Οι «Έμποροι» των εθνόσημων


Tags: ΑΡΔ

Προχθές είχαμε το ντεμπούτο του Ρανιέρι σε επίσημο αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου, με αντίπαλο τη Ρουμανία, σε αγώνα χωρίς κόσμο, λόγω τιμωρίας.
 
Είναι γνωστό ότι για την συγκεκριμένη Εθνική δεν έχουμε και τόσο πρεμούρα να την παρακολουθούμε, για τον απλούστατο λόγo ότι για αρκετά χρόνια έγινε παραμάγαζο εμπόρων της ενημέρωσης, που πάτησαν πάνω στο εθνόσημο  και με τη συνεργασία μιας κλίκας ποδοσφαιριστών ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ για τα καλά.  Ακόμα και τώρα που η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που την στελεχώνουν, προέρχονται ή ανήκουν στο ΘΡΥΛΟ, κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί οι «έμποροι» καραδοκούν (κάποιοι είχαν και κάτι ατυχίες σε τυχερά παίγνια, μείνανε στον άσσο και επιδιώκουν να ρεφάρουν πάλι…).
 
Εμφανώς ανέτοιμη η Εθνική, λίγο οι άδειες εξέδρες, λίγο που ο Χολέμπας αν και τριαντάρησε, δεν κόβει κακές συνήθειες, δεν ήθελε και πολύ να στραβώσει το ματς. Και στράβωσε….
 
Δεύτερη μέρα σήμερα που οι «έμποροι» έχουν ξεσαλώσει κατά του προπονητή, των επιλογών του αλλά κυρίως κατά συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών του ΘΡΥΛΟΥ.
 
Είναι εντυπωσιακό ότι τα ανακυκλωμένα softex της δημοσιογραφίας, δεν την «πέφτουν» στους ποδοσφαιριστές που δεν προέρχονται από το ΘΡΥΛΟ, ούτε σε αυτούς που αποχώρησαν για ομάδες του εξωτερικού. Στοχοποίησαν δυο παιδιά που ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ στον Ολυμπιακό, τον Μήτρογλου και τον Διαμαντάκο. Τα λαμόγια που βρωμίζουν το εθνόσημο με τα κείμενά τους , θαμπώθηκαν από  κάποιο Μάνταλο που αγωνίζεται σε ομάδα της βου, εντυπωσιάστηκαν από τον παλαίμαχο Σαλπιγγίδη, δεν τους έκανε εντύπωση ο «αγκυλωμένος» Παπασταθόπουλος, που όποτε επιχείρησε να κατεβάσει τη μπάλα δημιούργησε ανεπανόρθωτη ζημιά στο χορτάρι του Καραισκάκη, και θαύμασαν τον Ταχτσίδη που σημάδευε με τριαντάρες μπαλιές τα σημαιάκια του κόρνερ. Με το Σαμαρά και τον Χριστοδουλόπουλο δεν ασχολήθηκαν πολύ, μάλλον γιατί δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο. Ουσιαστικά απ’ έξω απ’ έξω , μας σιγοψιθυρίζουν ότι σ’ αυτή την εθνική είναι απαραίτητοι κάποιο «άλλοι».  Και θα πρέπει να βρει ο Ρανιέρι καινούριους «τυπάρες», αλλά μέχρι τότε χρήσιμος θα ‘ναι ο Κατσουράνης, ο υιός της απωλείας (τίτλων…..).
 
Έχει ενδιαφέρον να δούμε τα πρωτοσέλιδα ανακυκλωμένα κωλόχαρτα. Τα χθεσινά και τα σημερινά.  Με μια παρατήρηση. Ρε σεις ακόμα και ο Μπόμπος όταν αντέγραφε στο σχολείο, το άλλαζε λίγο το κείμενο. Εσείς όπως σας έρχεται το «χαρτάκι» το κοτσάρετε? Ούτε τα προσχήματα ρε σεις?
 
Goal (τριπλό και απορροφητικό)
 
 
Χθες ΤΡΑΓΩΔΙΑ η Εθνική και ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ (ρε μια σύμπτωση…. με άλλη «πειρατική» …) ο Ρανιέρι. Σήμερα ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΗ! Ποιοι να την αφήσουν ήσυχη ρε ξεφτιλισμένοι? Εσείς πέσατε να τη φάτε από τις κλήσεις ακόμα. Το καλύτερο? Ο «φιλόσοφος» Δημάτος, μας νουθετεί να «μην (ξανά) ταυτίσουμε την Εθνική με το άθλιο πρόσωπο του ποδοσφαίρου μας». Ο αποψιάτορας αυτός θεωρεί ότι μπορεί να έχεις «ΑΘΛΙΟ» ποδόσφαιρο (αφού ο ΘΡΥΛΟΣ είναι κυρίαρχος), αλλά αν η Εθνική έχει παιχτάκια του βάζελου και της κούλας, άντε και κανα δυό του παοκούλη, είναι για μεγάλα πράγματα! Με τέτοια τζιβιτζιλούδικα επιχειρήματα, τάισαν τους άδειους εγκεφάλους των αντιολυμπιακών.
 
Sport Day (με απαλή υφή για να μην προκαλεί ερεθισμούς)
 
 
ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ο Ρανιέρι (α ρε μπόμπο πόσο σε αδικήσανε στο σχολείο… γίνανε οι Δημάτοι και οι Χελάκηδες δημοσιογράφοι κι εσύ μεταξύ μπύρας 13 και τριώροφου ακόμα…). Πολλά λάθη, ΕΚΤΟΣ οι μουντιαλικοί Λάζαρος και Κονέ. Αλλά Γαλλία θα πάμε! Αυτό έλειπε, να χάσουμε την ευκαιρία μιας ακόμα μπίζνας του «πειρατικού». Θα σηκώσουν ανάστημα ο Ρανιέρι και οι ποδοσφαιριστές που ξεσκίσαμε χθες, θα έρθει και ο «αρχηγός» που χρειάζεται η ομάδα (ξέρετε, αυτή η Λουκρητία που το παίζει "αρχηγός"…) και θα φυσήξει ούριος αντιολυμπιακός άνεμος! Αυτό το χαρτάκι που έρχεται από το Φάληρο, μοιράζεται κι’ αλλού όμως και μας παίρνουν χαμπάρι….
 
Live Sport made by Vergis (κλασσικό απαλό και ανακυκλωμένο)
 
 
Ονειροκρίτης ο Vergis ! και λεξιπλάστης! Άμα είσαι βάζελος έχεις επίπεδο (κάτω του μηδενός αλλά επίπεδο…). «ΡΑΝΙΕΡΙΣΜΟΙ»! οι οποίοι πληρώθηκαν. Οι Ρεχαγκελισμοί και οι Σαντισμοί πλήρωναν (μεροκάματο…). Εν τω μεταξύ ο Σάλπι και ο Κλάους είπαν τον πόνο τους στο Ρατς. Από εκεί τα‘μαθε ο Vergis. Αλλά επειδή σαν βάζελοι δεν μπορούν να αποφύγουν το δόγμα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ο Панатинайкос, η Εθνική είναι δεύτερο θέμα. Πρώτο θέμα και η «ανάσταση» και το «ευρω-κόλπο» με μπροστάρη το Φύσσα! Γελάνε οι αρουραίοι των Αμπελοκήπων !
 
Ο Green Gurdian είναι μια κατηγορία μόνος του! Για να μη ψάχνεται και ανησυχεί τον ενημερώνουμε ότι η επιλογή του ΙΤΑΛΟΥ Ρανιέρι στην Εθνική, καθόλου τυχαία δεν ήταν. Είναι ανώτατο καθοδηγητικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης και επικοινωνεί με Σικελικά καρτοκινητά με Βαγγέλη και Σαρρή.  Στις επόμενες κλήσεις της Εθνικής θα είναι ο Βούρος και ο Μαζουάκου!
 
Τους αφήνουμε στην αντιολυμπιακή δυστυχία τους. Έχουμε αγώνα το Σάββατο και πρέπει να είμαστε στο ΝΑΟ. Αλλά το κοκομπλόκο θα το πάθουν την Τρίτη… 

Σχόλια

Εικόνα giorgos777

παιδια, ο Μανώλης ειναι ο πρώτος και στην τηλεόραση. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός, ότι ο τρόπος που διευθύνουν τη συζήτηση είναι τέτοιος που σου δινει την αίσθηση, ότι, λόγω της συνεχους εναλλαγής των θεμάτων και πίεσης του χρόνου, δεν τον αφήνουν να εκφρασθεί όπως θέλει.

