Πόλο Γυναικών 2015-2016. Με στόχο το τρεμπλ!


Tags: πόλο

Πάμε τώρα και στο τμήμα του πόλο γυναικών. Ένα τμήμα που τα τελευταία δύο χρόνια μας έχει τρελάνει όλους κατακτώντας τέσσερις τίτλους, δύο πρωταθλήματα Ελλάδας, μία EuroLeague κι ένα LEN Trophy. Κι όλα αυτά με ένα ρόστερ που έχει μέσο όρο ηλικίας μόλις 21 ετών (!).  Με άλλα λόγια, αν αυτή η ομάδα με τον τόσο μικρό μέσο όρο ηλικίας έχει καταφέρει και έχει δέσει τόσο καλά από τόσο νωρίς και κατακτάει τίτλους σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο, τότε αναρωτιόμαστε τί μπορεί να συμβεί και τα επόμενα χρόνια αν διατηρηθεί ο υπάρχον κορμός, με τις παίκτριες να είναι ακόμα καλύτερες και πιο έμπειρες έχοντας στο ενεργητικό τους ακόμα περισσότερες παραστάσεις από διεθνείς διοργανώσεις.
 
Μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά, ήταν βέβαιο πως στόχος της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ήταν να διατηρήσει όλες τις βασικές μονάδες του ρόστερ προκειμένου να διεκδικήσουμε με αξιώσεις τα πάντα και την επόμενη σεζόν που έρχεται. Όπερ και εγένετο. Στην ομάδα παρέμειναν σχεδόν όλες οι παίκτριες της προηγούμενης χρονιάς, με μοναδική εξαίρεση την Αυστραλέζα περιφερειακή Άσλεϊ Σάουθερν, η οποία αποτέλεσε παρελθόν από την ομάδα μετά το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, το κενό της καλύφθηκε γρήγορα και μάλιστα....εις διπλούν, καθώς στη θέση της αποκτήθηκαν η Τζούλια Έμολο και η Νικόλ Ελευθεριάδου, οι οποίες αποτέλεσαν και τις μοναδικές μεταγραφές του καλοκαιριού που μας πέρασε. Ας δούμε εν συντομία τα βιογραφικά των νεοαποκτηθεισών παικτριών.
 
Τζούλια Έμολο: Ιταλίδα, εν ενεργεία διεθνής περιφερειακός που ξέρει από κατάκτηση τίτλων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο (έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα Ιταλίας, 2 LEN Trophy και 1 Super Cup Ευρώπης) ενώ έχει και τέσσερα μετάλλια με την εθνική ομάδα της χώρας της (1 χρυσό, 2 αργυρά και 1 χάλκινο) έχοντας αγωνιστεί σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια τουρνουά.
Νικόλ Ελευθεριάδου: Ελληνίδα, εν ενεργεία διεθνής με την εθνική Νέων Γυναικών, με την οποία μάλιστα έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παρά το νεαρό της ηλικίας της (είναι μόλις 17 ετών) και από τις καλύτερες παίκτριες του ΑΝΟ Γλυφάδας της προηγούμενης σεζόν. Πρόκειται για ένα από τα “next best thing” του ελληνικού γυναικείου πόλο και αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό που κατάφερε να την αποκτήσει.
 
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ
 
Με αυτές τις δύο πολύ σημαντικές προσθήκες, ο προπονητής της ομάδας Χάρης Παυλίδης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της ομάδας προκειμένου να είναι έτοιμη όταν κληθεί να ανταπεξέλθει στις επίσημες διοργανώσεις της ερχόμενης σεζόν. Φέτος, όπως και πέρυσι, η ομάδα στοχεύει στο τρεμπλ (κατάκτηση δύο διεθνών τίτλων και του εγχώριου πρωταθλήματος), με την αρχή να γίνεται με τον αγώνα του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί στην Αθήνα κατά τα τέλη Οκτωβρίου με αντίπαλο την ιταλική Ιμπέρια (πρώην ομάδα της νεοαποκτηθείσας Έμολο). Ας ευχηθούμε λοιπόν καλή αρχή και σε αυτό το τμήμα κι είθε να πάνε όλα κατ’ ευχήν για να βαφτεί κι αυτή η χρονιά κατακόκκινη.
 
MakTheBet

Σχόλια

Εικόνα MakTheBet

Από Σεπτέμβριο μήνα γράφαμε για τρεμπλ...Το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ το πήραμε, στο Πρωτάθλημα πάμε τρένο, μένει να δούμε τί θα γίνει και στην LEN Euroleague... Είναι ΕΥΛΟΓΙΑ να είσαι οπαδός αυτού του συλλόγου...

Εικόνα thita

21 χρόνια ο μέσος όρος

ερχόμαστε από τρεμπλ

και πάμε για τρεμπλ

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ

ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?? ΠΟΙΟ???

ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΡΕ

Εικόνα MakTheBet

Κανένα!! Ο Ολυμπιακός αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο...