ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ



Σήμερα ανήμερα στα 91 γενέθλια του ΘΡΥΛΟΥ, ένας αξιολύπητος ΑΡΔακος που έχει το θράσος να δηλώνει ολυμπιακός, έγραψε ένα κείμενο ντροπής. Ας το δούμε, χωρίς να οργιστούμε. Δυστυχώς ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, με καρφωμένη όπισθεν μόνιμα, αφού η πολύ παρέα με τα αντιολυμπιακά σκουπίδια, συνάδελφους του ΕΚΒΙΑΣΤΗ Mαυρίκου, τους άλλαξε το dna.
 
Γράφει ο Γιάννης Τσαούσης
"Σήμερα ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 91 χρόνια ζωής. Εγώ σε ένα μήνα κλείνω τα 42. Αυτό σημαίνει ότι γνωριζόμαστε αρκετό καιρό ώστε να μπορώ να πω μια κουβέντα παραπάνω και να μιλήσω για τις διάφορες φάσεις που πέρασε η σχέση μας, «εκπροσωπώντας» ως ένα βαθμό τους Ολυμπιακούς της γενιάς μου που είδαν την αγνή αγάπη τους να φθείρεται από τον χρόνο και να τους ξενερώνει.
Μεγάλωσα με τη διήγηση του πατέρα μου για το πως διάβαζε τα μαθήματα της Ανωτάτης Βιομηχανικής ανάσκελα στο κρεβάτι, κάνοντας κοιλιακούς μ’ εμένα βρέφος ξαπλωμένο στο στομάχι του και το αυτί κολλημένο στο ραδιοφωνάκι να ακούει Ολυμπιακό. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα. Έγινα Ολυμπιακός.
Στις 19 Οκτωβρίου 1980 πήγα στο γήπεδο για πρώτη φορά. Έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός έπαιζε με την Κόρινθο στη Χαλκίδα (λόγω τιμωρίας, πιθανόν) όπου ζούσα τότε. Ο αγώνας τελείωσε με το «χορταστικό» 0-0 αλλά δεν είχε και μεγάλη σημασία. Μου έφτανε που έβλεπα δια ζώσης το απροσπέλαστο κεντρικό αμυντικό Νοβοσέλατς-Παπαδόπουλου και τον «ξανθομπάμπουρα» Τόμας Άλστρομ μπροστά, να κυνηγάει τους αντίπαλους αμυντικούς. Ήταν το «βάπτισμα του πυρός» για ένα εξάχρονο παιδί, στα μάτια του οποίου τα πάντα τότε φάνταζαν εντυπωσιακά.
Κάτι λιγότερο από τέσσερις μήνες αργότερα, στο δικό μου ραδιοφωνάκι πλέον, άκουγα με τρόμο τα ρεπορτάζ για την τραγωδία στη Θύρα 7 και συνέπασχα από απόσταση, την ώρα που μ’ έναν μαγικό τρόπο δενόμουν συναισθηματικά με την ομάδα όλο και περισσότερο. Στο μεταξύ μετακομίσαμε οικογενειακώς στην Αθήνα και μεγαλώνοντας παρακολουθούσα πλέον καθημερινά τα νέα του «Θρύλου». Το πρωτάθλημα του 1986-87 με τερματοφύλακα τον Σκούνα και σέντερ φορ τον Ζελελίδη, την επόμενη, καταστροφική χρονιά, όπου η ομάδα τερμάτισε 8η, αλλά στην πρώτη της νίκη επί της Παναχαϊκής στο ΟΑΚΑ με 1-0 είχε 70.000 κόσμο στις κερκίδες να την ενθαρρύνει και φυσικά ήπια κι εγώ ένα προς ένα τα πικρά ποτήρια στα «πέτρινα χρόνια» που ακολούθησαν.
Κοσκωτάς, 72 μεταγραφές σε μια χειμερινή περίοδο, η «εξάρα» στις Σέρρες από τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλιαρέλης, οι «επιστήμονες» και όλα τα τραγελαφικά που εκτυλίχθηκαν μέχρι να αναλάβει την ομάδα ο Κόκκαλης. Ήμουν εκεί όμως. Στα τέλη του ‘80 η ανταμοιβή μου για τους καλούς βαθμούς στο σχολείο ήταν να πάω να δω τον Ολυμπιακό. Αρχές και μέσα του ‘90 πλέον πιο τακτικά στο γήπεδο. Κύπελλο, το παιχνίδι με το περίφημο «Παπουτσέλειο πέναλτι». Τρέξιμο στα πέριξ του Ολυμπιακού Σταδίου με δακρυγόνα να πέφτουν, γκλομπ να