ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΕΘ



Όπως διαβάζουμε, ο πρώην παίκτης της Βέροιας Πέρεθ κατέθεσε στον ανακριτή Ανδρεάδη τα παρακάτω.
 
Ο Ισπανός μέσος είχε αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς και απολογήθηκε στον κ. Ανδρεάδη λέγοντάς του ότι στο ημίχρονο δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί στα αποδυτήρια, γιατί δεν είχε μεταφραστή. Εκ των υστέρων, ωστόσο, του είπαν ότι η ομάδα του θα έπρεπε να χάσει με 3-0 για στοιχηματικούς λόγους. Ο τότε γενικός αρχηγός της Βέροιας, Γιώργος Λαναρής, είχε μπει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0 και είχε πει στους παίκτες να ηττηθούν με το συγκεκριμένο σκορ.
 
Δεν θα κουράσουμε με εκτενείς αναφορές στην υπόθεση. Θα θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν με ανάρτηση του Πέρεθ στο facebook, την οποία αναίρεσε με επιστολή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε να μην υποβιβαστεί η Βέροια. Θα θυμίσουμε επίσης ότι ο Καφές και ο Καλτσάς, όπως και οι Αμαραντίδης-Κοτταρίδης-Παυλίδης-Βούλγαρης-Ιωάννου-Τυφλίδης-Τζημογιάννης της Βέροιας, με τις καταθέσεις τους διέψευσαν κάθε σενάριο ''στησίματος'' του παιχνιδιού. Θα θυμίσουμε ότι ο ίδιος ο Γεωργέας, στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, με τα ''δεν θυμάμαι, νομίζω, μάλλον'' που έλεγε, ενώ θα κλείσουμε με μία ακόμη αναφορά στον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ.
 

 
Για όλους αυτούς (αντιολυμπιακοί ΑΡΔ και οπαδοί) που επιμένουν στο τροπάριο ''πρέπει άμεσα να υποβιβαστούν Ολυμπιακός και Βέροια'', ο Ολυμπιακός θα κινδύνευε μόνο αν προέκυπτε εμπλοκή τουλάχιστον 3 παικτών του στο ''στήσιμο''. Ούτε καν ο Γεωργέας δεν αναφέρει ονόματα παικτών του Ολυμπιακού που ήταν ''στο κόλπο''. Μετά και από αυτό, οι αντιολυμπιακοί μπορούν να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον κύριο Πέρεθ, ο οποίος κατέθεσε στον Ανδρεάδη ''μας είπε ο γενικός αρχηγός της Βέροιας Λαναρής στο ημίχρονο του παιχνιδιού μας στο Καραισκάκη να κάτσουμε να χάσουμε με 3-0, αλλά εγώ δεν το κατάλαβα, επειδή δεν υπήρχε μεταφραστής''. Θα παίζονταν δηλαδή λεφτά, αλλά θα το αφήνανε έτσι, στο φλου, ''χαμένοι στη μετάφραση''.
 

 
Ο λαθρέμπορας της Κοκκινιάς Μελισσανίδης τρώει τη μία φάπα μετά την άλλη, εντός κι εκτός γηπέδου τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να ρίξει κι άλλα τέτοια πυροτεχνήματα. Να δούμε πόσα σούργελα θα τσιμπήσουν...
 
Πολύ σωστά τα γράφει σήμερα στην στήλη του ''The Karpet Show'' στην εφημερίδα SPORTDAY ο Αντώνης Καρπετόπουλος.
 

Σχόλια

Εικόνα red7neck

Ηταν στημένο ρε Πέρεθ? Πες τα ρε Χρυσόστομε! Ήταν στημένο να σε γαμήσουνε 10.000 γαύροι εσένα, τον Ανδρεάδη, τον Ασβεστά και τον Φαπαθεοδώρου.

Κόκκινοι ενάντια στο σύστημα...των ΑΡΔ, των κυβερνητικών παραγόντων, της αντιολυμπιακής προπαγάνδας.

Κυριακή ΘΡΥΛΕ μου πάτησέ τους εκεί μέσα και κάνε μας να ερεθιστούμε όπως την Τρίτη!!

Εικόνα REDNYC

EUTYXWS POU KAPOIA APO TA ARDAKIA GRAPSANE AUTO:

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/o-olympiakos-kseperase-...

THRYLLE MOU TO MEGALEIO SOU!

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα REDNYC

PLEON AYTH H ISTORIA EXEI KATANTHSEI H MEGALYTERH KWMODIA, TO MEGALYTERO FIASKO GIA TA ARDAKIA KAI TA AFENTIKA TOUS... MPRAVO ARDAKIA, SYNEXISTE NA MAS DIASKEDAZETE, APLA NA GNWRIZETE OTI PLEON H ISTORIA DEN POULAEI.