Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 04.05 έως 10.05.2016


Tags: -

Γράφει ο MakTheBet
 
Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους. Άλλη μια ερυθρόλευκη εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να συνεχίζει σε σταθερό ρυθμό να σηκώνει κούπες και να σημειώνει σπουδαίες ατομικές διακρίσεις, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε. Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα πεπραγμένα των ερυθρόλευκων τμημάτων μας.
 
Μπάσκετ Γυναικών: Πριν την έναρξη του δεύτερου εντός έδρας ημιτελικού του ελληνικού πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών με αντίπαλο την ΑΕΚ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση καθώς βράβευσε το τμήμα του μπάσκετ γυναικών για την άκρως επιτυχημένη πρώτη σεζόν που είχε, κατά τη διάρκεια της οποίας κατάφερε να κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο, χωρίς μάλιστα να χάσει ούτε έναν αγώνα. Ο εκ των προέδρων της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα, στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Μιχάλη Κουντούρη ενώ η ομάδα γνώρισε την αποθέωση από τους χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΣΕΦ.

Όσον αφορά τώρα τα μεταγραφικά, την εβδομάδα που μας πέρασε δεν είχαμε κάτι νεότερο. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι γνωστά. Σας τα έχουμε γράψει κι εμείς από εδώ. Από κει και πέρα αν υπάρχει κάτι επίσημο να είστε σίγουροι πως θα το μάθετε.
Σε επίπεδο ακαδημιών, δεν έχουμε κάτι νεότερο, απλούστατα διότι έχουν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα υποδομών ΕΣΚΑΝΑ στα οποία συμμετείχαν τα ακαδημαϊκά μας τμήματα (Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων). Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους φετινούς απολογισμούς και των τριών αυτών τμημάτων σε παλαιότερο άρθρο της παρούσης ενότητας και συγκεκριμένα ΕΔΩ.
 
Βόλεϊ Ανδρών: Όσον αφορά το τμήμα του βόλεϊ ανδρών, φυσικά δεν είχαμε κάποιο αγωνιστικό νέο καθώς έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εγχώριες διοργανώσεις, είχαμε ωστόσο κάποιες φημολογίες περί απόκτησης του Ρολάντο Σεπέδα του ΠΑΟΚ και περί αποχώρησης του Φιλίποφ με προορισμό την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα θα πούμε τα εξής: Ο ίδιος ο Σεπέδα με δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες ανακοίνωσε πως το επόμενο διάστημα θα πάει να δοκιμαστεί στην Κορέα με σκοπό να εξασφαλίσει ... εξαψήφιο ετήσιο συμβόλαιο (γύρω στα 400.000ευρώ) εφόσον φυσικά επιλεχθεί από την ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί στην Ασιατική χώρα. Ανεξαρτήτως του τί θα συμβεί εκεί, ο Σεπέδα θα ενσωματωθεί στην Εθνική Κούβας για να αγωνιστεί με το εθνόσημο της χώρας του στο Παγκόσμιο Λιγκ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, επομένως οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο. Το ύψος του συμβολαίου του (ασχέτως αν δεν πετύχει στην Κορέα μπορεί να διαπρέψει με την Εθνική Κούβας και να βρει κάπου αλλού αρκετά χρήματα) είναι ένα από τα "αγκάθια" στο θέμα της απόκτησής του, σε συνδυασμό φυσικά με τα γεγονότα που συνέβησαν φέτος στους μεταξύ μας τελικούς με τον ΠΑΟΚ. Επομένως, -προσωπική άποψη είναι πως- δε νομίζω να υπάρξει ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον περίπτωση απόκτησης του συγκεκριμένου παίκτη.
Όσον αφορά τώρα τον Ντίμα, οι πληροφορίες λένε πως ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού προκειμένου να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας και την επόμενη χρονιά με σκοπό φυσικά να δώσει τα πάντα (όπως και οι υπόλοιποι παίκτες) προκειμένου να φτάσουμε και πάλι στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.