σφυρίζουν δίπλα μας και την Μερσεντές του «καπετάνιου» να ανοίγει δρόμο ανάμεσα στο πλήθος με τον ίδιο να κρέμεται από το παράθυρο και να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό. Το 1999, φαντάρος πλέον, μαζί με τον (παραδοσιακά αγαπημένο) «Φίλαθλο» αρχίζω να αγοράζω και «Πρωταθλητή» (που μόλις έχει κυκλοφορήσει ως αντίπαλο δέος στον, επίσης νεότευκτο, «Κόσμο των Σπορ»). Πώρωση. Το μετριοπαθές «Φως» δεν «έλεγε» πλέον, εδώ είχαμε περάσει σε άλλο επίπεδο.
Αυτή η κατάσταση κράτησε περίπου έναν χρόνο. Ξεκινώντας εκπομπή στην ΕΡΑ Σπορ το φθινόπωρο του 2001 δεν χρειάστηκε να σκεφτώ ούτε για ένα δευτερόλεπτο το πως όφειλα να φέρομαι δημόσια. Δήλωσα μεν από την πρώτη στιγμή την οπαδική μου προτίμηση στο ακροατήριο, ωστόσο δεν την άφησα ποτέ να με καθοδηγήσει με την δική της, ακραιφνώς συναισθηματική λογική. Μαζί με την ψύχραιμη και από απόσταση δημοσιογραφική προσέγγιση ήρθε και η φυσική ωρίμανση. Που σε κάνει να βλέπεις και τα καλά και τα στραβά αλλά -κυρίως- σου παρέχει την απαιτούμενη οξυδέρκεια για να τα αξιολογείς ως τέτοια.
Υποστήριζα (και εξακολουθώ να υποστηρίζω) τον Ολυμπιακό όταν αγωνίζεται εναντίον οποιασδήποτε ομάδας, αλλά μέχρι εκεί. Δεν τον αβάνταρα ποτέ, δεν πούλησα δημοσιογραφική εκδούλευση για χάρη του, έβρισκα πάντα ακατανόητο αυτό το «νίκη με κάθε κόστος» μοτίβο που είχε αρχίσει να κυριαρχεί. Όσο χαιρόμουνα για την έλευση του κάθε Ριβάλντο και Γκαλέτι και τις λόμπες του Τζιοβάνι, τόσο ντρεπόμουνα απίστευτα για τη Ριζούπολη και την ελεεινή νοοτροπία που τα γεγονότα εκείνης της ημέρας δημιούργησαν.
Τα χρόνια που ακολούθησαν τα γεγονότα της Ριζούπολης «έβλεπα το κακό με δρασκελιές να πλησιάζει». Τσάμπιονς Λιγκ, τα λεφτά γίνονται πολλά, αποπομπή Κάτανετς, ευνουχισμός Πέτρου Κόκκαλη, γκρίνια, αδικίες, «πέτσινα» πέναλτι, μπαμπάς Σπάθας, 38, 39, 40 πρωταθλήματα... Η ψυχή άρχισε να «κρυώνει». Και κατόπιν να απομακρύνεται. Όχι γιατί συνήθισε τις νίκες και τα τρόπαια, αλλά γιατί έπαψαν να έχουν σημασία από ένα σημείο και μετά. Γιατί το κλίμα άρχισε να θολώνει, να «μπασταρδεύεται». Διαιτητές, σύστημα, ΕΠΟ, παρασκήνιο. Πολύ παρασκήνιο. «Γραμμή» σε αθλητικογράφους, τηλέφωνα ιδιοκτητών σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, απειλές, ντου, ξυλοδαρμοί και 10χρονα πιτσιρίκια στην «7» να κατεβάζουν χριστοπαναγίες και να κάνουν κωλοδάχτυλα υπό το περήφανο βλέμμα των «παλιών» της κερκίδας. Όχι, δεν είναι αυτός ο Ολυμπιακός μου.
Ξέρετε, καταλαβαίνεις μια και καλή πόσο έχεις «περάσει απέναντι» όταν σταματάς να πανηγυρίζεις τα γκολ της ομάδας σου. Ειδικά σε ντέρμπι ή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο συναίσθημα, αλλά είναι ανεπίστρεπτο. Νιώθεις σαν κάτι να σου έχουν ξεριζώσει από μέσα σου και ξέρεις ότι δεν θα το αντικαταστήσεις ποτέ. Και σκοτεινιάζεις αναγνωρίζοντας ότι το παλιό πάθος και η αγάπη σου μετατράπηκαν σε ξενέρωμα που τείνει στην αδιαφορία, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όταν είσαι πέτρα στην άκρη της θάλασσας και περνάει συνεχώς από πάνω σου το νερό."
 