Εικόνα Chief Bromden

Goal και Sportday οι κλασικές ρουφιανοφυλλάδες.
Και ξέσκισμα και γλείψιμο, και έτσι και γιουβέτσι, και ανάλογα τη γραμμή το ένα θα προβάλετε περισσότερο από το άλλο.
Στην προκείμενη άγριο ξέσκισμα στον Ρανιέρη γράφοντας όμως και κάτι ενθαρρυντικό (όσο πατάει η γάτα) για να αποποιηθούν και την ευθύνη του εγκλήματος αλλά και η μελλοντική κωλοτούμπα τους στο μέλλον να πραγματοποιηθεί ευκολότερα, και καλά εμείς σας πιστεύαμε από την αρχή...
Ξεχνάτε την στάση τους με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας τους αλλά και μεταγενέστερα; Μαϊμούδες ανέβαζαν στα πρωτοσέλιδα μετά από κανένα οφσάιντ ή ανάποδο πλάγιο και η παραγκολογία πήγαινε σύννεφο. Κατά τον Μάη όμως εμφανίζονταν κατακόκκινα πρωτοσέλιδα, ύμνοι για δυναστείες και διθύραμβοι για Θρυλικά ντάμπλ, και να τα αφιερώματα και να οι συνεντεύξεις των πρωταθλητών παιχτών του Θρύλου...

Εικόνα μαουνιέρης

Ναι, και ο Χελάκης μετά από μια ήττα μας σε αυγουστιάτικο φιλικό αγώνα από τον Πανιώνιο αναρωτιόταν αν θα γίνει ποτέ ο Ολυμπιακός Πανιώνιος...

Εικόνα savvas gridlock

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2007/08/07/79_h.jpg

''Άμα στρώσει ίσως γίνει σαν τον Πανιώνιο''. Πρωταθλητής στη μαλακία ο Χελάκης. Με τα δύο χέρια, σφεντόνα τον έχει κάνει.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έχει πολύ χαβά το θέμα. Έτυχε να φάμε δύο απροσδόκητες πούτσες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ την ίδια ημέρα. Δύο ήττες που διαφέρουν. Θα το αναλύσω λίγο για να καταλάβουμε τις διαφορές.

Σημασία του αγώνα. Στο μπάσκετ παίζαμε νοκ άουτ ματς παγκοσμίου κυπέλλου. Στο ποδόσφαιρο παίζαμε αγώνα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και μάλιστα τον πρώτο αγώνα!!!

Στο μπάσκετ οι προσδοκίες ήταν τεράστιες μετά τις υποτίθεται θεαματικές εμφανίσεις μας στον όμιλο. Στο ποδόσφαιρο βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, καθώς όχι μόνο άλλαξε προπονητής, αλλά έφυγαν και πολλοί παίχτες και ήρθαν νέοι που χρειάζονται πίστωση χρόνου.

Στο μπάσκετ είχαμε ειδικό βάρος, αφού πήγαμε έναντι αμοιβής, ενώ στο ποδόσφαιρο συμμετέχουμε με την αξία μας.

Στο ποδόσφαιρο έχουμε καινούριο προπονητή, που δεν ξέρει τα καθέκαστα και χρειάζεται πίστωση χρόνου. Η οποία πίστωση χρόνου δόθηκε εξ' αρχής στον Κατσικάρη, χωρίς καν να τη ζητήσει.

Πριν τον αγώνα, σε όλες τις εφημερίδες και όλα τα sites διαφαινόταν ότι ο αγώνας στο μπάσκετ είναι βαρύνουσας σημασίας και δόθηκε περισσότερο βάρος. Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς ότι και η ήττα θα αντιμετοπίζονταν έτσι.

Το πρωτοσέλιδο του GOAL είναι ενδεικτικό. Τραγωδία για το ποδόσφαιρο, ψηλά το κεφάλι για το μπάσκετ. Πώς γίνεται αυτό ρε μάγκες; Γιατί αντιμετωπίζονται με διαφορετικά κριτήρια οι δύο ομάδες; Έχει μήπως σχέση με τις αρμόδιες Ομοσπονδίες;

Εν πάση περιπτώσει, στ' αρχίδια μου τον έχω γραμμένο τον Ρανιέρι και θα κριθεί από το έργο του κι' αυτός. Αλλά πού πας με Μάνταλο και Ταχτσίδη ρε πούστη μου; Πολλά λάθη... Για να δούμε.

Υ.Γ. Εντάξει, χάνεται η λογική εκεί που ξεκινάει το λιμάνι στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι τυχαία η βρώμα με το που μπαίνεις. Μα τι σχέση έχει η μη χρησιμοποίηση του Κλάους στην εθνική με τη μελλοντική πορεία του παίχτη στον Π.Α.Ο.Κ.; Δηαλαδή, ο Στολτίδης έπρεπε να αλλάξει γαλαξία; Κοροϊδευόμαστε;

Εικόνα apostolos gaganis

Kατερινα...Κατερινα...Πρωτα - πρωτα να σε συγχαρω για το υφος των γραφομενων σου. Πολιτισμενο, αλλα και το περιεχομενο τους ΄΄ψαγμενο΄΄. Εχεις δικιο για το μπασκετ και τους ΑΡΔ, αλλα μονον ως προς τον αριθμο και το μεγεθος των σχολιων του RATM σε σχεση με το ποδοσφαιρο. Καταγγελιες γινονται, που και τσουζουν και εκθετουν. Γινονται ομως σποραδικοτερα και τουτο γιατι το βαρος των - αρκετων παντως - επιθεσεων, πεφτει κυριως στο τρισκελο: Σωληνας - Τρακης - Διαιτησια. Ωστοσο και τα μπασκετικα ΑΡΔ ειναι οντως μερος και ΠΟΛΥ σημαντικο μαλιστα, της ολης σκατοκαταστασης. Να, για παραδειγμα, η ταπεινοτητα μου σ΄ενα σχολιο στη γειτονικη αναρτηση του DRAZA για τα...Ραμφισματα της προσφυγοπουλας, τα ΄΄ριχνει΄΄ καπου χοντρουτσικα στους ΑΡΔ που υποβαθμιζουν σκοπιμα και ΄΄δικαιολογουν΄΄ εντελως αστηρικτα ή/και γελοια την μπασκετικη ξεφτιλα της...σωληναγαπημενης. ΑΝ το ειδες. Τωρα που μου΄ρθε, ο Παπαδογιαννης λ.χ. και ο Χατζηγεωργιου, δεν εχουν ακουσει λιγα απο αρκετους εδω μεσα. Σιγουρα ομως δεν φτανει αυτο. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ. Συμφωνω.

Εικόνα katerina

Ευχαριστώ κύριε Αποστόλη.Παρακολουθώ τα σχόλια σας γιατί έχετε πάντα κάτι ωφέλιμο να προσθέσετε.Για τους αρδ που αναφέρετε,προσωπικά με αφήνουν αδιάφοροι γιατί είναι γνωστοί αντιολυμπιακοί,αν και ο πρώτος έχει διατελέσει ρεπόρτερ στο ΦΩΣ.Πιο πολύ με ενοχλούν οι δήθεν ολυμπιακοί δημοσιογράφοι που σε κάθε ευκαιρία τρέχουν να υπερασπιστούν το σωλήνα και τα πεπραγμένα του.