Πάμε τώρα να δούμε τί γίνεται και σε επίπεδο ακαδημιών.
Ξεκινάμε από το τμήμα των Παίδων, οι οποίοι έχουν προκριθεί στην τελική φάση του αντίστοιχου πανελλήνιου πρωταθλήματος (θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 12-14 Μαϊου) η κλήρωση του οποίου πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
·        Πέμπτη 12/5/2016, 17.00’: ΑΟ Καλαμάτα 80 - Πήγασος Πολίχνης
·        Πέμπτη 12/5/2016, 19.00’: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΠΣ Αίας
·        Παρασκευή 13/5/2016, 16.00’: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Καλαμάτα 80
·        Παρασκευή 13/5/2016, 18.00’: ΑΠΣ Αίας - Πήγασος Πολίχνης
·        Σάββατο 14/5/2016, 12.00’: Πήγασος Πολίχνης - Ολυμπιακός ΣΦΠ
·        Σάββατο 14/5/2016, 14.00’: ΑΟ Καλαμάτα 80 - ΑΠΣ Αίας
Από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα μας και πάνω απ'όλα χωρίς τραυματισμούς.
Συνεχίζουμε με το τμήμα των Παμπαίδων Α', οι οποίοι είχαν προκριθεί εδώ και μέρες στο final-4 του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ και κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αρχικά το Σάββατο 7 Μαϊου την Αργυρούπολη. Η ομάδα μας δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 3-0 σετ (25-18 το 1ο, 25-17 το 2ο και 25-15 το 3ο) με αποτέλεσμα να προκριθεί στον μεγάλο τελικό.
Οι παίκτες του Κυριάκου Καπερίδη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Ζωγραφάκης Δημήτρης, Μπαρμπούνης Σπύρος, Μαγγανάς Πέτρος, Μαζωνάκης Αλέξανδρος, Μπεζάνι Τζούλιο, Συναδινός Σωτήρης. Στράτος Απόστολος, Στάτος Αθανάσιος και Δασκαλέρος Γιώργος.
Στον μεγάλο τελικό της Κυριακής 8 Μαϊου, οι Παμπαίδες μας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον ΑΟΝΣ Μίλων του οποίου και επικράτησαν με 3-1 σετ (20-25 το 1ο, 26-24 το 2ο, 25-18 το 3ο και 25-22 το 4ο) με αποτέλεσμα να κατακτήσουν το πρωτάθλημα για 7η φορά στην ιστορία τους!
Οι παίκτες του Κυριάκου Καπερίδη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Ζωγραφάκης Δημήτρης, Μπαρμπούνης Σπύρος, Μαγγανάς Πέτρος, Μαζωνάκης Αλέξανδρος, Μπεζάνι Τζούλιο, Συναδινός Σωτήρης. Στράτος Απόστολος, Στάτος Αθανάσιος και Δασκαλέρος Γιώργος.
Από την πλευρά μας να πούμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και για το γεγονός ότι κατάφεραν για άλλη μια χρονιά να στεφθούν πρωταθλητές!
