Σύνδεσμοι Οπαδών ΠΑΟΚ κατά «ΤΣΑΡΟΥ»



Σύνδεσμοι Οπαδών του ΠΑΟΚ εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:
 
20 Απριλίου 2016 κάποιοι πέρασαν μαγεία τραγουδώντας για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας στους δρόμους και από την άλλη ένα συνονθύλευμα κουστουμαρισμένων μισαλλόδοξων αποτελούμενο δυστυχώς και από πολύ σημαντικά για την ιστορία μας πρόσωπα, πνίγηκαν από τον εμετό του lifestyle.
Αντί να παρεξηγιέται ακούγοντας πως ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχ... καλά θα κάνει να κοιταχθεί στον καθρέφτη για να δει τον υπεύθυνο της διοικητικής και αγωνιστικής τραγωδίας των τελευταίων τεσσάρων ετών.
Από το ξελάσπωμα του revolution που μας φόρτωσε καμιά δεκαπενταριά εκατομμύρια ευρώ χρέη, την αναβάθμιση και πρόσληψη άβουλων υποτελών και υποτακτικών δούλων σε καίρια και διοικητικά πόστα, από τα ηθελημένα στραβά μάτια σε παρεμβάσεις μάνατζερ,από την συμπεριφορά εξωαγωνιστική και εσωαγωνιστική ποδοσφαιριστών και προπονητών, από τους παραφουσκωμένους ισολογισμούς και τις απανωτές ΑΜΚ οδηγηθήκαμε στην πιο περίεργη, ντροπιαστική και μπερδεμένη φάση της της ιστορίας μας.Δυστυχώς όμως πάνω από όλα κουραστήκαμε.
Η μπόχα των ΜΜΕ και η διάθεση αυτών να ωραιοποιήσουν την ανυπαρξία και την παρακμή της ομάδας σε όλα τα επίπεδα χαμηλώνοντας τις προσδοκίες και αλλάζοντας το dna του ΠΑΟΚτσή μας προκαλεί αναγούλα.
Το σύστημα ΠΑΟΚ κάνει πολύ καλά την δουλειά του, δουλοπρεπή ανθρωπάκια αποτελούν την αυλή του μεγαλομετόχου σιωπούν και δεν έχουν το σθένος να του πουν έστω και μια φορά όχι, φοβούμενοι πως οποιαδήποτε άρνηση σε αυτόν θα τους απεξαρτήσει από το μεροκάματο του σάλιου. Από την άλλη ο ξεροκέφαλος μεγαλομέτοχος που νομίζει οτι είναι ο θεός δεν δέχεται κουβέντα και το αποτέλεσμα όλων αυτών...η ομάδα για την οποία είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε και για την οποία κάποιοι πέθαναν στον δρόμο, κάνει αλλαγή στο 90 για να μην χάσει από τον Πλατανιά (τα κόκκαλα του Τσαρπανά τρίζουν).Η απάντηση σε όλο αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από την αποστροφή μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς Σαββίδη σε αυτήν την πόλη υπάρχουν και κάποιοι που δεν περιμένουν στην σειρά μήπως και σου πατήσουν τα δάχτυλα για να τους προσέξεις. Η συζήτηση για το αν ο ΠΑΟΚ θα κατέβει ή όχι στο καραισκάκη αποτελεί από μόνη της ντροπή για τον σύλλογο και για εσένα μετά από όσα δήλωσες μετά το παιχνίδι του κυπέλλου εκείνη την ιστορική μέρα-ορόσημο για την οπαδική μας κουλτούρα.
Σαββίδη ο λαός σου έδειξε τον δρόμο, αναγκάσαμε τους πάντες για πρώτη φορά στην ιστορία να αποδεχθούν πως ό,τι έγινε, έγινε με ηθική αυτουργία της εγκληματικής οργάνωσης. Φρόντισε έστω και την ύστατη στιγμή να αποδείξεις ότι δεν ξοδεύεις γιατί έτσι πρέπει αλλά γιατί θέλεις πραγματικά να σε αγαπήσουμε γι αυτό που είσαι και λες ότι πρεσβεύεις.
ΥΓ .Δύναμή σου μονάχα οι οπαδοί σου!ΥΓ1.Χρόνια πολλά Δικέφαλε!
Σύνδεσμοι Νεάπολης,Τούμπας,Επταλόφου,Ηλιούπολης,Κατερίνης,Ευόσμου,Μακεδόνες,ΘΥΡΑ 4,Πανελλήνιος,B.E.M".
 
