ΠΑΡΑΔΟΞΟ...ΑΛΛΟΚΟΤΟ...



Γράφει ο ALEXANDR-ROMAN
 
Παράδοξο...είναι καθετί ή καθενας που υπερβαίνει τα όρια της συνηθισμένης  πραγματικότητας.
Πολλές φορές είναι κάτι αλλόκοτο... δηλαδή κάτι που παρεκκλίνει από το κανονικο, το καθιερωμένο ή το σωστό και λογικό.
Αυτό το χρονικό διάστημα λοιπόν παρατηρούμε σοκαρισμένοι  το εξής παράδοξο και αλλόκοτο φαινόμενο να εκτυλίσσεται.
Όλοι αυτοί που αποτελούν το αντιολυμπιακο μέτωπο...εμφανίζουν τους Γκαγκατση και Μπεο ως αξιόπιστους και φερεγγυους.
Ενας μύθος που ξαφνικά έγινε συνώνυμο την αλήθειας...!!!
Τους εμφανίζουν ως ανθρώπους δηλαδή που αξίζουν την εμπιστοσύνη μας...συνεπώς και όλα αυτά που μας λενε...δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.
Όμως...
Όλος αυτός ο θίασος των ΜΜΕ που σήμερα αποδέχεται ως ιερό Ευαγγέλιο όλα όσα εκστομιζουν δημόσια οι Γκαγκατσης και Μπεος(και όλως τυχαίως είναι στο σύνολό τους αρνητικά για τον Ολυμπιακό)...είναι οι ίδιοι άνθρωποι(το ίδιο τσίρκο) που εδώ και πολλά χρόνια τους έχουν περιγράψει...-αυτούς τους ιδιους- με τα πιο μελανά χρώματα.
Είχαν εκφραστεί εναντίον τους με παροιμιώδες μένος, καθώς τους είχαν στοχοποιήσει.
Σύμφωνα με τη ρητορική τους...στο πρόσφατο παρελθον οι Γκαγκατσης και Μπεος ήταν όχι απλά μέλη, αλλά ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε και συνεχίζει -κατ αυτους- να δρα στο χώρο του ποδοσφαίρου.  
Μέσα από ενδείξεις ή αποδείξεις  προσπαθούσαν να μας πείσουν πως οι  Γκαγκατσης και Μπεος ήταν  "εκπορνευομενοι" υπηρετώντας τυφλά  συγκεκριμένα αφεντικά, ετεροκατευθυνομενοι, εγκάθετοι που έχουν επιβληθεί από κάποιο κέντρο εξουσίας προωθώντας τα συμφέροντά του με αδιαφανή τρόπο, ιδιοτελείς που αποβλέπουν μόνο στο προσωπικό τους συμφέρον...κλπ.
Τι έγινε ξαφνικά...???
Τι άλλαξε...???
Τους άγγιξε ένα μαγικό ραβδί και μεταμορφώθηκαν οι Γκαγκατσης και Μπεος... εν μια νυκτί  σε λευκές περιστερές...???
Πάνω από το κεφάλι τους σχηματίστηκε ξαφνικά ένα φωτοστέφανο Αγίων...σαν αιωρουμενο καπελάκι που δεν επικάθεται ποτέ πλήρως...???
Και εμείς πρέπει ευλαβικά να τους ακούμε να τους  πιστεύουμε και να συμμετέχουμε σε λαικο προσκύνημα και λατρευτικές εκδηλωσεις που πραγματοποιούνται  με λαμπρότητα προς τιμήν τους στο SPORTFM και στο ΣΚΑΙ...???
Όλο αυτο το γκροτεσκο θέαμα, αυτη η κακόγουστη παράσταση αισχρής ποιότητας, από θλιβερούς κομπάρσους που εξελίσσεται ανερυθριαστα μπροστά στα μάτια μας δεν αγγίζει τον Ολυμπιακό.
Και όλο αυτό το παράδοξο φαινόμενο της ψυχαναγκαστικής ενασχόλησης κάποιων με την ομάδα μας... που αντιβαίνει τους κανόνες της κοινής λογικής μόνο άφθονο γέλιο έχει χαρίσει και συνεχίζει να χαρίζει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Εν κατακλείδι...
Όπως είπε και ο Ευγένιος Ιονεσκο:
"Το κωμικό...επειδή έχει την αίσθηση του παράδοξου...δείχνει περισσότερη απελπισία από το τραγικό...!!!"
Και ο Ολυμπιακός ...de facto...θα συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα και σε γενναίες ποσότητες αμηχανία και απελπισία...σε όλα αυτά τα βαλσαμωμενα ζόμπι...πάντοτε...και εις τους αιώνες των αιώνων.
Maximus J.C
 

