Χανουμάκια εναντίον Ρένας για το γήπεδο του τιγρούλη



Είδαμε την επίθεση των ΑΡΔ που στηρίζουν τη ΔΕΚΟ Ποδονίφτη, κατά της Υποψήφιας για την περιφέρεια Αττικής Ρένας Δούρου, επειδή είχε το «θράσος» να εναντιωθεί στον «επενδυτή» πελάτη του Φαήλου, τιγρούλη των φρίσκις. Τον «επενδυτή» στον οποίο η κυβέρνηση Σαμαρά χαρίζει το γήπεδο της «προσφυγοπούλας.

Χτες είχαμε ένα νέο συμβάν. «Οπαδοί» της κούλας, «επισκέφτηκαν» λέει τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ρίξανε και φειγ βολάν λέει, ενάντια στη Ρένα, τη «συνεργάτιδα του Άκη». Καταρχήν είναι μια ευχάριστη έκπληξη για μας η αποκάλυψη ότι η συμπαθέστατη Ρένα ήταν συνεργάτης του Άκη της ΘΥΡΑΣ 7. Ετσι έχει και μια λογική εξήγηση  το μένος των οπαδών του τιγρούλη εναντίον της. Αλλά ας δούμε την είδηση :

Την αντίδραση των οπαδών της ΑΕΚ προκάλεσε τα όσα είπε η Ρένα Δούρου τις τελευταίες μέρες σχετικά με την «Αγιά – Σοφιά». Οπαδοί των «κιτρινόμαυρων», με αφορμή τις δηλώσεις της Υποψήφιας για την Περιφέρεια Αττικής, επισκέφτηκαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και με συνθήματα και φέιγ βολάν την αποδοκίμασαν έντονα.
 
«Αυτός ο ναός και αυτή η εκκλησία μας ανήκουν. Τουρκολάγνοι και λαθρολάγνοι κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ μας», «Δούρου συνεργάτιδα του Ακη κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ» και «Δούρου, μαύρο στην συνεργάτιδα του Τσοχατζόπουλου», ανέφεραν τα φέιγ βολάν των περίπου 30 οπαδών της «Ένωσης».
 
Η μίνι-πορεία των «κιτρινόμαυρων» διήρκεσε λίγα λεπτά και δεν συνέβη το παραμικρό.

 
Μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι παρόμοιο «συμβάν» είχαμε και με τον Φορέα της τρεχάλας προχτές, όταν διέκοψαν θεατρική παράσταση για να τρομοκρατήσουν μαμάδες και παιδάκια των Αμπελοκήπων
  
Εντάξει ξέρουμε ότι το ΑΡΔικειμενικό - στημένο στα τέσσερα - σύστημα έχει βαφτίσει τους πράσινους νταήδες σε «αντιεξουσιαστές». Ας βαφτίσουμε λοιπόν και τους οπαδούς της κούλας «ακτιβιστές». Είναι φως φανάρι ότι δεν πρόκειται για «στρατούς προέδρων» έτσι? Αυτά τα θυμόμαστε μόνο όταν τίποτα γαύροι «δροσίσουν» σε παραθαλάσσιο μέρος αντίπαλους οπαδούς. Εκεί η ευαισθησία των ΑΡΔ σπάει τα κοντέρ. Και η εφευρετικότητά τους σε χαρακτηρισμούς επίσης. Τώρα μια χαλαρή περιγραφή «συμβάντων». Εξάλλου μας ενημερώνουν ότι δε συνέβη το παραμικρό….

ΥΓ. Ρενάρα Δούρου συνέχισε τη μάχη κατά των «επενδυτών».

ΥΓ. Προφανώς και ο Ακης δεν είναι ο δικός μας Ακης έτσι? Γιατί υπάρχουν και στόκοι….

 

Σχόλια

Εικόνα Chief Bromden

Είναι προφανές ότι αναφέρονται στον ΑΚΗ ΣΤΟΛΤΙΔΗ...
Η Δούρου του έκανε μασάζ στις γάμπες που και που...

Αυτός ο Ναός και αυτή η εκκλησία μας ανήκουν... βροντοφωνάζουν οι αγωνιστές!

Πάλι καλά που δεν ακούσαμε και αυτό:
Σώπα, όπου να ’ναι θα σημάνουν οι καμπάνες , Αυτό το χώμα είναι δικό τους και δικό μας, Δεν μπορεί κανείς να μάς το πάρει...

Εικόνα ΔΙΑΣ

θα τους το παρει ο τιγρουλης το χωμα....

Εικόνα Chief Bromden

Και τα σώβρακα μαζί...