Η Ρένα ΣΚΟΡΑΡΕ και μάδησε την ουρά του «γατούλη»



Με τους Έλληνες πολιτικούς ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο όταν επιχειρούν με το γνωστό βαζέλικο τρόπο να βάλουν τρικλοποδιές στο ΘΡΥΛΟ. Έχουμε πλέον εμπεδώσει, ότι οι αγαπημένες ΔΕΚΟ του κράτους, τα κολοσωματεία μέσα από τα οποία προσπαθούν να πάρουν ψηφαλάκια οι άχρηστοι που παριστάνουν τους πολιτικούς, θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση εις βάρος του ΘΡΥΛΟΥ.

Εδώ και καιρό ο απερχόμενος μνημονιακός περιφερειάρχης Σγουρός , είχε ανοίξει το στόμα και μοίραζε εκατομμύρια για να φτιάξουν γήπεδα η ΔΕΚΟ ΠΟΔΟΝΗΦΤΗ, η ΔΕΚΟ των ΔΕΚΟ με το λάπατο στη φανέλα, και για γαρνιτούρα έμπαιναν το Πανιωνάκι και το ανύπαρκτο Εθνικάκι της Α’ Πειραιώς!

Από το «περίφημο» πλεόνασμα της περιφέρειας ο Σγουρός χάριζε 20 εκατομμύρια για το γήπεδο της κούλας, και 7 εκατομμύρια για τη Λαγοφλώρο. Έχουμε δε αναλυτικά τα θέματα της χρηματοδότησης των κολοσωματείων
 
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130627/xrimatodotisi-melissanidi-apo-sgoyro
 
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131003/oi-ellines-peinane%E2%80%A6-aytoi-epixorigoyn-poa-koylapanionio-kai%E2%80%A6-ethnikaki
 
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131118/synenteyksi-sgoyroy-gia-gipeda-pao-aek
 
«Σκαστά» σκάνδαλα χρηματοδότησης Ανωνύμων Εταιρειών μας τα παρουσίαζαν ως ενίσχυση δήθεν ερασιτεχνικών σωματείων, και ενδιαφέρων για την άθληση της νεολαίας. Ποιών ερασιτεχνικών σωματείων? Των ανύπαρκτων της κούλας και του ΠΟΑ που καλλιεργούν το χάντμπολ , το μπέιζμπολ και το ράγκμπι!

Φυσικά οι ΑΡΔ πάντα σκυμμένοι και πάντα στην υπηρεσία των αφεντικών τους πανηγύρια! Κείμενα «κατά παραγγελία» με επαίνους στον Σγουρό και χαρούλες που επιτέλους η κούλα και ο ΠΑΟ θα έχουν γήπεδα.

Εμφανίζεται λοιπόν μια γυναίκα, η υποψήφια για την περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου (αδιαφορούμε ποιο κόμμα τη στηρίζει) και λέει σε συνέντευξή της το αυτονόητο.

Ότι ο απερχόμενος Σγουρός άνοιξε το «πουγκί»  και εξυπηρετεί ημέτερους. Και μάλιστα ιδιωτικά συμφέροντα ημετέρων. Ποια συμφέροντα? Μα του «τιγρούλη των φρίσκις».  Και συνέχισε λέγοντας ότι οι οπαδοί των ομάδων χρησιμοποιούνται για την αλίευση ψήφων. Για να καταλήξει ότι δεν ενδιαφέρονται ούτε ο Σγουρός , ούτε  η κυβέρνηση που τον καλύπτει και πολύ περισσότερο οι «κοινοί» τους φίλοι για τα ερασιτεχνικά σωματεία ούτε για την άθληση της νεολαίας.

Οι επιθέσεις που δέχεται έκτοτε η Κα Δούρου είναι καθημερινές από τα έμμισθα ΑΡΔακια της «Ώρας των σπορ» κυρίως αλλά και «φίλιων» ΑΡΔ στα ερτζιανά.


 
 Την κατηγορούν ότι στοχοποιεί την ΑΕΚ. Ότι δεν της πέφτει λόγος πως θα φτιάξει γήπεδο η ΑΕΚ. Μάλιστα θίχτηκε το «φιλότιμό» τους επειδή δεν είναι «στρατός».  Αλλά «αυθόρμητα» προβαίνουνε σε πράξεις όπως αυτές

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130808/ntoy-aektzidon-se-tileoptiko-stathmo

http://www.sport-fm.gr/article/epeisodia-sto-aigalew-AEK/742604
 
 Τέλος αφήνουν  υπονοούμενα ότι το κάνει επειδή και καλά υποστηρίζει «άλλη ομάδα». Καλούν δε τον Τσίπρα να παρέμβει και του «Ενωσίτες» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δηλαδή τι ζητούν?  Οι «αρμόδιοι» του ΣΥΡΙΖΑ να κλείσουν το στόμα της Κας Δούρου, να μη μιλάει και πολύ πολύ για τα σκάνδαλα χρηματοδότησης με ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ  (δηλαδή δικά μας, όλων μας) τους επενδυτή με το στόμα «τιγρούλη».