Σχόλια

Εικόνα Redskins

Οι πολιτικοι, οι δημοσιογράφοι και κάτι απίθανοι σαν τους λεγάμενους...είναι... ''όπου φυσάει ο άνεμος''
Είδα τα σημερινά πρωτοσέλιδα....της Ώρας...
Προβλέπω και το Γιάχο...για οσιομάρτυρα...σε λίγες μέρες....
Για να δούμε...

Εικόνα thita

Ζούμε αναμφίβολα τις Τελευταίες Ημέρες

Μπεος,γκαγκατσης βαπτισθησαν αμωμοι κι άσπιλοι

Κλαυθμος κι οδυρμός για τσαχειλιδη,γιαχο κλπ.

Οι έσχατοι έσονται πρώτοι

Ήμαρτον Κύριε

Εικόνα Romain

Σε συνέχεια από τους παραγοντικους αστέρες του ποδοσφαίρου που πολύ σωστά αναφέρεις, υπάρχει και συνέχεια. Με τους αστέρες της δημοσιογραφιας. Ένα λαμπρό παράδειγμα ο τεράστιος ερευνητής, ρεπορτερ και δημοσιογράφος κλάσης Pulitzer, και γνωστός σε όλους ως ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ.

Αυτός που υπήρξε υποστηρικτής του Βαρδινογιαννη (τσατσος), των πολιμετοχικων, (όλων) αλλά και τώρα του ΤΖΆΜΠΑ.

Άλλαξε και αυτός.

Όσο παράξενο και αν φαίνεται, και ενώ όλοι περιμέναμε να έχει την ίδια γραμμή με τους εξαιρετους ερευνητές της αλήθειας, Άρη Ασβεσταυ και Παπα(ΦΑΠΑ)Θεοδώρου, αυτός κράτησε την στάση του και δεν έκανε αυτό που συμφέρει στην ομάδα του, τον Πειναθηναικό, κατακεραβνώνοντας τον Γκαγκάτση και το "συστημα" που υπηρετουσε.

Καταβαζουμε λοιπόν το καπέλο στον ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ.

Εικόνα thita

δεν έχω, πίστεψέ με, πρόβλημα με τους οπαδικούς "δημοσιογράφους", π.χ. δεν οργίζομαι με τον κόλλλλλκα, απλά γελάω

έχω ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ με τους "αντικειμενικούς" στυλ παπαθεοδώρου, σπυρόπουλο, κλπ., τους θεωρώ ό,τι πιο βρώμικο και βλαβερό στο χώρο

τουλάχιστον οι βρωμιάρηδες αυτοί μου έκαναν και ένα καλό: έτσι έμαθα το RATM (από τα ξεβρακώματα, που μου έλεγε ένας φίλος)

Εικόνα REDNYC

SOSTOS!

Εικόνα KYTHNOS 7

Πόσο ωραίο κείμενο, που με την απλή λογική βγαίνουν, πολύ απλά ερώτημα...

Εικόνα REDNYC

AUTO AKRIVWS FILE MOU! OLA STO VWMO THS PROPAGANDAS - GLYFOUN TWRA TA ARDAKIA EKEI POU EFTYNAN...TO IDIO VEVAIA ISXYEI GIA TOUS GAGATSH KAI MPEO...NA POIA EINAI H EGLHMATIKH ORGANWSH KAI TI KATHARSH EVAGELIZONTAI TA SYNETAIRAKIA...

RE SAS GAMAEI O VAGELAS RE! EXETE PATHEI PARAKROUSH APO TA POYTSOSKAMPYLA TOU VAGELAROU KAI AKOMA DEN EXETE DEI TIPOTA!

SAS TO EXW XANAGRAPSEI ARDAKIA: O VAGELAROS EINAI S-O-V-A-R-O-S EPENDYTHS, OXI SAN TA LAMOGIA TOUS FOROFYGADES / LATHREMPORES / KATAZHTOYMENOUS / PAIDOFYLOUS / ERASTES THS TZENOULAS POY YPHRETEITE...

ARDAKIA ERXONTAI EKPLHXEIS! KRYFTEITE!