Ο ''ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ'' ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΚΑΛΕΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΠΕΡΕΙΡΑ



Αντιγράφουμε την είδηση.
 
Το ανώτατο δικαστικό όργανο της χώρας και συγκεκριμένα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Ισίδωρος Ντογιάκος, διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1, στο "Απόστολος Νικολαΐδης".
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία που κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, σχετικά με τα εν λόγω επεισόδια στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.
 
Θυμίζουμε την παλαιότερή μας ανάρτηση για το συγκεκριμένο κύριο. Θυμίζουμε ότι ο ''Παναθηναϊκάκιας'' ακόμη ερευνάει το φάκελο της παράνομης απαλλαγής στράτευσης του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου, ενώ έχει δίαυλο επικοινωνίας με τον ''Ολυμπιακάρα'' πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Θυμίζουμε επίσης ότι μετά το ντέρμπι του πρώτου γύρου Ολυμπιακός-ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αθανάσιος Ακριτίδης διέταξε έρευνα για πιθανές ποινικές ευθύνες της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΘΥΡΑΣ 7 επειδή ανάψανε καπνογόνα οι φίλοι του Ολυμπιακού. Μετά το ντέρμπι του δευτέρου γύρου στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κανένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε για τις απόπειρες δολοφονίας μελών της αποστολής του Ολυμπιακού, με τις φωτοβολίδες να σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια τους και να προσγειώνονται στα χέρια τους. Κανένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε για να διατάξει έρευνα για τις 2 μόνο συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟ, 50 μέτρα από τη ΓΑΔΑ.
 
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ. 
 
Πολιτικάντηδες της δεξιάς και της ροζ αριστεράς, απατεώνες ψευτο-εισαγγελείς της δεκάρας που έχετε αλλεργία στο κόκκινο και υπηρετείτε τον Αλαφούζο, στρουμφάκια της ΕΛ.ΑΣ., ο κόσμος του Ολυμπιακού βράζει. Από εδώ και πέρα, για ό,τι γίνει, την ευθύνη την έχετε εσείς. Ρουφιάνοι.
 
Υ.Γ. Σκεφτείτε το υποθετικό σενάριο ένας ''ολυμπιακάκιας'' εισαγγελέας που έχει προνομιακό δίαυλο επικοινωνίας με μεγαλοσχήμονες πολιτικάντηδες της χώρας, να αγνοούσε συστηματικά παραπτώματα παραγόντων του Ολυμπιακού και μετά από ένα ντέρμπι που σφύριζαν οι φωτοβολίδες πάνω από το κεφάλι του Αλαφούζου, να έψαχνε το αν φταίει ο Αλαφούζος για ό,τι κάνανε γαύροι στο Καραϊσκάκη. Απλώς σκεφτείτε το τι θα γινότανε στα διάφορα ΜΜΕ.

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εδώ μιλάμε για ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Εξόφθαλμη προσυνεννοημένη διενέργεια, σε συνεργασία του προέδρου του Παναθηναϊκού με έναν ανώτατο κρατικό εισαγγελέα, ο οποίος έχει το παρατσούκλι "παναθηναϊκάκιας". Υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να μαζέψει τον εισαγγελέα Ντογιάκο;

Εικόνα CVRED

Αν έχει τα αρχίδια, ας κάνει τη μαλακία ο λαγός των εδράνων.
Και μετά να δω τι μέτρα θα πάρουν για να καταφέρουν να κυκλοφορούν κεκλεισμένων των κωλοτρυπίδων τους.
Έχουμε φτάσει στα όριά μας. Θέλουν να ξαναζήσουν παλιές καλές στιγμές μου φαίνεται.

Εικόνα Chief Bromden

Από τον Γαύρο :

SDNA - Αλαφούζος - Προανάκριση
http://www.gavros.gr/article/92229/h-mish-alhtheia-einai-prasino-psema/

Εικόνα red apple

Επίσης, έχω να προτείνω στις αρχές να ασχοληθούν επισταμένως, με την απαγόρευση του καπνίσματος στις εξέδρες του Καραϊσκάκης επειδή μολύνουμε το περιβάλλον και μπλοκάρουμε το αναπνευστικό σύστημα των εξυγιαντών αντιπάλων μας

Εικόνα apostolos gaganis

Περίμενα από σένα μια ανάρτηση σαν κι αυτή...

Ό,τι και να κάνουνε όλες αυτές οι...τουλάχιστον περίεργες φάτσες όπως αυτή της φωτογραφίας, ό,τι και να σκαρφιστούνε, ό,τι και να μεθοδεύσουνε, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ! Γιατί ο ΘΡΥΛΟΣ είναι πάνω και πέρα από το όποιο όνομα. ΤΟ ΟΠΟΙΟ!

ΕΕΕΕ!... ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙΙΙΙ! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ!