ΟΙ ΧΙΑΣΤΟΙ ΤΟΥ ΑΛΦΑΡΟ: GREEN SHEEP TURBO EDITION+ΠΡΑΣΙΝΑ NON PAPER



Μετά το χθεσινό ξεβράκωμα της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' (και την αναπαραγωγή των αδερφών του olympiacos24, της ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΡΑΣ αυτής που πονάει όλα τα αντιολυμπιακά μπουρδέλα και τους οποίους ευχαριστούμε) στο θέμα των εισιτηρίων που κόπηκαν στο Καραϊσκάκη, ο σημερινός ''Πρασινοφρουρός'' ψελλίζει κάτι για non paper.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 25-8-2014
 

 
Προφανώς υπάρχει πρόβλημα ανάγνωσης, αφού μας ρωτάει αν ντρεπόμαστε να πούμε το πόσοι γαύροι βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη στο ματς με τη Νίκη Βόλου. Το γράψαμε, 16.347 εισιτήρια κόπηκαν, όχι επειδή το λέμε εμείς, αλλά επειδή αυτό γράφεται στο επίσημο site της Superleague. Ας δούμε όμως το ποιος παίρνει πραγματικά non paper. Επιστρέφουμε στο θέμα του Αλφάρο, το οποίο έχουμε εξετάσει μία φορά σε σχέση με τους ΑΡΔ του ΠΑΟ και άλλη μία σε σχέση με το ξεβράκωμα που φάγανε από τη Μαγιόρκα, σύμφωνα με το coppa.gr. Εδώ θα δούμε κάτι ακόμη πιο χαρακτηριστικό. Το πώς ''μπερδεύονται'' ακόμη και στη μετάφραση τα βαζελάκια. Όλοι μαζί το ίδιο μπέρδεμα παθαίνουν, συμπτωματικά...
 
Πρωτότυπο άρθρο του site των Καναρίων Νήσων eldorsal.com, για τους λόγους που χάλασε η μεταγραφή του Αλφάρο στον ΠΑΟ.
 

 
Μετάφραση του άρθρου στα ελληνικά.
 
Ο πρώην παίκτης της Τενερίφη  Alejandro Alfaro τελικά δεν υπέγραψε για τον Παναθηναϊκό. Ο Ανδαλουσιανός συμφώνησε να απεμπλακεί από την Μαγιόρκα και ταξίδεψε στην Ελλάδα προκειμένου να επισημοποιήσει την μεταγραφή του. Όμως οι Έλληνες είχαν σπάσει την αρχική συμφωνία σχετικά με τις εγγυήσεις και τις ρήτρες πληρωμής στο συμβόλαιο του και διέρρευσαν ιατρικά προβλήματα του, αναφερόμενοι σε ένα χρόνιο τραυματισμό στον ιγνυακό τένοντα, με σκοπό να αποκρύψουν τα προβλήματα ρευστότητάς τους. 
Στην πραγματικότητα, πριν μερικές ημέρες πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην αριστοκρατική κλινική του Δρ Cugat στη Βαρκελώνη.
Ο Alfaro είναι ήδη στην Ισπανία και συνοδεύεται από τον πράκτορά του όπου διαχειρίζεται διάφορες επιλογές για το Πρωτάθλημα και το εξωτερικό. Στην Τενερίφη ενδιαφέρονται για την επιστροφή του αυτό το καλοκαίρι.
 
Ας δούμε τώρα το πώς παρουσίασαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση τα πιο γνωστά ελληνικά αθλητικά sites.
 
sport-fm.gr (που πρόσφατα εξαγοράστηκε από τον Αλαφούζο).
 
Το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια ήταν ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή του Αλεχάντρο Αλφάρο στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «eldorsal.com». Οι Ισπανός μέσος ταλαιπωρείται από τα παιδικά του χρόνια από ένα πρόβλημα στους συνδέσμους του γονάτου του και γι’ αυτό οι «πράσινοι» δεν ήθελαν να ρισκάρουν με την απόκτησή του.
Όμως, οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως και για άλλους δύο λόγους δεν ολοκληρώθηκε το deal και συγκεκριμένα αυτοί ήταν οικονομικής φύσεως. Ο πρώτος ήταν οι εγγυήσεις πληρωμής και ο δεύτερος ήταν οι όροι που θα είχε στο νέο του συμβόλαιο ο πρώην μέσος της Μαγιόρκα.
Αφού, το deal με τον Παναθηναϊκό δεν προχώρησε, ο Αλφάρο επέστρεψε την Τετάρτη (20/8) στην Ισπανία και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Τενερίφη να είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της προς το πρόσωπό του στις αρχές του καλοκαιριού.
 
 
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα των Κανάριων Νήσων «eldorsal.com», αναφερόμενη στους λόγους που χάλασε η μεταγραφή του Αλφάρο στον Παναθηναϊκό τόνισε: «η συμφωνία δεν έκλεισε εξαιτίας διαφορών στις οικονομικές εγγυήσεις, στους όρους της συνεργασίας και στη χρονική διάρκεια, οι οποίες προέκυψαν από έναν τραυματισμό που κουβαλά ο ποδοσφαιριστής από νεαρή ηλικία».
 
 
Η ιστοσελίδα της Τενερίφης "eldorsal.com" που ασχολείται με το ρεπορτάζ, κυρίως, της τοπικής ομάδας, έγραψε για τον Αλεχάντρο Αλφάρο, πρώην παίκτη του συλλόγου, κάποια νέα για το "κόψιμο" του παίκτη από τον Παναθηναϊκό...
Χαρακτηριστικά αναφέρει πως: "Ο Αλφάρο έλυσε το συμβόλαιο του με τη Μαγιόρκα και ταξίδεψε στην Ελλάδα για να επισημοποιήσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Εν τούτοις, κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς η ελληνική ομάδα "έσπασε" τη συμφωνία λόγω διαφωνιών στις εγγυήσεις πληρωμής, στους όρους και ρήτρες του συμβολαίου, αλλά και λόγω ενός τραυματισμού στους συνδέσμους που έχει ο ποδοσφαιριστής από παιδί"...
Στη συνέχεια γράφουν πως ίσως η πρώην ομάδα του, Τενερίφη, ενδιαφερθεί για την απόκτηση του...
Ουσιαστικά, οι Ισπανοί επιβεβαιώνουν και αυτοί τους πράσινους, ωστόσο αναφέρουν και κάποιες σημαντικές "λεπτομέρειες" για τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής...
 
 
Στην επιβεβαίωση ότι η μεταγραφή του Αλφάρο στον Παναθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας ενός χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής, προχώρησε ο ισπανικός Τύπος.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα των Κανάριων Νήσων www.eldorsal.com "η συμφωνία δεν έκλεισε εξαιτίας διαφορών στις οικονομικές εγγυήσεις, στους όρους της συνεργασίας και στη χρονική διάρκεια, οι οποίες προέκυψαν από έναν τραυματισμό που κουβαλά ο ποδοσφαιριστής από νεαρή ηλικία".
Ο Αλφάρο επέστρεψε στη Μαγιόρκα το μεσημέρι της Τετάρτης και αναζητά τις εναλλακτικές λύσεις του για τη συνέχεια, με την Τενερίφη να τον έχει ήδη προσεγγίσει.
Να σημειωθεί ότι πριν οι Νταμπίζας και Αναστασίου αποφασίσουν να μην ασχοληθούν περαιτέρω με την περίπτωση του, συζητήθηκε η πιθανότητα να προτείνουν στον 27χρονο μεσοεπιθετικό να πληρώνεται με τη συμμετοχή, αλλά η ιδέα δεν προχώρησε.
 
Στην επιβεβαίωση ότι η μεταγραφή του Αλφάρο στον Παναθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας ενός χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής, προχώρησε ο ισπανικός Τύπος.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα των Κανάριων Νήσων www.eldorsal.com "η συμφωνία δεν έκλεισε εξαιτίας διαφορών στις οικονομικές εγγυήσεις, στους όρους της συνεργασίας και στη χρονική διάρκεια, οι οποίες προέκυψαν από έναν τραυματισμό που κουβαλά ο ποδοσφαιριστής από νεαρή ηλικία".
Ο Αλφάρο επέστρεψε στη Μαγιόρκα το μεσημέρι της Τετάρτης και αναζητά τις εναλλακτικές λύσεις του για τη συνέχεια, με την Τενερίφη να τον έχει ήδη προσεγγίσει.
Να σημειωθεί ότι πριν οι Νταμπίζας και Αναστασίου αποφασίσουν να μην ασχοληθούν περαιτέρω με την περίπτωση του, συζητήθηκε η πιθανότητα να προτείνουν στον 27χρονο μεσοεπιθετικό να πληρώνεται με τη συμμετοχή, αλλά η ιδέα δεν προχώρησε.
 
