ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ



Χτες, όταν ετοίμαζα το «Σαν Σήμερα 8/4», δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω για δεύτερη φορά σε 24 ώρες απόσπασμα από Ιερό Ευαγγέλιο. Ο Βασιλάκης ο Βέργης όμως δε μας αφήνει ν’ αγιάσουμε.
 
 
 
 
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ! ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΜΩΡΟΙ! ΟΦΕΙΣ, ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ! (κατά Ματθαίον 23).
 
 
Βέργη είσαι πολύ άγριο και αποφασιστικό αγόρι, με αναμφισβήτητες «ηθικές» αξίες, οπότε δικαιούσαι να απαιτείς «ΛΟΥΚΕΤΑ». Αλλά ΑΡΔακο το παραμύθι σου δεν έχει δράκο. Δεν σε πήρε πόνος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ της ομαδούλας που υποστηρίζεις προωθείς. Αυτού του βρώμικου συνοικιακού κωλοσωματείου Γκύζη – Αμπελοκήπων, με γραφεία στην οδό ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ και ΚΛΕΦΤΩΝ. Για τον παναθηναικούλη σκούζεις βαζελάκο, που θα έπρεπε να έχει γνωρίσει τα γήπεδα της ΓΟΥ και της ΒΟΥ όπως η κούλα.  Για την ομάδα που συμμετέχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη super league, με άδειες που του χορηγεί κατά παράβαση των Νόμων, η «αυτοθρασύτατη»  ΕΠΟ που καταγγέλλεις. Είσαι  και λεξιπλάστης τρομάρα σου!
 
 
ΘΕΛΕΙ Ο ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ Αλαφούζος να «κλείσει» το πρωτάθλημα, αφού δε βάζει φράγκο στην ομαδίτσα του; Κολαούζος ο Βέργης με πρωτοσέλιδο. Μπας και τσιμπήσει κάνα πρόβατο και έτσι βρει άλλοθι ο «πρώτη φορά αριστερός» Κοντονής και τους κάνει το χατίρι.
 
«Να τραβήξουμε και το ΘΡΥΛΟ, στο λάκκο με τα σκατά που ζούμε». Αυτός είναι ο στόχος τους. Στα σχέδιά σας αυτά,  ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. Και όποιος νομίζει ότι «κοίμισε» ή «διάλυσε» τους ΓΑΥΡΟΥΣ, θα πάρει απαντήσεις. Ρωτήστε το Σαμαρά, το Μιχαλολιάκο, το Σγουρό και το Βενιζέλο…
 
ΥΓ. Τελικά Βασιλάκη σου λείπει πολύ η εποχή της "μπουγάδας"....
ΥΓ2. Οτι ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τα "στημένα" του 2011, δε σε κέντρισε δημοσιογραφικά, έτσι ΑΡΔακο;

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Εχουν μεγαλη πλακα οι αντικειμενικοι, μετα την αποφαση του εισαγγελεα να μην παραπεμψει σε Δικη τον κ. Μαρινακη οτιδηποτε γραψεις για την αλλη Δικη την προσχηματικη και τον κ. Αλαφουζο γινεται αμεσως removed απο τον administrator
Βεβαια η αληθεια δεν φιμωνεταικαι ας τσουζει τον οποιο δικαστη του πληκτρολογιου
Ειμασταν σιγουροι ολοι οτι ο Προεδρος μας θα αθωονοταν
Περιμενουμε να δουμε αν θα γινει καποια δικη για αυτους που εκλεβαν στοιχεια του δικαστηριου και τα εδιναν στον κ. Θωμαιδη πριν τα παραλαβουν δικηγοροι και υποδικοι

Εικόνα mikele7

πολυ καλα τους τα λεει ο μανωλης γαβαθιωτης
http://www.gavros.gr/article/93959/eksw-frenwn-oi-diaithtes-me-thn-anakr...

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ
ΤΟ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ,ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ,ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΛΠ,ετσι θα ξερουν αν
ο διαιτητης η ο εποπτης ειναι στην εγκληματικη οργανωση η οχι.
οσο για τον (ποναει δοντι κοβω κεφαλι)ΚΟΝΤΟΝΗ,διαβασα ενα καλο
τουιτ,(αφου στο πολυτεχνειο τα σπασανε και τα καψανε,να διαταξεις
κοντονη να κανουν μαθηματα τα υπολοιπα πανεπιστημια χωρις φοιτητες)
δεν ξερω τι αλλο θα δουν τα ματια μας.

