ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ


Tags: -

Μια παγιωμένη κατάσταση τα τελευταία 20 χρόνια η οποία παρόλο που επαναλαμβάνεται δεν βάζει μυαλό σε κανέναν σχεδόν οπαδό του Ολυμπιακού.Έτσι κάθε χρόνο παρελάυνουν 100αδες ονόματα υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστών οι οποίοι σε ποσοστό 95% ούτε καν έχουν συζητήσει με την ομάδα.Θα μπορούσα να αναφέρω μερικές δεκάδες ονόματα με προεξέρχοντες τους μόνιμους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού (Γιοβάνοβιτς , Σαβιόλα κ.λ.π) αλλά βαριέμαι φριχτά και ταυτόχρονα θυμώνω. Και θυμώνω κυρίως με όλους όσους έχουν "άποψη" χωρίς να ξέρουν.Είναι αυτοί που κρίνουν από το "όνομα" από τα λεφτά από το πρωτάθλημα από το οποίο έρχεται από την ηλικία από την κατηγορία στην οποία έπαιζε. Ως πιτσιρικάς είχα συμμετάσχει στην υποδοχή Ντέταρι στον Πειραιά. Αλλά στεναχωριέμαι που δεν ήμουν στην υποδοχή του Τζόρτζεβιτς ή του Καραπιάλη.Όχι επειδή αυτοί πήραν τίτλους ενώ ο Ντέταρι μόνο ένα κύπελλο αλλά απλά επειδή δεν δικαιολόγησε με την απόδοση του τα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρήματα που κόστισε.

Από την άλλη τσαντίζομαι και με αυτούς οι οποίοι θα πουν την παπαριά τους όποιος και να μεταγραφεί στην ομάδα.Καλο όνομα αλλά μεγάλος σε ηλικία.....καλός παίχτης αλλά όχι για την θέση που τον προορίζουμε......καλός παίχτης αλλά έπαιζε στα Εμιράτα......"που το βρήκαν το παλτό από την Β Ισπανίας"......καλός αλλά βγάζει τραυματισμούς.......καλός αλλά δανεικός χωρίς οψιον αγοράς......καλός αλλά με μεγάλη οψιόν αγοράς......γιατι να πάρεις αυτόν και όχι τον άλλον;

Χειρότεροι βέβαια κατά την γνώμη μου είναι αυτοί που "δεν φοβούνται να εκτεθούν" και λένε την "γνώμη" τους μόλις ακούγεται ένα όνομα για μεταγραφή.Αυτοί οι ειδήμονες ανάλογα με το "όνομα" και τα λεφτά που ακούγονται θα πουν την αγωνιστική τους άποψη (καθόσον γνωρίζουνε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την αγωνιστική κατάσταση του παίχτη) και μετά θα αρχίσουν τις ειρωνίες για το αν θελήσει η γυναίκα του να έρθει στην Ελλάδα για το πότε θα προβεί σε διάψευση η ΠΑΕ και άλλα τέτοια χαριτωμένα.Τώρα το κατά πόσο μπορεί κάποιος να ειρωνέυται κάτι που όπως λέει αγαπά ας το απαντήσει ο καθένας μόνος του.Εγώ πάντως δεν μπορώ.Εκτός αν διαχωρίσουμε την ομάδα από την διοίκηση της.

Εν κατακλείδι ΟΠΟΙΟΙ και να έρθουν κρίνονται στο γήπεδο.ΟΛΟΙ.Και μετά εδω είμαστε για να ασκήσουμε ΚΡΙΤΙΚΗ και όχι χαιρέκακα να λέμε "εγω σας τα έλεγα".


Μπάμπης Σερδάρης


 

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

Έτσι είναι. Μεγάλοι παίχτες λέγονται όταν φεύγουν πια από την ομάδα και βάσει προσφοράς. Αλλά, σωστός στο τέλος. Οι περισσότεροι διαμορφώνουν γνώμη από την αρχή και στους αγώνες βλέπουν αυτό που θέλουν να δουν, κάτι σαν τις κηλίδες του Ρόρσαχ είναι ο Ναός.

Εικόνα savvas gridlock

Το κλείσιμο είναι όλο το ζουμί. Η συντριπτική πλειοψηφία των νεόκοπων οπαδών ενδιαφέρονται πρώτα για να δικαιωθούν στις απόψεις τους και μετά για το καλό της ομάδας.