Η Μπαρτσελόνα απειλείται με αποβολή από το ισπανικό πρωτάθλημα. Ο παναθηναικούλης όχι!



Εδώ και κάποιες μέρες έχει σκάσει σαν βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, η υπόθεση φοροδιαφυγής της Μπαρτσελόνα στην μεταγραφή του Νειμάρ.
 
ΑΝ, λέμε ΑΝ, αποδειχτεί η συγκεκριμένη κατηγορία, «μέχρι και την αποβολή της Μπαρτσελόνα από το ισπανικό πρωτάθλημα θα προτείνει ο υπεύθυνος της έρευνας για φοροδιαφυγή στην υπόθεση Νεϊμάρ, σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο».
 
Στην Ελλάδα, που όλοι οι «αντικειμενικοί», οι «γνώστες», οι «μπαλαδόφατσες» και γενικά «ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ», σφυρίζουν κλέφτικα, κάνουν τουμπεκί, κάνουν την πάπια γενικώς, ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΡΑΧΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ του παναθηναικούλη και του Ιωάννη Αλαφούζου, όπως έχουμε δει σε σειρά κειμένων.
 
 
 
Δεν έχουμε δει να ασχολείται με την συγκεκριμένη υπόθεση, ΟΥΤΕ η νέα κυβέρνηση, που ΒΑΣΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ήταν το χτύπημα τέτοιων περιπτώσεων. ΚΑΜΙΑ κρατική υπηρεσία (δικαστική, ή φορολογική) δεν έχει ασχοληθεί εδώ και χρόνια με αυτό το ΠΙΘΑΝΟ (ας υποθέσουμε μέχρι να αποδειχτεί) ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
 
Άραγε πως θα αντιμετώπιζε το βαζελολάγνο σύστημα προπαγάνδας μια πιθανή δίωξη του παναθηναικούλη; Πάντα σε αντιστοιχία με την έρευνα σε βάρος της κορυφαίας ίσως ομάδας του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, Μπαρτσελόνα. Όσο το σκέφτομαι με πιάνουν τα γέλια…

Σχόλια

Εικόνα Kaine

Η μόνη αποβολή που φαίνεται όλο και περισσότερο πως μπορεί να υπάρξει, είναι η αποβολή των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο αξιότιμος παλιάτσος Στάυρος Κοντονής για εκεί το πάει.

Εικόνα Chief Bromden

Γιατι έχω την εντύπωση πως πάλι με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη θα το παραλληλισουν το θέμα οι αντικειμενικοί; Άδικα θα περιμένουμε να διαβάσουμε κάτι , ακόμα και αν οι περιπτώσεις της Μπαρτσα και του Βαζελου μοιάζουν τόσο μεταξύ τους...
Είδαμε πως το ανέδειξαν το θέμα της φοροδιαφυγής του βάζελου οταν το έθεσε στην super league ο Μαχλάς...

Τελικά να γίνουμε Ευρωπαίοι ρε αντικειμενικοί η όχι; Να γίνουμε και εμείς πριμερα ;
Αλλα το ξέρετε πολύ καλά πως αν εμείς γίνουμε πριμερα, εσείς θα μείνετε άνεργοι...

Εικόνα REDNYC

EXAIRETIKA SOVARO TO THEMA KAI THA PREPEI NA SYNEXISETE NA TO EPANAFERETE STHN DHMOSIOTHTA APO KAIRO SE KAIRO - PRAGMATIKA, DEN EIDA KAMIA ARMODIA YPHRESIA NA EPILIFTHEI TO THEMATOS....ETSI GIA TO XESTRAVWMA KAI EAN APODEIXTHEI OTI OLA EINAI KALA KAI DEN YPARXEI FORODIAFYGH, OK, EMEIS NA TO GRAPSOUME PRWTOI EDW... DEN PREPEI OMWS SYMFWNA ME TIS KATAGGELIES POY EXOYN GINEI NA SPEUSOYN OI ARMODIOI NA DOYN AN ONTWS ISXYOYN?

NOMIZW THA PREPEI NA TO SPRWXEI TO THEMA KAI H SUPER LIGA GIATI SE ENA VATHMO PROKEITAI GIA DIAFIGONTA KERDH APO TON SYNETAIRISMO....

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πολύ σωστά!!!

Εικόνα Romain

Που ειναι Κοντονής?

Όταν ειναι για τον παναθηναικουλη, ο υπουργός κρύβεται και κανει πως δεν ακούει.

Εικόνα RED HELL

Ο κοντονης ξερει μονο να μας πρηζει τα αρχιδια με δηλωσεις τυπου "το ποδοσφαιρο ειναι βαρια αρρωστο".Τι μας λες ρε μεγαλε.Φτιαξτο λοιπον εσυ ο μαγκας και ξεκινα απο το καραπουσταριο που εχεις για ομαδα.