Καλά ρε ΤΕΝΕΚΕ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΕ... όλα τα θυμήθηκες... για την περίοδο του Βαρδινογιαννισμού στη δεκαετία του 80 τίποτα δε θυμήθηκες? Την τιμωρία Γαλάκου-Νικολούδη παραμονή του ντέρμπι με το βάζελο τη ξέχασες? Τον ΔΕΔΕ, τον Ζλατάνο, τον Βουράκη τους ξέχασες; Τα τρία πέναλτι στο βάζελο και το ακυρωμένο γκολ του Μητρόπουλου τα ξέχασες; Λίγες μέρες αργότερα (31/1/1982) πάλι στη Λεωφόρο (1-1), το ΘΡΥΛΟ να τελειώνει με ΕΝΝΙΑ, με γελοίες αποβολές του Ξανθόπουλου (τον χτύπησε ο Καρούλιας και αποβλήθηκαν πακέτο) και του Βαμβακούλα, το ξέχασες? Τον Μπουμπή τον ξέχασες; Τον Ρουμπή τον ξέχασες; Ντρεπόσουνα τότε; «Κρύωνε η ψυχή σου»;  Αντιλήφθηκες παρασκήνιο; Θόλωσε το κλίμα σου;
 
Επειδή ανέφερες τη Ριζούπολη, όπως όλοι οι αντιολυμπιακοί, και ντράπηκες ευαίσθητη ψυχή, ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ; ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΕΝΝΙΔΗ; ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΣΠΟΡ που έτρωγες παντεσπάνι; ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΣ; ΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ; Ντρεπόσουνα  γι’  αυτά;  Μάλλον έκανες πολύ παρέα με τον γελοίο τον Χρήστο τον Κοντό και τα υπόλοιπα αντιολυμπιακά κατακάθια του κρατικού ραδιοφώνου. Στο 1-4 στη Λεωφόρο ντράπηκες; Μάλλον έσκασες από τη στεναχώρια σου.
 
Στους ΟΚΤΩ του Champions League με τη Γιουβέντους ντράπηκες; Γιατί να στεναχωρήθηκες αποκλείεται. Χρειάστηκε παρασκήνιο ο ΘΡΥΛΟΣ εκεί; Στις νίκες με Λίβερπουλ, Λακορούνια, Μονακό το 2004 ντράπηκες; Στη σφαγή στο Μονακό στεναχωρήθηκες; Μάλλον χάρηκες μαζί με τα ρετάλια τους συναδέλφους σου.
 
Στα ΔΙΠΛΑ του ΘΡΥΛΟΥ με Βέρντερ και Λάτσιο  χάρηκες; Πάλι ντράπηκες; Χρειάστηκε παράγκα και παρασκήνιο ο ΘΡΥΛΟΣ; Την ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΒΕΡΔΕ ΤΗ ΧΑΡΗΚΕΣ στην Ευρώπη; Πάλι ΞΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕΣ; ΟΧΙ! ΠΟΝΕΣΕΣ! ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
 
Τις προκρίσεις του ΘΡΥΛΟΥ στους 16 του CL τις χάρηκες; Χρειάστηκε παρασκήνιο και παράγκα ο ΘΡΥΛΟΣ; Τις Νίκες του ΘΡΥΛΟΥ στο CL, τις χαίρεσαι; Ξέρεις ο ΘΡΥΛΟΣ ΝΙΚΗΣΕ τις  ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ πρωταθλήτριες όλων αυτών των πρωταθλημάτων που εσύ και το σινάφι σου θεωρείτε προηγμένα. Νίκες με Γιουβέντους,  με Ατλέτικο Μαδρίτης, με Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διπλό στο ΝΗΣΙ με Αρσεναλ φέτος. Η μοναδική ελληνική ομάδα που το έχει καταφέρει σ’ αυτό το επίπεδο. Τους 70.000 πόντους που ο ΘΡΥΛΟΣ πρόσφερε στη Ελλάδα τους χαίρεσαι; ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΑΖΙ δεν έχουν προσφέρει ούτε τους μισούς.
 
Χαίρεσαι γι αυτά Γιάννη Τσαούση; Ντρέπεσαι; Χρειάστηκε «εγκληματική οργάνωση» γι αυτά;
 
ΟΥΤΕ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΟΥΣΗ. ΠΟΝΑΣ!!! ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ! ΠΟΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΡΔακος του δεκάευρου.
 
ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ... ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΨΗΛΑ. ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑΝΕ.....

ΥΓ. ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ δεν νομίζω να ντρέπεσαι.... Δεν αναφέρθηκες καθόλου....

Σχόλια

Εικόνα 15η Απρίλη

Όλα τα δίδυμα του ραδιοφώνου, που για λόγους ισορροπίας χρειάζονταν έναν γαύρο και ένα βάζελο, είχαν το ρόλο του πρώτου να το παίζει ένας νεόγαυρος (ναι ο όρος υπήρχε πάντα) σαν το Τσαούση και το Καίσαρη. Είμασταν όλοι πολύ διαλλακτικοί μαζί τους και τους αφήναμε να αλωνίζουν και να διαμορφώνουν συνειδήσεις. "Ευτυχώς" η μαλακισμένη εποχή που ζούμε μας επαναφέρει σιγά στην ορθόδοξη Ολυμπιακή συμπεριφορά.
Δεν πρέπει να μας παίρνουν ούτε κλικ. Για το ευρώ μας ούτε λόγος.

Εικόνα Logistis

Ένας ακόμα πισωγλέντης με διεύθυνση Αγαμήτου και Απάρτου γωνία. Ο καημένος αρδάκος και τι δεν κάνει για να δικαιολογήσει την ανύπαρκτη παρουσία του. Θα του έμεινε από την 5νθήμερη, όταν έσκυψε για να πιάσει το σαπούνι στην ντουζιέρα.

Εικόνα Manolisafrica

ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ 2003.
Η πιό ευτυχισμένη Ολυμπιακή μέρα τής ζωής μου.
Ειμαι ευλογημένος καί τυχερός πού τήν εζησα καί δέν
νομίζω να νοιώσω ξανά τέτοια χαρά και ικανοποίηση από εναν
αγώνα.Εχουν περάσει 13 χρόνια και εγώ ειμαι ακόμα εκεί.
Η απόλυτη ηδονή.Καί ναί δέχομαι οτι τούς κάναμε πρίν τόν αγώνα
οτι μας κάνανε λιγο πολύ και αυτοι στό γήπεδο τους.Δέν κατάλαβα
ποτέ τι περισσότερο κάναμε εμεις. Δέν γλυτώνανε μέ τίποτα εκείνη τήν
Ημέρα.Ολοι μας στό γήπεδο φωνάζαμε απο τό πρωτο λεπτό και μολις
Τό καρφωσε ο Ζιοβάνι η ιαχή γκοοοολ πιστευω οτι ακούστηκε σέ ολη τήν Αθήνα
Στό δευτέρο τού Γιαννακόπουλου η χαρά δέν περιγράφεται,καί στό
Τρίτο το πανηγύρι αρχισε με συνθήματα αξέχαστα με τούς παναθηναικούς
Πού ήταν μέσα να καινε τα καθίσματα να μήν ξέρουν τί να κάνουν να μείνουν
Νά φύγουν; Ουτε φωνάζανε ούτε απαντάγανε στά δικά μας. Μαγική
βραδιά.Νομίζω οτι κάπου μάς εχει επηρέσει το γεγονός οτι τόσα χρόνια λάσπης
γιά το δηθεν αισχος της Ριζούπολης,δέν εχουμε τονίσει αυτόν τον Αγώνα
οσο θα επρεπε.Πρεπει αυτός ο Αγώνας να παιζει στά βίντεο τού γηπέδου
Πρίν απο κάθε αγώνα .Τα τρία γκολ και λίγο εξέδρα .Αυτός ειναι γιά μενα
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Πρέπει να τό δειχνουν το παιχνίδι αυτό σε καθε νέο
Ποδοσφαιριστή πού ερχετε στον Ολυμπιακο δύο φορές τον μήνα να κατα
Λαβει τί θέλουμε οι Ολυμπιακοί απο τούς παίκτες μας.
Ο ΛΥ ΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ο ΛΥ ΜΠΙΑΚΟΣ´

Εικόνα apostolos gaganis

Εξαιρετικό σχόλιο, με το οποίο είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σύμφωνος...

Εικόνα Manolisafrica

Χαίρομαι πού συμφωνείς δάσκαλε γιατί πρέπει η Ριζούπολη
Να λάβει τήν θέση που τής αξιζει.χαιρετισμούς πολλούς .

Εικόνα sada

ο τσαουσης ο billy bo κολλητος του Βαιμακη με οτι αυτο συνεπαγεται..

Εικόνα sada

αλλο ενα πονημα ομοφυλοφιλου..τελικα ρε παιδια μια απορια εχει τοσο γλυκια τσουτσουνα ο καραφλος νανος και ολοι λιγουρευονται τα χυσια του η πλερωνει καλα?σιγα μην δωσει 50 ευρω το ατριχο χομπιτ για να κανει ο εχων μητρα Βασιλακης Παπαθεδωρου upload...Βασιλη φτυσε καμια πουτσα ρε μαλακα χτυπα τον κωλο σου στην κολωνα να πεσουν οι καποτες..Αρη ρε μαλακα σπυριαρη πανασχημε ξεπερασε το και αλλοι ειναι πουστηδες επιλογη σου ειναι να φτυνεις σπερμα δεν σε υποχρεωσε κανεις

Εικόνα ven7

Δεν είχα ξανακούσει το συγκεκριμένο όνομα αλλά με αυτά που διάβασα και χωρίς να τον ξέρω προσωπικά θα ήθελα να του συστήσω εντελώς φιλικά να βρει ένα πολύ καλό ψυχολόγο διότι η επιστήμη της ψυχολογίας σήμερα κάνει θάυματα...Υπάρχει ελπίδα και για τον φίλο μας...Βέβαια από το κείμενο φαίνεται πως όλα του παρουσιάστηκαν ξαφνικά όταν διορίστηκε (καλή του ώρα όποιου έκανε το...καλό) στην ΕΡΑ. Εκεί λοιπόν όπως γράφει δε χρειάστηκε να σκεφτεί καθόλου πως θα φέρεται....δημόσια...Εκεί σε αυτό το σημείο πρέπει να σταθεί ο γιατρός...όταν άρχισε να απομακρύνεται από τον...προηγούμενο εαυτό του...Κύττα όμως και μια σύμπτωση...με το που ξεκίνησε ο φίλος μας επαγγελματική καριέρα στην ίδια Δημόσια Στέγη με άλλους ίδιας νοοτροπίας αντικειμενικούς όπως ο Κοντός...ο Γάτας, και αλλους πολλούς....κύττα να δεις σύμπτωση...άρχισε να....χαλάει και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...λες και κάποιος του έκανε πλάκα του φίλου μας....να έχει τον Κοντό από κοντά και να μην μπορεί να του φέρει... αντιρρήσεις...Να έχει σε όλα δίκιο ο....Κοντός...Και όσο πέρναγε ο καιρός μέσα στο...επάγγελμα...τόσο να χαλάει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...

