LONDON CALLING!



Ένα παιχνίδι έμεινε, ένας τελικός πριν το Final 4 του Λονδίνου. ΄Ολοι νομίζω θα περιμέναμε μια διαφορετική εικόνα, ιδιαίτερα μετά το δεύτερο παιχνίδι στο ΣΕΦ και την άνετη επικράτηση μας.
Ας μην ξεχνάμε όμως, αυτό το παίχνιδι ήταν η εξαίρεση του κανόνα για φέτος. Η ομάδα παρουσιάζει πάρα πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση της, όχι μόνο από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά και κατα τη διάρκεια των δεκαλέπτων.

Υπάρχουν στιγμές στο ματς που δείχνουμε εντελώς αδύναμοι και αυτό έχει συνέπεια είτε να χάνουμε διαφορές είτε να κυνηγάμε να  καλύψουμε.
Η συγκέντρωση είναι η λέξη κλειδί. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές αλλά έχουμε σίγουρα την ποιότητα για να βρεθούμε στο Λονδίνο.
Πριν από 2 μήνες έλεγα ότι θα είναι επιτυχία να είμαστε στους 8. Πλέον θεωρώ αδιαπραγμάτευτο ότι θα πατήσουμε Αγγλία. Πέρα από το αμυντικό κομμάτι όπου σε αυτή τη σειρά δείχνουμε μια στρατηγική, μια τακτική που έχει να κάνει με το να κόψουμε τη δημιουργία σε Φάρμαρ-Λούκας πρέπει επιτέλους να κάνουμε αυτό στο οποίο είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη.
Να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και να  εκμεταλλευτούμε το ότι η Εφές δεν έχει γρήγορα πόδια στους ψηλούς πέρα από τον Γκονλούμ. Η μετάβαση τους σαν ομάδα από την άμυνα στην επίθεση είναι πολύ αργή και κακή. Εκεί ακριβώς πρέπει να χτυπήσουμε. Και δεν έχουμε απλώς όπλα για να το κάνουμε αυτό, έχουμε πυρηνικά.
Χτυπάμε στο τρανζίσιον, επιβάλλουμε το ρυθμό μας στην επίθεση και τέρμα η ιστορία. Θεωρώ ότι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, πέρα από το ότι πρέπει να είναι ο μπούσουλας μας, αποτελεί και καθρέφτη της ομάδας μιας και είχε όλα τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν φέτος.
Στην αρχή ήμασταν ανεξήγητα νευρικοί και χωρίς συγκέντρωση. Στην πορεία η καλή άμυνα σε συνδυασμό φυσικά και με την αστοχία των παικτών της Εφες,έφερε αυτοπεποίθηση και ενέργεια στην επίθεση.
Είναι δύσκολο ή αδύνατο να χάσουμε τρίτο παιχνίδι στη σειρά από αυτήν την ομάδα; Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι το ΣΕΦ πρέπει να είναι γεμάτο με ερυθρόλευκες φανέλες
και φωνές. Να στηρίξουμε, σπρώξουμε, βοηθήσουμε, τιμήσουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, μα πάνω απ'όλα το δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

υγ. Αν πρέπει να κρατήσω ένα πράγμα από αυτή τη σειρά, αυτός είναι για πολλοστή φορά ο υπερτιτανογιγαντοτεράστιος Κάιλ Χάινς...απλώς, κλωνοποιήστε τον

υγ. Τη στιγμή που άλλοι έχουν προετοιμάσει τις διαμαρτυρίες τους σε περίπτωση ήττας και αποδεικνύουν και διεθνώς τη ξεφτίλα τους, εμείς παίζουμε μπάσκετ...ευχαριστούμε αδέρφια...σκέφτομαι το φαρμακοτρίφτη σε περίπτωση σκηνικού όπως της ήττας μας με τη Σιένα ή Λαμόνικα προχθές και ανατριχιάζω

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

indian


 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Καλωσόρισες ΚΑΘΙΣΤΕ ΙΝΔΙΑΝΕ...
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα ΔΙΑΣ

καθε φορα ξεκιναω να διαβαζω απο το τελευταιο υστερογραφό σου..αν και το λονδινο με τα gay bar του, ταιριαζει περισσοτερο στις μολοχες , ωστοσο ο κοκκινος αραπης (που λαλει και ο μητσαρας) θα ειναι εκει...

Εικόνα indian

κι εγώ βασιλιά των θεών, παιδαρέλι ήμουν και κάθε μέρα το ΦΩΣ το άρχιζα από την τελευταία σελίδα χαχα...