Πρωταθλητής 31ης και 32ης αγωνιστικής ο Απόλλων!


Tags: ΑΡΔ

Πλησιάζοντας προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αφού απέμειναν μόνο δύο αγωνιστικές, με τον τίτλο να έχει κατακτηθεί από το ΘΡΥΛΟ μας (ουσιαστικά από την επέτειο του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη) και αφού οι γνωστοί βαζελολάγνοι ΑΡΔ έχουν αρχίσει τις απονομές τίτλων στην υπερομάδα του κόουτς Αναστασίου (πότε πρωταθλητής Β γύρου παρά τρεις αγωνιστικές, πότε πρωταθλητής από το 46ο -60ο  λεπτό, πότε πρωταθλητής Α’ 15ήμερου Μαρτίου και πολλές  πρωτιές σε στατιστικές κατηγορίες που εφευρίσκονται για να πανηγυρίζουν στο φατσοβιβλίο οι greenwebrabbits ), ας κάνουμε κι εμείς μια απονομή σήμερα σε μια ομάδα που πολύ συμπαθούμε και διώκεται από το «κόκκινο» κατεστημένο.

Απονέμουμε λοιπόν τη «κούπα» του πρωταθλητή στον Απόλλωνα του γίγαντα προέδρου Βελλή.

Η ομαδάρα του, πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία πρωταθλητισμού τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και δίκαια κατακτά τον τίτλο της πρωταθλήτριας 31ης και 32ης αγωνιστικής. Όπως είδαμε για την 31η αγωνιστική, αντιμετωπίζοντας την υπερομάδα του «Τσάκα της Στέπας», αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3, κατάφερε επική ανατροπή και ισοφάρισε τελικά 3-3. Από καθαρή ατυχία μάλιστα δεν πήρε τη νίκη.

Χτες στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής πέτυχε τεράστιο διπλό στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού με 2-3. Και όλα αυτά παρά το κυνηγητό από το «σύστημα του γαύρου» έτσι? Να τα λέμε αυτά….

Κάτι σχόλια κατά της υπερομάδας του Βελλή από το «παράρτημα του γαύρου» τον Πλατανιά, πρέπει να τα εντάξουμε μάλλον σε συναισθήματα ζήλιας και φθόνου των κρητικών, οι οποίοι έχουν και θράσος και κάνουν χιουμοράκι.

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης, με επίσημη ανακοίνωσή της, ζήτησε τις προάλλες να εμφανίζονται οι αντίπαλοί της, αιφνιδίως, ‘πολύ κουρασμένοι και αδιάφοροι’ και να δίδουν οι διαιτητές τουλάχιστον ένα πέναλτι υπέρ τους καθώς και να αποβάλλουν τουλάχιστον έναν εκ των παικτών της αντίπαλης ομάδας.
Στον αγώνα με τον Πανθρακικό, τα ‘σοβαρά’ αιτήματα της Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης ικανοποιήθηκαν στο ακέραιο. O αντίπαλοι εμφανίστηκαν… πολύ αδιάφοροι! O Απόλλων κέρδισε ένα πέναλτι!
Μπορεί να μην αποβλήθηκε παίκτης του Πανθρακικού, αλλά γλύτωσε, έστω, την αποβολή ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα. Α! Υπήρξε και… μπόνους! Γκολ υπέρ του Απόλλωνα από εμφανή θέση οφσάιντ! Στο πλαίσιο, προφανώς, της ‘συνωμοσίας’ που έχει στηθεί σε βάρος της ιστορικής ομάδας της Αθήνας.

Αναμένουμε, για… τα μάτια του κόσμου και μόνο, την επίσημη αντίδραση τού -συνήθως λαλίστατου- κ. Βελλή, ο οποίος ευαγγελίζεται ‘ισονομία και δικαιοσύνη’, προφανώς κατά το δοκούν».

Μα είναι δυνατό να υπάρχει άνθρωπος που να βλέπει σκιές στις επιτυχίες του πρωταθλητή Απόλλωνα? Αυτοί νικάνε και διαιτητές και «σύστημα Βαγγέλη»  και αντιπάλους τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Τις υπόλοιπες 30, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΒΡΩΜΙΚΑ. Τώρα καθαρίζουν σιγά σιγά. Τρανή απόδειξη η κούπα του Απόλλωνα αλλά και μια ακόμα επική ανατροπή, η χτεσινή,  της μπαοκάρας μετά το 80’. Αγγλία γίναμε ξαφνικά….. ή κάποιοι παίζουν στο live……