ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ FIFA



Γράφει ο DoctorRED.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκαν οι αρχές σε συλλήψεις στελεχών της FIFA και να την αντιπαραβάλλουμε με τον τρόπο που εξελίσσεται η έρευνα στην Ελλάδα για την "εγκληματική οργάνωση"
 
Μετά την ανάθεση των Μουντιάλ σε Ρωσία και Κατάρ είχαν ξεκινήσει οι έρευνες για τη FIFA, σε μία υπόθεση που είχε αναλάβει ένας γενικός εισαγγελέας και οδήγησε το FBI στις σημερινές συλλήψεις. 
 
Μεγάλο παρασκήνιο υπάρχει πίσω από τις σημερινες σύλληψεις πρώην και νυν αξιωματούχων της FIFA, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων κατηγορίες εκβιασμού, δωροδοκίας και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. 
 
Η αποκάλυψη της ηλεκτρονικής έκδοσης των «New York Times» αποτελεί την κατάληξη μίας έρευνας που έχει ξεκινήσει μετά την ανάθεση των Μουντιάλ του 2018 και του 2022 σε Ρωσία και Κατάρ, αντίστοιχα. 
 
Τότε είχαν υπάρξει πολλές αντιδράσεις και φωνές, που έκαναν λόγο για χρήματα κάτω από το τραπέζι. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχε αναθέσει στον Αμερικάνο πρώην γενικό εισαγγελέα, Μίτσελ Γκαρσία, να διεξάγει έρευνα για τις συγκεκριμένες υποθέσεις. 
 
Ο Γκαρσία συνέταξε μία έκθεση 350 σελίδων συνοδευόμενων από 200 χιλιάδες αποδεικτικά στοιχεία (έγγραφα), την οποία παρέδωσε πέρσι τον Οκτώβριο στη FIFA και δεν δόθηκε ποτέ ολόκληρη στη δημοσιότητα. Μάλιστα, φημολογείται ότι τέσσερις άνθρωποι έχουν δει αυτή την έκθεση, την περίληψη της οποίας είχε περιγράψει ο Σεπ Μπλάτερ στα διεθνή Μέσα. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό η Ελβετία άλλαξε τη νομοθεσία για τις αθλητικές Ομοσπονδίες και έτσι η FIFA από το καθεστώς μη κερδοσκοπικής εταιρείας λογίζεται πλέον ως Ανώνυμη Εταιρεία και υπόκειται στους νόμιμους φορολογικούς ελέγχους, κάτι που δεν ίσχυε μέχρι πρότινος. Από εκεί έχει ξεκινήσει και η έρευνα του FBI και φτάσαμε στη σημερινή αποκάλυψη των «New York Times».
 
1)  Η ομοσπονδία έλαβε υπόψη της τις αντιδράσεις και τις φωνές και αποφάσισε να αναθέσει σε ανεξάρτητο εισαγγελέα την υπόθεση. Η αρχή δηλαδή έγινε από ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.
2) Ο εισαγγελέας λοιπόν, ερεύνησε την υπόθεση ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και αφού συγκέντρωσε ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (200.000!!!!) ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, έβγαλε την έκθεση την οποία και παρέδωσε στην ομοσπονδία. Η ομοσπονδία δε κράτησε κρυφή όλο αυτό τον καιρό τη έκθεση (την γνώριζαν μονο τέσσερις) και μόνο αφου έγινε νομικά εφικτό προχώρησαν σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. 
 
