ΝΤΡΟΠΗ



Σ’ αυτό εδώ το site έχετε κατ’ επανάληψη διαβάσει τη φράση «ο  ΘΡΥΛΟΣ είναι ο ΛΑΟΣ του». Είναι μια φράση που εμείς τη θεωρούμε απόλυτη αλήθεια. Και όταν λέμε ΘΡΥΛΟΣ εννοούμε όλα τα αθλήματα ομαδικά και ατομικά, στα οποία αγωνίζονται αθλητές με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος.

Είναι λογικό η ποδοσφαιρική ομάδα κατά πρώτο λόγο , και η αντίστοιχη του μπάσκετ κατά δεύτερο να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των οπαδών μας. Όμως ο ΘΡΥΛΟΣ διαθέτει και δύο ακόμα τμήματα, του βόλεϊ και του πόλο, τα οποία έχουν φέρει στο σύλλογο και στη χώρα ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. Τις ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ μάλιστα σε επίπεδο συλλόγων.

Τη σεζόν που διανύουμε η ΘΡΥΛΙΚΗ ομάδα του βόλεϊ επέστρεψε στα ευρωπαϊκά σαλόνια και μάλιστα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού ξεπεράστηκαν τα όποια οικονομικά προβλήματα. Κληρωθήκαμε σε δύσκολο όμιλο, αλλά καταφέραμε να προκριθούμε στα προημιτελικά του CEV CUP, της δεύτερης ευρωπαϊκής συλλογικής διοργάνωσης. Ως γνωστόν η τύχη  στις κληρώσεις  μας γυρίζει την πλάτη και μας έφερε αντιμέτωπους με το φαβορί της κατάκτησης του τροπαίου, τη Ρώσικη ομάδα Νίζνι Νόβγκοροντ. Στον πρώτο αγώνα στη Ρωσία ηττηθήκαμε με 3-0 και η πρόκριση έμοιαζε με θαύμα.

Χτες διεξήχθη στο Ρέντη, ο επαναληπτικός. Η ομάδα μας χρειαζόταν νίκη με 3-0 ή 3-1 για να πάει η υπόθεση πρόκριση στο «χρυσό σετ». 

http://www.olympiacos.org/article/34484/me-psila-kefali

Μάλλον δεν πολυπιστεύουμε στα θαύματα, γι’ αυτό και το γήπεδο ήταν  σχεδόν ΑΔΕΙΟ! Ο ΘΡΥΛΟΣ έδινε αγώνα πρόκρισης σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το 2005 και το γήπεδο δεν ΕΒΡΑΖΕ!

«Η ομάδα μας έπιασε σπουδαία απόδοση για τρία σετ κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 0-1 σε 3-1 και αφού «έσβησε» την ήττα στη Ρωσία έδειχνε ικανή να συνεχίσει προς τους τέσσερις της Ευρώπης».

Δυστυχώς η ομάδα έχει φέτος αρκετά προβλήματα και στο χρυσό σετ δεν τα κατάφερε. Αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης….

Λοιπόν μάγκες για να εξηγούμαστε. ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ στον πιο κρίσιμο φετινό της αγώνα. Αυτός αγώνας θα είχε κερδηθεί ΑΝΕΤΑ 3-0 και στο χρυσό σετ θα κάναμε πλάκα στα ρωσάκια, ΑΝ Η ΕΞΕΔΡΑ ΜΑΣ ήταν όπως έπρεπε. Έχουν καταρρεύσει ομαδάρες στην έδρα μας. Είναι ΝΤΡΟΠΗ να διεκδικούμε μια ευρωπαϊκή πρόκριση στα ημιτελικά έστω και με απειροελάχιστες πιθανότητες και το γήπεδο να είναι άδειο. Οι δικαιολογίες ότι είχαμε αγώνα στο Περιστέρι είναι της πλάκας. Οι δικαιολογίες περί οικονομικής κρίσης είναι για γέλια. Η είσοδος ήταν σχεδόν ΔΩΡΕΑΝ!

Και για να μη νομίζεται ότι λέμε παπαριές καμαρωτές ας δούμε τι δήλωσε ο προπονητής των αντιπάλων μας, ο γνωστός μας, παλιός μας αθλητής Πλάμεν Κωνσταντίνωφ

http://www.gazzetta.gr/volleyball/article/587046/konstantinof-den-itan-ekklisia

«Άμα δεν ήταν η... εκκλησία σήμερα μπορούσε να υπάρξει διαφορετικό αποτέλεσμα».

Εκκλησία το κλειστό του Ρέντη…

Η ΝΤΡΟΠΗ αφορά και εμάς που δεν δώσαμε το παρόν.

Και όταν ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, βρίσκουν ευκαιρία τα ποντίκια και χορεύουν.

http://www.rednews.gr/%CF%83%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-2/

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΚΕΔ περί επανάληψης του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο βόλεϊ γυναικών.

Για να θυμηθούμε, στον αγώνα πρωταθλήματος, κερδίσαμε ΑΝΕΤΑ την ΑΕΚ με 3-1, αλλά εξαιτίας λάθους της σημειώτριας και των διαιτητών, σε αλλαγή της ΑΕΚ στο 4ο σετ και με το σκορ υπέρ μας 13-5, η ΚΕΔ αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140103/ama-einai-etsi-oi-paragkes%E2%80%A6

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο μέλλον, αφού δημιουργεί δεδικασμένο, και στην παραμικρή παραβίαση κανονισμών από μεριάς των διαιτητών ή των γραμματειών οι αγώνες θα επαναλαμβάνονται. Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, θα ξανανικήσουμε την ΑΕΚ, αλλά προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ενώ η υπόθεση εκκρεμούσε για καιρό στο ΑΣΕΔ, η απόφαση εκδόθηκε μια μέρα πριν τον νοκ άουτ αγώνα Κυπέλλου με τα Βριλήσσια εκτός έδρας. Μάλλον «τυχαία»….

Ο πόλεμος στο ΘΡΥΛΟ είναι διαχρονικός σε όλα τα επίπεδα. Ας αποφασίσουμε τι είμαστε. ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ή οπαδοί του πληκτρολόγιου….

Σχόλια

Εικόνα teethoflions

ειτε αθελας μας ειτε οχι δεν στηριζουμε πλεον αυτο το θρυλικο τμημα οσο θα επρεπε..και μονο η αυτοκριτικη που ασκεις, στα του τμηματος, λεει πολλα...σωστος...για θυμηθειτε εποχες ευρωπαικων και δή το '96 σς πουμε τι γινοταν μεσα στο Σ.Ε.Φ...κατι αλλες εποχες στη Γλυφαδα....και μετα κατι θρυλικες επισκεψεις σε κατι εβερεστ χαχαχα ...ωραιες εποχες ρε πουστη μου... σκηνικαρες κουπαρες και γαμησια σε απαντες...παντως εγω ειμαι της αποψης οτι ενα μυριο απο την παε να μπει σε βολλευ ή πολο π.χ θα ξανακαναμε τρανες ομαδες παλι...απορια μου απλα και ευχη...

Εικόνα savvas gridlock

Από του χρόνου θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα φίλε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έχεις απόλυτο δίκιο Δία. Η χθεσινή εικόνα ήταν απογοητευτική. Δε χωράει άλλη λέξη από το "ΝΤΡΟΠΗ". Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ίσα ίσα. Και απορώ πως με διοίκηση τη θύρα 7 απέχει ο κόσμος.