.Δεν τα "μετράμε". Δεν ζυγίζουμε τις πιθανότητες. Απλά τα περιμένουμε.Λες και είμαστε φτιαγμένοι μόνο γι' αυτά.Παρόλο που ξέρουμε οτι δεν μας δίνουν αυτά τους τίτλους. Θυμάμαι πολύ καλα αυτό που σας λέω κατά τη διάρκεια των "πέτρινων" χρόνων. Πως περίμεναν ΟΛΟΙ την απογοήτευση μας. Πως πίστευαν οτι θα καταλάβουμε την ανωτερότητα τους και δεν θα πάμε στο γήπεδο. Θυμάμαι τις φάτσες τους όταν μας έβλεπαν ξανά εκεί.Με τις παρέες μας με τους συνδέσμους και τα πανό μας να στεκόμαστε απέναντι τους και να τους λέμε ότι η ψυχή μας τα γουστάρει τα ντέρμπυ.
Και ότι όσο και όπου η ερυθρόλευκη αγωνίζεται εμείς θα είμαστε εκεί.

Γιατί μπροστά στο μεγαλείο και την ψυχή του Δαφνοστεφανωμένου ΟΛΟΙ τους μετρήθηκαν ζυγίστηκαν και βρέθηκαν ΛΙΓΟΙ.Από τότε σιχαίνομαι τις πιθανότητες.Τις πιθανότητες πρέπει να νικάμε και όχι τον αντίπαλο.Ειδικά όταν αυτός τις μετράει.Τις πιθανότητες και αυτούς που τις μετρούν.

Μπάμπης Σερδάρης

 

Σχόλια

Εικόνα vagio

"Λες και ο μοναδικός λόγος δημιουργίας και συντήρησης ενός αθλητικού τμήματος....ο αυτοσκοπός του είναι η κατάκτηση τίτλων. Ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς δημιουργήθηκε για να προάγει τον αθλητισμό.

Να μαθαίνει σε μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδια τι σημαινει ΠΙΣΤΗ..... ΑΓΩΝΑΣ.....ΝΙΚΗ."

Nα αγιάσει το στόμα σου ρε φίλε.. ΑΥΤΟ είναι ο Θρύλος, είναι καβλα, είναι αίσθηση υπεροχής .
Και όχι 20/20 πρωταθλήματα αλλιώς δεν ασχολούμαι.
Άντε, γιατί πολύ μπερδευτηκαμε..

Εικόνα indian

Nαι ρε φίλε, έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι...όσο για την 7,Κουντούρη και σια,απλός Γαύρικος κόσμος που στηρίζει και κρατάει τον Ερασιτέχνη...κάνουμε το αυτονόητο της ταυτότητας μας...και αυτό ισχύει και για την Κυριακή...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα savvas gridlock

Την ημέρα που το βόλλευ γυναικών του Ολυμπιακού πανηγυρίζει το πρώτο του πρωτάθλημα, τμήμα που συντηρείται με οικονομικές θυσίες του λαού του Ολυμπιακού, μαθαίνουμε πως ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναικού, ανακοινώνει και επισήμως αυτό που λίγο πολύ όλοι ξέραμε, ότι δηλαδή τα χρέη του ΠΑΟ μόνο προς τους παίκτες του τμήματος βόλλευ ανδρών είναι 1,5 μύριο. Αυτά για να καταλαβαίνουν ορισμένοι γαύροι το μέγεθος της προσφοράς του κόσμου του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα της θύρας 7, για ποιο λόγο δεν πρέπει να χαλάνε το στόμα τους ποτέ για τους δικούς μας οργανωμένους και να μας βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τους άλλους μα πάνω από όλα να μάθουν να μην τα θεωρούν όλα εύκολα. Για να φτάσουμε εδώ που είμαστε, έχει ματώσει ο κόσμος μας και όχι μόνο οικονομικά. Το αποτέλεσμα είναι να κυριαρχούμε, να είμαστε έτοιμοι να ξεχρεώσουμε οριστικά από τα βάρη του παρελθόντος και της διοίκησης Συγγελίδη και το μέλλον να προδιαγράφεται ακόμη καλύτερο, την ώρα που οι άλλοι γύρω τριγύρω διαλύονται. Το να διαλύσεις τα πάντα και να κρατήσεις 2-3 τμήματα που θα τα δυναμώσεις, είναι το μόνο εύκολο. Εμείς πάμε για πρωταθλητισμό ΠΑΝΤΟΥ, σε όλα τα τμήματα, δίχως χρέη. Αυτό το μαγικό συνδυασμό εν μέσω κρίσης μπορεί να τον πιάσει μόνο ο Θρύλος. Και το πετυχαίνουμε λόγω του κόσμου μας. Αν αυτό είναι ευκολάκι και αμελητέο για κάποιους που από τον καναπέ τους τα ξέρουν όλα και μας χρεώνουν ως θύρα 7 ένα κάρο μαλακίες, ΟΚ, πάσο. Ας έρθουν να διοικήσουν αυτοί συνδέσμους και το Σύλλογο γενικότερα, γιατί όλοι εμείς που κατ'αυτούς είμαστε ''λαμόγια'' όπως φαίνεται ''αποτύχαμε''...