ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ 2014 ΣΕ VAZELETTA.GR, ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑ (VIDEO)



Το site του Φορέα της τρεχάλας της μπύρας 13 μας ενημέρωσε προχθές για ''τα πέναλτυ του γαύρου''. Επειδή όμως όλα όσα γράφονται εκεί είναι στο μιλητό, δίχως εικόνα, ας δούμε δύο βιντεάκια για το ποιοι πραγματικά ευνοούνται.


 


 
Είδατε πολλούς να ασχολούνται με το πέναλτυ υπέρ του Λεβαδειακού που έγινε αβαβά στην Τούμπα; Με το ακυρωθέν γκολ στο 79', με το σκορ 1-0; Με το ΟΦΣΑΙΝΤ γκολ του βάζελου ασχολήθηκε κανείς; Θα συνέβαινε το ίδιο αν υπήρχε Ολυμπιακός σε αυτά τα ματς;
 
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ 2014.

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Φώτης Καρακούσης: Βάζελος απ'το Κιάτο,με προϋπηρεσία στην καταπράσινη Αθλητική Ηχώ μέχρι και το 2008,όπου μας άφησε χρόνους η φυλλάδα.Τώρα πια ασχολείται με το βόλεϊ στο gazzetta

Εικόνα el trick

Η μεγαλύτερη απόδειξη περί ....παράγκας.
2002 Ο Ευθυμιάδης σφυρίζει το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μέχρι σήμερα πέναλτι υπερ του ΘΡΥΛΟΥ και σε βάρος του ποα.
Μετά από λίγα λεπτά και με πρόσωπα της διοίκησης του ποα -ακόμη και με τον "πρόεδρό' του ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής δέρνεται μέχρι αίματος. Η εικόνα κάνει το γύρο του κόσμου.
Αν είχαμε απλά ΕΦΑΡΜΟΓΗ του κανονισμού αυτό θα ήταν ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ.
Φαίνεται ότι πάλι η .....κόκκινη παράγκα δούλεψε και ΔΕΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ όπως προέβλεπε ο κανονισμός ο ποα.

Εικόνα el trick

Γράφονται πολλά για εύνοια

Για μένα η μεγαλύτερη ΑΠΟΔΕΙΞΗ εύνοιας του κατεστημένου προς τον ποα είναι ο ΜΗ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ του το 1933 όταν και τερμάτισε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ στο πρωτάθλημα. Μιλάμε ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΙΚΕ το πρωτάθλημα. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ο ποα. Σύμφωνα με ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους κανονισμούς σημαίνει ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ. Όμως υπάρχει και ο μπάρμπας στην ΚΟΡΩΝΗ (Α)
Δεν έχουν όλες οι ομάδες μπάρμπα = ΠΡΟΣΤΑΤΗ.

Εικόνα Εν Αθήναις

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού είναι εντυπωσιακά. 0,9 κίτρινες ανά αγώνα! Ούτε καν μία κίτρινη ανά παιχνίδι. Σκεφτήκαμε πως τέτοια στατιστικά μόνο η Μπαρτσελόνα θα έχει στο πρωτάθλημά της… Πέσαμε έξω…

Τα πρωταθλήματα Ελλάδας και Ισπανίας ξεκίνησαν σχεδόν παράλληλα και οι ομάδες των δύο χωρών βρίσκονται στην 17η αγωνιστική.

•Ο Ολυμπιακός σε 17 αγωνιστικές ελληνικού πρωταθλήματος έχει τιμωρηθεί με 16 κίτρινες κάρτες (0,9 κίτρινες ανά αγώνα).
•Η Μπαρτσελόνα σε 17 αγωνιστικές ισπανικού πρωταθλήματος έχει τιμωρηθεί με 29 κίτρινες κάρτες (1,7 κίτρινες ανά αγώνα, τις διπλάσιες από τον ΟΣΦΠ).

Βρες το λάθος…

Από την άλλη, στην Ευρώπη…

•Η Μπαρτσελόνα σε έξι αγωνιστικές Τσάμπιονς Λιγκ έχει τιμωρηθεί με 12 κίτρινες κάρτες (2 κίτρινες ανά αγώνα, σχεδόν όσες και στο ισπανικό πρωτάθλημα).
•Ο Ολυμπιακός σε έξι αγωνιστικές Τσάμπιονς Λιγκ έχει τιμωρηθεί με 17 κίτρινες (2,8 ανά αγώνα, τις τριπλάσιες από όσες δέχεται σε παιχνίδια ελληνικού πρωταθλήματος).

Βρες το λάθος…

Εικόνα el trick

Κοίτα
Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει κερδίσει εκτός από κίτρινες και τα περισσότερα ΠΛΑΓΙΑ ΑΟΥΤ.
Αυτό γιατί δεν το αναφέρεις.
Ούτε η Μπαρτσελόνα ούτε η Ρεαλ ούτε η Γιούβε ούτε η Μπάγερν ούτε καμία άλλη ομάδα στον κόσμο δεν έχει κερδίσει τόσα πολλά πλάγια άουτ. Αυτό κιαν είναι ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

Εικόνα savvas gridlock

H Mπαρτσελόνα έχει την ίδια αναλογία σε κίτρινες ανά παιχνίδι επειδή όπως παίζει στην Πριμέρα, έτσι παίζει και στο Τσου Λου. Ο Ολυμπιακός όμως δεν γίνεται να παίξει στο Τσου Λου όπως παίζει στη Σουπερλίγκα, αφού η Άντερλεχτ είναι καλύτερη ομάδα από όλες τις ελληνικές, πλην Ολυμπιακού. Δεν μιλάω καν για Μπενφίκα και Παρί. Όταν αμύνεται μια ομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα, είναι πιο επιρρεπής σε κάρτες. Η Χετάφε και η Αλμερία είναι πολύ πιο απειλητικές για την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία από όσο είναι εδώ ο Πανθρακικός με τον Άρη, που όταν αλλάζουν τρίτη πάσα ο πρόεδρός τους τάζει πριμ. Λογικό είναι λοιπόν να ζορίζεται πολύ περισσότερο η Μπαρτσελόνα στην ανταγωνιστική Πριμέρα από όσο ζορίζεται ο Ολυμπιακός στη Σουπερλίγκα.

Κάνα άλλο επιχείρημα greenwebfan έχεις να μας παραθέσεις; Συγκεκριμένα μπορείς να μιλήσεις, φερ'ειπείν ''εδώ έπρεπε να δωθεί αυτό και δεν δώθηκε''; Αν δεν μπορείς, κάνεις κάνα σχόλιο για το γκολ του Αμπέιντ με την Ξάνθη; Ήταν οφσάιντ στο γύρισμα του Ντίνα; Αν θες να μιλήσεις για κάρτες, για πες μας, πόσες αποβολές σου χάρισε ο Μάνταλος στη Λεωφόρο; 2; 3;

http://www.youtube.com/watch?v=z2YIjB13uWg

http://www.youtube.com/watch?v=id6LHNM8K3U

Εικόνα Εν Αθήναις

Οφσάιντ ήταν. Αλλά γιατί μιλάς μόνο για το παιχνίδι με την Ξάνθη;
Στη Ριζούπολη (Απόλλων-ΠΑΟ) γιατί δεν κάνεις σχετική ανάρτηση;

Στην ισοφάριση της Βέροιας στη Λεωφόρο τις πρώτες αγωνιστικές (3 παίκτες ακάλυτοι στο τέρμα της Βέροιας) δεν είδα ανάρτηση.

Για το γεγονός πως έχουμε δεχθεί πρόστιμα που σε ευρώ ισοδυναμούν σχεδόν με το σύνολο όσων έχουν δεχθεί οι υπόλοιπες ομάδες, δεν είδα ανάρτηση.

Για το πιο καθαρό πέναλτυ που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, και μάλιστα σε τελικό κυπέλλου (ΟΣΦΠ- Αστέρας), γράφατε άρτζι-μπούρτζι.

Θέλετε να αποσιωπήσετε τις 10 δικές σας εύνοιες, παρουσιάζοντας τη 1 δική μας, ή τις 2 του ΠΑΟΚ.