ethnos.gr (το Μπομπολο-site του εθνικού μας εργολάβου, στον οποίον ανήκουν ''συμπτωματικά'' το sentragoal.gr και η εφημερίδα GOAL NEWS)
 
Περισσότερο πανηγυρίζουν στον Παναθηναϊκό που εντόπισαν το σοβαρό πρόβλημα του Αλεχάνδρο Αλφάρο παρά από το «ναι» που είχε πει πριν από μερικές ημέρες.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έπαιζε με... κομμένο χιαστό και σε περίπτωση που πάθαινε την παραμικρή υποτροπή σε κάποιο από τα επόμενα ματς των «πρασίνων» θα έμενε εκτός αγωνιστικής δράσης για (τουλάχιστον) πέντε με έξι μήνες!
Ο παίκτης εξήγησε ότι το πρόβλημα είναι χρόνιο, ωστόσο δεν του δημιούργησε κάποιο θέμα κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ομως στον Παναθηναϊκό? φύλαξαν τα ρούχα τους για να έχουν τα μισά, με αποτέλεσμα να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση χαφ.
Στο πρόβλημα του Αλφάρο αναφέρθηκε και η ισπανική ιστοσελίδα «eldorsal.com», που ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η συμφωνία δεν έκλεισε εξαιτίας διαφορών στις οικονομικές εγγυήσεις, στους όρους της συνεργασίας και στη χρονική διάρκεια, οι οποίες προέκυψαν από έναν τραυματισμό που κουβαλά ο ποδοσφαιριστής από νεαρή ηλικία».

Σύμφωνα με ιστοσελίδα των Κανάριων Νήσων η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ «εξαιτίας διαφορών στις οικονομικές εγγυήσεις, στους όρους της συνεργασίας και στη χρονική διάρκεια, οι οποίες προέκυψαν από έναν τραυματισμό που κουβαλά ο παίκτης από νεαρή ηλικία».
Ο Αλφάρο βρίσκεται ήδη στη Μαγιόρκα και αναζητά τις λύσεις για να συνεχίσει την καριέρα του.
 
Τι βλέπουμε; Όλα τα sites, ''αντικειμενικά'' και φιλοπαναθηναϊκά, έχουν το ίδιο ακριβώς ρεπορτάζ. Κάποια από αυτά έχουν το hyperlink της πρωτότυπης ανάρτησης του eldorsal, μάλιστα. Τι παρέλειψαν να μεταφράσουν όμως όλα τα ελληνικά sites; Αυτό το κομμάτι.
 
De hecho, el onubense pasó con éxito hace pocas fechas una revisión médica en la prestigiosa clínica del doctor Cugat en Barcelona.

Στην πραγματικότητα, πριν μερικές ημέρες πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην αριστοκρατική κλινική του Δρ Cugat στη Βαρκελώνη.
 
Όλα τα ελληνικά sites, ''ξέχασαν'' ένα και μόνο κρίσιμο σημείο του άρθρου που αντέγραψαν. Ότι ο παίκτης πέρασε με απόλυτη επιτυχία προσφάτως ιατρικές εξετάσεις, κάτι που αν το ανέφεραν, θα πήγαιναν περίπατο όλα τα βαζελο-παραμύθια στην ιστορία. ''Τυχαία'' πράγματα, έτσι; Δεν φανταζόμαστε να θεωρήσει κάποιος ότι πήρανε οι Έλληνες ΑΡΔ π.χ. την είδηση με non paper από το Βασιλαρά. Ούτε ότι θα σκεφτήκανε ''ποιος ξέρει ισπανικά ρε μαλάκες εδώ πέρα, χώσε εκεί το άρθρο να φαίνεται ότι ψάξαμε στο google και δεν γαμιέται''. Όχι βέβαια. Μην είστε κακοπροαίρετοι. Δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα στην ελληνική δημοσιογραφία. Κι αν υπάρχουν, ''αυτά τα κάνουν μόνον οι γαύροι, οι βρωμιάρηδες''. Αν είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς κάτι τέτοιο για τους έντιμους και έγκριτους ρεπόρτερ του ΠΑΟ.
 
ΡΕ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ NON PAPER ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΡΕΕΕΕ. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕ.
 
Ελάτε βαζελάκια, βελάξτε ελεύθερα.
 