Εικόνα Andreas

Να μας πει τί είναι αυτός που ντρέπεται για αυτό που υποστηρίζει και μάλιστα λέει ότι συνεχίζει να το υποστηρίζει. Μαλάκας; Πουστης; Μηδενικό; Πουθενας; Τραβεστί; Μήπως κατι χειροτερο; Μηπως τσαούσης;

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν ποτέ στη ζωή του γαύρος, αυτός ο ρεζιλορουφιάνος, ούτε μία στο εκατομύριο, και ο πατέρας μου έκανε κοιλιακούς και αρχιδιές μαρίτσα μου. Ο δικός μου ο πατέρας δούλευε χαμαλίκι μια ζωή στο Ρέντη στην λαχαναγορά για να θρέψει πέντε παιδιά και η ευχαρίστηση ηταν που ακούγε τον ΘΡΥΛΟ μαζι με μένα, στο ραδιοφωνάκι του. Αμέσως του πέρναγαν οι πόνοι στα χέρια και τη μέση.Δεν θα ξεχάσω ποτέ που προσπαθούσε να με παρηγορήσει υστερα απ την ήττα μας με τον Ηρακλή στο κύπελο λεγοντας μου οτι το επόμενο είναι δικό μας. Θέλω να καταλήξω λέγοντας οτι εγώ ποτέ δεν θα ντρόπιαζα τον πατέρα μου λεγοντας του οτι έγινα Ολυμπιακός μόνο και μόνο επειδή ήταν αυτός. Εγώ έγινα Ολυμπιακός γιατί ο πατέρας μου ηταν ΑΝΤΡΑΣ , και εγώ σαν άντρας που γινα δεν γινόταν η ψυχή και η καρδιά μου να μην ειναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. Αν σκεφτόμουν μόνο, οχι να γράψω σαν κι αυτόν τον ρεζίλη τον γυναικωτό,τον πουλημένο θα ήμουν σίγουρα άλλη ομάδα, ποτέ Γαύρος. REDS against all.

Εικόνα el trick

Όλοι όσοι δηλώνουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ας αναρωτηθούν
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ;;;;;;;
Ακόμη και αν είναι ΟΛΑ αλήθεια όσα γράφει ο ΑΛΗΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ δεν είδα πουθενά ούτε ένα σοβαρό λόγο για να γίνει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Το να είναι ο μπαμπας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι απλά μία ΑΦΟΡΜΗ να δούμε λίγο περισσότερο ΘΡΥΛΟ. Δεν αποτελούσε ούτε αποτελεί λόγο για να γίνει κάποιος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΚΟΣ γίνεσαι γιατί ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ. Δεν ζητάς απόδειξη.
Και πως να μην πιστεύεις όταν κάνει τόσα και τόσα ΘΑΥΜΑΤΑ.
Ο ΑΡΔ εγινε Ολυμπιακός (όπως λέει ο ίδιος) γιατί τον ΛΥΠΗΘΗΚΕ μάλλον στα πέτρινα χρόνια. Μετά προφανώς ξενέρωσε γιατί ο ΘΡΥΛΟΣ δεν χρειαζόταν πλέον την ελεημοσύνη του. Ε!!! λοιπόν κοίτα "φιλε" . Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ. Οπότε αφού ξενέρωσες κοίτα να δώσεις την ελεημοσύνη σου εκεί που τη δέχονται.
Υ.Γ. Το μεγαλύτερο και το ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ όπλο του ΘΡΥΛΟΥ ήταν είναι και θα είναι ο ΚΟΣΜΟΣ του.
Όταν μουρμουράει το λιμάνι, ΞΕΚΟΥΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ.
Ύστερα έρχεται η διοίκησή του.

Εικόνα Aprosarmostos17

Αυτή είναι η καινούρια μόδα στους πονεμένους; "Είμαι Ολυμπιακός αλλά ντρέπομαι" (Μπουτάρης, Τσαούσης);

"Μαζί με την ψύχραιμη και από απόσταση δημοσιογραφική προσέγγιση ήρθε και η φυσική ωρίμανση."
Τι εννοεί εδώ ο ποιητής; Ποια μετάλλαξη συντελέστηκε στη γνωστή βαζελοφωλιά της ΕΡΑ; Ποια κατουρημένη ποδιά αναγκάστηκε να φιλήσει και ποιο βρωμερό πράσινο κώλο προσέτρεξε να γλύψει για να εξασφαλίσει το πολυπόθητο την εποχή εκείνη status ΔΥ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΨΩΛΙΑ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ;;;; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ;;; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ 38,39,40;;; ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ 38,39,40;;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ;; ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ; Αν εισαι μαζόχας "ωριμασμένε" μου άγνωστε δημοσιογράφε/ΔΥ, τότε καλά θα κάνεις να αλλάξεις ομάδα, να γίνεις αντι-Ολυμπιακός, γιατί έχεις ήδη αργήσει 20 χρονάκια.

Εικόνα john

Οποιος δεν πανηγύρισε και ντράπηκε για την Ριζούπολη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Τα ίδια μας έλεγε και ο Θεμης Καίσαρης που δηλώνει Ολυμπιακος(εγω ειμαι σίγουρος πως ειναι πρωτα Λίβερπουλ και μετα Ολυμπιακος) και θεωρεί τη Ριζούπολη ημέρα ντροπής για τον σύλλογο. Με τέτοιους Ολυμπιακους της δεκάρας δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής.

Εικόνα Aprosarmostos17

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όσοι ζήσαμε εκείνη τη μέρα ξέρουμε πόσο ψεύτες και υποκριτές είναι όλοι αυτοί που αναφέρονται υποτιμητικά.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστό. Σωστό και στυγνό το άρθρο. Όπως πρέπει σε κάτι τύπους σαν κι αυτόν. Έτσι... Ολυμπιακούς των "στύλων του Μοργκάνι"... Δεν τον ήξερα τον μάγκα. Γηράσκω αεί διδασκόμενος, λοιπόν.

Εικόνα REDNYC

ΕΛΑ ΡΕ ΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ....Ο ΦΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ "ΟΡΙΣΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ".

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΓΑΒΡΟΣ.

Εικόνα john

Ο Τσαούσης το έγραψε φίλε ο ανθρωπος που ειχε το θράσος να δηλώνει Ολυμπιακος στο ραδιόφωνο 15 συνεχόμενα χρονια.

Εικόνα REDNYC

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ: ΓΑΒΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΦΑΠΑΘΕΩΔΟΡΙΚΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟΣΑΙΤ ΤΟΥΣ.....

Εικόνα fasteddie

Παιδια ειλικρινα-και αναφερομαι κυριως σε νεοτερους γαυρους-καπου καπου ευχομαι να χασουμε ενα-δυο πρωταθληματα για να αρχισετε να καταλαβαινετε τι εστι βερικοκο...Αρχικα θα πω οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ''ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΣ''.Οσοι εχουνε ζησει τη χλευη,τη λασπη,την απαξιωση,την αδικια,τις σφαγες,τα νταβατζιλικια που υπεστη ο μεγαλυτερος συλλογος στην ελλαδα,γνωριζει οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Ολυμπιακοι-Αντιολυμπιακοι αυτες ειναι οι 2 ομαδες.Μη σας ξεγελανε τα δηθεν ''αντικειμενικα'' σχολια,οτι ''και καλα'' νοιαζονται για το καλο του ποδοσφαιρου κτλ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.Ανεκαθεν αυτο συνεβαινε στην ελλαδα,διαχρονικα.
Επανερχομαι στους νεοτερους για να τους επισημανω οτι πραγματικα δεν θα ηθελαν να μαθουν τι θα συμβει στην ομαδα (και στον κοσμο κατ'επεκταση) αν επανελθουμε σε καθεστως ''πετρινων''.Θα σας θυμισω απλα οχι πολυ παλια,το καλοκαιρι του 2010 οταν ειχε παρει το τελευταιο πρωταθλημα ο βαζελος,τι βγαινανε και λεγανε ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.Οχι μονο βαζελοι,ΟΛΟΙ οι αντιολυμπιακοι.''Τελειωσατε'',''Σβησατε'',''Ποτε ξανα στον Πειραια πρωταθλημα'',''Καλη διαλυση'',κτλ και γενικα λογω της καταστασης της παε που φαινοταν οτι εμενε χωρις διαδοχη κατασταση,ολοι περιμεναν πως και πως ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ.Δεν ειναι τυχαιο οτι ο καπετανιος ειχε σκοπο να μας κανει...ΟΦΗ Β' και ευτυχως βρεθηκε ο τεραστιος Σωκρατες να τους κανει επι 15 χρονια τη σουφρα σουρωτηρι.
Οσο ο Ολυμπιακος ειναι ενωμενος και με σοβαρη-σταθερη διοικηση,το γνωριζουν πολυ καλα οτι λογω δυναμικης του συλλογου ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ.Αυτος ειναι και ο λογος που προσπαθουν ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ να βλαψουν-φθειρουν τη διοικηση και να ξενερωσουν τον κοσμο.Γιατι ξερουν οτι δε μπορουν να χτυπησουν με αλλο τροπο τον Ολυμπιακο παρα μονο ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ να καταντησουμε κι εμεις ερμαια του καθε τυχαρπαστου Αλαφουζου-Τροχανα-Αγαπουλα κ σια...Κοσκωταδες και Σαλιαρεληδες θελουν για διοικηση στον Ολυμπιακο για να μας εχουν του χεριου τους και να μας γαμανε εξωαγωνιστικα ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.
Συγγαυροι κλειστε τα αυτια σας και στηριξτε την ομαδα.Τις οποιασδηποτε (ευλογες) ενστασεις μπορει να εχει ο καθενας μας για τον τροπο λειτουργιας,τις μεταγραφες,το μπατζετ,τη διαχειριση καταστασεων ο κοσμος του Ολυμπιακου εχει ενα μαγικο τροπο να τις περναει στη διοικηση και στην ομαδα ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ και οχι με απαξιωση,διχονοια και εσωστρεφεια,ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ-ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΗ.
Οσο για ΑΡΔακια οπως ο Τσαουσης ενα εχω να πω...
Τσαουση-Φαπαθεοδωρου-Κοντε-κτλ κτλ κτλ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ!!!!!!