Τους εαυτούς σας ξεγελάτε, και μόνο. Οι υγιείς Ολυμπιακοί (αυτούς που διώξατε από το γήπεδο), σας πήραν χαμπάρι.

Ζητάτε ισονομία και 50-50 στο μπάσκετ (εδώ γελάμε, με τον ΟΣΦΠ να υπερισχύει ακόμα και στις κερδισμένες βολές, για τις οποίες φωνάζει), κι όταν θεωρείτε πως δεν τα έχετε, τότε λέτε «καλά σα κάνει λοιπόν ο Μαρινάκης στην μπάλα».

Μήπως τελικά αυτό το «καλά σας κάνει ο Μαρινάκης» είναι η παραδοχή πως τους τίτλους τος κερδίζουν, όχι οι παίκτες αλλά ο πρόεδρος;

Όταν καταλάβετε πως για κάθε κάλπικο τίτλο που κερδίζετε σε ένα πρωτάθλημα γεμάτο παραρτήματα, δανεικούς, τρομοκρατία σε όποιον τολμήσει και αδικήσει το Θρύλο και διαιτητικά όργια, αντί να κερδίζετε οπαδούς, κερδίζετε όλο και περισσότερες κενές θέσεις στο ήδη μισοάδειο «Γ. Καραϊσκάκης», τότε θα είναι αργά. Ήδη, εκτός από τη μισή Ελλάδα (που δεν είναι Ολυμπιακοί) που νιώθει αηδία για εσάς, αρχίζει και σας παίρνει χαμπάρι κι η αλλη μισή (οι γάβροι, δηλαδή ποια μισή, το 70%, σύμφωνα με οοοοοοόλα τα γκάλοπ).

Καλύτερα να είμαι τέταρτος και να λυπάμαι, παρά πρώτος και να ντρέπομαι.
Δε λυπάμαι όμως. Απλά γιατί «εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ»... Τη συνέχειτη γνωρίζεις.

Καλό Σ/Κ

Εικόνα savvas gridlock

α) Δεν υπάρχει κανένα πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟ στη Ριζούπολη στο ματς με τον Απόλλωνα.

β) Έκανα ανάρτηση για το ΠΑΟ-Βέροια, με διαιτητή να εξηγεί τον κανονισμό και γιατί το γκολ της Βέροιας ήταν έγκυρο.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130901/egkyro-gkol-tis-beroias

γ) Πρόστιμα δέχεστε γιατί πουλάτε οπαδιλίκι στους συνδέσμους σας σε 15άχρονα, για τη ''θύρα 13 που δεν μασάει'' κτλπ., αντί να προστατεύσετε την ομάδα σας. Αν τώρα θες να καίνε οπαδοί της ομάδας σου βαν της NOVA στη Λεωφόρο και να μην πληρώνει πρόστιμο η ΠΑΕ ΠΑΟ, πες το ανοιχτά να τελειώνουμε.

δ) Κανένα ''άρτζι-μπούρτζι'' εδώ μέσα για το χέρι του Μανιάτη στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα. Καθαρό πέναλτυ και αποβολή ήταν και φταίει ο Τριτσώνης, όχι ο Γιάχος, που ήταν διαιτητής γραμμής. Aυτό γράφτηκε εδώ πέρα.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130512/telikos-kypelloy-ella...

Αυτή που λες όμως είναι η μισή αλήθεια, αφού πριν φτάσουμε εκεί, προηγείται αποβολή του Περόνε και πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού που δεν καταλογίζει ο οπαδός του ΠΑΟ (σύμφωνα με τον κύριο Καρπετόπουλο) Γιάχος.

http://www.youtube.com/watch?v=d0XCtpByjCw

Επίσης, ο Τριτσώνης που ήταν διαιτητής γραμμής και δεν είδε το χέρι του Μανιάτη, ήταν αυτός για τον οποίον γραφόταν μέχρι πέρυσι από έγκριτους ΑΡΔ ''είναι πενηνταρίσιος, γι'αυτό δεν τον βάζει η παράγκα στο Καραϊσκάκη''. Έγινε ''του γαύρου'' κι αυτός. Τέλος, ο Γιάχος σταμάτησε τη φάση και συμβουλεύτηκε τον Τριτσώνη. Αν ήθελε να κουκουλώσει κάτι, δεν θα το έκανε.

ε) Ο μέσος όρος εισιτηρίων του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το επίσημο site της Superleague, είναι ως τώρα υψηλότερος από το γενικό μέσο όρο εισιτηρίων του Ολυμπιακού τη σεζόν 1996-97, στο πρώτο πρωτάθλημα μετά τα πέτρινα χρόνια.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131202/eisitiria-sto-karaisk...

Φυσικά, υπάρχουν κάποιοι λίγοι γαύροι που κόβουν το γήπεδο για τους λόγους που λες. Έχουμε ασχοληθεί αναλυτικά με την ψυχοσύνθεσή τους, στο tag ''νεόγαυροι''. Είναι νέα φρούτα αυτά, Ολυμπιακοί νέας κοπής. Κατά βάθος σας ζηλεύουν. Ζηλεύουν την ένδοξη, μαχητική μπύρα 13 των δρόμων, που γεμίζει τα γήπεδα της Ελλάδος και διδάσκει πολιτισμό, αναγκάζοντας εχθρούς και φίλους να υποκλιθούν στο μεγαλείο της.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131024/stis-xares-kai-stis-l...

στ) Ζητάω ισονομία πρώτα και κύρια ως πολίτης που πληρώνει φόρους για τα οικονομικά της ΚΑΕ ΠΑΟ.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131213/isologismos-kae-pao-2...

Για να μην κουράσω με καμιά 100 τουλάχιστον links, γύρω από το τι εστί μπασκετικός βάζελος, ζητάω ισονομία για να αποφεύγονται διαιτησίες σε τελικούς play off σαν κι αυτήν.

http://www.youtube.com/watch?v=zDGjaaIWcgU

Όσο και να γελάς, όπως λες, αντίστοιχο παράδειγμα δεν υπάρχει υπέρ του Ολυμπιακού σε κανένα άθλημα. Με όλο το σύστημα υπέρ του, ακόμη και τους δημοσιογράφους να πηγαίνουν σε φιέστα του ΠΑΟ μετά την κατάκτηση πρωταθλήματος.

ζ) Το ''καλά σας κάνει ο Μαρινάκης'' σημαίνει ''καλά σας κάνει που εμφανίστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σας ανάγκασε να παλεύετε να μπείτε στα play off''. Δεμένη ήταν η δουλειά το 2010 με Πατέρα-Βγενόπουλο για πολλά χρόνια, αλλά χάλασε τη σούπα ο Βαγγέλας, με τα λεφτά που έβαλε στην ΠΑΕ, με τα οποία ξεχρέωσε και ήρθαν οι παίκτες και οι προπονητές που ήρθαν, αντί για Λίνεν και δανεικούς-ελεύθερους που μας έλεγε ο Σωκράτης το Μάιο του 2010 σε Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

η) Για παραρτήματα θα μπορέσεις να μιλήσεις όταν βγει κάνας παίκτης και πει ''έπαιζα σε μία ελληνική ομάδα, αλλά πληρωνόμουν από τον Ολυμπιακό'', όπως έκανε ο Γκόμεζ του ΟΦΗ. Όταν πάρει Κύπελλο μία ομάδα και δεις το Μαρινάκη να πανηγυρίζει μαζί με την ομάδα στα αποδυτήρια, όπως έκανε ο ''καπετάνιος'' με το Κύπελλο του ΟΦΗ το 1987. Όταν δεις σε ισολογισμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναγράφονται δάνεια σε άλλες ΠΑΕ και ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός που ομολογεί πως διευκόλυνε οικονομικά άλλες ΠΑΕ. Αυτά συνέβαιναν επί βαρδινογιαννισμού και άλλα πολλά.

θ) Για διαιτησία στα χρόνια της παράγκας, μπορείς να περιηγηθείς στο κανάλι μας στο youtube. Δες ας πούμε τι πέναλτυ σου έδινε ο Παπουτσέλης το 1996, στο ίδιο πρωτάθλημα που έδωσε το γνωστό πέναλτυ και πριν το μεταξύ μας ματς

http://www.youtube.com/watch?v=5L7qwF_Kj8A

αλλά και το θρυλικό πέναλτυ Βαζέχα στην πρεμιέρα πρωταθλήματος το 1998.

http://www.youtube.com/watch?v=3xAYQAVj_Is

ι) Δεν με ενδιαφέρει να κάνω οπαδούς σαν την Τζένη Μπαλατσινού.

http://cosmo.gr/articles/celebrities/Hot_eidiseis/tzenh-mpalatsinou-ntre...

Ποτέ δεν ήταν κριτήριο για εμένα και την σχέση μου με τον Θρύλο το τι κάνει ο πολύς ο κόσμος. Μέσα στα γήπεδα μεγάλωσα και ακόμη κι αν μείνουν 100 γαύροι, εκεί θα είμαι, μαζί τους, όπως ήμουν π.χ. πέρυσι με τους 300 ''αλήτες'' στο ΣΕΦ, που δεν άφησαν να τελειώσει ο τρίτος τελικός και να πανηγυρίσει μέσα στο ΣΕΦ ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος όπως γούσταρε. Αυτά επί του γενικού. Επί του ειδικού, το παραμύθι ''αδειάζει το Καραϊσκάκη επειδή σιχάθηκαν τα στημένα οι γαύροι'', ισχύει για λίγους. Μαζικά και για τους πολλούς, αυτό το παραμύθι δεν έχει δράκο. Αν έχεις κάποιο στοιχείο που το επιβεβαιώνει, με πίνακες εισιτηρίων φερ'ειπείν, δείξ'το μας. Στοιχείο, όχι αερολογίες από το forum των greenwebfans. Λόγω κρίσης δεν γεμίζει το Καραϊσκάκη, για να δούνε οι γαύροι την ομαδάρα του Μαρινάκη, που απειλεί τα ρεκόρ της ομαδάρας του Γουλανδρή. Ακόμη και η παπάτζα ''άδειασε το ΟΑΚΑ, κανείς δεν έμεινε στην απονομή του τελικού μετά το ματς με τον Αστέρα'', αναπαράχθηκε από καναπεδάτους ΑΡΔ-ιντερνετικούς και ραδιοφωνικούς οπαδούς, αφού δεν βρίσκονταν στο γήπεδο να ακούσουν την ανακοίνωση για το τελευταίο δρομολόγιο του Ηλεκτρικού που οριακά θα το προλάβαιναν οι γαύροι που'χανε σκάσει τρενάτοι. Έτσι άρχισαν τις φιλοσοφίες για ''ομαδική διαμαρτυρία και επανάσταση των γαύρων''.

ια) Εκεί που έχεις ταξιδέψει εσύ, γελάνε και τα σκυλιά μαζί σου.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120921/o-perigelos-tis-eyropis

Μην πιάσουμε ιστορίες για Χουντέμπλεϋ, γούνες Νιέτο, Λόρενσον, Ντον, Γκλάνβιλ κτλπ.. Ξένοι τα γράφουν, όχι ΈΛληνες. Η ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η ομάδα μιας γειτονιάς του κέντρου της Αθήνας, Κολωνακίου-Αμπελοκήπων. Αιτία να γελάνε με την Ελλάδα σε Ουγγαριές, Αγγλίες, μέχρι και στις Η.Π.Α. είναι ο ''μεγάλος ΠΑΟ''.

ιβ) Μην λυπάσαι ακόμη. Δεν έχετε πιάσει πάτο. Ο πάτος είναι η Αλεπότρυπα και τα τοπικά. Γερός να'σαι και θα βιώσεις κι αυτήν την στιγμή ''μεγαλείου'' απ'την Πανάθα σου.

Καλό Σ/Κ.

Εικόνα Εν Αθήναις

α) Δεν υπάρχει ούτε ένα πέναλτυ για τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη;;;Μάλιστα...

β) Ο διαιτητής εκφράζει την άποψη του, όπως αναφέρει και το κείμενο που έβαλες. Ο Βαρούχας, εφόσον θέλεις να μετράμε τις απόψεις των «ειδικών», είπε πως είναι οφσάιντ πάντως.

γ) Δε φάγαμε πρόστιμο μόνο για το βαν της Nova...Για τα επεισόδια που κάνατε στη Λιβαδειά, ποιά ήταν η τιμωρία σας είπαμε; 2.500 ευρώ; Όσο κοστίζουν αυτά που τρώει για πρωινό ο Βαγγέλας δηλαδή.

ε) Γιατί, ποιος σου είπε πως ο μ.ο. του Ολυμπιακού την περίοδο 1996-97 ήταν υψηλός, ώστε να αποτελεί συγκρίσιμο μέγεθος; Η εικόνα του γηπέδου του προπορευόμενου με 10 βαθμούς από τον δεύτερο, είναι τραγική.
Κάποτε γεμίζατε ΟΑΚΑ τελευταίοι στη βαθμολογία και φέτος που είστε πρώτοι με διαφορά πιο πολλά είναι τα άδεια καθίσματα από τους θεατές.

στ) Εγώ ζητώ ισονομία για τα χρέη που σας χάρισε η Μερκούρη, όπως ζητάω να σας αφαιρεθούν όλοι οι τίτλοι ποδοσφαίρου και βόλλεϋ που κατακτήσατε με τα «δανεικά» του Κοσκωτά από την Κρήτης. Επίσης ζητώ στέγη για τον Εθνικό Πειραιώς, καθώς και για τα σωματεία στίβου που ξεσπιτώθηκαν το 2004. Αυτα για αρχή.

ζ) Άσ' το, δεν πείθεις. Αφού μεταξύ σας τα παραδέχεστε.

η) Παραρτήματα όπως ο ΟΦΗ μας στέρησαν πρωταθλήματα και εξόδους στην Ευρώπη. Ο Γκόμεζ παραδέχτηκε ότι πληρωνόταν από την οικογένεια, αυτό δε σημαίνει πως πήγε κανένας να του πει «παίξε χαλαρά εναντίον του ΠΑΟ, αλλά απέναντι από τον Ολυμπιακού σκύλιασε». Ίσα-ίσα που αυτή η μαλακισμένη ιδιοκτησία του ΟΦΗ από τους Βαρδ. μπόλιασε με μεγαλύτερο μένος τους Κρητικούς απέναντι μας.
Τα παραρτήματα τα δικά σας τα βλέπουμε κάθε αγωνιστική. Όταν είναι να παίξει κάποια ομάδα μαζί σας ξαφνικά γεμίζει τραυματίες ή δηλώνει όλους τους τιμωρημένους. Μεταξύ ποδοσφαιριστών κυκλοφορούν ανέκδοτα του στυλ «μάγκες, μη γίνει καμιά στραβή και κόψουμε βαθμούς από τον ΟΣΦΠ, ποιός μας σώζει μετά». Κι αυτό δεν είναι της φαντασίας μου.

θ) Το πέναλτυ του Βαζέχα το 1998 στην πρεμιέρα ήταν αστείο. Αλλά πόσα τέτοια πέναλτυ έχετε κερδίσει επί εποχής «παράγκας». Θέλεις να τα βάλουμε κάτω; Κι εντάξει, πέναλτυ εκτός περιοχής σε αγώνα με μικρομεσαία ομάδα έχουμε πάρει και οι δύο. Πέναλτυ εκτός περιοχής σε ντέρμπυ όμως πότε πήρα εγώ και δε το θυμάμαι;

ι) Δεν είναι μόνο η Μπαλατσινού...
Ποια κρίση; Καλή η δικαιολογία. Όχι και ομαδάρα του Μαρινάκη. Πολλές ομάδες σας επί Κόκκαλη θα κέρδιζαν το σημερινό Ολυμπιακό με 5-0. Η ανυπαρξία των άλλων σας κάνει να φαίνεστε ομάδα. Ο Παναθηναϊκός παίζει με αμούστακα, ΑΕΚ δεν υπάρχει, ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, Άρης δεν υπάρχει, Ηρακλής δεν υπάρχει, ούτε καν η Ξάνθη με τον ΟΦΗ που κάποτε έφτυνες αίμα για να τους κερδίσεις δεν υπάρχουν. Στην Ευρώπη δε, ένα ημίχρονο με την Παρί κι ένα με την Μπενφίκα εκτός ήταν η μπάλα που παίξατε. Στο Βέλγιο έπρεπε να είχατε χάσει, το ίδιο και με την Μπενφίκα στο Φάληρο, ενώ μία αδιάφορη Άντερλεχτ με κάτι 20χρονα παραλίγο να φέρει μαζικά εγκεφαλικά στον Πειραιά την τελευταία αγωνιστική. Το σίγουρο είναι πως ο ΟΣΦΠ θα σπάσει όλα τα ρεκόρ κερδισμένων φάουλ, κερδισμένων πέναλτυ, λιγότερων καρτών κατά και περισσότερων καρτών υπέρ.