Εικόνα KYTHNOS 7

Μια χαρά βγήκαν τα παπαγαλάκια ξανά μπροστά....
Εχθές ένας ανύπαρκτος ρεπόρτερ των ΟΥΓΚ , σήμερα ο Μπουλούκος και ο Τσώχος. Οι μεν πρώτοι λένε για τις ελπίδες που δεν έχουν ως προς τις δικαστικές υποθέσεις (τους) και ο δε τελευταίος και πολύ γραφικός Τσώχος συζητάει πάλι για την ΟΥΕΦΑ και το πως θα βγάλει εκτός τις ελληνικές ομάδες. Δηλαδή τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μιας και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι δεν κάνουν τίποτα στην Ευρώπη μιας και πολλά χρόνια τωρα μαζεύουν μ.ο.2 βαθμούς έκαστος!

Το κοινό και των 3??? ΛΑΣΠΗ ,ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑ... Ο κοινός στόχος??? Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

Η τελική κατάληξη??
Βλέπω ΟΛΟΥΣ αυτούς τους παπαγάλους στα δικαστήρια να εξηγούν πως παρερμηνεύτηκαν τα κείμενά τους και να κάνουν τεράστιες κωλοτούμπες.

Εικόνα Red Dragon

Βεβαια ολοι αυτοι που αναφερουν την Uefa ξεχνουν οτι καιριο ποστο σε αυτη εχει ο υιος του κυρ Σαββα.
Καλο ειναι να τους το θυμισει καποιος και φυσικα επειδη χρησιμοποιουν καποια αρδακια συνεχως τον ¨μπαμπουλα¨ της Uefa να τους θυμισουμε οτι η Uefa σαν Ομοσπονδια ειναι ενας οργανισμος που επικρατει η μεγαλυτερη σηψη παγκοσμιως.
Απο εκει και περα τωρα που αυξηθηκαν τα εσοδα ακομα γραφουν τα ιδια και τα ιδια περι αποκλεισμων?Οτι θα αφησουν τις ομαδουλες τους τωρα ο Ρωσος και ο επενδυταρας με τα δανεια την ευκαιρια αυτη τωρα που αυξηθηκαν τα εσοδα ακομα και στο Europa League.Σε ενδεχομενο αποκλεισμου δεν θα μπορουσαν με καμια δυναμη να συντηρησουν ολοι αυτοι τις ομαδες τους και δεν πιστευω οτι το θελουν...

Εικόνα μαουνιέρης

Αυτοί οι μουλόσποροι, Δία μου, έχουν το θράσος να έρχονται στο Καραϊσκάκη και να διανέμουν το πρωκτόφυλλό τους... Αφού τους αφήνουμε...

Εικόνα mikele7

μουλοσποροι-πρωκτοφυλλο,ετσι ειναι εσεις οτ ποιητες εχετε
ετοιμες τις καταλληλες και αντιπροσωπευτικες λεξεις για
καθε νοσο και πασα μαλακεια.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ στον γιωργαρο και σε ολους τους ρατμιτες

Εικόνα REDNYC

ADELFE, TA PROVATA TRWNE AMASHTO TO KOUTOXORTO POY TOUS PASAREI O TOUITI MESW TOU PAPATHEODOROU-PRASINOFROURITSA...

PWS MPOREI NA STATHEI ENA KATHGORHTHRIO GIA EGLHMATIKH ORGANWSH OTAN DEN EXOUNE VREI MAURA XRHMATA?