Περνάμε τέλος και στο τμήμα των Παμπαίδων Β', οι οποίοι μέχρι και το τέλος της σεζόν δίνουν κάποιους τυπικούς αγώνες για τη συγκρότηση της τελικής κατάταξης στις θέσεις 9-16 του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Την περασμένη εβδομάδα ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσουμε αρχικά το Σάββατο 7 Μαϊου εντός έδρας την Ηλιούπολη και μια μέρα αργότερα εκτός έδρας την Δραπετσώνα. Το παιχνίδι με τον ΓΣ Ηλιούπολης δεν έγινε καθώς αναβλήθηκε χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η νέα ημερομηνία διαξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα. Η ομάδα μας ωστόσο αγωνίστηκε κανονικά την Κυριακή 8 Μαϊου εκτός έδρας με αντίπαλο τη Δραπετσώνα στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της β' φάσης του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ, όπου και γνωρίσαμε την ήττα με 3-0 σετ. Οι παίκτες του Σπύρου Κυριακάκη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Σαπουτζής Μ.,Ρούσας Ι.Κουτρούλης Τ.,.Μαζωνάκης Κ., Μάρτος Κ.,Μπακοδήμος Σ., Μαλατράς Γ. και Χατζηκλημάνογλου. Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του συγκεκριμένου τμήματος είναι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαϊου, όπου θα αντιμετωπίσουμε αρκετά εκτός έδρας τον ΑΟΝΣ Μίλων (14/5) και έπειτα εντός έδρας τον ΓΣ Πετρούπολης (15/5).
 
Βόλεϊ Γυναικών: Περνάμε στο τμήμα του βόλεϊ γυναικών, όπου είχαμε μια σημαντική είδηση καθώς ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε μέσω του επίσημου σάιτ του (osfp.gr) την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αρετή Τέζα. Ας δόύμε αναλυτικά την ανακοίνωση:
"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αρετή Τέζα. Η έμπειρη πασαδόρος θα παραμείνει στην ομάδα μας για 5η διαδοχική σεζόν".
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας η Αρετή Τέζα δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Αρετή Τέζα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό για 5η σερί σεζόν. Στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση του νταμπλ και τη νέα χρονιά και να είναι πιο πετυχημένη η παρουσία μας στην Ευρώπη αφού και φέτος είχαμε τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι παραπάνω. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια οικογένεια και όποιες αθλήτριες έρχονται εδώ είτε ξένες είτε Ελληνίδες, τις αγκαλιάζουμε οι παλαιότερες και αυτή είναι μια από τη διαφορά μας σε σχέση με τις άλλες ομάδες».
Πάμε τώρα να δούμε τι γίνεται και σε επίπεδο ακαδημιών.
Ξεκινάμε από το τμήμα των Κορασίδων Α', οι οποίες το τριήμερο 4-6 Μαϊου έδωσαν τρεις αγώνες με σκοπό την πρόκρισή τους στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κορασίδων. Ας δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα:
·        04/5/2016 - ΑΟ Ακρωτηρίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 0-3 (11-25, 18-25, 24-26)
·        05/5/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Απόλλων Πατρών - 3-1 (28-26, 23-25, 25-20, 25-20)
·        06/5/2016 - ΑΟ Μαρκόπουλο - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 3-2 (25-22, 25-20, 21-25, 20-25, 15-11)
Εξαιτίας της ήττας μας από το Μαρκόπουλο, ο Ολυμπιακός κατέκτησε τη 2η θέση στη βαθμολογία του ομίλου του και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, το οποίο ενημερωτικά να αναφέρουμε πως θα διεξαχθεί στη Ζάκυνθο το τριήμερο 12-14 Μαΐου.
Από πλευράς μας οφείλουμε να πούμε συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθειά τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο μέλλον, το οποίο είναι μπροστά τους!
Συνεχίζουμε με τις Κορασίδες Β', οι οποίες δυστυχώς δεν κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ και ολοκλήρωσαν τις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Περνάμε στο τμήμα των Παγκορασίδων Α', oι οποίες έχουν προκριθεί στο final-8 του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ και αγωνίστηκαν τη Δευτέρα 9 Μαϊου εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΓΣ Ηλιούπολης στα πλαίσια του πρώτου από τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν το ποια ομάδα θα περάσει στο final-4. Η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-0 και πλέον στον επαναληπτικό της 11ης Μαϊου θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ προκειμένου η σειρα να πάει σε τρίτο παιχνίδι ώστε να αναδειχθεί η ομάδα που θα περάσει στο final-4. Ενημερωτικά να αναφέρουμε πως οι παίκτριες του Κυριάκου Καμπερίδη που αγωνίστηκαν σε αυτό το πρώτο παιχνίδι με την Ηλιούπολη ήταν οι: Θεοδώρου Σοφία, Κορνέλη Αμαλία, Λιόλιου Γεωργία, Μπακιρτζόγλου Μαριλία, Παπαδιά Δανάη,  Ρέκα Αθηνά, Ταμπακίδη Δανάη, Τσαλικούση Θεώνη, Τσιρογιάννη Ιωάννα και Ψαρράκη Αφρδίτη.
