ΔΕΚΟ Ποδονίφτη εναντίον Ρένας Δούρου μέρος n



Πριν λίγες μέρες είδαμε την επίθεση που δέχτηκε η Υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, από τους «οργανωμένους» της ΔΕΚΟ Ποδονίφτη, με αφορμή τις ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ θέσεις μιας πολιτικού, όταν πρόκειται να ευνοηθεί με χρήματα των πολιτών ένα «επενδυτής», καταδικασμένος μάλιστα, σαν τον τιγρούλη των φρίσκις, επειδή είναι φίλος του Αντώνη και του Φαήλου.
 
Παρά την «καθησυχαστική» ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, το θέμα έχει συνέχεια και μέχρι τις εκλογές αναμένονται ακόμα πολλά επεισόδια.
 Από το site  aekvoice, διαβάζουμε :
 
Ξαναχτύπησαν ΑΥΓΗ και Δούρου!
Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα στηρίξει το νόμο για την κατασκευή του γηέδου της ΑΕΚ, το κομματικό του έντυπο (ΑΥΓΗ) και η Ρένα Δούρου συνεχίζουν το... βιολί τους!
Η υποψήφια περιφερειάρχης σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «ΑΥΓΗ» αναφέρθηκε ξανά στο θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
«Γήπεδο της ΑΕΚ. Μια πτυχή της υπόθεσης, που ίσως δεν ακούστηκε αρκετά, είναι ότι στις σημερινές συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης συνιστά πρόκληση δημόσιο χρήμα να κατευθύνεται σε τέτοιου είδους κατασκευές. Ποια η θέση σας;» ( Να σημειωθεί ότι η κ.Δούρου είναι υποψήφια στην περιφέρεια Αττικής η οποία έχει εγκρίνει ήδη επιχορηγήσεις εκτός απο την «Αγιά Σοφιά» και για άλλα γήπεδα όπως για παράδειγμα αυτό της Λεωφόρου)
Η απάντηση της κ.Δούρου:
«Για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ θα επαναλάβω και από τις στήλες σας ότι δεν θα κάνω ούτε βήμα πίσω από όσα είπα από την πρώτη στιγμή και τα οποία κάποιοι επέλεξαν να διαστρεβλώσουν, θεωρώντας ότι έτσι θα πλήξουν την υποψηφιότητά μου στην Περιφέρεια. Ο κόσμος της ΑΕΚ δικαιούται να αποκτήσει το "σπίτι" του, αρκεί να τηρούνται όσα ορίζουν οι νόμοι. Από εκεί και πέρα, όσοι κομματικοί στρατοί κι αν επιστρατευθούν στο διαδίκτυο και στους αγωνιστικούς χώρους, όπως για παράδειγμα πρόσφατα το υβριστικό, σε βάρος μου, πανό σε γήπεδο, δεν θα μεταβάλουν την άποψή μου. Αντιθέτως ενισχύουν την πεποίθησή μου να αγωνιστώ ακριβώς για να σπάσουν τα στεγανά της παλαιοκομματικής διαπλοκής»...

 
Η Ρένα Δούρου λοιπόν είναι σταθερή στις απόψεις της και αυτό ενοχλεί κάποιους οπαδούς της ΔΕΚΟ που ηγείται ο τιγρούλης. Είναι φανερό αυτό και από τα πανιά που σηκώνονται στους αγώνες της κούλας κατά της Δούρου.

Πολύ «μαγκιά» και «αντριλίκι» να στοχοποιείται μια γυναίκα μ’ αυτόν τον τρόπο. Αλλά οι μισοί είναι πισωκίνητοι και οι υπόλοιποι γυναικωτοί. Δεν βλέπουμε όμως αυτά τα πανιά να προβάλλονται και να κατακρίνονται από «έγκριτους» ΑΡΔ και ΜΜΕ. Ούτε καν, από κάτι «ευαίσθητες» δημοσιογραφίνες ή κάθε είδους τηλεμαιντανών ΜΕΓΚΑΛΩΝ ή άλλων καναλιών που «ντρέπονται» επιλεκτικά και για ήσσονος σημασίας λόγους, υπαρκτούς ή κατασκευασμένους, που «τυχαία» πάντα έχουν σχέση με το ΘΡΥΛΟ.

Επίσης δεν βλέπουμε να προβάλλονται και να κατακρίνονται ως  ακραίες, ακροδεξιές, φασιστικές, ή χρυσαυγίτικες ενέργειες ή δημοσιεύεσεις, όταν αυτές εκδηλώνονται μεταξύ των οπαδών της ΔΕΚΟ.
 
Μας έχουν «πείσει» οι πισωκίνητοι  ΑΡΔ, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο «μυστικός χρηματοδότης» της ΧΑ και οι πυρήνες της βρίσκονται στην 7 και στο Καραϊσκάκη. Και αυτές τις παπαριές, τις βαζελιές και τις πουστιές  τους τις καταπίνουν αμάσητες και «γαύροι».

Δε θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί ξεφτιλισμένοι !

ΥΓ. Η καραμέλα με τους «αριστερούς» οπαδούς της ΑΕΚ λιώνει όπως αυτή με τους «αντιεξουσιαστές» του βάζελου.

Σχόλια

Εικόνα Leandro o megaloprephs

Καλησπέρα μάγκες. Μη σταματάτε να τους ξεγυμνώνεται. Και 2 links από εμένα

http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C...

http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C...