AMA DEN VROUN LEFTA SE LOGARIASMOUS WSTE NA DESOUN TIS KATHGORIES (NA LEEI DHLADH O A STON B THA SOU STEILW TOSA NA POULHSEIS TO PAIXNIDI KAI TO AUTO TO POSO POU EXEI ANAFERTHEI, NA VRETHEI OTI PHGE APO TON LOGARIASMO TOU A STON LOGARIASMO TOU B), OI THLEFWNIKES SYNDIALEXEIS MONES TOUS DEN ENOXOPOIOUN KANENAN....ASE POY DEN XEROUME KAI EAN AYTES OI THLEFWNIKES SYNDIALEXEIS EXOUNE ONTWS GINEI, H EAN EXOUNE GINEI, TO PWS EXOUNE APODOTHEI STO PORISMA (OLES EXOUNE YPOSTEI EPEXERGASIA / SYRAFH, OPWS KATETHESE KAI O KOUGIAS).

KOROIDEUOYNE TON KOSMO KAI VOUR TREXOUNE TA ARDAKIA NA ANAPARAGOUN TIS ALHTEIES, OLES STO VWMO THS KATHARSHS, POY STHN OYSIA EINAI MIA EPIKALYMENH DIAPLOKH TOY TOUITI MAZI ME TON LATHREMPORA KAI TON MPOYGATSOMAXO IVAN, VAZONTAS MPROSTA POYLHMENOUS DIKASTIKOUS...

Εικόνα Romain

Αδελφέ REDNYC, h βάση των διώξεων Ανδρεαδη, ειναι απο την μια οι καταγγελίες των Βελλή, Αλαφουζου, Κουγια, και τα βίντεο των αγώνων. Ειναι δηλαδή της πλάκας.
Εχουν γινει αρκετά παιχνιδια που θεωρούνται ύποπτα, στοιχηματικά, ή αλλα επειδή τα καταγγειλανε αυτοι που η ομαδες τους έχασαν.
Τα παιχνιδια δεν εχουν κατι το κοινό μεταξύ τους. Το μονο κοινό ειναι το ποδόσφαιρο.
Τον τίτλο "Εγκληματική Οργάνωση" τον βάλανε για να ρίχνουν ΛΑΣΠΗ αυτοι που το σκαρφίστηκαν. Και οπως φαίνεται ειναι οι ίδιοι που εχουν άκρες με τους συγκεκριμένους εισαγγελείς. Κορέα και Ανδρεαδη. Οι Αλαφουζος, Πατέρας, Μελισσανίδης. Ηταν και ο Κουγιας αλλα τωρα άλλαξε τροπάριο.

Πιστεύω οτι όσο πιο γρήγορα τελεσιδικήσει τοσο το καλύτερο. Θα φανεί οπως και στην άλλη που άρχισε το 2011 οτι δεν εχει σχέση ουτε η ΕΠΟ ουτε ο Σαρρης, ουτε ο Μαρινακης.

Μολις γινει βεβαια αυτό, δεν θα υπαρχει ενδιαφέρον απο τους "αντικειμενικούς" και απλα θα χαθεί απο την επικαιρότητα.

Εικόνα Red Dragon

Οπως εγραψα πιο κατω οι μονοι που περιμεναν(πχ με την υποθεση του 2011) και περιμενουν να γινει κατι ειναι το καθε λογης αποχρωσης αμνοεριφιο που του πλασαρουν πλεον το δικαστικο ρεπορταζ για να καλυψουν την ανυπαρξια τους.
Ειναι δυνατον να μην γνωριζουν οι υπαλληλοι του καθε λογης λαθρεμπορα οτι ολα αυτα ειναι αερολογιες?Ουτε καν ως ενδειξεις δεν μπορω να τις χαρακτηρισω.

Ο Κουγιας στην καταθεση του εκανε αναφορα για συρραφες?Θελω να δω και τι ¨διορθωσεις¨ θα κανει ο Πουλιος που γραφουν καποια αρδακια στο βαζελετα αν και νομιζω οτι ειναι οριστικη η απαλλαγη.
Τοσο σε αυτο το ποστ οσο και στο αλλο που κανεις αναφορα και στις υποθεσεις που εβαλε ο εισαγγελεας στο συρταρι εχεις απολυτο δικιο.Μην ξεχναμε οτι στο συρταρι εβαλε την υποθεση του Ταχ.Ταμιευτηριου που ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα σκανδαλα εβερ της μεταπολιτευσης.