Ωπα! Τι έχουμε εδώ; 10 σύνδεσμοι  παοκτζήδων τα χώνουν στον «ΤΣΑΡΟ»;
Δεν είμαστε από αυτούς που θα εκμεταλλευτούμε μια ανακοίνωση οπαδών, για να σπείρουμε διχόνοια ανάμεσά τους. Αυτή είναι δουλειά των ΑΡΔ. ΕΜΕΙΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ του οπαδούς που η τρέλα τους και η αγάπη για το σύλλογό τους είναι κυρίαρχη στη σκέψη και τη δράση τους. Μπορεί πολλές φορές να εκφραζόμαστε ειρωνικά ή περιπαιχτικά  ή και κάποιες φορές με «γαλλικά», ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.
 
Διαβάζουμε μια ανακοίνωση οπαδών, που μετά από πολλά χρόνια δεν ασχολείται με «παράγκες» και «εγκληματικές» οργανώσεις» παρά μόνο στη τελευταία πρόταση κι αυτό για την τιμή των όπλων. Κοιτάνε με κριτική και επικριτική διάθεση την ομάδα τους και τον άνθρωπο που θέλει να γίνει ο «ΗΓΕΤΗΣ» τους. Και προχωράνε στην κατανόηση ΤΗΣ ΜΠΟΧΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ και του «συστήματος» που στηρίζει ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ της διοίκησής τους. Αυτό όμως είναι αποτέλεσμα της επιλογής του «ΗΓΕΤΗ» τους να συμμαχήσει με ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ και ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ. Θα έπρεπε μετά από τόσα χρόνια να έχουν κατανοήσει, ότι μόνοι τους θα ανέβουν. Οι άλλοι δύο έχουν το ξεφτιλισμένο κράτος να τους αβαντάρει και να τους επιχορηγεί. Αλλά που ήσασταν ρε μάγκες όταν εμείς μιλάγαμε για ΑΡΔ και για σύστημα ΜΜΕ που πολεμάει το ΘΡΥΛΟ και τον πρόεδρό του; Γίνατε υποστηριχτές του, γιατί  πιστέψατε ότι με την αβάντα τους στον ΠΑΟΚ θα έχετε κέρδη αγωνιστικά. Αυτά όμως ρε μάγκες τα καρπώνονται οι δύο «Αθηναίοι». Και θα το δείτε και στα play off. Το έχετε ξαναδεί το έργο, αλλά το αντιολυμπιακό μένος με το οποίο σας ναρκώνουν, «δουλεύει» ακόμα μέσα σας.
 
Η ανακοίνωση αυτή των οπαδών του ΠΑΟΚ δείχνει ότι κάποιοι εκεί πάνω πλέον, δεν καταπίνουν αμάσητο ότι τους σερβίρεται. Όταν και ΑΝ κατανοήσουν ότι το εμπόδιο για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας τους  ΔΕΝ είναι ο Ολυμπιακός, που έτσι κι αλλιώς έχει ξεφύγει αγωνιστικά και οργανωτικά, αλλά τα ΑΦΡΑΓΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, που ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΕΤΑΡΤΟΥΣ , και με τους οποίους ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ, τότε θα είναι στο σωστό δρόμο για να αποτελέσουν το δεύτερο ισχυρό πόλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μέχρι τότε έχουν πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουν.

Σχόλια

Εικόνα Romain

-40 βαθμοί

-42 πρωταθλήματα

-140 βαθμοί IQ ο Ιβάν από τον Βαγγελαρο, αλλά και σε επίπεδο οπαδών.

