Σωκράτη , Βαγγέλη δε τους βατέψατε πολύ



Σε πρώτη ανάγνωση, μπορεί τα επόμενα να θεωρηθούν ότι έχουν πολιτική χροιά. Αλλά έχουν μόνο πολιτική διάσταση? Ή μήπως και αθλητική?

Χαζεύοντας στο μασονικό κατασκεύασμα που λέγεται κυβερνοχώρος πέσαμε πάνω σε δυο ενδιαφέροντα θεματάκια.

http://unfollow.com.gr/print/from-issue/7736-unfollow25vardis/

«Ο κυβερνήτης Βαρδής και η κυβέρνηση των υποτακτικών»

«Με την τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας από τον Γιάννη Στουρνάρα και αποσύρθηκε μετά τη σφοδρή αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση προσπάθησε να χαρίσει αναδρομικά οφειλές και πρόστιμα δισεκατομμυρίων ευρώ σε εφοπλιστικούς και πετρελαϊκούς ομίλους, αλλά και εισαγωγικές εταιρείες με διαφορετικό αντικείμενο. Κι όταν μιλάμε για πετρέλαια στην Ελλάδα, μιλάμε πρωτίστως για τον Βαρδή Βαρδινογιάννη και τη Motor Oil, την πιο κερδοφόρα επιχείρηση της χώρας. [...]»
 
Σε ποιόν προσπάθησε να χαρίσει και τι?

Είχαμε γράψει και παλιότερα σχετικά με ένα πρόστιμο 240 εκατομμυρίων ευρώ, που επεβλήθη στη Μοτορ Οϊλ με το αιτιολογικό της μη καταβολής φόρων.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130902/ena-diegrameno-prostimo-kai-mia-foysta-agorasmeni-me-klemmena

Τι σχέση έχει η σπουδή της κυβέρνησης να ξεμπερδεύει με τα πρόστιμα της Motor Oil με την έντονη φημολογία, που αναπτύχθηκε στην αρχή του φθινοπώρου, για «δυσαρέσκεια του Βαρδή Βαρδινογιάννη» για τους χειρισμούς της κυβέρνησης, που έφτανε στο σημείο να του αποδίδεται η φράση «Ή ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Ή ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΑΣ ΡΙΧΝΩ»;

 

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από την οικογένεια που κυβερνάει τη χώρα. Θεωρεί το κράτος ιδιοκτησία της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η θητεία της στην αγαπημένη πράσινη ΔΕΚΟ. Με μηδενικά συμβόλαια, με χορηγίες από το κράτος, με απειλές, με μη απόδοση φόρων και ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ.

Για να ρίξουμε μια ματιά και στη γειτονιά της  αδικημένης «προσφυγοπούλας».

http://unfollow.com.gr/web-only/9114-melag1/
 

Ο τίγρις των φρίσκις αρέσκετε στις αγωγές τελευταία. Και δε ζητάει και λίγα… Αγωγή και μύριο. Μάλλον έτσι σκέφτεται να χτίσει το κοτέτσι στα Φιλαδέλφεια. Γιατί το Σγουρό δε τον ξαναβλέπω περιφερειάρχη, οπότε γράφει -20 μύρια από κει. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι η ότι για τον τιγρούλι ισχύει η λαική παροιμία για τον λύκο και την κεφαλή του :
 
 
 «δεχτήκαμε όχι μόνο απειλές κατά της ζωής του συντάκτη μας από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για τις οποίες έχει υποβληθεί μήνυση, αλλά και τη λοιδορία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, όταν το ζήτημα συζητήθηκε στο Κοινοβούλιο. Κανενός το αυτί στην κυβέρνηση δεν ίδρωσε, ακόμη και όταν τα γεγονότα δημοσιοποιήθηκαν από μεγάλα διεθνή ενημερωτικά δίκτυα».
 
Αντί να κοιτάξει να βάλει κάνα φράγκο στη ΔΕΚΟ Ποδονίφτη, που έχει φεσώσει όποιον μιλάει ελληνικά, το’ ριξε στις απειλές πάλι.
 
Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα γινόταν στη χώρα των περήφανων ΕΛ-λήνων, αν στη θέση του Βαρδή ήταν ας πούμε ο Σωκράτης. Ή ακόμα χειρότερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Προσπαθώ να φανταστώ τα πρωτοσέλιδα των κολοφυλλάδων του εργολάβου, του βόθρου της Καλλιθέας και του vergis. Ο sloggi θα βρισκόταν σε έκσταση σαν να καθόταν σε τρίποδα (όχι σε κάθε πόδι διαδοχικά, στον τρίποδα ως κάθισμα συνολικά….). Οι Δίκες του κολοκάναλου  θα έστηναν γκιλοτίνες. ΤΩΡΑ ΟΜΕΡΤΑ! Τίποτα! Τσιμουδιά! Τουμπεκί! Άχνα! Και δεν οφείλεται μόνο στο μπούκωμα από το ΘΡΥΛΟ….
 