Εικόνα Romain

Δεν έχω διαβάσει το πόρισμα Κορέα, αλλα απο κάποια σχόλια ο εισαγγελέας αυτος που έβαλε την υπόθεση Ξάνθη-Ποα 3-2 και το στοίχημα με κέρδος 13.5 εκ στον πάγο, εχει βασίσει την ύπαρξη "εγκληματικής οργάνωσης" και στον αριθμό των κίτρινων καρτών που πήραν οι ομαδες τα τελευταία χρόνια.

Ετςι δεν στοιχειωνεται κατηγορητήριο και το βλέπω να πέφτει και αυτό στο βόθρο.

Κατι η συνάντηση που είχε με τον τρακη σε τετ Α τετ μια και είχε απαιτήσει ο τρακης να μην συναντηθεί με τους Αγγελοπουλους, κατι η εγκατάλειψη της υποθεςης Μαλαιςια, βάζει στο μυαλό υποθέσεις συνομωσίας Κορέα με το πράσινο κατεστημένο.

Δεν θα εκπλαγώ αν στο τέλος καταδειχθεί οτι ο Κορέας δημιούργησε την όλη υπόθεση "εγκληματικής οργάνωσης" σαν χάρη σε κάποιους λαχανί πρωην ή νυν παράγοντες.

Εικόνα REDNYC

ROMAIN, HTHELA NA APANTHSW STO SXOLIO SOU, KATA LATHOS ANARTITHIKE APO PANW APO TO DIKO SOU....

Εικόνα REDNYC

DIA,

EINAI ETSI AKRIVWS OPWS TA LES. NA RIXOUN TON OLYMPIAKO STO EPIPEDO TWN OMADWN TOUS WSTE NA APOPOIITHOUN OTI EYTHINES EXOUN OI PSEYTO-EPENDYTES STA MATIA TWN OPADWN TOUS EPEIDH DEN VAZOUN LEFTA STIS OMADES TOUS.... O OLYMPIAKOS KAI O PROEDROS TOU EINAI O EUKOLOS STOXOS, O "KAKOS" POY FTAIEI GIA OLA TA DYNA TOU PODOSFAIROU...

STO METAXY, OI PARANOMIES POY KANOUN OI APENANTI OUTE KAN ANAFERONTAI...

DIAVASATE SE KAPOIO APO TA ARDAKIA SITES H SE EFHMERIDES THN POINIKH DIWXH STON LATHREMPORA - FRISKIES GIA THN EPITHESH STON ZOGRAFO??? POUTHENA, SAN NA MHN EGINE.

DIAVASTATE POYTHENA GIA THN FORODIAFYGH TOY VAZELOU ME TA EISITIRIA? O KONTONHS (ETOIMOLOGIA: KONTOS + NOYS)GIATI DEN ESTEILE TO THEMA STO SDOE NA EPILIFTHEI TOY THEMATOS? OXI MONO AYTO, ALLA OI ARISTERISKOI ETOIMAZONTAI NA DWSOUN KAI 7 EK EURO STON POA APO THN PERIFEREIA ATTIKHS GIA THN ANAKATASKEYH ENOS GHPEDOY-KOTETSI POY ME NOMO THA KATEDAFISTEI SE 9 XRONIA! KAI SIGA MHN PANE STO GHPEDO... STHN TSEPH TOY TOUITI THA PANE KAI THA VALEI TA PROVATA NA VAFOYN TA KAGELA!

OLO AYTO TO SKHNIKO ME TO PSEYTOVOYLEVMA KOREA KAI TIS SYRAFES DIALOGWN EINAI GIA TIS ENTYPWSEIS MONO, GIA NA DILITIRIASOUN TO PRWTATHLIMA KAI TON KOSMO KAI NA EKFOVISOUN TOUS DIAITHTES...STOXEUMENH DOULEIA APO POYLHMENOUS DIKASTIKOUS STHN YPHRESIA TOY TOUITI! AN STO METAXY VGOYN APALAKTIKA VOULEVMATA, DEN TOUS NOIAZEI, GIATI H ZHMIA THA EXEI GINEI....AYTO THELOUN ALLA NA XEROUN OTI DEN THA TOUS PERASEI...

POLY SYNTOMA THA EXOUME EXELIXEIS, O VAGGELAROS ETOIMAZEI ANTEPITHESH - TSOUNAMI!