Αν μετά τις τόσες αποτυχίες, τις τόσες κατραπακιες, με ή χωρίς τον Ιβάν, δεν αναφερθούν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ποιος θα τους προσέξει? Αν δεν τα βάλουν με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ, δεν θα έχουν υπόσταση. Γιαυτό και μέρα παρά μέρα ο Ρωσσοποντιος, κάποιος παλαιος ποδοσφαιριστης, οι κολλλλκες και τα λοιπά εξαπτεριγα, οι οπαδοί τα έχουν με ποιον άλλο από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ.

Το κατόρθωμα τους δεν είναι ούτε το ένα πρωτάθλημα που κατάφεραν να πάρουν σε ενενηντα χρόνια αλλά ένα ρεκόρ νικών στην Τούμπα επί του... ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΥ.

Αν δεν υπήρχε αυτή η τάση από τους μπουγατσομαχους, να εμπλεκουν τον Ολυμπιακό, θα ήταν στη θέση του Παναιτωλικου ή του Πλατανια.

Στην πραγματικότητα αυτό που κάνουν είναι ότι θέλουν να μοιάσουν με τον Ολυμπιακό. Γιαυτό και ασχολούνται καθημερινά με την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Εικόνα Spiros Legend

<< Η συζήτηση για το αν ο ΠΑΟΚ θα κατέβει ή όχι στο καραισκάκη αποτελεί από μόνη της ντροπή για τον σύλλογο και για εσένα μετά από όσα δήλωσες μετά το παιχνίδι του κυπέλλου εκείνη την ιστορική μέρα-ορόσημο για την οπαδική μας κουλτούρα.
Σαββίδη ο λαός σου έδειξε τον δρόμο, αναγκάσαμε τους πάντες για πρώτη φορά στην ιστορία να αποδεχθούν πως ό,τι έγινε, έγινε με ηθική αυτουργία της εγκληματικής οργάνωσης >>. Λέω να επικεντρωθώ σε αυτό το κομμάτι της ανακοίνωσης, τα άλλα, αναλύθηκαν λίγο-πολύ ΧΘΕΣ στην super ανάρτηση του Απόστολου, περί Μεσσία και δουλικότητας ενός ολόκληρου συστήματος γύρω του... Για το κίνητρο της ανακοίνωσης και όσα λέει ο φίλος fasteddie, δεν μπορώ να το γνωρίζω, σίγουρα πάντως η σκληρή κριτική είναι ένα βήμα μπροστά (40 βαθμοί διαφορά, στο κεφάλι, όσο να ναι πόνεσαν πολύ!). Όπως όμως καταλήγει η ανακοίνωση, γίνονται 2 βήματα πίσω και εμάς σκασίλα μας, με τους μπουγατσοκέφαλους, αλλά υπάρχει κανείς αρμόδιος που να διαβάσει τι λένε; Κ.ΚΟΝΤΟΝΗ, τα επεισόδια και η διακοπή του αγώνα ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΩΝ ΜΠΑΟΚΤΖΗΔΩΝ, για την οποία καμαρώνουν κιόλας και την θέτουν και ως ΙΣΤΟΡΙΚΗ ημέρα - ορόσημο! Αντί να ντρέπονται για τις αλητείες τους, τις θεωρούν ως επαναστατικές πράξεις, ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ... ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΕ-ΚΟΝΤΟΝΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ολων των επιχειρημάτων περί διακοπής του Κυπέλλου ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΒΙΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΕΝΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και...μαθητές (που θα είναι σε διακοπές!) στον τελικό; Και ως πότε θα περιμένει η ομάδα του Ολυμπιακού απάντηση για το αν θα κατέβουν οι ΚΟΤΕΣ να παίξουν, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΣΙΛΒΑ; Θα περιμένουμε να λύσουν τα εσωτερικά τους οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ για να γίνει ή όχι ο ρημαδοαγώνας; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΡΜΗ ΕΨΑΧΝΑΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ή ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΒΛΗΜΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ; Γιατί δεν την δείχνουν σε αυτούς που πραγματικά τους σκάβουν τον λάκκο, όπως σωστά επισημαίνει ο Δίας; Μήπως γιατί αυτά τα κάνουν μόνο προς τον διαχρονικό επιβήτορά τους, απλά αλλάζοντας την δικαιολογία και ψάχνοντας κάθε φορά και κάποια αφορμή για να τα κάνουν λαμπόγυαλο; Τα επεισόδια ΠΡΙΝ τον αγώνα της Τούμπας, ΕΞΩ, με την Αστυνομία, ο Παππάς τα προκάλεσε; Επειδή αρκετά ασχοληθήκαμε με τους γελοίους και τον κλόουν πρόεδρό τους, ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, μετά την ομολογία των Ούννων Ό,ΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ για τους λόγους που λένε στο απόσπασμα που παρέθεσα...