 
 
Υ.Γ. Ω ρε και να γινόταν κάτι αντίστοιχο με τον Ολυμπιακό, ε; Συμπτωματικά θα λύνονταν οι πένες, τα στυλό και τα πληκτρολόγια όλων των υπερευαίσθητων αντιολυμπιακών ΑΡΔ, οι οποίοι θα κατακεραύνωναν την ''κόκκινη χούντα που έχει επιβάλλει ο Μαρινάκης στα ΜΜΕ''. Τι ατάκες για ''Βόρειο Κορέα'' θα ακούγαμε, τι για ''Γκέμπελς'' και όλα τα συναφή βαζελο-επιχειρήματα. Αυτό δεν (νόμισαν ότι) έκαναν με την πρόσφατη επίσκεψη του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και το πώς (νόμισαν ότι) αποδόθηκαν κάποιες δηλώσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου; Τώρα όμως, σιωπή. Είναι ο ΠΑΟ εδώ, ο ''αδικημένος''.
 
GREEN SHEEP TURBO EDITION, που λέει και ο αδερφός από το vazeletta...

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Ξέχασα κι επανέρχομαι να συμπληρώσω: η διοίκηση να δώσει τα ψιλά και να αποχτήσει τον Αμπέιντ, που τον καψουρεύεται η αφραγκούζου. Μετά να βγεί και ν ανακοινώσει το ποσό που έδωσε για αγορά, να τους ξεφτυλίσει τελείως. Μετά, αν ο μίτσελ δεί ότι δεν του κάνει (καλό παιχτάκι είναι) να τον δώσει για ένα χρόνο στα γιάννενα. Πόνος! Αβάσταχτος! Ακούει κανείς από τη διοίκηση; Τα ψιλά από τη μεταγραφή Μανωλά φτάνουν για να γίνει μεγάλη καζούρα. Να εκδικηθούμε και για την υπόθεση της πουστιάς του εφοπλιστή Μητέρα με το Λέτο

Εικόνα koropi48

Ε ρε γλέντια!!! Το ξεβράκωμα συνεχίζεται και πονάειειειειει! Μιλάνε αυτοί που ότι ώρα κι αν ανοίξεις τα τσοντοκάναλά τους, βλέπεις συνεντεύξεις της αλαφούζου, αποσπάσματα από δίκες του σαγόνια, "ρεπορτάζ" για την ΕΠΟ και τη λίγκα, ¨δικαστικά" ρεπορτάζ για τις διώξεις κατά του προέδρου, όλη μέρα τα ίδια και τα ίδια. Μόνο αυτά τα κανάλια, τα άλλα τίποτε. Ούτε το ΤΗΛΕΦΩΣ ούτε τα κανάλια με τα καρτούν, ούτε αυτά με τους μασαζοκορσέδες. Κανένας. Άρα, ή ο Βαγγέλας χειραγωγεί όοοοοοοολα τα άλλα ΜΜΕ ή η αλαφούζου γράφει η ίδια τα δελτία και οι "δημοσιογράφοι" τα διαβάζουν όπως ακριβώς στη βόρεια κορέα. Είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς τί από τα δυο συμβαίνει; Παρακαλώ το Σάββα που έχει αρχείο να αναρτήσει δημοσιεύματα της εποχής που διώχθηκε νύχτα από αρχισυντάκτης της ΣΠΟΡΤΑΪΜ ο Ξύδης, επειδή πήγε κόντρα στο Βαρδινογιάννη, για να μαθαίνουν οι νεότεροι ποιός πραγματικά ελέγχει τον τύπο και τί μέσα χρησιμοποιεί.
Όσο για εμάς, συνεχίζουμε στον ίδιο "βρώμικο" δρόμο που βαδίζουμε τόσα χρόνια: Προτάσοφ, Λιτόφτσενκο, Σάβιτσεφ, Νόιμαν, Σέστιτς, Γιουσκόβιακ, Ζέτερμπερκ, Ζάχοβιτς, Ζε Ελίας, Καρεμπέ, Ντουντού, Μέλμπεργκ, Ζιοβάνι, Λουτσιάνο, Ριβάλντο και όλοι που αγωνίζονται σήμερα. Επενδύσεις να βλέπει ο κόσμος μπάλλα κι όχι λεφτά για αγορά καναλιών προπαγάνδας. Αυτοί είμαστε!

Εικόνα savvas gridlock

Δίκιο έχεις, στο πρόγραμμα είναι η ιστορία του Ξύδη, που φαγώθηκε δύο φορές από ΜΜΕ με εντολή Βαρδινογιάννη. Πλην του Ξύδη, υπάρχει και ο πολιτικός δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος φαγώθηκε από τον ''Ελεύθερο Τύπο'' λόγω Βαρδινογιάννη και έγραψε και βιβλίο για πάρτη του, αναφέροντας την ιστορία με τους 120 βουλευτές όλων των ελληνικών κομμάτων της τότε Βουλής, τους οποίους του αποκάλυψε ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ότι ελέγχει.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=455284

Εικόνα Bad7

Πρασινοπουτανιτσα εχεις πολυ πλακα

Εικόνα Xplicit

Από την πολύ πούτσα ο πισωγλεντοφρουρός έχει λαλήσει εντελώς. Καλά για την ψ-ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ό,τι και να πω ασχολίαστο αμφισβητεί ακόμα και τα στοιχεία της Super League. Βέβαια δε λένε ότι στο φιλικό με τη Ρόμα τη δευτεραθλήτρια Ιταλίας δε γέμισαν ούτε το 1/3 του ΟΑΚΑ...

Εικόνα kg

πρασινοφρουριτσα

ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ:

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΑ.......ΓΙΑ ΤΑ 2.500.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΚΑΙ ΜΕΤΑ?(που υπαρχουν αναλυτικα στοιχεια)?

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΣΟΥ?

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ?

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΨΩΛΟ-ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ..(δλδ. ποτε!!!).....ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΑΙΤ-ΜΠΛΟΓΚ...ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ...........ΕΠΕΙΔΗ.......ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ?

Π Ο Τ Ε ..............ΜΩΡΗ.........ΚΟΝΤΗ.....ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ?

Εικόνα REDNYC

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Η ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΖΕΛΕΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ?????? ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ 16 - 17 ΧΙΛΑΔΕΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ, ΛΟΓΙΚΑ -ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ- ΘΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΑΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΖΟΥΡΑ….ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ…ΕΤΣΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΜΟΝΟ 3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΙΤΣΑ! ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ! ΓΕΛΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙΑ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΟΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ, ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΕΞΑΡΕΣ ΜΠΗΚΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ (ΠΟΑ ΒΟΛΟΥ)! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΑΡΔΑΚΙΑ!!!!! Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΠΟΣΟΙ ΑΕΞΑΡΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΣΟΜΑΓΟΥΛΑ…ΚΟΦΤΕ ΤΟΤΕ 17 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΕΞΑΡΕΣ….

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΕΓΩ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ πρασινοφρουριτσα.ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ,ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ.ΑΥΤΗ Η ΑΤΙΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΜΑΖΟΧΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΩΝΕΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ.

Εικόνα apostolos gaganis

Prestigiosa Clinica: Οχι αριστοκρατικη. Η σωστη μεταφραση και αποδιδουσα πληρως το νοημα της λεξης ειναι αναγνωρισμενη ή αξιοσεβαστη ή εγκριτη ή εγκυρη ή ευϋπόληπτη Κλινικη. Oσον αφορα το revisiόn, το νοημα ειναι οτι επροκειτο για ΠΛΗΡΗ επι του προκειμενου ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ, δηλαδη φαινεται οτι ο παιχτης ειχε υποβληθει - επιτυχως - ξανα στο παρελθον στις καταλληλες ιατρικες εξετασεις προκειμενου να εκτιμηθει επισταμενα και αξιοπιστα η αγωνιστικη του επαρκεια και το τελευταιο τουτο ειχε ΗΔΗ επανατεκμηριωθει σε ΕΓΚΡΙΤΗ ιατρικη μοναδα, οτι δηλ. ηταν ΑΠΟΛΥΤΑ ικανος και επαρκης, μολις ΛΙΓΕΣ ημερες ΠΡΙΝ φθασει στην Ελλαδα...Φρεσκα πραγματα επομενως...Αλλιως, δεν θα ερχοταν καν εδω ουτε και θα ειχε τις γεματες χρονιες που οντως ειχε στην Ισπανια, χωρα γνωστη ανα την υφηλιο για την σοβαροτητα της στα ποδοσφαιρικα και αθλητικα γενικοτερα...Ασφαλως και δεν ηρθε για να...εξαπατησει τους ΄΄φωστηρες΄΄. Για τα μπικικινια χαλασε η δουλεια. Βρηκανε ΄΄πατημα΄΄ και τη...χαλασανε τη φτιαξη. Αντε...αμνοεριφια.