Εικόνα KYTHNOS 7

Καλησπέρα σας αδέρφια,
Πριν λίγο διάβασα ότι ο εισαγγελέας πήρε πίσω το πόρισμα για τις υποθέσεις του 2011 και θα το ανακοινώσει σε λίγες μέρες....ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ προσπαθούν να το εκμεταλευτούν οι κωλοδημοσιογράφοι ή δημοσιογράφοι του κώλου και το πουλάνε ,οτι πάει για αλλαγές ονομάτων , αφήνοντας υπονοούμενα.
ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ προσπαθούν να ασκήσουν πίεση στη δικαιωσύνη μέσω των μπουρδελο-site-εφημεριδο-ραδιοφώνων τους.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να τους ριξει απίστευτο κυνηγι η ΠΑΕ.... όπως είχε κάνει ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ με την sport-time (με τη γνωστη κατάλληξη της φυλλαδας)

Εικόνα REDNYC

ADELFE, KAMIA ALLAGH ONOMATWN, EINAI APALAKTIKH H APOFASH GIA TON PROEDRO...

AS MHN XEHNAME OMWS OTI TOSH LASPH POY ERIXAN, OLO KAI KATI EMEINE STHN SYNEIDHSH TOY KOSMOU...AUTOS EINAI O STOXOS TOUS, OI ENTYPWSEIS, NA DILITIRIASOUN TIS EPITIXIES TOU OLYMPIAKOU, NA TON MEIWSOUN STA MATIA TWN OPADWN TOUS....

Εικόνα Red Dragon

Το πρωτο ξεβρακωμα επεσε.Ξερετε η υποθεση του 2011 που αφιερωναν τοσα και τοσα εξωφυλλα,αρθρα και ο καθε αρδισκος παραληρουσε με το ονομα του Ολυμπιακου.
Αφου λοιπον και επισημα σε λιγες μερες θα ανακοινωθει η απαλλαγη του προεδρου βλεπουμε οτι δεν αφιερωνουν πλεον ουτε μια στηλη.
Ετσι και με την υποθεση του Κυπελλου Ελλαδας με την επισκεψη του Μαρινακη στα αποδυτηρια.Τοσες και τοσες αναφορες και μολις δικαιωθηκε δις καμια αναφορα.2-3 γραμμουλες μετα βιας με τον πονο αβασταχτο.
Βεβαια δεν ειναι και τυχαιο το timing οπως ανεφερε ενας φιλος.Την στιγμη που ο Σαγονιδης ειχε το πορισμα στα χερια του(Πως γκενεν αυτο???) ειχαμε και την απαλλαγη απο την υποθεση του 2011.Πηγαν να το καλυψουν και αυτο.
Παει λοιπον η μια υποθεση.Απ οτι καταλαβαινουμε και την πρωτη υποθεση ειναι οτι οι αερολογιες,οι συρραφες κλπ δεν μπορουν να αποτελεσουν τεκμηριο ενοχης.
Οταν λοιπον γινει το αναμενομενο και στην υποθεση αυτη θα λιωσει και η καραμελιτσα τους ομως μαζι με αυτη θα εχουμε τα ωραια.Εκει ειναι που η Παε πρεπει να βγει μπροστα και να παρει στο κυνηγι αρδακια,συγκεκριμενες εφημεριδες(δεν ξεχναμε τα εξωφυλλα του Goal και οχι μονο),συγκεκριμενα σαιτ (πρασινοφαποφρουροι,μακεδονομαχοι της βλακειας κλπ) που χρηματοδοτουνται με δανεια(παρολο που εχουν φτασει τα χρεη μεχρι τον λαιμο...) και πανω απ ολα αυτους που υποκινησαν την ολη ιστορια.
Εκει πρεπει να τους γλεντησει η ομαδα οπως κανει η Γιουβεντους τωρα που διεκδικει ποσα μαμουθ(τοτε με τις δικες εξπρες για να εξυπηρετηθει συγκεκριμενη ομαδα).Εκει λοιπον θελουμε να δουμε αυτους που εμπλεκονται με την υποθεση Korre(θα ερθει λογικα και το τελος των ¨προιοντων¨) που παριστανουν τους ¨εξυγιαντες¨ που εφοδιαζουν μεσω φοροδιαφυγης τα γηπεδα τους με ¨εξοπλισμους¨ και απο θαυμα δεν εχουμε νεκρους,αυτους που μολις την Κυριακη υπηρξε αλλοιωση της βαθμολογιας των Πλει οφ αλλα κοκοκο και καμια αναφρα,αυτους που παιρνουν 1 πεναλτι ανα 2 ματς στην Γ εθνικη εναντιον του Yabanaki και του Αλιμου(αφου αποβαλλει και 2 παιχτες του βεβαιως βεβαιως...),αυτους που εσφαξαν την Ξανθη πριν λιγες μερες κλπ.