Εικόνα fasteddie

Ετσι ακριβως.Το μονο που θα συμπληρωσω ειναι οτι ειδικα τα μπαοκια μπαχαλο τα κανουν με ολους.Εννοειται οτι με εμας βγαζουν τον...καλυτερο εαυτο τους,αλλα γενικα οπου και να πανε θα δημιουργησουν προβληματα.Αυτο εξηγειται και απο τη γενικοτερη μπαχαλοκουλτουρα τους,το ασβεστο κομπλεξ τους εναντιον της κακουργας κενωνιας αλλα και απο την...προελευση πολλων απο αυτους.
Δεν θα ξεχασω το γελιο που εριξα προπερσι σε ματς βαζελος-μπουγατσα που κατεβηκε στον αγωνιστικο χωρο αγκαλιασμενο το ζευγαρακι Τουιτι-Ρωσοποντικας και στο γηπεδο ηταν και μακεδονομαχοι (και καλα στο πλαισιο του κοινου αγωνα τους εναντια στο...κατεστημενο) και η νοβα δεν εδειχνε τιποτα απο τις εξεδρες γιατι τα ειχανε καψει-σπασει ολα!!
Και οι οπαδοι της δυστυχης κουλας ειναι παντα μεσα σε επεισοδια αλλα σε μικροτερο βαθμο.Εδω τα εσπασαν στο Περιστερι τι να πεις τωρα...
Απο εκει και περα φιλε μου τι να πεις εδω ο ιδιος ο Κοντονης δηλωσε οτι ταυτοποιηθηκαν οπαδοι του βαζελου στη Λευκαδα που εκαναν τα επεισοδια στη λεωφορο ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ,εσυ περιμενεις να τιμωρησουν ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που της χαριστηκε (δεν εχει ξαναγινει στα παγκοσμια χρονικα) γηπεδο μπασκετ απο την πολιτεια?????Εδω σε τιμωρησαν για ενα γαμημενο αναπτηρα που δεν βρηκε καν τον αντιπαλο παιχτη...

Εικόνα Spiros Legend

Σωστότατος. Πριν λίγες μέρες κάπου έβλεπα-άκουγα, δεν θυμάμαι ακριβώς, και λέγανε δημοσιογράφοι-μακεδονομάχοι, ό,τι Ολυμπιακός και Παναθηναικός συμμαχούν κατά του ΠΑΟΚ! Με τα τηλεοπτικά τώρα (η περίπτωση απλής σύμπτωσης απόψεων και συμφερόντων, του καθενός ξεχωριστά, δεν παίζει στον εγκέφαλό τους...), αλλά και κάθε χρόνο, ο Ολυμπιακός θέλει να βγαίνει ο Παναθηναικός 2ος και τον βοηθάει, γιατί φοβόμαστε, λέει, την Μπαοκάρα ό,τι θα βγει στους ομίλους και θα πάρει τα φράγκα... Τι να σχολιάσουμε παραπάνω;

Εικόνα apostolos gaganis

Σχόλιο-φροντιστήριο... Πολυασχοληθήκαμε με δαύτους. Κι εγώ, μεταξύ των πρώτων... Είδα πάλι σήμερα εκείνα τα απερίγραπτα για Καλογερόπουλο κ.λ.π. Αλλιώτικα, θα μας ρίχνανε 4 στο Καραϊσκάκη και θα μας αποκλείανε...Είπαμε: Παοκικός μογγολισμός ή σύνδρομο Draga, με κύρια εκδήλωση το δίσκελο πνευματική υστέρηση και σοβαρές ψυχικές διαταραχές. Το πρώτο, ως γενετικό μάλλον υπόστρωμα και το δεύτερο, ως επιφαινόμενο της Ολυμπιακοκρατίας και της συστηματικής πλύσης εγκεφάλου των νοητικά υστερούντων οπαδών του μελανόλευκου δικέφαλλλου ορνέου από τους ΑΡΔοΜεΜΕδες της νύμφης του Θερμαϊκού...

Τί να κάνει ΑΥΤΗ η πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού; Έχει ήδη δώσει ΤΡΑΝΑ δείγματα ΗΛΙΘΙΑΣ γραφής...

ΑΝΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ....

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150209/mpaokikos-moggolismos...

Εικόνα Spiros Legend

Από τον σημερινό Γαβαθιώτη: << ΜΠΟΡΕΙ σε μερικούς να φανεί απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό: Και τον Βαγγέλη Μαρινάκη είχε προσκαλέσει ο Ιβάν Σαββίδης στη γιορτή του! Φυσικά, ο ηγέτης του Ολυμπιακού ούτε καν την έλαβε υπ’ όψιν του >>. Δεύτε λάβετε ΦΩΣ...

Εικόνα fasteddie

Φιλε μου ΔΙΑ καλησπερα.Μην ξεγιελιεσαι και μην τρεφεις αυταπατες για δαυτους.Οτι και να πουν οτι και να δηλωσουν το μισος τους για τον Ολυμπιακο μας ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.Μιλαμε για ασθενεια αγιατρευτη,ριζωμενη τοσο βαθια που δεν βγαινει ουτε με...εγχειρηση.Αυτες οι ανακοινωσεις βγαινουν μπας και ριξει κανενα κοκκαλακι και στους συνδεσμιτες γιατι ΑΥΤΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΜΠΑΟΚ και τωρα τρελαινονται.Νομιζεις οτι τα επεισοδια γινονται για τις...εγκληματικες οργανωσεις??Ο κοσμος στη Θεσσαλονικη το'χει τουμπανο...Οι οργανωμενοι εχουν πολεμο με το ρωσοποντιο γιατι δεν τους αφηνει να εχουνε λογο στα της ομαδας οπως κανανε παλια.
Απο εκει και περα ποιος μπαοκ ρε παιδια,ο μπαοκ δεν εχει τη δυναμικη και τη φανελα να κανει πρωταθλητισμο ωστε να αποτελεσει το αντιπαλο δεος του Θρυλου.Ειναι σαν να λεμε οτι στην Ισπανια ξερω γω το Μπιλμπαο θα αποτελεσει το αντιπαλο δεος της Μπαρτσα...Κακα τα ψεματα μονο ο βαζελος αντε και η κουλα μπορουν (και μαλιστα υπο πολλεεεες προυποθεσεις) να χτυπησουν τον Ολυμπιακο.Ο αντιπαλος μας ειναι ο βαζελος τερμα,υποβιβαζουμε την ομαδα μας αν θεωρουμε αντιπαλο μας τη μπουγατσα...Αυτοι και μονοι τους να παιζουν τεταρτοι θα βγουν.

Εικόνα ΔΙΑΣ

τα πραγματα ειναι απλα.ΤΥΦΛΩΣΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΝΟΣ = ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
αν καταφερουν κι ανοιξουν τα ματια τους ισως δουν καλυτερες μερες. πως το είχε πει ο Γιωργακης? Ή ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Ή ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ...

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ν΄αλλάξουνε. Όπως κι ο λαός μας...