Εμείς έχουμε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα  να προβάλουμε τις «αβάντες» του ξευτιλισμένου κράτους στις αθλητικές ΔΕΚΟ τόσο του νότου όσο και του βορά. Και θα συνεχίσουμε να προβάλουμε ΟΠΟΙΟΝ ή ΟΠΟΙΑ με τις πράξεις τους ξεβρακώνουν τους «δήθεν» επενδυτές και τους κρατικούς παράγοντες που έχουν τη φαυλότητα στο DNA τους. Μια γυναίκα λοιπόν βγαίνει μπροστά με θάρρος, πάει κόντρα στον «τιγρούλη»  και στους φαφλατάδες που «ΕΡΧΟΝΤΑΙ» , και βάζει τα γυαλιά σε τουμπεκιασμένους και καλοταισμένους πολιτικούς και ΑΡΔ όλων των παρατάξεων. 

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Mπράβο στη Ρένα Δούρου.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είναι και καλό καυλάκι ε; Πέρα από τη θετική προκατάληψη.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τα χανούμια είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία αντιολυμπιακών. Ώρες ώρες μου δίνουν την εντύπωση ότι μας μισούν θανάσιμα. Περισσότερο από τον καθένα. Είναι χαρακτηριστικές οι ύβρεις στον πρόσφατα τότε αποθανόντα Attilio, όπως και για τους νεκρούς μας. Έχουν βρει το πέπλο του περήφανου και αδικημένου και κρύβονται συνειδητά κάτω από αυτό. Είναι η δική τους αυτοάμυνα απέναντι στον αιώνιο επιβήτορά τους, Ολυμπιακό. Βρίσκονται σε όλα τα αθλήματα εκεί που τους αξίζει. Στο ποδόσφαιρο είναι στην ερασιτεχνική κατηγορία και κανείς δεν εγγυάται για το μέλλον, στο μπάσκετ είναι στην Α2 αλλά πάνε για άνοδο. Αλλά ας μην ξεγελιόμαστε, και η άνοδος να έρθει αν δεν έρθει επενδυτής θα είναι μια ζωή μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Στο πόλο δεν υπάρχουν. Στο βόλεϊ έφτιαξαν πρόσφατα ανταγωνιστική ομάδα, αλλά θα τους έχουμε στη φάπα μια ζωή. Πού πηγαίνουν καλά; Στο γυναικείο βόλεϊ και στο χάντμπωλ. Άσε που και στο γυναικείο βόλεϊ στη φάπα τους έχουμε. Εμένα προσωπικά δε μου έλειψαν καθόλου από τη ζωή μου. Τους εύχομαι καλή διάλυση.

Εικόνα yiage

Θωμα εχουν γινει τα αεκακια τοσο αηδιαστικοι τα τελευταια αρκετα χρονια που ο υποβιβασμος(εθελουσιος κιολας να μην ξεχναμε) της ομαδουλας τους δειχνει σαν φυσικο επακολουθο και το δικαιο της Μοιρας στην καταντια τους. Αυτο που μου λειπει μονο ειναι να τους εχω και να τους ριχνω ατελειωτες 6αρες και καθολου τα κομπλεξ και οι εμετοι τους.
Το ποσο κομπλεξ εχουν με τον Θρυλο φανηκε οταν εκαναν ΜΟΚΟ στην κλεψια απο τον κορακα Βασσαρα με τον πεναλτι+νικη στον Μπουρμπο αν θυμαμαι καλα για να παρει την δευτερη θεση και τα πολλα λεφτα που εδινε το εισητηριο για το Τσ.Λ. ο ζελας.
Αν στη θεση του ζελα ηταν ο Ολυμπιακος θα ειχε γινει πραξικοπημα στην Ελλαδα αλλα με τον ποα δεν εβγαλαν ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σε ποιο ματς αναφέρεσαι Γιάννη; Αυτός ο Βασσάρας είναι η μεγαλύτερη αντιολυμπιακή πουτάνα στο χώρο της διαιτησίας που έχει περάσει. Και έχεις τον κάθε παπάρα να σου λέει για τον μουντιαλικό Βασσάρα. Ε βέβαια, αφού αδικεί τον Ολυμπιακό είναι ο καλύτερος διαιτητής...

Εικόνα yiage

Μεγαλυτερη αντιΟλυμπιακη πουτανα?.και λιγα λες Θωμα. Θυμαμαι σαν τωρα ακομα την διαιτησια του στο Εργοτελης-Ολυμπιακος τελικο σκορ 3-3 την χρονια που η κουλες μιλανε για χαρτινα και μαλακιες. Που τα οργια του εφεραν το παιχνιδι στο 2-2 παρολα αυτα κανουμε το 2-3 και συνεχιζοντας να μας σφαζει σταματαει τον Νουνιες για το 2-4 οποτε εδωσε ευκαιρια σπρωχνοντας τον εργοτελη να ισοφαρισει στο τελος οπως και εγινε. http://www.youtube.com/watch?v=HaGrwUo_wUE
Τον Ολυμπιακο ο Βασσαρας μια ζωη τον ΕΓΔΕΡΝΕ κανονικα.

Οσον αφορα το ποα-αεκακι 0-0 μηνα Μαιο και με το πεναλτι αυτο στο τελος του παιχνιδιου μαλιστα καθαριζανε την δευτερη θεση τα χανουμακια και θα βαζανε λεφτα στο ταμειο απο το Τσ.Λ. και δεν εβγαλαν ΑΧΝΑ. http://www.dailymotion.com/video/xm4qr8_%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%C...

Εγραφε τοτε το ΑΡΔακι ο Σκοκας μεταξυ αλλων σε αρθρο του για Βασσαρα
http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=249983
<<...Στη μαύρη λίστα των Κιτρινόμαυρων μπήκε τον Μάιο του 2005, όταν και πάλι σε παιχνίδι Παναθηναϊκού- ΑΕΚ στη Λεωφόρο, όπου κρίθηκε η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο κ. Βασσάρας αρνήθηκε να δώσει καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της Ενωσης (ανατροπή του Μπούρμπου από τον Μόρις ) στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (0-0).>>

Καμμια Ντεμουλα δεν διαμαρτυρηθηκε ουτε καν νυξη δεν εκαναν. Παρα μονο μετα απο κανα 7μηνο στην επομενη σεζον κατι ψυθιρισε ο ακομα τοτε τεχνικος τους διευθυντης Ιβιτς.

Και ποσες αλλες χρονιες εκλεβαν απο τα χανουμια οι ζελες μεσω διαιτησιων την δευτερη θεση αλλα αυτες οι κουλες κυνηγουσαν κι εβλεπαν μονο ερυθρολευκα φαντασματα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι ναι βέβαια! Εγώ θα το συνεχίσω, Τζόνυ και θα πω το εξής: όχι μόνο δεν έριξαν την ευθύνη στον βάζελο, αλλά να ξέρεις ότι περισσότερο στεναχωρήθηκαν που βγήγε ο Ολυμπιακός πρωταθλητής παρά που το χάσανε οι ίδιοι. Θα προτιμούσανε να χάσουνε χίλιες φορές το παιχνίδι με τον βάζελο παρά να βγει "Χ". Το ίδιο ισχύει και για τον βάζελο. Και φέρανε "Χ" οι μαλάκες!!! Μιλάμε για τόσο μαλάκες! Δεν υπήρχε καλύτερο σενάριο για μας, δεν υπήρχε χειρότερο σενάριο γι' αυτούς.

Εικόνα yiage

Ετσι ακριβως. Βεβαια οταν τα επισημαινουμε αυτα στις ποδοσφαιρικες συζητησεις με τους λαγους και τις κουλες τα προσπερνανε λες και ειναι αναξια αναφορας.

Εικόνα el trick

Καλά αυτοί εκεί στην ΨΩΡΑ δεν είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;;;;;
Ουτε καν ανθρωπάκια μπορείς να τους χαρακτηρίσεις
Αποθεώνουν τον Σαρρή επειδή πήγε να ΚΟΨΕΙ το ποδόσφαιρο από συνάδελφό του ποδοσφαιριστή.
ΤΟΛΜΑΝΕ να μιλάνε για .....πονο
Τελικά είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Διότι αποθεώνουν τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
Πλέον σαν εγκληματίες θα πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε.

Εικόνα Count Cagliostro

Όντως ήταν πολύ αισχρό το πρωτοσέλιδο! Μέχρι και η Πράσινη είχε να γράψει ένα καλό λόγο για τον Ολαϊτάν. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά λέμε τώρα...

Εικόνα yiage

Για ποιους μιλας?. Αυτους που αποθεωναν τον μαχαιροβγαλτη Τσιριλο?. Οταν προκειται για αιμα απο παικτη του Θρυλου ολα ειναι καλα και αθωα.

Εικόνα ΔΙΑΣ

σωστός, αλλα θα πρέπει να περιμένουμε άλλα δυο χρόνια να δουμε αν θα ΕΡΘΟΥΝ...

Εικόνα Chief Bromden

Θα βάλουν την όπισθεν θα πάρουν φόρα και θα μας έρθουν σε 2-3 χρόνια με το καλό, αλλά φαντάζεστε πως, με την κακομοιριά τους και την κλάψα που όλοι γνωρίζουμε αλλά στο πολλαπλάσιο, αναβαθμισμένοι, φτωχοί, κατατρεγμένοι αλλά πλέον και περιπλανώμενοι μετά τις πορείες στις γειτονιές της Αθήνας, σαν τα λύκεια τους πηγαίνανε και καμιά εκδρομούλα μέχρι Κρήτη, για μακρύτερα αφήστε καλύτερα... Θεσσαλονίκη με Αγροτικό Αστέρα και αποκλεισμός από το κύπελο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ μετά από βαρύ Τζετ λαγκ.

Χανούμια μην αργήσετε...