Εικόνα Romain

Δεν ξέρουν τι να κανουν.

Έφυγε το coriopolis και δεν θα το εχουν να το βάζουν να "κοσμούν" τα πρωτοσέλιδα. Θα φύγει και η "εγκληματική" και βλέπω πολλούς να κρύβονται. Θα φάνε αγωγές και θα τρέχουν. Άσε που δεν θα εχουν κατι για ΛΑΣΠΗ.

Ο Αλαφουζος έκανε συγκεκριμένες κινήσεις για να διώξει οτι η ζωη θα συνεχίζεται στον παναθηναικουλη κανονικά με την ανανέωση του Μουρίνιο μέχρι το 2018.

Γιατι κατι μου λέει οτι ετοιμάζεται να την κανει απο τον βρωμισμενο σύλλογο?

Εικόνα markonis

Η αλήθεια είναι πως επικρατεί μεγάλος πανικός στις φυλλάδες αφού μέχρι και η ESPRESSO του λαθρέμπορα άφησε τους δονητές και τις κιλότες και έβαλε στην κορυφή το Βαγγέλα γράφοντας υπονοούμενα για την εγκληματική οργάνωση!

Άντε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί ο διοικητικός ηγέτης,ευεργέτης,σωτήρας,αφεντικό,φίλαθλος ή απλά με μια λέξη νταλαβερτζής της κούλας και λαθρέμπορας.

Γέμισε η χώρα λαμόγια που παρουσιάζονται σαν απλοί φίλαθλοι οι οποίοι δεν έχουν καμία διοικητική εμπλοκή με βρώμικους συλλόγους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αλλά μπορούν ελεύθερα να κάνουν μεταγραφές,να παίρνουν μετάλλια και να δίνουν συνεντεύξεις καθυβρίζοντας καθαρούς επιχειρηματίες προέδρους.

Κοντονή πατώωωωωνης;;;;;

Εικόνα kostas alsoupoli

Φιλε Δια με την πατσαβουρα που λεγεται live sport δεν θα ασχοληθω και ουτε θα χαλασω φαια ουσια για παρτη τους...
Εχουμε καταλαβει απο καιρο τι ρολο βαρανε ολοι τους.
Θελω να σταθω σε κατι που πηρε το πρωι το ματι μου σε μια αναρτηση του Βαγγελη Μπραουδακη στο facebook.
Ο εν λογω δημοσιογραφος οπως καθε πρωι ανεβαζει το πρωτοσελιδο της εφημεριδας GOAL NEWS.
Σημερα φυσικα και σε περιοπτη θεση ειναι η αποκαλυψη οτι ο Βαγγελαρος δεν ειναι στην λιστα των εμπλεκομενων με τα στημενα παιχνιδια και σε οτιδηποτε αλλο θα ηθελαν και ευχονταν ολοι τους..
Απο κατω αρχισαν και σχολιαζαν ολα τα βαζελοχανουμα πικραμενα με την εξελιξη αυτη πως ειναι δυνατον ενω εχει βουηξει ολη η πιατσα ο Βαγγελαρος να απαλλασεταιτων κατηγοριων και η εφημεριδα να το κανει πρωτοσελιδο και να το αναφερει..
Προς τιμη του ο Μπραουδακης τους απαντησε οτι το ρεπορταζ δεν γινεται δια της βοης αλλα βαση των πραγματικων γεγονοτων και εξελιξεων...
Και οπως σωστα γραφεται και εσεις απο εδω συχνα ΒΙΞ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΜΑ !!!!!!