Εικόνα katerina

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ανάρτηση θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο.Μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση η στάση της σελίδας στα θέματα που άπτονται του μπασκετικού τμήματος. Στη περίπτωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ξεμπροστιάζεται κάθε αρδάκο που καταφέρεται δολίως εναντίον της ομάδας καθώς και τους παίχτες που δε σέβονται τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, στο μπάσκετ τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες της πιο χυδαίας προσπάθειας να εξυψωθεί με κάθε τρόπο η πορεία της ομάδας του βαζελακόπουλου, από τους αρδ. Υπό άλλες συνθήκες κάτι τέτοιο δε θα με απασχολούσε καθώς δεν αφορά άμεσα την ομάδα. Ωστόσο οι αρδ που υπεραμύνονται το βαζελακόπουλο και τις επιλογές του, στη μεγάλη τους πλειοψηφία σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το ρεπορτάζ/αρθρογραφία του μπασκετικού Ολυμπιακού. Υπερασπίζονται δηλαδή τον άνθρωπο που βάλει συνεχώς εναντίον του Ολυμπιακού και των Προέδρων του. Περίμενα συνεπώς να θίξετε με κάποιο τρόπο το θέμα. Όσο για το τύπο που εκθειάζατε (?) το καλοκαίρι μέσω της ανάρτησης σας «Ιστορίες για αγρίους Part 1», ελπίζω να βοηθάει το Γιάννη να επουλώσει τις «πισινές», εκ του «μπροστινές», πληγές του.
Δε θέλω να σας θίξω με αυτή την ανάρτηση αλλά μόνο να θέσω το προβληματισμό μου.
Καλή συνέχεια στην άριστη κατά τα άλλα Ολυμπιακή δουλειά σας.

Εικόνα savvas gridlock

Θα ασχοληθούμε και με τους μπασκετο-ΑΡΔ, Κατερίνα. Περιμέναμε να αποκλειστεί η Εθνική και μετά να τους πιάσουμε κι αυτούς. Πάντως δεν υπάρχει ''ρεπόρτερ μπασκετικού Ολυμπιακού'', με την έννοια που λέμε ''ρεπόρτερ ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού''. Στο μπάσκετ υπάρχει πουτανο-μασονία. Για να επιβιώσεις στο χώρο, πρέπει να βάζεις πάνω από όλα το μπάσκετ, την Εθνική Ελλάδος και τον πορνόγερο ''σωλήνα''. Παρακολουθούμε το τι γίνεται κι εκεί και θα τους σεντράρουμε.

''Όσο για το τύπο που εκθειάζατε (?) το καλοκαίρι μέσω της ανάρτησης σας «Ιστορίες για αγρίους Part 1», ελπίζω να βοηθάει το Γιάννη να επουλώσει τις «πισινές», εκ του «μπροστινές», πληγές του.''

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140626/istories-gia-agrioys-...

Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;

Εικόνα katerina

Καλησπέρα Σάββα.Ο τυπός που περιγράφεται στη παραπάνω ιστορία είναι νομίζω ο κύριος που επιμελήται και το ρεπορτάζ του μπασκετικου τμήματος στο ΦΩΣ,αν κάνω λάθος με συγχωρείτε(ειλικρινά).Ο συγκεκριμένος μαζί και με άλλους όψιμους Ολυμπιακούς έχουν καταντήσει να υμνούν κεκαλυμμένα τη βρωμερή ομοσπονδία και τους υπαλλήλους της.Ο συγκεκριμένος θα μας γράψει σε λίγο στο ΦΩΣ ότι ο Τσαγκρώνης μάχεται υπέρ των δίκαιων αιτημάτων του Ολυμπιακού.Ένας άλλος βρωμιάρης,από αυτούς που του πλήρωσαν οι αφοί Αγγελόπουλοι τα έξοδα για να δούνε ομάδες ΝΒΑ στην αμερική,αναρτούν συνεντεύξεις με κατηγορίες,τις οποίες στη συνέχεια της υιοθετούν,εναντίον της ομάδας και των προέδρων,χωρίς να έχουν κάνει μισό ρεπορτάζ προκείμενου να ελέγξουν την αλήθεια των λεγομένων του κάθε αθλητή.Οι δύο παραπάνω σε κάθε ευκαιρία μας ζαλίζουν τα αυτία για τις επιδόσεις του «πισινού»,ενίοτε του παίρνουν και συνεντεύξεις,ενώ είναι ευρέως γνωστός ο κατάπτιστος τρόπος που συμπεριφέρθηκε τόσο στην ομάδα,με τα χάπια του κύριου Μάκη,όσο και στους προέδρους καθυβρίζοντας τους.Νομίζω ότι αυτά τα θέματα θα έπρεπε να τα έχετε θίξει.Όσον αναφορά τη μασωνία που υπάρχει στο μπάσκετ και ότι θα πρέπει ο κάθε μπασκετικός δημοσιογράφος να την υπηρετεί,ναι μεν ισχύει αλλά υπάρχουν παραδείγματα δημοσιογράφων που κάνουν άριστα τη δουλειά τους χωρίς να τους γλείφουν.Τρανταχτό παράδειγμα ο κύριος Φιλέρης.Δε σας κατακρίνω για κάτι,απλά εξέφρασα μία ενόχληση.Γιατί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ενιαίος και αδιαίρετος,δυστυχώς για τα μουνόπανα.

Εικόνα savvas gridlock

Όχι, δεν αναφέρεται στον Παντελή η ιστορία για αγρίους. Καμία σχέση. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γράψουμε και γι'αυτά. Η μεγαλύτερη πατσαβούρα πάντως μέσα στους ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι άλλος, όχι αυτοί οι 2 που λες. Μιλάμε για κανονική λέρα. Και δεν τρέχει κάτι ακόμη κι αν μας κατακρίνεις.

Εικόνα RED HELL

Τον 2ο που λεει η Κατερινα δεν επιασα ποιος ειναι.Αλλα το ονομα της λερας που λες θα αποκαλυφθει μεσα απο το αρθρο σας?Για να καταλαβουμε και εμεις καποια πραγματα...

Εικόνα savvas gridlock

Πατα Τσαγκρωνης συνεντευξη στο google και θα το βρεις.

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Καθε τι που διαβαζω απο`εδω ειναι λυτρωση και βαλσαμο της ολυμπιακης ψυχης μας εναντια σε ολα τα ιντερνετικα φερεφωνα και της αντιολυμπιακης προπαγανδας. Στον RP τα ψευτικα προφιλ δινουν και παιρνουν προσπαθώντας να διχάσουν με ψευτο επιχειρηματα βαλοντας κατα του προεδρου. Οι γαυροι ομως δεν καταλαβαινουν απο τετοιες παπαριες.... Σας ανακαλυψα εντελως τυχαια, οταν στην προσπαθεια μου να βρω στοιχεια για τους λογιστες του κολου,εμφανιστηκε σαν Ο Α Σ Η εμπρος μου το site σας.... Τα λαμογια νομιζουν οτι μπορουν να παρασυρουν τους γαυρο γεννημενους.Πλανώνται πλάνην οικτράν

Εικόνα john

Αν και πολλοί δε θα συμφωνήσουν με αυτο που θα πω,πιστεύω πως το μπομπο goal εχει δίκιο σήμερα.Η εθνικη δεν πρεπει να χρησιμοποιείται για να βγάζουν τα απωθημένα και τα κόμπλεξ τους οι οπαδοί των ομάδων ενθεν κακειθεν.Οπως λένε μαλακιες οι αντί Ολυμπιακοί που κάνουν κριτική στο προχθεσινό ματς αποκλειστικά και μόνο στηριζόμενοι στις οπαδικες τους προτιμήσεις(οι παοκτζηδες λένε για αθαναδιαδη,οι βάζελοι για κλωναριδη,οι αεκτζηδες λένε καλα εκανε που εβαλε τον Μάνταλο) ετσι ακριβώς λέγανε και βλακείες οι Ολυμπιακοί για το οτι δεν πήρε ο Σάντος τον Αβρααμ στην εθνικη γιατι λέει του χρωστούσε χάρη επειδή τραυματίστηκε με την Ελλάδα στο euro.Σοβαρα ρε μάγκες?Δηλαδη να έπαιρνε παίκτη στο Παγκόσμιο ο Σάντος τιμής ενεκεν ακόμα και αν ο παίκτης δεν ειναι έτοιμος να παίξει σε τέτοιους αγώνες?Οπως λέμε τα αρνητικά της μιας πλευράς των Κωλο αντί Ολυμπιακών θα λέμε και τα δικά μας τα στραβα.