ια) Όταν ταξιδέψεις σε τελικό και ημιτελικό, τότε ξανασυζητάμε.

ιβ) Έχει ο καιρός γυρίσματα και η ζωή κάνει κύκλους. Να το θυμάσαι αυτό,

Καλή Κυριακή.

Εικόνα savvas gridlock

α) Ναι, για'μένα δεν υπάρχει κανένα πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟ στη Ριζούπολη. Όλες οι περιπτώσεις είναι βουτιές των παικτών του ΠΑΟ. Και για να μην νομίζεις πως μιλάω τώρα οπαδικά, η φάση με τον Πανθρακικό, που έδωσε πέναλτυ ο Κουκουλάκης και το πήρε πίσω, επειδή ο βοηθός υπέδειξε κακώς οφσάιντ, ήταν πέναλτυ και εδώ μέσα, αλλά και στο βιντεάκι που κάναμε, είπαμε πως αδικήθηκε ο ΠΑΟ. Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι σε μία φάση αδικήθηκε η ομάδα σου.

β) Ο διαιτητής δεν λέει την άποψή του στο ματς του ΠΑΟ με τη Βέροια. Ερμηνεύει τον κανονισμό με παραπομπές σε εδάφια και σε σεμινάρια διαιτησίας που έχουν γίνει. Μάλλον ο Βαρούχας δεν τα έχει παρακολουθήσει, ώστε να ξέρει πως σε περίπτωση που η μπάλα πάει από αντίπαλο σε εκτεθειμένο παίκτη, έστω κατά λάθος, δεν υπάρχει πλέον οφσάιντ.

γ) Τα επεισόδια στη Λιβαδειά δεν τα επιβεβαίωσε κανείς αρμόδιος. Ούτε η Αστυνομία, ούτε οι παρατηρητές. Με εκθέσεις αρμοδίων τιμωρούνται οι ομάδες, όχι με βίντεο και φωτογραφίες του vazeletta.gr. Για το βαν της ΝΟVA έπρεπε να κλείσει κάνα μήνα το γήπεδό σας. Εδώ θα μου πεις παλιότερα στην Καβάλα είχαν κάψει περιπολικό οι οπαδοί-πρότυπα της μπύρας 13 κι έμειναν ατιμώρητοι αυτοί και η ομάδα σου. Λογικό, αν ο Πατέρας, που ήταν τότε πρόεδρος στον ΠΑΟ, κάνει δωρεές στην Αστυνομία...

ε) Το ''κάποτε'' που λες αφορά το 1987, όπου δεν μεταδίδονταν τα ματς τηλεοπτικά όπως σήμερα, ούτε υπήρχε η συνδρομητική τηλεόραση, ώστε να αράζει ο άλλος σπίτι, να βλέπει τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου και να λέει μετά ''τι να πάω να δω μωρέ, Ολυμπιακός-ΟΦΗ; Εδώ βλέπω Μπαρτσελόνα και Γιουνάιτεντ, πραγματικό ποδόσφαιρο''. Να συγκρίνεις μήλα με μήλα. Η περίοδος 1996-97 μοιάζει σε πολλά με αυτά που ζούμε σήμερα, πλην της οικονομικής κρίσης βεβαίως, που έχει αδειάσει τις τσέπες αρκετών Ελλήνων. Η πενταετία 1984-89, που χρησιμοποιούσαμε και οι δύο ως έδρα το ΟΑΚΑ, είναι η καλύτερη περίοδος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου από πλευράς προσέλευσης κόσμου στα γήπεδα και δεν γίνεται να επαναληφθεί, αφού δεν γίνεται να επιστρέψουμε στη δεκαετία του '80 από πολλές πλευρές και όχι μόνο αθλητικά.

στ) -Η Μερκούρη δεν χάρισε τίποτε. Η χούντα πλήρωνε λεφτά ''με το στόμα'' για του Ρέντη και τοκιζόταν το δάνειο των 30 εκ. δραχμών του 1969, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει κάθε τρεις και λίγο με κατασχέσεις ο Ολυμπιακός. Από το 1974 ως το 1989 ο Ολυμπιακός πήρε πολύ λιγότερα λεφτά σε επιχορηγήσεις από το κράτος σε σχέση με άλλους Συλλόγους, γι'αυτόν ακριβώς το λόγο και το δάνειο αυτό ουσιαστικά εξοφλήθηκε πλήρως. Τυπικά όμως έμενε στην επιφάνεια, επειδή ήθελαν τα πασόκια να κάνουν πολιτική, σε αγαστή συνεργασία με πασόκους παράγοντες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και να εμφανίζονται ως ''σωτήρες'' του Θρύλου, αφού ''με την επέμβασή μας σταματήσαμε την κατάσχεση''. Υπήρχαν χρονιές που δεν έπαιρνε φράγκο ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός από το κράτος σε αυτήν τη 15ετία. Και πρόσεξε, δεν σου βάζω καν τη χουντική κοροϊδία, πως γήπεδο δεν έγινε και παρ'όλα αυτά βρέθηκε ο Σύλλογος αντιμέτωπος με χρέη που δεν έστεκαν πουθενά, αφού η ΓΓΑ έπρεπε να πληρώνει τις δόσεις των δανείων για του Ρέντη και η μεταπολιτευτική ΓΓΑ δεν αναγνώρισε υποχρεώσεις της χουντικής ΓΓΑ, υποχρεώσεις που πήγαζαν από κρατικά έγγραφα και δεν ήταν ''με το στόμα''.

- Πρώτον, ο Κοσκωτάς βούτηξε λεφτά από την Τράπεζα Κρήτης και όχι από δημόσια ταμεία, άρα πρόβλημα με ό,τι συνέβη στον Ολυμπιακό έχουν μόνο οι καταθέτες της Τραπέζης και όχι όλοι οι Έλληνες. Δεύτερον, τα βεβαιωμένα χρέη προς την Τράπεζα Κρήτης ο Ολυμπιακός τα αναγνώρισε και τα πλήρωσε, όπως μπορείς να δεις εδώ.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131113/i-rythmisi-ton-xreon-...

Τρίτον, για τη μεταγραφή Ντέταρι και για το ότι η Τράπεζα δεν πήρε πίσω τα λεφτά που της άρπαξε ο Κοσκωτάς γι'αυτόν το λόγο, ευθύνεται η ίδια η Τράπεζα, που δέχτηκε την εγγύηση του Δημοσίου, αντί να μπουκάρει στα ταμεία της ΠΑΕ να πάρει τα λεφτά που έδωσε η Μπολόνια στο Σαλιαρέλη το 1990. Ας συμψηφίσει τώρα, αν μπορεί, αυτά τα λεφτά με όσα η ίδια χρωστάει στο Δημόσιο και ας σταματήσει να μπλέκει τον Ολυμπιακό. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρεμπιπτόντως προσφάτως δικαιώθηκε δικαστικά από τον Άρειο Πάγο. Το ξέρεις; Ενημερώθηκες από τα πράσινα ΜΜΕ γι'αυτό το θέμα ή δεν φρόντισαν οι ''τίμιοι'' ρεπόρτερ της Πανάθας να αφιερώσουν λίγο χρόνο, όταν πριν κάποιους μήνες σήκωναν παντιέρες επανάστασης ''για τα χαρισμένα λεφτά όλων των Ελλήνων στο γαύρο'';

- Ο Εθνικός είναι σωματείο του Πειραιά. Εσύ είσαι Πειραιώτης και καίγεσαι για το Εθνικάκι ή είσαι οπαδός του Εθνικού; Το ''αδικημένο'' Εθνικάκι θα πάρει τώρα από τον Σγουρό λεφτά για να κάνει γήπεδο, ενώ το 1974 αγόρασε με χουντικά λεφτά έκταση στη Χαλκηδόνα. Για να ενημερώνεσαι σου το λέω, γιατί βλέπω μεγάλη κωλοπιλάλα σε πολλά βαζέλια με το καρκίνωμα της πόλης μας.

- Από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός ανέλαβε την υποχρέωση να καλύψει τους αθλητές του στίβου που ξεσπιτώθηκαν, αλλά η Πολιτεία πετάει χαρταετό. Ας υποδείξει κάποιον χώρο στον Πειραιά για ανέγερση εγκαταστάσεων και αν μετά ο Ολυμπιακός δεν ανταποκριθεί, τα λέμε. Μέχρι τότε, για πες μας, πόσα ακριβώς λεφτά γλύτωσε το κράτος όλα αυτά τα χρόνια από τη συντήρηση του Καραϊσκάκη, που ανέλαβε πλήρως ο Ολυμπιακός; Πόσα λεφτά γλύτωσε το κράτος από την ανέγερση του γηπέδου, που ανέλαβε πλήρως ο Ολυμπιακός και από το 2019 θα εισπράττει λεφτά η ΓΓΑ στα ταμεία της, ενώ δεν έβαλε φράγκο για να υπάρχει σήμερα Καραϊσκάκη; Ποιος Σύλλογος πληρώνει μια ζωή το κράτος; Για ποιο λόγο το δικό σου σωματείο χρησιμοποιεί για δεκαετίες τζάμπα γήπεδο του Δήμου Αθηναίων; Tι έχει κερδίσει το κράτος από τον κόσμο του ΠΑΟ και τι από τον κόσμο του Ολυμπιακού;

ζ) Πότε παραδέχτηκα και τι ακριβώς ''μεταξύ μας''; Εγώ πολλά-πολλά με Ολυμπιακούς νέας κοπής δεν έχω. Αν τώρα εσύ ξέρεις καλύτερα το τι κάνω εγώ, ΟΚ, πάσο.

η) Ποιο Πρωτάθλημα σου στέρησε ο ΟΦΗ; Αυτό του 2008, που και να κέρδιζες στο Παγκρήτιο θα ερχόσουν δεύτερος; Όταν ζούσε ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης, πολλά ματς ο ΟΦΗ τα έπαιζε στα ίσια. Από το 1996 και μετά, άσ'το καλύτερα. Πλην του Γκόμεζ, αντίστοιχες δηλώσεις έχουν κάνει ο Λούπου, ο Βαγγέλης Βλάχος, ο Αλέφαντος, ο Γκέραρντ και πολλοί άλλοι. Τώρα για ''τα παραρτήματα του γαύρου'', όσες απώλειες παικτών έχουν πριν τα δικά μας παιχνίδια, έχουν και πριν τα δικά σας. Λογικό είναι σε μια τελική να δηλώνονται παίκτες με κάρτες σε ματς στο Καραϊσκάκη, που ούτως ή άλλως είναι χαμένο γι'αυτούς, από το να παίζουν εκεί και την επόμενη αγωνιστική, που έχουν κάποιο εντός έδρας ματς με μικρομεσαία ομάδα στην έδρα τους, να μην μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους να κερδίσει ένα παιχνίδι που θεωρητικά θα μπορούσαν να χτυπήσουν. Εγώ δεν είδα κανέναν Αστέρα ή ΠΑΣ Γιάννινα, για παράδειγμα, να ανοίγουν τα πόδια στο Καραϊσκάκη. Σε κάθε παιχνίδι τα σκληρά μαρκαρίσματα και η γκρίνια στους διαιτητές από παίκτες ''γαυροπαραρτημάτων'' δίνουν και παίρνουν. Λογικό να λες όσα λες, αφού πρέπει να απαξιώσεις αυτό που δεν μπορείς να πάρεις. Αν μπορούσες να το πάρεις, θα το πανηγύριζες όπως το 2010. Τότε και γενικότερα όποτε παίρνει πρωταθλήματα ο ΠΑΟ, είναι καθαρά. Όταν τα παίρνει ο γαύρος, είναι βρώμικα. Όσα δεν φτάνει η αλεπού...

θ) Αν κάτσεις με υπομονή και δεις τα βίντεο που ήδη έχουμε ανεβάσει και καλύπτουν την περίοδο 1996-2002, θα δεις δεκάδες τέτοιες αστείες διαιτητικές αποφάσεις με τις οποίες ευνοήθηκε σκανδαλωδώς ο ΠΑΟ, όπως το πέναλτυ του Βαζέχα το 1998 με τον Πανηλειακό στο ΟΑΚΑ, όπου ούρλιαζε εναντίον του ΠΑΟ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο τότε προπονητής του Πανηλειακού, Γιάννης Κυράστας. Ετοιμάζουμε και τα υπόλοιπα σιγά σιγά, 2002-2013. Για το πότε πήρες πέναλτυ σε αγώνα με τον Ολυμπιακό σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής, σου απάντησα σε άλλη ανάρτηση. Ανατολάκης-Βαζέχα στο 1-4 της Λεωφόρου για το Κύπελλο το 2001.

ι) Η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού σμπαραλιάζει τους πάντες με το ρυθμό που πιάνει. Παίζει σαν μια καλούτσικη μεγαλομεσαία ισπανική ομάδα, κάτι σπάνιο για ελληνική ομάδα. Παίζει καλά ως ομάδα, γιατί είναι ομάδα του προπονητή και όχι ομάδα που αμολήσαμε δέκα παίκτες στο χορτάρι και τους είπαμε ''παίξτε όπως ξέρετε παικταράδες μου'', ό,τι έκαναν παλιότερα διάφοροι προπονητές του Ολυμπιακού τύπου Σόλιντ-Λεμονή-Μπάγεβιτς 2004-05 ή ό,τι έκανε π.χ. στην ομάδα σου ο Τεν Κάτε, που ήταν μαλωμένος με την τακτική. Το ότι ο Ολυμπιακός του πολύ μικρότερου μπάτζετ κοίταξε στα μάτια Μπενφίκα και Παρί, κάτι δείχνει για την αξία του ως ομάδα και όχι για τη μεμονωμένη ποιότητα κάποιων παικτών του. Τώρα για τα ματς με την Άντερλεχτ που έφαγε 6 γκολ σε 2 παιχνίδια και έπρεπε να φάει άλλα τόσα, τι να σου πω; Να σου πω ότι παίζει να'σαι κι ο μόνος που λες ότι παιχνίδι που έληξε 0-3 στο Βέλγιο και κάθε κατεβασιά μας μύριζε γκολ στην περιοχή τους, έπρεπε να λήξει άσος; Δηλαδή άντε κι έβαζε γκολ η Άντερλεχτ σε κάποια από τις πολλές ευκαιρίες της, κάτι που όντως εδικαιούτο. Μετά ο Ολυμπιακός τι θα έκανε; Δεν θα έβγαινε μπροστά; Εκεί πώς θα σταματούσαν το Μήτρογλου, που όποτε έπαιρνε την μπάλα λιποθυμούσαν μαζικά στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες; Όσο για τα ρεκόρ που λες, 82 σερί ματς δίχως πέναλτυ μόνο ο ΠΑΟ του Πατέρα. Άσε να το σπάσουμε και τα ξαναλέμε.

ια) Όταν μου φέρεις Ασλανίδη και sir Manos Mavrokoukoulakis, θα ταξιδέψω σε ημιτελικό-τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ιβ) Για να γυρίσει ο τροχός και να'ρθεις από πάνω, πρέπει να βρεθεί λεφτάς να αγοράσει την ΠΑΕ και να καλύψει σε βάθος τριετίας τουλάχιστον 100 εκ. ευρώ, μαζί με πιθανά -και άρα όχι σίγουρα- έσοδα από Τσου Λου. Υπάρχει τέτοιος λεφτάς σήμερα που να έχει πέρα από τη μεγάλη οικονομική επιφάνεια και αρρώστια με τον ΠΑΟ; Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Αν εσύ ξέρεις, ΟΚ. Αν πάντως μέχρι τον Ιούνιο του 2014 δεν μπούνε 17 μύρια στην ΠΑΕ με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, δηλαδή από την τσέπη κάποιων και όχι από άλλα έσοδα της ΠΑΕ, π.χ. εισιτήρια, άδεια από την ΟΥΕΦΑ δεν παίρνεις για του χρόνου. Κι αυτό, παρά τις μπούρδες που γράφουν τα διάφορα πράσινα ΜΜΕ, να θυμάσαι ότι το διάβασες ΜΟΝΟ εδώ, σε αυτό το site που όπως λες ''δεν το ξέρει κανείς''. Να το θυμηθείς το καλοκαίρι του 2014, που θα αρχίσουν μαζικά τα άρθρα πάλι σε πράσινα ΜΜΕ ''τι έγινε τελικά, πόσα χρωστάμε ρε παιδιά; Τι κάνει ο Αλαφούζος, δεν πληρώνει; Δεν έριξε τα χρέη, όπως μας λέει;'', όπως έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι, του 2013.

Καλή Κυριακή.

Εικόνα Εν Αθήναις

Έχεις κάποια απόδειξη ότι ο Παναθηναϊκός έχαιρε ευνοϊκής μεταχείρισης λόγω του Μαυροκουκουλάκη ή έτσι να' χουμε να λέμε;
Γιατί ο Μαυροκουκουλάκης δεν είχε κανένα πόστο στην UEFA. Αντιθέτως, ο Θεοδωρίδης είναι αρκετά ψηλά στην ιεραρχία.

Ο ΟΦΗ μας στέρησε ένα πρωτάθλημα και την περίοδο 1981-82. Στα υπόλοιπα, όταν διαβάζω το «αδικημένο Εθνικάκι», λες και ο Εθνικός είναι διαχρονικά ευνοημένος, ή ότι ο Ολυμπιακός παίζει σα μεγαλομεσαία ισπανική ομάδα, Σάββα, τα θέλω τα μαλλιά μου, είμαι αρκετά νέος για να τα χάσω ρε συ. Λυπήσου με.

Για τους ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων που έγιναν στο γήπεδο σας οι αρμόδιοι δεν είδαν, δεν άκουσαν;
Όσο για τα επεισόδια στη Λιβαδειά, επειδή δεν τα έγραψαν οι αρμόδιοι σημαίνει πως δεν έγιναν κιόλας;
Ο ΟΣΦΠ έπρεπε να τιμωρηθεί; Ναι ή όχι;

Kάνεις επιλεκτική καταγραφή στα γεγονότα. Χρησιμοποιείς τις πηγές που σε βολεύει να χρησιμοποιείς, ακόμα και τα Παναθηναϊκά Νέα άλλοτε τα θεωρείς αξιόπιστα για να τα παραθέσεις ως απόδειξη σε κάτι και άλλοτε τα λοιδωρείς. Λωλοστεφανής σκέτος.

Ο Πατέρας έκανε δωρεές στην Αστυνομία, αλλά λίγες μέρες πριν το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 0-1, οι μπάτσοι προκαλούσαν έξω από το τριώροφο στην Αλεξάνδρας, για να μην πω για το τί έκαναν έξω από το ΟΑΚΑ. Ήμουν παρών και είδα πρωτόγνωρα πράγματα. Μέχρι και μέσα στο πέταλο μπήκαν. Σε εσάς μπήκαν ποτέ, αλήθεια;
Mη μου λες για καλές σχέσεις με την Αστυνομία λοιπόν.

Εικόνα savvas gridlock

Aπόδειξη για το τι εστί sir Manos είναι οι δηλώσεις Λιντς, Ντον, Λόρενσον, Γκλάνβιλ και οι γούνες Νιέτο.

Κανένα πρωτάθλημα δεν στέρησε ο ΟΦΗ το 1982 από τον ΠΑΟ. Αν είναι έτσι, όποτε έχασε βαθμούς από τον ΟΦΗ ο ΠΑΟ, έχασε και το πρωτάθλημα. Ειδικά σε εκείνο το πρωτάθλημα, 1981-82, με το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου θα έπρεπε κάθε φορά που χρησιμοποιούσες τον ''Μπουμπλή'' να μηδενίζεσαι και φυσικά με πασοκικές αβάντες του κάθε Κουλούρη και Κατσιφάρα, των τσάτσων του Βαρδινογιάννη, δεν γινόταν κάτι τέτοιο, είναι δυνατόν να μιλάς για ''ΟΦΗ που μου στέρησε ένα πρωτάθλημα'';

Ο Εθνικός ξέρεις σε πόσες περιπτώσεις δωροδοκιών αντιπάλων παικτών έχει εμπλακεί στην ιστορία του; Θα τις δεις σε λίγο καιρό εδώ μέσα. Ειδικά επί Καρέλλα, του γνωστού βιομηχάνου-εφοπλιστή, γινόταν πάρτυ με βαλίτσες.

Μεγαλομεσαία ισπανική ομάδα εννοώ τη Μάλαγα ή τη φετινή Μπιλμπάο, όπως π.χ. μεγαλομεσαία ελληνική ομάδα είναι η Ξάνθη. Δεν εννοώ την Ατλέτικο που κάνει πρωταθλητισμό. Αν κατάλαβες Ατλέτικο, κράτα τα μαλλιά σου μην σου φύγουν.

Αν αναφέρεσαι στον Τομαρά του vazeletta όταν λες για ''ξυλοδαρμούς δημοσιογράφων'', αυτό έγινε πέρυσι. Νόμιζα μιλάγαμε για φέτος και τιμωρίες των ομάδων. Αν είναι έτσι, μπορούμε να αλλάξουμε και άθλημα και να μιλήσουμε για Καλκαβούρα, Σάκη Θεοδοσιάδη και λοιπές ένδοξες στιγμές της θύρας 13. Δεν βάζω καν Γκόντζο, που είναι μια κατηγορία μόνος του.

Εφόσον οι αρμόδιοι βεβαιώνουν πως δεν έγινε τίποτε στη Λιβαδειά, όχι, δεν έπρεπε να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Αλλιώς, ας αρχίσουν το redplanet.gr και το gavros.gr σε κάθε εκτός έδρας ματς του ΠΑΟ να δημοσιεύουν φωτογραφίες από ''επεισόδια'' που έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί του και να λέμε όλοι ''γιατί δεν τιμωρείται ο ΠΑΟ;''. Εκεί τι θα έλεγες εσύ;

Τα Παναθηναϊκά Νέα, όταν αναφέρονται σε περίπτωση εύνοιας του ΠΑΟ, είναι αξιόπιστα, αφού ισχύει το ''μόνοι σας τα λέτε, για να τα παραδέχεστε, άρα έγιναν''. Όταν αναφέρονται σε περίπτωση αδικίας του ΠΑΟ, πρέπει να το τσεκάρεις 2 και 3 φορές, αφού έχουν τη μύγα. Αυτό ισχύει με όλα τα συλλογικά έντυπα, ανεξαρτήτως ομάδας. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις. Δεν θέλει μεγάλη προσπάθεια.