Εικόνα ven7

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις αδερφέ...Πάντα το έργο ήταν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ-ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ...Τα 9 χρόνια χωρίς ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ήταν η μακροβιότερη περίοδος ευτυχίας όλων των ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ...Σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδος βρίζανε ΜΟΝΟ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...Και ας μας κλέβανε τα Πρωταθλήματα...και ας είχαμε να αντιμετωπίσουμε το ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ βαρδινογιννικό κατεστημένο...όλοι μες την τρελλή χαρά ήντουσαν...Με χλευασμό και ειρωνία μας αντιμετώπιζαν οι τότε ΑΡΔ...και ας ξέρανε όλοι τι γίνεται...

Και βέβαια απόδειξη πως δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από το κακό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι το...μπάσκετ...Ο Φάρος!! Στο μπάσκετ για όσους μικρότερους σε ηλικία δεν γνωρίζουν...το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ήταν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ της ΕΥΡΩΠΗΣ...Τα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα ήταν κατάμεστα και η τηλεθέαση των αγώνων απίστευτη ακόμα και αν έπαιζε π.χ. Απόλλων Πατρών - Πανιιώνιος...όλη η Ελλάδα έβλεπε μπάσκετ μετά το 1987. Οι επαρχιακές ομάδες είχαν παικταράδες και το άθλημα μεσουρανούσε...Δεν συζητάμε καν για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, βάζελο, αεκ, παοκ, άρη.....Και ξαφνικά....πάει το μπασκετάκι...διαλύθηκαν όλα...τα γήπεδα άδειασαν...οι παράγοντες των ομάδων που μεσουρρανούσαν ο ένας μετά τον άλλο εγκατέλειπαν...Μόνο ο Φάρος έμεινε...με τους Γιαννακόπουλους...τους μασονοδημοσιογράφους....και τις σφυρίχτρες τους...Είδε κανείς κανένα ποκτζή, αρειανό, αεκτζή να κλαίγεται και να οδύρεται......"φέρτε πίσω τα.......Σάββατα μας"; Που στο κάτω κάτω βλέπανε και παικταράδες...και ματσάρες και είχαμε και γαμώ τα ΠΡΩΤΘΛΗΜΑΤΑ...Αλλά.....ΤΟΥΜΠΕΚΙ...σιγά μη διαμαρτυρηθούνε για το ΦΑΡΟ και γίνει καμιά....στραβή και αρχίσει και εκεί να τα σαρώνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...Εεεεε.....αυτό....πια.....ΔΕΝ...αντέχεται!!!

Εικόνα fasteddie

Μα αυτο ακριβως γινεται σε ολα τα αθληματα...Οταν το χανει ο Ολυμπιακος ''το μεγαλειο του αθληματος'',''το ανταγωνιστικο πρωταθλημα'' και αλλες τετοιες αηδιες.Οταν σαρωνει ο Ολυμπιακος αυτοματα απαξιωνουν το αθλημα και αρχιζουν ''χαθηκε ο ανταγωνισμος'',''επεσε το θεαμα'',''μειωμενο το ενδιαφερον'' κτλ.Ειναι ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ.Χαρακτηριστικο παραδειγμα το γυναικειο βολει οπου ο βαζελος ουσιαστικα επι πολλα χρονια επαιζε χωρις αντιπαλο.Ολα τοτε βεβαια ηταν αψογα καμωμενα για το ''δημοσιογραφικο'' συρφετο.Κερδιζαν τον (νεοσυστατο τοτε) Ολυμπιακο και...πανηγυριζε ολη η ελλαδα με τις μπλουζες ''τσο και λο'' (αν θυμασαι).Τα τελευταια χρονια που η γυναικεια μας ομαδα τα εχει σαρωσει ΟΛΑ,ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ απο τα αντικειμενικα αρδακια.Τους βλεπεις ρε παιδι μου στις επιτυχιες του Ολυμπιακου,ειναι μουδιασμενοι ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ.
Καλα αυτο που γινεται στο μπασκετακι τα τελευταια 15 χρονια δεν εχει προηγουμενο.Εδω φτασανε στο σημειο παοκ,αεκ,αρης κτλ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ο βαζελος ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ρε,γιατι εχανε ο Ολυμπιακος...Γιαυτο ακριβως λεμε οτι το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να βλαψουν τον Ολυμπιακο.Εδω εχω γνωστους που το δηλωνουν ξεκαθαρα οτι ειναι μονο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.Ουτε αεκ ουτε παο ουτε τπτ.Ζουν για να βλεπουν το Θρυλο να χανει,αυτη ειναι η ευχαριστηση τους.
Γιαυτους τους λογους λοιπον ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ οταν ακουω και βλεπω κατι...''αγανακτισμενους'' και ''ξενερωμενος'' γαυρους και νεογαυρους.Σε αυτους το μονο που εχω να πω ειναι οτι κανουν τους εχθρους του Θρυλου μας να τριβουν τα χερια τους απο ικανοποιηση,καθως ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ και οτι τελικα τους χρειαζεται (δυστυχως) ενας Κοσκωτας για καμια πενταετια για να στανιαρουν ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...

Εικόνα aris belem

Έτσι ακριβώς αδερφέ, respect!!

