Το «κόκκινο» αθλητικό κατεστημένο έδρασε πάλι…




 
Η χθεσινή μέρα θα μείνει στην ποδοσφαιρική και μπασκετική  Ιστορία της χώρας, ως η μέρα που έπεσαν οι μάσκες. Απόκριες έχουμε έτσι κι αλλιώς και οι καραγκιόζηδες έχουν την τιμητική τους.
 
 
Χθες η «κόκκινη» ΕΠΟ ξεβρακώθηκε στα μάτια ολόκληρης της αντικειμενικής φίλαθλης Ελλάδας. Η «κόκκινη» ΕΠΟ που ουσιαστικά είναι το «βρώμικο χέρι» του ΘΡΥΛΟΥ με το οποίο «κλέβει» τα πρωταθλήματα από τα «τίμια» σωματεία με τους «ηθικούς» προέδρους που τα ποινικά τους μητρώα είναι τόσο λευκά όσο η πιο ΜΑΥΡΗ από τις 50 αποχρώσεις του γκρί .
 
Αυτή η «κόκκινη» ΕΠΟ ανακοίνωσε την πρόσληψη στη τεχνική ηγεσία της Εθνικής του «τι μαλάκα είναι» Σέρχιο Μαρκαριάν, πρώην αποτυχημένου προπονητάκου του παναθηναικούλη, μετά από εισήγηση του «γαυροτυπάρα» Καραγκούνη. Βοηθός του πονεμένου Σέρχιο, ο επίσης πονεμένος Νίκος Κωστένογλου. Θα περιμένουμε λίγο μήπως αποκαλυφθεί καμιά καινούρια συνομιλία του τίγρεως των φρισκις όπως στην περίπτωση της κλήσης στην εθνική του υπερπαίχτη Μάνταλου.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10490&subid=2&pubid=129980890
 
 
Καραβούτας, Κωστένογλου, Σέρχιο λοιπόν, αλλά τους λείπει ο τέταρτος για να έχουν απαρτία. Λάθος! Υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας ο Βασσάρας! Ο γνωστός "γαυροδιαιτητής"!
http://www.sport24.gr/football/ellada/epo/ypeuthynos-anaptykshs-diaithsias-o-vassaras.3301983.html
 
 
Αλήθεια με εκείνο το καλό παλληκάρι που οι φίλοι του το φώναζαν χαιδευτικά «θαμνάκια» τι έχει γίνει?
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141030/o-thamnakias-kai-o-ksylodarmos-bassara-sta-kaminia-2010
 
 
Και μια και αρχίσαμε τα ερωτήματα… Ο Σέρχιο δεν ήταν κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του Ευθυμιάδη? Τι έχει γίνει κι αυτή η υπόθεση άραγε?
 
Ας θυμηθούμε ορισμένες από τις μεγάλες στιγμές του Σέρχιο… και του παναθηναικούλη φυσικά…


 

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε με την κωμική και επικίνδυνη ΠΑΡΕΑ που στήνεται στο ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΑΣΝΙΝΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ, την ΕΠΟ.
 
 
Από την άλλη είχαμε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τον ημιτελικό του μπάσκετ. Το ΑΣΕΑΔ αρχικά δικαίωσε τον Ολυμπιακό, υποχρέωσε τον αθλητικό δικαστή να αλλάξει την απόφασή του και να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια ο παναθηναικούλης προσέφυγε εκ νέου στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο τελικά αποφάσισε να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ του συλλόγου ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ. Το ίδιο δικαστήριο που δικαίωσε τον Ολυμπιακό, το ίδιο δικαστήριο που ανάγκασε τον αθλητικό δικαστή να αλλάξει την απόφασή του υπέρ του Ολυμπιακού, το ίδιο δικαστήριο κατακύρωσε τελικά τον αγώνα υπέρ του παναθηναικούλι.
 
 
Η απόφαση αυτή προκάλεσε ιδιαίτερη χαρά σε δυο λάτρεις του φίλαθλου πνεύματος. Του κυρίους Μπαλτάκο και Δημητρακόπουλο. Οι αθλητικές τους χαρές είναι τόσο σπάνιες πια, που συμμεριζόμαστε τη λάμψη στο πρόσωπό τους.

Τα παραπάνω γεγονότα τα δέχτηκαν πανηγυρίζοντας και αλαλάζοντας οι γνωστές τρύπιες ΑΡΔ γραφίδες του «αντικειμενικού» αθλητικού τύπου.
Εμείς τους δίνουμε ραντεβού σε λίγους μήνες στις φιέστες του ΘΡΥΛΟΥ.  Και την υπόσχεση ότι θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχιστεί ο πόνος που νιώθουν όταν κάθονται.

 

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ 

Σχόλια

Εικόνα Naktheo_7

Επικές δηλώσεις Ελευθερόπουλου, Λεμονή, Μητρόπουλου.
Στον Ολυμπιακο θέλουμε ανθρωπους όπως αυτοί να ξέρουν τι πάει να πει η φανέλα. Τώρα έχουμε μόνο τη Γρηγόρη. Προς Θεου όχι σαν προπονητες (κανεις απο τους 3 δεν ειναι επιπέδου Θρύλου) αλλά είναι προσωπικοτητες που μποροπύν να σου μεταφέρουν τι σημαινει αυτή η φανέλα..Και δυστυχως πολλοι παίχτες μας χρειάζονται άμεσα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ...
Τα θελουμε ΟΛΑ. Και πορεία μέχρι τους 8 του Γιουρόπα τουλαχιστον και πρωτάθλημα και κύπελλο! ΤΕΛΟΣ!