Αντίθετα εδώ 
1) η αρχή έγινε από κάποιον δημοσιογράφο καναλιού βγάζοντας στον αέρα προϊόντα υποκλοπών!!! Το κανάλι δε όπου εργάζεται ο εν λόγω δημοσιογράφος, ιδιοκτήτης, "τυγχάνει" να είναι πρόεδρος ομάδας!! (το ποιάς ξέρουμε)
2) οι εισαγγελείς δεν ενήργησαν αυτόνομα και ανεξάρτητα την έρευνα. Οι "αποδείξεις" τους δόθηκαν σε CD με περιεχόμενο συνομιλίες που έχουν υποκλαπεί χωρίς εισαγγελική εντολή, δηλαδή από παράνομη πράξη. Από αυτά προέκυψαν και τα ονόματα των εμπλεκομένων. Η δεύτερη προέλευση "αποδείξεων" είναι οι καταθέσεις μαρτύρων. Κάποιος είπε κάτι, άλλος το επιβεβαίωσε, άλλος το διέψευσε και όποιο όνομα ακούγεται βγαίνει κατηγορούμενος.
Σε όλα αυτά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!!
3) Όπως είπαμε στην περίπτωση της FIFA μαζευτηκαν 200.000 ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!! Εδώ αρκεί δυο τρεις φορές κάποιος να αναφέρει απλά το όνομα σου και βγαίνεις κατηγορούμενος!!
4) Όπως πάλι ανέφερα απο την αρχή της υπόθεσης μέχρι και την σύλληψη των στελεχών της FIFA υπήρχε ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ως προς τις ενέργειες ΟΛΩΝ. Αντίθετα εδω τα στοιχεία της υπόθεσης διαρρέουν για πλάκα!!ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ δημοσιογράφοι παίρνουν τα πορίσματα η κομμάτια τους ΠΡΙΝ τον εισαγγελέα και τα βγάζουν στην εκπομπή τους. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μέσα και site βγάζουν υποκλαπείσες συνομιλίες και τις δημοσιεύουν. Γενικά ένα μπάχαλο!!
5) μέχρι και πριν την σύλληψη δεν υπήρχε καμία στοχοποίηση κανενός προσώπου! Εδώ στοχοποιούνται και χαρακτηρίζονται ένοχοι συγκεκριμένοι άνθρωποι η μάλλον ένας συγκεκριμένος άνθρωπος (Μαρινάκης). Το τεκμήριο της αθωότητας έχει πάει περίπατο.
 
'Ολα τα παραπάνω αποτελούν άλλη μια απόδειξη ότι στόχος είναι ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός καθώς και η τοποθέτηση σε καίριες θέσεις δικών τους ανθρώπων και οχι η "κάθαρση" του ποδοσφαίρου
 
DoctorRED

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΜΠΑΑΑΑ - ΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ:

ΑΡΧΗΓΟΙ: ΤΟΥΙΤΗΣ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΜΑΧΟΣ, ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ.

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΚΟΝΤΟΣ ΝΟΥΣ, ΣΑΓΟΝΙΑΣ.

ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΑΝΔΡΕ(ΑΔΗΣ), ΜΠΟΓΙΑΚΟΣ.

ΛΟΧΙΕΣ: ΜΠΕΕΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

ΦΑΝΤΑΡΟΙ: ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥΛΗΣ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΑΣΒΕΣΤΟΥΛΗΣ, ΜΠΛΟΥΝΑΣ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ, ΚΟΛΛΛΛΛΚΑΣ, ΧΕΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΣΕ ΣΚΑΤΟSNA, ΒΑΖΕΛΛΕΤΑ, ΛΑΓΟΦΟΡΟΣ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΠΥΡΑ, ΚΙΤΡΙΝΗ ΨΩΡΑ, ΣΚΑΕΙ ΚΤΛ ΚΤΛ, ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ 50 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ / ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ.

ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ, ΑΡΙΣΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ "ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ" ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ Η ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Εικόνα el trick

Εχω μιά απορία
Γιατί τα γράφεις όλα αυτά;;;;
Συγκρίνονται η βουρτσα με την ...τσα;;;;
Ο συγκεκριμένος είναι τόσο ξεφτιλισμένο πρόσωπο που πλέον όταν θέλεις να ονομάσεις κάτι πραγματικά ΣΙΧΑΜΕΝΟ το αποκαλείς Θ....δη.

Εικόνα el trick

Υ.Γ. Επίσης δεν συγκρίνεται ένα κανονικό κράτος με το μπουρ...λοπου λέμε ότι έχουμε εδώ.
Σε ένα κανονικό κράτος απλά τον βόθρο θα τον είχε φάει ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