Εικόνα Chief Bromden

Το παραπάνω κείμενο που έτρεξε να δημοσίευσει το SDNA δεν ειναι εξομολόγηση ενός Ολυμπιακου. Ειναι δήλωση αντιολυμπιακών φρονημάτων μηπως και βρει ο Τσαούσης θέση στον όμιλο των αποτυχημένων. Τρέμε Νοικοκύρη!
Δεν είχε βιώσει ποτέ του την άδικια και την κλοπή αλλα κατα τα αλλα είχε ζήσει τα πέτρινα, μπορεί να δήλωνε Ολυμπιακος αλλα ποτε δεν ήταν ...
Άντε να καθαρίζει σιγά σιγά η Ολυμπιακή οικογένεια απο παράσιτα και χειροκροτητές .

Εικόνα john

Ποσο μπροστά ησουν ρε φίλε !!!

Δικαιώθηκες απολυτα

Εικόνα REDNYC

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ - ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΑΙΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ....ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ....

Εικόνα Romain

Είναι ένα κομπλεξικο, low self esteem ανθρωπάκι, που χρησιμοποιεί τον Ολυμπιακό, και το παίζει φιλαθλος, για να δείχνει ότι είναι υπεράνω. Το έχει όμως ανάγκη. Είτε για να έχει δουλειά, είτε για να δείχνει στους άλλους. Το πιο πιθανό είναι και τα δύο.

Στην πραγματικότητα είναι ένας πουθενάς.

Το παίζει καλιεργημενος και ευαισθητοποιημενος.

Δεν έπεσα από τα σύννεφα ότι έγραψε αυτές τις... μπουρδολογιες.

Εικόνα J.Stiv

Και ρωτάω εγώ τώρα....Αυτό το κοπρόσκυλο το έχει δει κανένας στο γήπεδο? Να του πει δυο φωνήεντα!!!! Δεν προάγω τη βία,ίσα ίσα την καταδικάζω απλά αναρωτιέμαι αν πατάει ή όχι..

Εικόνα ΔΙΑΣ

σιγα μην ερχεται γηπεδο. λαγοφλωρο μπορει....

Εικόνα john

Πως ειναι δυνατόν να εχεις ζήσει στο πετσί σου τα πέτρινα και να γράφεις τέτοια τερατουργήματα ρε Τσαούση που σε εκτιμούσα κιόλας ο μαλακας λόγω fight club;

Εικόνα apostolos gaganis

"Το σφάλλειν ανθρώπινον"... Να προσέχεις όμως...

Εικόνα aris belem

Καλημέρα αδερφέ. Τέτοιο χοντρό ξεμπρόστιασμα θέλουν αυτοί οι "αντικειμενικοί-κουλτουριάρηδες-ντροπιασμένοι" ολυμπιακοί, σαν την χολέρα εξαπλώνονται γύρω μας και τσιμπάνε και ορισμένοι "νεόγαυροι" μηδενικής αντίληψης. Καμία ανοχή σε όσους δηλώνουν "ντροπιασμένοι" και όσοι τσιμπάνε να πάνε σ άλλο μαγαζί, δεν τους αξίζει αυτό το σωματείο που κυνηγήθηκε λυσσαλέα από κρατικά και επιχειρηματικά συμφέροντα από καταβολής. Θυμούνται τον Παπουτσέλη και ντρέπονται τα τσουτσέκια, τον Στεφανόπουλο που έδινε πεναλτι την κουτρουβάλα 5 μέτρα έξω του Βαζέχα δεν την θυμούνται. Έκαναν καραμέλα την Ριζούπολη, τα γκανγκστεριλίκια του παπαρο-γιάννη στα δημοσιογραφικά και το ντου στον Μπάγιεβιτς παρέα με τους μπράβους του το ξεχνάνε. Δεν ξεχνάνε βέβαια, ξέρουν επιλεκτικά τι θα ανασύρουν, οι αποβολές, τα ακυρωμένα γκολ, οι σφαγές του Θρύλου δεν αναφέρονται ΠΟΥΘΕΝΑ και όσο κι αν τα γράφεις στο π.χ. αντικειμενικο 24, δεν περνάει τίποτα.
Μιας και είπα 24, κάνει λόγο σήμερα για "στήριξη του πολιτικού κόσμου" στον ρωσοπόντιο και στο άρθρο αναφέρονται 3 τσουτσέκια - μιλάμε για σύσσωμη στήριξη δηλαδή! ΕΝΑΣ που να έχει αρχίδια δεν υπάρχει, να πει "τι λέτε ρε καραγκιοζοπαίκτες, το υποκείμενο μιλάει για "πόλεμο" και εξόντωση του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και τον χαϊδεύετε;". Τι λες ρε Μπουτάρη, επειδή σου λάδωσε εσένα το αντεράκι ο ρώσος, θα ζητήσει ο Ολυμπιακός συγνώμη; Για να ξεχωρίζει η ήρα απ το στάρι, αυτά τα μόμολα δεν έχουν αντιληφθεί ότι κυβερνήσεις πέφτουνε, ο Θρύλος ζει και ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ!

Εικόνα red apple

έλα τώρα βρε "Ν", με το γαμίδι τον πεμπτοφαλαγγίτη. Αυτός δεν ντρέπεται που ζει