Για να μην παρεξηγηθώ στην τελική ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ η εθνικη ομάδα ειδικά σε σχέση με τον Θρύλο.Εννοειται ο Θρύλος πάνω απο ολα.Αλλα δεν μου αρέσει είτε να χρησιμοποιούμε την εθνικη,για να κανουμε οπαδικες αντιπαραθέσεις,είτε να μειώνουμε την εθνικη και τις επιτυχίες της γιατι προήλθαν απο παίκτες που δεν αγωνίζονται στην ομάδα μας

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι είναι, Γιάννη. Δίκιο έχεις. Ο Αβραάμ πλέον, στην κατάσταση που βρίσκεται, όχι για Μουντιάλ δεν κάνει, αλλά αμφιβάλλω αν θα έπαιζε βασικός στην Οδηγήτρια...

Εικόνα vagio

Ποια εθνικη, δεν υπαρχει εθνικη. ΜΟΝΟ Θρυλος ρε Γιαννη.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Φοβερό σεντράρισμα επισης ο Γαβαθιώτης στο ολυμπιακός24

Εικόνα vagio

Χωρις σαλιο ο Μανωλαρος, οπως παντα. Βεβαια, ποιος τον ακουει ειναι το θεμα.. Οταν κατι τσουτσεκια εχουν βημα σε αντικειμενικα (χα! καλο ε?) μεσα, ο Γαβαθιωτης γραφει στο olympiacos24.

Εικόνα Chief Bromden

Μπράβο ρε Γαβαθιώτη! Ωραίος...

Ρε παιδιά ο Μάνταλος δεν φέρνει λίγο σε Χάρη Κλύν από Τραμπάκουλα;

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Ακριβώς, δες φωτό χαρυ κλυν σε νεαρή ηλικία, ίδιος!

Εικόνα katerina

Ο Γαβαθιώτης τους το κάνει ανελλιπώς κι από δω, κι από κει κι από πίσω.

Εικόνα Bad7

ετσι

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Ασφαλώς δεκαετίες τώρα (αν και πέρυσι μία φορά στο TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν ήταν σε φόρμα, ίσως λόγω τηλεόρασης, η οποία δεν είναι το φόρτε του), απλώς το εν λόγω άρθρο ήταν τόσο μεστό και πλήρες νοημάτων, αλλά και με χιούμορ, που ξεχωρίζει! Ιδού
http://m.olympiacos24.gr/#article?id=47640

Εικόνα john

Απο πίσω και απο μπρος δηλαδή εντός και εκτος έδρας

Εικόνα Spiros Legend

Η απαντηση σε ολη αυτη την ΣΑΠΙΛΑ και την οργανωμενη προσπαθεια παντελους απαξιωσης του Ελληνικου ποδοσφαιρου,χρησιμοποιωντας και την Εθνικη ομαδα κατα το δοκουν,ειναι η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του κοσμου του Ολυμπιακου,αντι για τις μονιμες γκρινιες και τους διχασμους,που δινουν δικαιωματα στους απεναντι να μας πιανουν στο στομα τους.Διαβασα κατι που με εκφραζει απολυτα και το βαζω σε link http://www.olympiacos24.gr/content/columns/mhnas-tsamopoylos/47662-gemat... Πραγματικα ποσο δικιο εχει...Οταν διαλεγει ο κοσμος παιχνιδια,ασυνειδητα θα αρχισουν να διαλεγουν και οι ποδοσφαιριστες,οσο επαγγελματιες και να ειναι...Η σχεση κοσμου και ομαδας ειναι αμφιδρομη,δεν γινεται να τρωνε σιδερα για 90 λεπτα οι παικτες οταν βλεπουν ενα μισογεματο και σχετικα <<κρυο>> Καραισκακη,διαχρονικα ο κοσμος του Ολυμπιακου μετεδιδε το ατελειωτο παθος του στην ομαδα και εκεινοι <<γραψαν θριαμβους σαν παραμυθια>>,παιζοντας με ανοιγμενα κεφαλια,με ενα ποδι,βαρια αρρωστος ο Αριστειδης Παπαζογλου,2-3 ωρες αφου κηδεψε την μητερα του ο Σιδερης ετρεξε να παιξει σε ντερμπι με τον Παναθηναικο κ.λ.π. Αλλα και τι ανταποκριση εβρισκαν τοτε απο τον κοσμο,και τι τεραστια ωθηση τους εδινε,οπως παραδεχονταν σε συνεντευξεις της εποχης ολοι οι αντιπαλοι μας,που δηλωναν οτι με αυτον τον κοσμο δεν γινεται να χασεις και <<μακαρι να τον ειχαμε και εμεις>>. Δυστυχως σημερα οι ΓΚΕΜΠΕΛΣ εχουν καταφερει να ξενερωσουν τον κοσμο με τους βοθρους που εχουν μονιμως ανοιχτους,και με αυτην την εμετικη δημοσιογραφια,που εχει παραθεσει ο ΔΙΑΣ παραπανω...Ας το καταλαβουν το παιχνιδι τους και οι πλεον καχυποπτοι και δυσπιστοι δικοι μας,που τρεχουν να υιοθετισουν την καθε μαλακια που τους γραφει ο Δηματος,ο Βεργης,ο Σαμπρακος και ολα αυτα τα αποβρασματα...Για τα θεματα της Εθνικης νομιζω μας καλυψε ο ΔΙΑΣ,τι αλλο να πουμε,μιλανε τα πραγματα απο μονα τους.Υ.Γ.Χθες γελουσε το συμπαν με τον Μανταλο,που ηταν ο καλυτερος παιχτης της Εθνικης,σημερα με τον γυφτο-Κλαους που θα αυτοεξοριστει αγανακτισμενος απο την καταντια του Ελληνικου ποδοσφαιρου.4 μηνες παζαρια με τον...Που(σ)τιν της Τουμπας,και δεν υπογραφει γιατι δεν μπηκε αλλαγη με την Εθνικη!Πρεπει να τους αναγνωρισουμε παντως οτι στην πουστια και στην μαλακια οι αντιολυμπιακοι ειναι ανικητοι!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Ειδικά το πρώτο μέρος του κειμένου τα σπάει!