Τελικά Σωκράτη και Βαγγέλη δε τους βατέψατε πολύ. Τους ακούγατε να σκούζουν και νομίζατε ότι πόναγαν. Αλλά αυτοί τελικά γουστάρουν…..

Σχόλια

Εικόνα nikos michalopoylos

12 με 15 δις ετσι? Κι αν χρωστας λεει πανω απο ταληρο και σε σταματησουν στο δρομο σε πανε μεσα!
θΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ! Ε ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ!!!

Εικόνα savvas gridlock

Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει δίκιο ο Βαρδινογιάννης. Το πρόστιμο στη MOTOR OIL είναι παράλογο. Αντί όμως να πάει νομικά, να πει ''δεν το πληρώνω'' και να αρχίσει αν θες τις μπηχτές από τα ΜΜΕ που ελέγχει εναντίον της κυβέρνησης, τι κάνει; Πάει να ρίξει την κυβέρνηση. Επίδειξη δύναμης, μαρκάροντας το χώρο που ελέγχει, σε φάση ''σε αυτήν τη χώρα, εμένα δεν με ακουμπάει κανείς''. Κιχ γι'αυτά, έτσι; Ομερτά στον Τύπο. Δεν μιλάει ΚΑΝΕΙΣ.

Εικόνα savvas gridlock

''Είτε ρίχνετε το πρόστιμο, είτε σας ρίχνω'' είπε ο κύριος Βαρδής, ε; Τι είχε γράψει ο Κύρτσος; Πόσους βουλευτές ελέγχει ο Βαρδινογιάννης, από όλα τα κόμματα; Τι συμβαίνει κάθε μέρα στο δελτίο ειδήσεων του STAR, με τα διάφορα παπαγαλάκια να το παίζουν αντιμνημονιακοί; Εδώ και 35 χρόνια κυβερνάνε την Ελλάδα αυτοί που θέλει ο Βαρδής, αλλά γενιές και γενιές μεγαλώνουν με το παραμύθι ''ο Κόκκαλης κυβερνάει την Ελλάδα, εδώ έριξε την κυβέρνηση του Μητσοτάκη το 1993'', άσχετα που πήγε στα δικαστήρια αυτούς που τα λέγανε και τους πήρε τα σώβρακα ο Σωκράτης. Όλη η Ελλάδα χορεύει όπως γουστάρει αυτό το σίχαμα που λέγεται Βαρδής και κανείς δεν λέει ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ εναντίον του. ΚΑΝΕΙΣ. Έρχεται τώρα το κόμμα του Alexis να μας σώσει από τα μνημόνια, με τον πρώην αρχηγό του, τον Κωνσταντόπουλο, να γράφει κατά παραγγελία άρθρα στην ''Καθημερινή'' (του Τουίτη) εναντίον του Σωκράτη (μαζί με τη συγχωρεμένη κυρία Μπουγάτσου, που περιφερόταν σε διάφορα ΜΜΕ με αντικείμενο της ''δουλειάς'' της να σπιλώνει το Σωκράτη, όλως τυχαίως) και να γίνεται για λίγους μήνες πρόεδρος στον ΠΑΟ. Πω πω κάτι συμπτώσεις ρε παιδί μου, ε; Η κυρία Αγγελικούλα Φιλιππίδου τρώει τη μία δίωξη πίσω από την άλλη, για τα δάνεια που μοίραζε από το ΤΤ και κανείς δεν λέει ότι ηταν ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ, που πριν τον φυτέψει στο βάζελο, τον είχε χώσει κομματικό ταμία της Νέας Δημοπρασίας, στις εκλογές του 2000. Δεν έχωνε μόνο τους Ρουσόπουλους στη Νέα Δημοπρασία, αλλά κάθε γαλάζιο παιδί από την αυλή του έπαιρνε έγκριση για να κατέβει υποψήφιος την περίοδο που ο Σημίτης έπρεπε να πέσει. Να μην μιλήσουμε για τα πράσινα μπουρδέλα του παπανδρεϊκού σκατο-ΠΑΣΟΚ, κάτι Κατσιφάρες, κάτι Κουλούρηδες και λοιπά πασοκοειδή, που όποτε μίλαγε ο Βαρδής στεκόντουσαν προσοχή λες και είναι ο διοικητής στα ΛΟΚ, με τον αρχηγό τους, το ''σωτήρα'' του κώλου-καταστροφέα της Ελλάδας να είναι στο ''φιλιούνται-αγκαλιάζονται'' κάθε τρεις και λίγο με τους Βαρδινογιάννηδες. Κατά τα άλλα, '' ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα της διαπλοκής''. Μπουρδέλα αντιολυμπιακοί, γαμώ το αίμα σας το θολό, το σάπιο.

Φαήλε, ντροπή του Πειραιά, φτου σου ξεφτίλα...