Στα ΤΕΣΣΕΡΑ οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ικετεύουν τη Δούρου



Στο «αντικειμενικό» αθλητικό site SENTRAGOAL , γνωστό για τη βαζελολαγνεία του , διαβάζουμε την εξής είδηση με  τίτλο:

ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ  «Δούρου, έλα να τα πούμε»

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=129852840

"Απόλυτα συντονισμένες είναι οι ενέργειες της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα. Τόσο για την ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης» όσο και για την ακύρωση της Διπλής Ανάπλασης.
Έτσι σήμερα (1/10) απεστάλη επιστολή υπογεγραμμένη από τους δύο προέδρους, τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Ηλία Μιχαλαριά, με αποδέκτη την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, μέσω της οποίας ζητούν συνάντηση.
Φυσικά η επιστολή έχει να κάνει με το μπλοκάρισμα από το Ελεγκτικό Συνέδριο, του κονδυλίου των 7 εκατομμυρίων ευρώ που επρόκειτο να καταβάλλει η Περιφέρεια Αττικής για τις εργασίες ανακαίνισης του «Απόστολος Νικολαΐδης». Μια απόφαση που είναι εφέσιμη και στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν ότι θα ανατραπεί.

Αναλυτικά η επιστολή:
«Σε συνέχεια της από 24.9.14 διαβίβασης της υπ. αρ. 381/2014 πράξης του Ε' Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχετικά με τον έλεγχο του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας» και λαμβάνοντας υπόψη τα στενότατα χρονικά περιθώρια, παρακαλούμε για τον άμεσο προγραμματισμό συνάντησης αρμοδίων στελεχών του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Π.Α.Ε. με την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να συζητηθούν οι μελλοντικές μας ενέργειες».
Σε ό,τι αφορά το θέμα της Διπλής Ανάπλασης μέσω Προεδρικού Διατάγματος, ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει προσφύγει στο ΣτΕ ζητώντας την ακύρωσή της με την ΠΑΕ να είναι απόλυτα σύμφωνη με τη συγκεκριμένη ενέργεια, αφού θεωρεί ότυι ούτως ή άλλως η Διπλή Ανάπλαση είναι ανέφικτη".

 
Καταρχήν παρατηρούμε ότι ο τίτλος  «Δούρου, έλα να τα πούμε» δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το κείμενο που ακολουθεί. Δεν καλεί ο παναθηναικούλης τη Δούρου να πάει να τους συναντήσει (που; στην Αμαρτωλών και Κλεφτών ίσως;). Ο τίτλος των βαζελολάγνων περιέχει την ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ «ΕΛΑ». Δηλαδή οι δυο προεδράρες  του «ενιαίου» παναθηναικούλη (γελάνε οι κορμοράνοι των Αμπελοκήπων…) νταηλίκι ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τη Ρένα Δούρου να πάει (γονυπετής ίσως;) να τους συναντήσει, ώστε να συζητήσουν για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ. Αν κάποιος διαβάσει μόνο τον τίτλο αυτό καταλαβαίνει. Οι βαζελολάγνοι ΑΡΔ, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.

Τι διαβάζουμε στο κείμενο;
«Σε συνέχεια της από 24.9.14 διαβίβασης της υπ. αρ. 381/2014 πράξης του Ε' Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σχετικά με τον έλεγχο του έργου «Αναβάθμιση γηπέδου Λεωφόρου Αλεξάνδρας» και λαμβάνοντας υπόψη τα στενότατα χρονικά περιθώρια, παρακαλούμε για τον άμεσο προγραμματισμό συνάντησης αρμοδίων στελεχών του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου Π.Α.Ε. με την Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου να συζητηθούν οι μελλοντικές μας ενέργειες».

ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ λοιπόν, ο φοροφυγάς και το φερέφωνο για μια συνάντηση με τη Ρένα Δούρου.  Θα πάνε αυτοί, σα ΖΗΤΟΥΛΕΣ να τη συναντήσουν. Κατανοητό βαζελάκια και βαζελολάγνοι; Αφήστε τις προστακτικές και τις βαζελομαγκιές για τα πρόβατα που ακόμα σας πιστεύουν.

Πάμε παρακάτω….

Στη συνάντηση με την Κα Δούρου θα είναι μόνο οι προεδράρες Αλαφούζος και Μιχαλαριάς?  Μήπως θα είναι και τίποτα υπάλληλοι της ΜΠΥΡΑΣ 13? Αυτοί που τη Κυριακή στο ΝΤΕΡΜΠΙ με τη Νίκη Βόλου φώναζαν:

Γαμηστε τους το σπίτι και τη μανα
Γαμηστε και την Δουρου την πουτανα

και που είναι  συνηθισμένοι στις «μπούκες» για τη δόξα της πανάθας, όπως μπούκαραν πέρσι στα γραφεία της ΕΠΟ, για να πάρει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ο πουθεναικός τους, άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα?

Και τι να συζητήσουν δηλαδή με την νέα Περιφερειάρχη μετά την απόφαση του ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ?

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140927/elegktiko-synedrio-moirazei-fapes

Θα ζητήσουν από τη Ρένα Δούρου να ΑΓΝΟΗΣΕΙ την ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ; Δηλαδή θα της ζητήσουν να ΠΑΡΑΝΟΜΙΣΕΙ; Η απόφαση είναι μια ΦΑΠΑ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΗ, στα βαζελολάγνα και βαζέλικα μαγουλάκια που πίστευαν ότι όλοι σκύβουν το κεφάλι (σαν τον Σγουρό, τον Αντωνάκη Σαμαρά,  το Βαγγελάκη το Βενιζέλο και όλα τα νούμερα που τους περιτριγυρίζουν) μπροστά στο μεγαλείο του ΠΟΥΘΕΝΑΙΚΟΥ.

Η απόφαση όμως του Ελεγκτικού Συνεδρίου λέει κάτι ακόμα που έχει περάσει στα ψιλά.
Λέει πως το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει ημερομηνία λήξης (5.2.2018). Ακόμη και αν μέχρι τότε δεν έχει ολοκληρωθεί η διπλή ανάπλαση και ο Παναθηναϊκός δεν έχει κατασκευάσει γήπεδο στο Βοτανικό, «πέραν της ημερομηνίας αυτής (5.2.2018) ο νομοθέτης δεν επιτρέπει τη νόμιμη λειτουργία του γηπέδου». Κατά συνέπεια, δεν είναι δυνατόν να δίνονται κονδύλια της περιφέρειας για ένα γήπεδο που έχει ακόμη ζωή μόλις 2 χρόνια και 3 μήνες.

Το καταλάβατε αυτό ΒΑΖΕΛΟΛΑΓΝΟΙ ΑΡΔ και λαγουδάκια? Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ έχει ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ !
5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018! Από τις 6 Φεβρουαρίου 2018 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΠΑΠΑΛΑ! ΦΙΝΙΤΟ! ΔΙ ΕΝΤ! ΚΑΠΟΥΤ! GO BACK TO OAKA or choose ILISIA STADIUM σαν έδρα!

Και στη τελική…. γιατί ρε μόρτες να σας δώσει η Δούρου 9 εκατομμύρια, όση καλή διάθεση και να έχει; Για να βάλετε το συνδικάτο οικοδόμων της Μπύρας 13, να εκτελέσει τις οικοδομικές εργασίες ανακαίνισης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ, με χαρτζιλίκι και να βάλετε το «μαρούλι»  στη παντελόνα? Μόνο για τέτοιες μπίζνες είστε ικανοί. LONG LIVE GREEN LAMOGIA!

Ρένα  Δούρου κάνε δεκτό το αίτημα του φοροφυγά και του φερέφωνου. Θα είναι όαση διασκέδασης στο φορτωμένο πρόγραμμα που έχει μια Περιφερειάρχης….
 
ΥΓ. ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΑΠΟΨΕ! Εχεις ραντεβού με μια Σουηδέζα

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Δεν ψάχνουν καλύτερα κανένα εξωγήινο να συζητήσουν το χτίσιμο γηπέδο στον πλανήτη Κρύπτον; Ποιο πολλές πιθανότητες έχουν.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Πολυ καλη δουλει Δια. Θα ηθελα σε παρακαλω μια διευκρινιση. Οταν λες οτι το γηπεδο εχει ημερομηνια ληξης, αυτο σημαινει οτι μετα το 2018 ο Παναθηναικος δεν θα μπορει να το χρησιμοποιει εφοσον δεν θα εχει γηπεδο στον Βοτανικο?

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Εννοω οτι ουτε με μια νεα συμφωνια με τους εμπλεκομενους θα μπορει να το χρησιμοποιει?

Εικόνα savvas gridlock

Διάβασε εδώ.

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/mia_diaforetikh_mati...

http://www.gazzetta.gr/football/article/595497/arthro-4-gkremizei-tin-le...

Οι βάζελοι θέλουν να ακυρώσουν το προεδρικό διάταγμα για τη διπλή ανάπλαση, ώστε να μπορέσουν να πάρουν τα 7 εκ. ευρώ για τα έργα στη Λεωφόρο. Το Ελεγκτικό Συνέδριο είπε με λίγα λόγια ''αφού θα προχωρήσει η διπλή ανάπλαση και θα χτίσετε γήπεδο στο Βοτανικό, γιατί να σας δώσουμε λεφτά για να κάνετε έργα στο γήπεδο που τώρα έχετε; Aφού θα το γκρεμίσουμε σε 4 χρόνια το πολύ''. Αν όμως ακυρωθεί η διπλή ανάπλαση, ο ΠΑΟ μένει και τυπικά στη Λεωφόρο εφόσον το θέλει και μπορεί να ζητήσει τα 7 μύρια της Περιφέρειας. Οι βάζελοι λένε πως και τώρα που μιλάμε, αν το Κράτος τους δώσει μια πισίνα π.χ. (αφού δεν διευκρινίζεται στο προεδρικό διάταγμα τι είδους εγκαταστάσεις εννοεί ότι μπορεί να δώσει το κράτος στον ΠΑΟ, ώστε να μπορέσει να γκρεμίσει τη Λεωφόρο), μπορεί να τους πει ''εγώ σας δίνω εγκαταστάσεις, άρα γκρεμίζω τη Λεωφόρο και κόψτε το λαιμό σας''. Στην πράξη αυτό δεν πρόκειται να γίνει, αλλά βρήκανε αιτία να φωνάζουν τα βαζέλια ότι τους κυνηγάει το Κράτος, όπως φυσικά και να ζητιανεύουν κρατικά λεφτά. Αν λοιπόν χρειαστεί, σε 4 χρόνια το αργότερο θα έρθει νέος νόμος που καταργεί τον παλιό και καμία Λεωφόρος δεν θα γκρεμιστεί.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ευχαριστω για την απαντηση Σαββα. Δηλαδη με λιγα λογια μιλαμε για αλλη μια υποθεση, στην οποια θα βγουν ευνοημενα τα βαζελακια. Αναμενουμε τις εξελιξεις, ελπιζω η Ρενα να κρατησει γερα. Χαζη δεν ειναι παντως...

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

άσχετο αλλά το χανουμοσάϊτ περιμένει έκδοση αδείας τον Οκτώβριο,αφού "οι αρμόδιες υπηρεσίες ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ (!!!).

Προφανώς αναφέρεται στον ΑΔΕΙΟ φάκελο που υπέβαλαν.