ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ, ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ 20ΑΡΙΚΟ



Γράφει Ο Μπάμπης... Αφού
 
Μια ζωή με το χέρι απλωμένο, μια ζωή στη μιζέρια και το παρακάλι, μια ζωή και στο φέσωμα.
Του κράτους, των εργαζομένων, ακόμα και του περιπτερά που σου έδινε εφημερίδες ή του φούρναρη με τις τυρόπιτες.
Νέος κρατικός μποναμάς, λοιπόν…
Το κράτος που βάζει χέρι σε όποια τσέπη βρει στο διάβα του δίνει 20 εκατομμύρια στην ΑΕΚ για να τη βοηθήσει να φτιάξει γήπεδο.
Σε ποιους;
Σε αυτούς που μπήκαν στο άρθρο 44 και φέσωσαν το κράτος όσο δεν πάει.
Σε αυτούς που χρώσταγαν σε όποιον μιλούσε ελληνικά και όχι μόνο.
Σε αυτούς που έφαγαν αγωγές από περιπτερά επειδή του χρώσταγαν περί τα 300 χιλιάρικα για εφημερίδες.
Σε αυτούς που δεν πλήρωναν ούτε τις τυρόπιτες που έπαιρναν από το φούρνο της γειτονιάς.
Αυτούς που ξευτιλίστηκαν ήδη δύο φορές και θα το κάνουν όσες φορές ακόμα χρειαστεί.
Τη μία έστειλαν στον δρόμο ένα κάρο οικογένειες χρεωμένες μέχρι το λαιμό.
Διότι τότε με το 44 δεν χρεώθηκε μόνο το κράτος αλλά και πολλοί άνθρωποι που δούλευαν για την ομάδα.
Την άλλη διέλυσαν την ομάδα τους διότι κατάφεραν να χρωστάνε πάλι ένα βουνό λεφτά.
Και την έστειλαν στη Γ’ Εθνική για να μην πληρώσουν τα σπασμένα και για να ξαναφεσώσουν όσους είχαν επαφές μαζί τους.
Υπαλλήλους και δημόσιο…
Κι έρχεται τώρα το κράτος και τους δίνει κι ένα 20άρικο ακόμα.
Αλλά αυτή τη φορά δεν κινδυνεύει με φέσωμα.
Αυτή τη φορά τα λεφτά είναι κι επισήμως αγύριστα.
Χάρισμα, δωράκι στους καλούς αυτούς ανθρώπους που δύο φορές μας έστειλαν στον διάολο.
Ρε δεν πάτε να κουρευτείτε.
Για να μην πω τίποτα πιο βαρύ και λερωθώ πιο πολύ από τη δική σας τη βρωμιά.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

Μπαμπη θα σε εξοργίσω πιο πολυ.... ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ 30!!!!! βαλε και 10 μύρια που θα βαλει το κρατος για "εργα υποδομης" πριν ξεκινήσει καν το γηπεδο.... Κι αυτα δεσμευμενα τα εχουν υποτίθεται. ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΑ Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡ

Εικόνα REDNYC

ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ ΡΕΝΤ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ-ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ (ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ). ΟΠΟΤΕ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η 4ΕΞΑΡΑ (ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΚ Ο ΠΟΑ).

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ - ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΚΡΕΜΜΟΥΝ, ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ), ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ - ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ (ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΤΛ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΔΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΤΛ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ (ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ).

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ-ΜΑΥΣΩΛΕΙΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ (ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ), ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΟΥ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ Η ΠΑΕ ΚΟΥΛΑ ΔΗΛΑΔΗ). ΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΕΚ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΕΕΙ? ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ - ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ (ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΤΛ) ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΟΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΕΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΟΔΕΥΑΝΕ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ, ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η 4ΕΞΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΦΤΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ - ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ, ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ, ΑΥΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΓΗΠΕΔΟ Δ-Ε-Ν ΓΙΝΕΤΑΙ!

Εικόνα REDNYC

ΦΙΛΕ ΜΠΑΜΠΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ (Ο GUEST RED).

Εικόνα KYTHNOS 7

Και λίγα γράψατε για την διαχρονική κλάψα (το μόνο που ξέρουν να κάνουν οι κούλιδες)...