Εικόνα vagio

Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, ο πιγκουίνος πάντως είναι λόγος για μένα για να αρχίσω να βλεπω εθνική ελλαδας. Απόλαυση σκέτη, ξυπνάει και μνήμες.

Εικόνα Chief Bromden

Μόνο η ΕΠΟ «κόκκινη» ;
Η «κόκκινη» Σούπερ λίγκα κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν εναντίον της πρώην πρόεδροι του ΟΦΗ στο πρωτοδικείο συμπορεύθηκε με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα εκπροσωπήθηκαν από τον ίδιο δικηγόρο.
Τώρα τι τον κόπτει τον Αλαφούζο ο ΟΦΗ; Ε όταν δεν μπορείς να κοιτάξεις προς τα πάνω τότε κοιτάς προς τα κάτω...

Μέγα σκάνδαλο η πρόσληψη Μαρκαριάν ενώ κυκλοφορεί ελεύθερος ο Βασίλης Δανιήλ...

Εικόνα apostolos gaganis

1. Καλά τον...κοτσάρεις τον Δημητρακόπουλο ( προσέχω τ΄όνομα , ε; ) μαζί με τον Μπαλτάκο. Ξέρεις εσύ...

2. Ο Λεμονής είναι ανέκφραστος πράγματι μόλις βάζει το πέναλτι ο Τζόρτεβιτς. Φαίνεται όμως να λέει μεταξύ άλλων αμέσως μετά: ΄΄Πέντε γκολ έπρεπε να τους βάλουμε τους πούστηδες....Εμείς φταίμε οι μαλάκες...κλπ΄΄. ΤΟ ΣΥΧΝΟΤΑΤΟ ΜΕΙΟΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΤΟ: ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΠΟΝΟ...

3. Το βίντεο από το RED ACTIVE MEMBER, μοναδικό και αναντικατάστατο. Η...περιβοήτη (για δαύτους) Ριζούπολη, φαντάζει...Κατανυκτικός Εσπερινός μπρος σε όσα γίνανε στη Λαγογλώρο τότε... ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ... Κανονικά, θα πρέπει να προβάλλεται Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή και όλες τις αργίες ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ, σε όλους τους νεόγαυρους, μπας και...ισιώσουνε μερικά μυαλά. Να καταλάβουν τί σημαίνει ΒΑΖΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΝΙΑ, ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ... Να το βλέπουμε κι εμείς, δοθείσης ευκαιρίας, συχνότερα, για να...φρεσκάρεται η μνήμη μας κι η όρεξή μας...

Εικόνα john

Μεγάλε Ζεύς μου δίνεις την ευκαιρία να σχολιάσω το θέμα του Μαρκαριάν γιατι ειμαι στα όρια μου με όσα διάβασα χθες απο έγκριτους δημοσιογράφους που ειναι πρώτα " εθνικη ελλαδος " και μετα άλλη ομσδα. Σιχάθηκα να διαβάζω αβανταδόρικα άρθρα υπέρ του προπονηταρα Σέρχιο που εκανε καταπληκτική δουλεια στον ΠΑΟ αλλα ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ. Δε με ενδιαφέρει αν ειναι καλός προπονητής η οχι αλλα πως διάολο στην πρόσληψη ενός προπονητη της εθνικής ελλαδος γράφουν παλι για την παράγκα του Κόκκαλη που απέτρεψε την υπερηχητική ομάδα του Σερχιο να πάρει πρωτάθλημα ?

Εικόνα RED HELL

Σοβαρα θεωρουν οτι δεν ειναι πεναλτυ πανω στο Βενετιδη?Ρε τι μαλακες ειναι αυτοι γαμω το σπιτι τους?ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ(ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ)ΠΟΥΤΑΝΕΣ.Καλα για Ριζουπολη δε μιλαω.Απο την τηλεοραση καταλαβαινες το παθος παικτων και κοσμου.Αξεχαστες στιγμες.....

Εικόνα john

Μάλλον δεν αναφέρεται στο πέναλτι αλλα στο πως σφύριζε ο ευθυμιαδης πριν το πέναλτι. Το άρθρο αυτο βρομάει απο λαγουδιλα που λεει και ο τακης

Εικόνα Chief Bromden

O Ευθυμιάδης το ξύλο το έφαγε γιατί απλά τόλμησε να δώσει ένα «καθαρό» πέναλτι μέσα στην λαγοφωλιά...
Μετά τον αγώνα ο Φιλιππίδης και τα υπόλοιπα φερέφωνα όταν είδαν πως δεν τους παίρνει να διαμαρτύρονται για ένα «καθαρό» πέναλτι τα γύρισαν υποστηρίζοντας πως σε φάουλ που είχε εκτελέσει ο Ολυμπιακός στο κέντρο του γηπέδου (ένα με ενάμιση λεπτό πριν κερδίσουμε το πέναλτι) η μπάλα δεν ήταν εντελώς ακινητοποιημένη!!!
Από τον επίσημο Παναθηναϊκό στις βιαιοπραγίες εναντίον του Ευθυμιάδη είχαν πρωτοστατήσει οι Φιλιππίδης κ Μαρκαριάν.
Η θεία δίκη τον Άγγελο τον έστειλε μετά από χρόνια στην Πόλη να μοιράζεται ένα κελί με 5 Σομαλούς...
Τον Πιγκουίνο τον άφησε άτιτλο και τα καλύτερα έρχονται...

Εικόνα μαουνιέρης

Πάντοτε ισχύει το "Ολοι τους και μόνοι μας". και ΠΡΕΠΕΙ να εξακουλουθεί να ισχύει στον αιώνα τον άπαντα. Φαίνεται εξ άλλου κα στους τίτλους...

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΚΟΥΦΑΛΕΣ!