Πόλεμος στην ΑΛΗΤΕΙΑ λοιπόν.....



Οι βάζελοι από χτές προσπαθούν με ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ να χωνέχουν ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ. Κι αν πέρσι χρύσωσαν το χάπι με την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι τον υποτακτικό τους παοκούλη, Η  ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ δεν έχει ούτε κύπελλο καιμάκι.
 
Η Εφημερίς ΠΡΑΣΙΝΗ λοιπόν ανατρέχει στο μακαρίτη το Γιάννη Κυράστα, για να θεμελιώσει το επιχείρημα "ο γαυρος ελέγχει τα πάντα" αλλά εμείς "θα πολεμήσουμε".
 
Να τους θυμίσουμε λοιπόν δηλώσεις του Γιάννη Κυράστα τη σεζόν 1998-1999 ώς προπονητή του Πανηλειακού που ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ απο το "ηθικό" σωματείο με το τριφύλι και τον διαιτητή Στεφανόπουλο. Υπάρχει το κείμενο του Σάββα
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131024/o-papoytselis-ki-o-stefanopoylos-sta-xronia-tis-gayroparagkas-video
 
με βίντεο από το πιο ΜΑΙΜΟΥ πέναλτι ever που κερδίζει το "κοσμημα" Κριστόφ Βαζέχα.
 
 
Θα τους θυμήσουμε τι είπε ο συγχωρεμένος ο Κυράστας μετα τον αγώνα, από την εφημερίδα ΑΘΛΗΤΙΚΗ, της οποίας το ρεπορτάζ υπογράφει ο Κώστας Γκότζος. Η εφημερίδα και ο ρεπόρτερ που πρωτοστάτησαν στον πόλεμο κατά της "παράγκας" ΘΕΩΡΟΥΝ την ανατροπή και το πέναλτι ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (χωρίς να ντρέπονται) και τη διαιτησία του Στεφανόπουλου ΚΑΛΗ!. Μια φορά βάζελος ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΕΛΟΣ...


ΥΓ.  «ΔEN BΛEΠEIΣ, PE AΠATEΩNA»

 
Στο διαιτητή φόρτωσε τα πάντα ο Γιάννης Κυράστας.
 

«Δεν ξέρεις τι σφυράς, δεν βλέπεις, ρε απατεώνα; » φώναξε στο 90' ο τεχνικός του Πανηλειακού στον Πειραιώτη Στεφανόπουλο (όταν ο Μίκλαντ πήγε να σηκώσει από το έδαφος τον Τόγια, που έκανε τον ψόφιο... κοριό). Κι εκείνος βέβαια τον απέβαλε. Λίγα λεπτά κατόπιν, στην αίθουσα συνεντεύξεων, ο Κυράστας κατηγόρησε τον ρέφερι για «αλλοίωση αποτελέσματος»... σέρνοντάς του κι άλλα τινά:

 

«Ο Πανηλειακός είναι ο ηθικός νικητής της συνάντησης» - ο ηθικός αυτουργός της κακοποίησης του ποδοσφαίρου ποιος άραγε είναι; «ο Στεφανόπουλος σφύριξε 35 φάουλ σε βάρος μας και έβαζε συνέχεια τον ΠΑΟ στην περιοχή μας». «Aν είναι έτσι ο ορισμός διαιτητών, καλύτερα να καταργηθεί, κρίμα να δολοφονούνται οι μικρές ομάδες». «Ο Στεφανόπουλος δεν θα γίνει διεθνής στην πλάτη του»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΑΣΤΑΣ 22/8/1998

Σχόλια

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

έχεις χάσει τον Κοντονή Απόστολε;

Συναντήθηκε ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ με τον ντέμη,ως "άνθρωπο του ποδοσφαίρου".

Ανθρωπος του ποδοσφαίρου ο ντέμης;;;;;;;;

γελάνε μέχρι και οι θεσσαλονικείς τοκογλύφοι (ξέρει αυτός).

Εικόνα Spiros Legend

Οποιος ειδε τη μεταμεσονυχτια Αθλητικη Τεταρτη της Δημοσιας ΠΑΟ ΤV-Nεριτ και λειτουργει ακόμα η ΤV του,ειναι ΗΡΩΑΣ,πρεπει να παρουσιαστει σε Συνεδριο για Ατομα με Ατσάλινο Νευρικό Σύστημα,που μπορει να ανταπεξέλθει ακομα και τα πιο σάπια πράσινα χτυπήματα.Μιλάμε για κλίμα Επιταφίου απο τους αναριθμητους πρασινους παρατρεχαμενους και όργιο ψεμματων και ειρωνιων απο τον σεσημασμενο αληταρα Αρη Γατα,που πιστεύει οτι ειναι τσιφλίκι του πατερα του εκει και Γραφειο Προπαγάνδας του Παο...Εβγαλε πορισμα οτι τον χτυπησε ηλεκτοπληξια τον παιχτη του Ατρομητου απο πλανο 50 μετρων,άρα αθωος ο Ατζαγκουν,που επρεπε να φαει κοκκινη...Για τα πεναλτυ άλλη φαρσοκωμωδια,κοβουν και το γκρεμισμα Φυτανιδη απο Κουτρουμπη και το καθήλωμα Λαζαριδη απο Ταυλαριδη στη σεντρα που εγινε(δεν τα δειχνουν καθολου,ξεκινανε μετα την φαση!ΣΗΚΩ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ!)ο Βασιλακης ειδε <<κατι>> αλλά <<ναι μεν αλλά>> για το πεναλτυ-αποβολη Ζεκα στον Ναπολεονι,και τα ξεπερνανε ολα αυτα,και βγαζουν πορισμα ΟΛΟΙ,4-5 ατομα συν την ΗΛΙΘΙΑ για την οποια εβγαλε και ανακοινωση ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΣΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=685988 οτι δεν εγινε απολυτως τιποτα στο ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ http://s26.postimg.org/w53t57ngp/PENALTARA_TAVLARIDI_SE_LAZARIDI.jpg (Μπακόπουλε ξεφτιλισμένε ΓΑΜΙΕΣΑΙ,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ).Ο Γατας ελεγε για ΔΙΑΡΡΟΕΣ απο Παε Παο οτι ο διαιτητης εβριζε σε ολον τον αγωνα τους παιχτες του Παο και αφου ξερασανε οσα ξερασανε ασχολουμενοι 90%με τη διαιτησια,βγαζουνε και δηλωση του Λαζαριδη στον Γατα οτι του εγινε πεναλτυ απο τον Ταυλαριδη(7-8 δευτερολεπτα βιντεο!)Βγαινει ο Βασιλακης ο Κωνσταντινου απο το γηπεδο(γαμημενος απο παντου!-συνηθισμενος ειναι...)και του χωνει στα μουτρα το μικροφωνο ο Γάτας <<εχετε να πειτε τιποτα για τη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ?>>τον ρωταει ο Γάτας!!!ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΓΑΜΩ ΤΗ ΝΕΡΙΤ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΑΣ!Επισης συλλεκτικη και της προηγουμενης Τεταρτης,μετα το γκολ με το Πριαπισμενο Μόριο του Χάρα,με τους Αεκτζηδες Μιλτο Θεοδοσιου(τα ιδια ξερναγε και στο ραδιοφωνο λιγο πριν,με αυτον που ηταν στο στουντιο Νεριτ να λεει γυρω στις 10 φορες ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!!!) και αλλον εναν μουσατο καραγκιοζη να εχουν δει σιγουρα χερι και να βραζουν για τη διαιτησια μαζι με τα αφεντικά τους...Πρεπει να αντιδρασει και για αυτα τα αισχη ο Ολυμπιακος,τωρα που πηρε φόρα και μηνύει τα πρασινα Μπάσταρδα,αυτοι οι αλητες που πληρωνουμε ολοι,πρεπει να μην ξαναεμφανιστουν σε Δημοσια Τηλεοραση ή ραδιοφωνο.Δεν παει αλλο πραγματικα.Υ.Γ.ΧΕΛΑΚΗ,ΤΣΩΧΟ,ΒΑΙΕ ΤΣΟΥΤΣΙΚΑ,ΜΠΟΜΠΟΛΕΙΚΟ,ΒΕΡΓΗΔΕΣ,ΒΑΖΕΛΕΤΕΣ,ΣΑΠΙΑ DNA, ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΙ,ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ,ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ?!

Εικόνα markonis

Η προβιά της αλητείας έχει γίνει ένα με αυτή την ομάδα και δεν είναι τυχαία ο πιο βρώμικος σύλλογος στον πλανήτη.Διαβάζοντας το «ρεπορτάζ» του γνωστού και μη εξαιρετέου Γκόντζου,είναι λες και διαβάζω τις σημερινές ιντερνετικές ποντικότρυπες του τύπου vazeletta, σάπιο dna κλπ.

Η ίδια παραπληροφόρηση,ωμή διαστρέβλωση της αλήθειας και άφθονο κουτόχορτο στους ιθαγενείς οπαδούς.

Όλες οι ομάδες,συμπεριλαμβανομένων και των κορυφαίων,έχουν δικαίωμα στην ήττα.Ο βάζελος όμως όχι.Χάνει μόνο επειδή τον αδικούν.

Κάθε χρόνο είναι ηθικός πρωταθλητής,παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και διαθέτει τον καλύτερο προπονητή από καταβολής κόσμου.

Το μόνο κακό είναι πως τα παραπάνω είναι γνωστά μόνο στους ίδιους,με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να έρχονται να τον γλεντάνε και να του κάνουν πλάκα,όλα τα χωριά της Ευρώπης.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΖΕΛΙΑ

Εικόνα vagio

Για το πεναλτι στον Ναπολεονι 2 δευτερολεπτα πιο πριν ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ, ουτε μιλια και ουτε λαλια.
Αν εισαι ΑΡΔ και υπαλληλος του τουιτι, ξερεις. Γιατι για να στησεις ενα σκηνικο μιζεριας και κλαψομουνιασης, ε οσο να πεις, θελει τεχνη.

Εικόνα legendg76

Ο βρωμερότερος όλων, ο εφευρέτης της αλητείας, ο ''πρόεδρος'' ομάδας που γράφει στα @@@ του, νόμους και δικαστικές αποφάσεις, βεβηλώνει έναν νεκρό, χρησιμοποιεί έναν άνθρωπο που αποτελούσε κόσμημα εν ζωή, τον έχει πρωτοσέλιδο σήμερα εξομοιώνοντάς τον με τι????? Με τη βρώμα και τη σαπίλα που πρεσβεύει ο ίδιος?????? η φυλλάδα του?????? οι πράξεις του???? Τον χρησιμοποιεί για να καλύψει τους φέροντες fullface κουκούλες, οπαδούς - δολοφόνους της ομάδας του???? Τον χρησιμοποιεί για να κρύψει την ανυπαρξία του ποδοσφαιρικού τμήματος, που εδώ και 3-4 χρόνια βρίσκεται στη δίνη μιας αέναης κλάψας και μιζέριας????? Αυτοί είναι όμως, οι ίδιοι που εύχονταν στους ζώντες φίλους του Ολυμπιακού, να πάνε να συναντήσουν τα 21 παλικάρια της Θ7....δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

Εικόνα apostolos gaganis

Εσένα σε θέλω ΜΠΡΟΣΤΑ και συχνά...

Εικόνα vagio

Ειναι ψυχοπονιαρης ο δημητρακης, αυτο τον οδηγησε στις ουσιες. Εγω παντως το πρωι βουρκωσα με το εξωφυλλο.

Εικόνα apostolos gaganis

Έχω χάσει αυτές τις μέρες τον Κοντονή. Ξέρει κανείς τίποτα να μου πει;

Υ.Γ. Σήμερα περιμένω το ματς και την απόφαση. Μετά το ματς...

Εικόνα apostolos gaganis

...Έπεσα έξω κάτι ώρες. Οι λαγοί άρχισαν να κλαίνε απ΄τις 1 το μεσημέρι...