Οι μπάτσοι που λες ότι προκαλούσαν στο τριόροφο, ''προκαλούσαν'' επειδή η παρέα του γνωστού με τις κρατικές αβάντες άρχισε να κάνει ''ψακτική'' στην Αλεξάνδρας. Επενέβησαν οι μπάτσοι και κλείστηκαν στο τριόροφο οι δικοί σου. Αντί όμως να μπουκάρουν στο τριόροφο οι μπάτσοι, ''κάτι μεσολάβησε'' και δεν μπήκανε. Στο συγκεκριμένο ματς που λες στο ΟΑΚΑ, μπορείς να μου εξηγήσεις το πώς οι ''αντιπαναθηναϊκοί'' μπάτσοι επέτρεψαν σε τόσους πολλούς οπαδούς του ΠΑΟ (εκτός αν ήταν γαύροι, δεν ξέρω αν έχουν καταλήξει στο τι ακριβώς ήταν αυτοί που έκαναν τα επεισόδια στο συγκεκριμένο ματς οι gwf, ενημέρωσέ με) να περάσουν τόσα πράγματα μέσα στο γήπεδο; Πώς πέρασαν στο ΟΑΚΑ όλα αυτά τα αντικείμενα; Πώς πέρασαν τόσες φωτοβολίδες φέτος στη Λεωφόρο, παρά τα ''πρωτοφανή'' μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα οι φωτοβολίδες να περνάνε ξυστά από τα κεφάλια του Ρομπέρτο και του Μίτσελ; Δίπλα από τη ΓΑΔΑ τα κεντρικά της θύρας 13 και κλαίγεσαι για Αστυνομία; Ο γιος του γνωστού μεγαλοκυβερνήτη της χώρας αλωνίζει στους δρόμους και δεν πιάνω καν την άλλη την Kούρδετς λουμπίνα, που δίνει κόσμο φόρα παρτίδα. Ο καιρός του παραμυθιού για τις ''αβάντες των γαύρων'' πέρασε. Μόνο στους gwf διατηρείται.

Εικόνα red apple

Bέβαια όταν πρόκειται για μπάσκετ η ευαίσθητούλα μας η Βαζελέττα δεν βγάνει ανάλογα πορίσματα....

Βλέπεις, Σάββα οι περισσότερες βολές στο μπάσκετ οφείλονται στα ΚΑΚΑ παιχνίδια του Ολυμπιακού κόντρα στις Ζέλες
Τα περισσότερα πέναλτι στο ποδόσφαιρο οφείλονται στην ΠΑΡΑΓΚΑ!

Εικόνα Εν Αθήναις

Έχεις περισσότερες κερδισμένες βολές από τον Παναθηναϊκό. Και περισσότερα κερδισμένα πέναλτυ, και σε ολόκληρη την Α' Εθνική και τα τελευταία 5, 10, 15, ή όσα θέλεις εσύ, χρόνια.

Φυσικά κάτι τέτοιο δε θα το διαβάσεις ποτέ εδώ μέσα. Μόνο μεμονωμένα περιστατικά, τα οποία όμως αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από την αλήθεια, η οποία με βάση τους αριθμούς είναι πως ο Ολυμπιακός κατακτά τον τίτλο της πιο ευνοημένης ομάδα διαχρονικά σε ποδόσφαιρο και σε μπάσκετ.

Φυσικά και ο Παναθηναϊκός, σε σχέση με τις μικρότερες ομάδες, είναι ευνοημένος. Σε σχέση όμως με τον Ολυμπιακό μιλάμε για χαώδη διαφορά. Ακόμα κι όταν, πριν 2-3 χρόνια, ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος επιθετικά στην ιστορία της Α' Εθνικής, είχε καμιά 70αριά λιγότερα κερδισμένα πέναλτυ. Αυτό με βάση τη λογική είναι ΑΔΥΝΑΤΟ.

Εικόνα savvas gridlock

http://www.inewsgr.com/89/proetrepe-tous-dikous-tou-na-paixoun-stantar-a...

Aυτό εδώ είναι ''μεμονωμένο περιστατικό'';

http://www.sport-fm.gr/article/352961

Aυτά εδώ τα στατιστικά είναι ''μεμονωμένα'';

Έχω κι άλλα ''μεμονωμένα'', αν θες όμως απάντησε πρώτα σε αυτά. Ξεκίνα από το γιατί ο Ολυμπιακός μετά τον Ευθυμιάδη ΤΟ 2002 δεν έχει κερδίσει πέναλτυ σε αγώνα με τον ΠΑΟ.

Εικόνα Εν Αθήναις

Εντάξει, κι ο ΠΑΟ δεν έχει κερδίσει και είκοσι, μόλις τέσσερα κέρδισε. Πες μου εάν θέλεις, πότε δε σου δόθηκε καθαρό πέναλτυ μέσα σ' αυτά τα 11 χρόνια.

Μόνο τα πέναλτυ όμως είναι σημάδι εύνοιας; Αυτά που έγιναν στο παιχνίδι του Καλόπουλου, ή το πέναλτυ το 2008-09 στο 0-0 (που είχε σφυριχτεί ανύπαρκτο οφσάιντ) στο 89' τα ξεχνάς;

Θέλεις να βγεις και αδικημένος από πάνω;
Πέναλτυ έξω από την περιοχή ποιος πήρε; Σε ποιον ακυρώθηκε γκολ με 4 παίκτες να καλύπτουν τον σκόρερ;

Εικόνα savvas gridlock

α) Μία περίπτωση θα βάλω καθαρού πέναλτυ που δεν μου δώθηκε, έτσι? Όχι όλες. Τζιοβάνι-Κυργιάκος, Απρίλιος 2004 στη Λεωφόρο, διαιτητής Δούρος. Μετά τις μπουνιές του Κυργιάκου, η μπάλα έπρεπε να στηθεί στο σημείο της πρώτης παράβασης. Πρώτος βάρεσε ο Κυργιάκος, εντός περιοχής του ΠΑΟ, άρα υπήρχε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού στην περιοχή του ΠΑΟ, ήτοι πέναλτυ. Σου κάνει;

β) Εγώ θυμάμαι τον Καλόπουλο να δίνει δύο ανύπαρκτα πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη, το 2006 και το 2008. Πριν το οφσάιντ του Κατσουράνη το 2011, προηγείται διπλό ανύπαρκτο κόρνερ, από το οποίο ξεκινάει η φάση του γκολ. Το οφσάιντ που λες το 2009 ήταν ανύπαρκτο, αλλά η φάση είχε σταματήσει πολύ πριν ανατρέψει ο Πάντος τον Κλέιτον. Αν συνεχιζόταν, πιθανόν να έτρεχαν κι άλλοι παίκτες προς την μπάλα και να έκοβαν τον Κλέιτον ή να έβλεπε ο Πάντος πως υπάρχουν παίκτες δίπλα του και να μην ανέτρεπε τον Κλέιτον.

γ) Πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Ανατολάκη στο Βαζέχα εκτός περιοχής πήρες εσύ, στο 1-4 του Κυπέλλου το 2001 στη Λεωφόρο, με το οποίο μείωσες προσωρινά σε 1-2. Γενικότερα κι από το 1996 και μετά, στα ντέρμπυ Ολυμπιακού-ΠΑΟ έχουμε:

- Πέναλτυ υπέρ του Αλεξανδρή στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 0-2 το 1997 που κακώς δεν δώθηκε, σεζόν 1996-97.

- Πέναλτυ και αποβολή σε χέρι του Μπασινά πάνω στην γραμμή, που κακώς δεν δώθηκε, στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 3-1 σεζόν 1997-98.

- Δύο άκυρα γκολ του ΠΑΟ και γελοίο ανύπαρκτο οφσάιντ σε φάση για γκολ του Τζιοβάνι στο 0-0, στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 2-0, σεζόν 1999-00.

- Πέναλτυ που δεν δώθηκε σε ανατροπή Τζιωρτζιόπουλου από Μπασινά, αποβολή Σιμπνιέφσκι που ως τελευταίος ανέτρεψε τον Αλεξανδρή που έβγαινε τετ α τετ με το Νικοπολίδη και γκολ 1,5 μέτρο οφσάιντ στο 80' του Λυμπερόπουλου, με το οποίο ο ΠΑΟ ίσως έπαιρνε πρωτάθλημα αν έμενε το 1-2, στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 2-2 σεζόν 1999-00.

- Πέναλτυ Νικοπολίδη στον Άλβεζ που κακώς δεν δώθηκε, στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 0-0 σεζόν 2000-01.

- Πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Σεϊταρίδη στον Τζιοβάνι, στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 1-1 στη Ριζούπολη, σεζόν 2003-04.

- Δούρος 2004, όπου το 1-3 με 10 εναντίον 10, έγινε 1-2 με αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ του ΠΑΟ. Να μην πούμε εδώ πως από το 55' και το 1-2 του Τζόλε μέχρι το 2-2 του Γκούμα, δώθηκαν 3 φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού. Αριθμός τρία...

- Ανύπαρκτο πέναλτυ του διαιτητή Καλόπουλου υπέρ του ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη, στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 3-2, σεζόν 2005-06.

- Άκυρο γκολ του Εντόι, αφού προήλθε από γύρισμα του Σαλπιγγίδη με την μπάλα να έχει περάσει μισό μέτρο εκτός της γραμμής του άουτ, αλλά και ανύπαρκτο πέναλτυ σε ακούσιο χέρι του Άντζα στη σέντρα του Νίλσον, στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 1-1 σεζόν 2007-08.

- Άνύπαρκτο πέναλτυ και αποβολή του Αβραάμ, στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 2-1 σεζόν 2010-11, αφού η παράβαση υπάρχει και σωστά δίνεται, αλλά προηγείται οφσάιντ του Γκαρσία πριν τροφοδοτήσει το Σισέ, άρα η φάση θα τελείωνε εκεί.

Δεν έβαλα το οφσάιντ σε φάση για γκολ του Κωνσταντίνου στο ΟΑΚΑ, στο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 1-0 σεζόν 2006-07, ούτε τη γελοία διαιτησία Δαλούκα στο ματς ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 0-1 σεζόν 2009-10, με το γκολ του Ντάρμπισιρ, όπου για να πάρει φάουλ ο Ολυμπιακός έπρεπε να βγει αίμα από τους παίκτες μας και όλες οι φάσεις που έκανε ο ΠΑΟ είτε ήταν οφσάιντ, είτε προέρχονταν από φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού που δεν καταλογίσθηκαν.

Εικόνα el trick

Γράφεις.............ακούσιο χέρι του Άντζα στη σέντρα του Νίλσον, στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 1-1 σεζόν 2007-08.
Όντως έτσι είναι. Έχει και συνέχεια όμως. Σε επίθεση του ΘΡΥΛΟΥ αποκρούει σέντρα με το χέρι ΑΠΛΩΜΕΝΟ αμυντικός του ποα ΕΝΤΟΣ περιοχής αλλά ο διαιτηταράς περί άλλων τίρβαζε.

Εικόνα savvas gridlock

Κι εκείνο ακούσιο ήταν, αφού η μπάλα πήγε από το πόδι του Ίβανσιτς στο χέρι του, αλλά σωστά λες πως εκεί ξεβρακώθηκε ο Καλόπουλος. Είτε σφυρίζεις/δεν σφυρίζεις πέναλτυ όλα τα απλωμένα χέρια και στις 2 περιοχές, είτε κάνεις πολιτική, ανάλογα με το ποιος κάνει την παράβαση. Ψιλά γράμματα αυτά για βάζελους. Ξεχάστηκαν. Τώρα έχουμε ''γαύρε Καλόπουλε θα πεθάνεις''. Μπρρρρρ.

Εικόνα kg

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ Γ...ΕΙ?

ΤΗΝ Κ..ΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ .....................

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!

Εικόνα Εν Αθήναις

Διαλέξτε. Σε όλα τα σπορ, ή σε κάποια από αυτά;

Νοέμβριος του 2011 ήταν όταν σφυρίχτηκε τελευταία φορά πέναλτυ εις βάρος σας και Φεβρουάριος του 2011 όταν αποβλήθηκε τελευταία φορά ποδοσφαιριστής σας (Ριέρα)

68 παιχνίδια χωρίς πέναλτυ και 2,5 σεζόν χωρίς αποβολή.

Παγκόσμιο ρεκόρ;

Τελικά, μόνο η Θρυλάρα τέτοια ρεκόρ, παλιοβαζέλια. Μόνο το Τρύλο γκζέρει η Εβρόπη.

Εικόνα kg

ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ..............

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ............ΑΚΟΥΣ ?.....ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ!!!!!!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ..........ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ..............ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΣ

ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ 2.500.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!.......

Θα με ενδιέφερε να δω αυτά τα 2.500.000 εισιτήρια παραπάνω πώς προκύπτουν.....ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΟΣΟΥΝ

ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΒΛΑΚΑ ΣΤΙΣ 13-12............ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΙΣΘΙΩΝ ΣΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ...CERN....ΕΙΠΕΣ ...

ΝΑ ΛΟΥΦΑΞΕΙΣ!!!!!!!!ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ........ΑΝΕΚΑΘΕΝ!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ........ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΦΕΥΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ.....ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΝΟΗΜΩΝ

ΑΝΘΡΩΠΟ!

Εικόνα Εν Αθήναις

«ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ» κατά τ' άλλα...

Διασκεδάζω, χώσε, χώσε.

Εικόνα kg

ΚΑΤΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ?

ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ?

ΑΝ ΕΣΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ......ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΘΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!

ΟΚ? ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ?

Εικόνα Εν Αθήναις

Σου έχουν γίνει συνήθεια οι κούκλες μάλλον. Οι πλαστικές...

Εικόνα kg

ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ

ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ..ΠΟΥΤΣΕΣ!

Εικόνα savvas gridlock

http://www.youtube.com/watch?v=sFuDsecfeVg

82 σερί ματς πρωταθλήματος δίχως πέναλτυ με τον καπετάνιο των ονείρων σου στο τιμόνι. Εσύ έχεις το ρεκόρ. Όσο για το ποιον ξέρει η Ευρώπη, τον Έρικ Λίνκαρ τον θυμάσαι? Θέλεις να δεις καμιά ανάρτηση αυτές τις μέρες με το τι είχε πει στο αεροδρόμιο, όταν πήγαν να τον υποδεχτούν παράγοντες της ομάδας σου, για να υπογράψει συμβόλαιο στον ΠΑΟ?

Εικόνα Εν Αθήναις

Θα το σπάσετε άνετα το ρεκόρ λοιπόν. Στις αποβολές, στα κερδισμένα πέναλτυ, στις κίτρινες υπέρ και κατά το έχετε ήδη. Αυτό σας έμεινε μόνο.
Το πέναλτυ από το οποίο ξεκίνησε το δικό μας σερί (ΑΕΚ-ΠΑΟ 2-1 την περίοδο 2008-09), γιατί δεν το παρουσιάζετε στο βίντεο;

Εικόνα savvas gridlock

Άρα αν δέχεσαι πως τα τόσα σερί ματς δίχως πέναλτυ εις βάρος μιας ομάδας αποτελούν ένδειξη εύνοιάς της και παρασκηνιακής της κυριαρχίας, το ίδιο συνέβαινε επί Πατέρα με τον ΠΑΟ. Σωστά; Άσε να σπάσουμε το ρεκόρ και τα λέμε. Όσο για το πέναλτυ του Βασσάρα, το νόημα του βίντεο είναι να παρουσιαστούν φάσεις που έπρεπε να σφυριχθούν πέναλτυ σε αυτό το διάστημα των 82 σερί αγώνων και δεν σφυρίχθηκαν. Επ'αυτών των φάσεων, έχεις να πεις κάτι;

Εικόνα Εν Αθήναις

Εάν βάλουμε και το Κύπελλο Ελλάδας, το ρεκόρ το κατέχετε εσείς.
Θέλεις να ψάξω πόσα πέναλτυ εις βάρος σας δε δόθηκαν μέσα σε αυτά τα 68 παιχνίδια;
Ή αντίστοιχα, πόσα αμφισβητούμενα κερδίσατε εσείς;

Θα εκπλαγείς. Μάλλον δε θα εκπλαγείς, επειδή τα γνωρίζεις.

Εικόνα savvas gridlock

Eγώ όσα πέναλτυ έπρεπε να σφυριχθούν εις βάρος μας και δεν δώθηκαν, τα παραδέχομαι και σε άρθρα εδώ μέσα. Το λογικό άλμα ''με αυτό κέρδισε ο γαύρος'' δεν δέχομαι, όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες, εκτός αν έχουμε φάση Τρικάλη, Κλάεβιτς-Νικοπολίδη στο ΠΑΟ-Ιωνικός το 2003 στη Λεωφόρο στις καθυστερήσεις. Το θυμάσαι το ματς; Εσύ θα μου πεις τώρα τι σημαίνουν 82 ματς δίχως πέναλτυ για τον ΠΑΟ; Συνεπάγονται παρασκηνιακή κυριαρχία, ναι ή όχι;

Εικόνα red apple

Ναι, μιλάμε για πολλά.... kg κ...α!!!

αχααααααααα