Εικόνα vagio

Το αρθρο σου ειναι καπως ελλιπες μιας και δεν παραθετεις την αποψη του τεραστιου σαμπρακου και κυριως του γκουρου της αντικειμενικης δημοσιογραφιας, του τασου νικολογιαννη. Και οι 2 ευχονται ο Ρανιερι απλα να την πατησε στο συγκεκριμενο ματς και να μην ειναι κατι αλλο, αφηνοντας σαφης υπαινιγμους για πισωγυρισμα στην προ ρεχαγκελ εποχη. Η πληροφορηση τους μαλιστα αναφερει και εμπλοκη τυχαρπαστων στα εσωτερικα της εθνικης, μπουρδελο λεει το ξενοδοχειο, οποιος ηθελε εμπαινε. Πως διαρρεουν τωρα αυτες οι πληροφοριες απο τα αγνα και στεγανα αποδυτηρια, μαλλον ειμαι μικρος για να το κρινω. Σαφης η αμπλοκη του Μαρινακη και του Σαρρη σε ολα αυτα, ετσι? (εγω δεν την καταλαβαινω να σου πω την αληθεια, αλλα πρεπει να παω με το ρευμα).
Αλλα το νεο που με σοκαρε πρωι πρωι, ειναι οι σκεωεις του Κλλλαους να φυγει απο το Μπαοκ γιατι ενοοιωσε λεει απογοητευμενος με οσα γινονται στο ελληνικο ποδοσφαιρο μετα τη μη χρησιμοποιηση του απο το Ρανιερι. Πολυ ψαγμενος συνειρμος, ετσι? Τι δεν καταλλαβες...?
Α ρε πουστη Μαρινακη, τι δακτυλο εστησες για να φυγει ο Κλαους?

Εικόνα clark gheibol

Ρε μαλάκα, πολύ ωραίο το κείμενο ρε. Αρχίζεις να γίνεσαι πραγματικά μεστός. Τρομάζω. Μου βρήκες εισιτήριο;

Εικόνα savvas gridlock

Α, δεν πήρες διαρκείας ε; Κάν'τα παντελόνι κι εσύ αυτά που κονομάς.

Εικόνα clark gheibol

Γι' αυτό σου λέω ρε, κάνε την πάπια...

Εικόνα ΔΙΑΣ

αυριο θα τοχω στα χερια μου γατε