Η ομάδα των Παγκορασίδων Β' δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος, ωστόσο θα δώσει μερικούς ακόμα τυπικούς αγώνες στα πλαίσια της διαμόρφωσης της βαθμολογίας από την 9η έως και την 21η θέση. Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα έδωσε δύο αγώνες, αρχικά το Σάββατο 7 Μαϊου όπου αντιμετωπίσαμε εντός έδρας τον ΑΠΣ Αλίμου, του οποίου και επικρατήσαμε με 3-1 σετ και μια μέρα αργότερα όπου αντιμετωπίσαμε εκτός έδρας της ΑΕΓ Αιξώνη της οποίας και επικρατήσαμε με 0-3 σετ. Οι παίκτριες του Μανώλη Ζωγραφάκη που αγωνίστηκαν σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν οι: Αντωνιάδη Χριστίνα, Αντωνίου Νεφέλη, Δασκαλοθανάση Λυδία, Δήλερη Δήμητρα, Δημητροπούλου Νεφέλη, Μελιάδη Μαρία, Μουγιάκου Ελένη, Παναρέτου Χαριτωμένη, Σαββίδου Ελένη, Σεϊταρίδη Ελευθερία και Στύλιου Νικολίνα. Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος Παγκορασίδων Β' είναι προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαϊου, όπου θα ανετιμετωπίσουμε αρχικά τον ΑΟ Θρίαμβος (14/5) εντός έδρας και μια μέρα αργότερα τον ΔΑΣ Δραπετσώνας (15/5) εκτός έδρας.
Περνάμε στο τμήμα των Παγκορασίδων Γ', οι οποίες το Σάββατο 7 Μαϊου αγωνίστηκαν στο Κλειστό του Ρέντη απέναντι στον ΓΣ Ηλιούπολης στα πλαίσια του πρώτου αγώνα του final-4 του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα μας επικράτησε με 3-1 σετ και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό ο οποίος διεξήχθη μια μέρα αργότερα. Εκεί, η ομάδα μας αντιμετώπισε τον ΑΠΣ Αλίμου και μολονότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 σετ κατάφερε να γυρίσει το ματς, να επικρατήσει με 3-2 σετ και να κατακτήσει την κούπα!
Οι παίκτριες του Σπύρου Σαραντίτη που αγωνίστηκαν σε αυτά τα δύο παιχνίδια του final-4 ήταν οι: Δελή, Καλακίδη, Χριστοπούλου, Μαλάτρα, Μερακλή, Μαραγκού, Μυλωνά, Καλλιγά, Στεργίου και Χαρτσιλάβα.
Από πλευράς μας οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλες τις αθλήτριές μας και να της ευχηθούμε με το καλό από του χρόνου να σημειώσουν νέες αντίστοιχες επιτυχίες!
Τέλος, το τμήμα των Παγκορασίδων Δ' έδωσε την Κυριακή 8 Μαϊου τον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ, όπου αντιμετώπισαν τον ΔΑΣ Δραπετσώνας, από τον οποίο και ηττήθηκαν με 1-3 σετ. Οι παίκτριες του Μανώλη Ζωγραφάκη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Aπέργη Γεωργία, Απογάκη Φωτεινή, Ζμπεϊλη Παναγιώτα, Ζουλίνου Νικολέτα, Καλοκαιρινού Αλίκη, Μαλατρά Δήμητρα, Παπαμιχαήλ Ζωή, Πολυχρονίδη Μαρία, Στεργίου Περσεφόνη, Ταχμαζίδου Σοφία, Τσιούστα Παναγιώτα, Τσίτουρα Δήμητρα και Φαρμακίδη Ζωή. Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δεν είχαν γίνει γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των επόμενων αγώνων του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.
 
Πόλο Ανδρών: Συνεχίζουμε με το τμήμα πόλο των ανδρών το οποίο αγωνίστηκε το Σάββατο 7 Μαϊου εντός έδρας με αντίπαλό τη Βουλιαγμένη στα πλαίσια του πρωτου αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. Θυμίζουμε πως πρωταθλητρια ομάδα θα ανακυρηχθεί αυτή που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.
Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επιβλήθηκε της Βουλιαγμένης με το ευρύ 11-3, κάνοντας έτσι το 1-0 στη σειρά των τελικών.
Ας δούμε αναλυτικά τη διακύμανση του σκορ:
· 1ο οκτάλεπτο: 1-0 Μυλωνάκης (περιφέρεια, 5:33), 2-0 Μυλωνάκης (κόντρα, 3:27), 3-0 Βλαχόπουλος (φουντ., 1:58)
· 2ο οκτάλεπτο: 3-1 Καπότσης (πέναλτι, 7:47), 4-1 Μυλωνάκης (π/π., 7:01), 4-2 Αφρουδάκης (περιφέρεια, 6:30), 5-2 Γούνας (περιφέρεια, 3:16), 6-2 Δερβίσης (π/π., 00:33)
· 3ο οκτάλεπτο: 7-2 Φουντούλης (π/π, 7:00) , 7-3 Καλαϊτζής (π/π., 6:06), 8-3 Ποντικέας (π/π., 3:16), 9-3 Γούνας (κόντρα, 2:40)
· 4ο οκτάλεπτο: 10-3 Γούνας (κόντρα, 5:08), 11-3 Γούνας (π/π., 2:01)
Μετά το παιχνίδι, οι αθλητές μας Αλέξανδρος Γούνας και Κωνσταντίνος Γενηδουνίας δήλωσαν στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Αλέξανδρος Γούνας: «Το σημαντικό για εμάς ήταν ότι κερδίσαμε στον 1ο τελικό καθώς επίσης και το ότι παίξαμε καλά. Ήμασταν αρκετά δυνατοί στην άμυνα όπως στα περισσότερα ματς και για αυτό κερδίσαμε εύκολα. Στην επίθεση έχουμε αρκετές λύσεις και έρχονται τα γκολ που χρειαζόμαστε».
Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς: «Αυτή την περίοδο θέλουμε να προετοιμαζόμαστε όσο γίνεται καλύτερα για το Final Six και φυσικά να πετύχουμε τις 3 νίκες που απαιτούνται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε δουλεία ακόμα να κάνουμε και συνεχίζουμε με προσήλωση στους στόχους μας».
Ο επόμενος αγώνας της τελικής φάσης με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 14 Μαϊου, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται εκτός έδρας. Όσο για το Κύπελλο, να θυμίσουμε πως το final-4 στο οποίο έχουμε ήδη προκριθεί είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διήμερο 27-28 Μαϊου. Στον πρώτο αγώνα της 27ης Μαϊου θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό και μια μέρα αργότερα θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό τον νικητή του άλλου ζευγαριού.
Τέλος, όσον αφορά τα της Ευρώπης, θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ημιτελικούς του final-6 του Champions League που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο, ωστόσο έχει απομείνει μια τελευταία -και τυπική όπως αποδείχθηκε- αγωνιστική καθώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε ένα ματς γοήτρου εντός έδρας την Έγκερ στις 18 Μαϊου.
Όσον αφορά τώρα τα εισητήρια για το final-6 ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (osfp.gr) τα εξής:
"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. για το Final 6 του Champions League που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, το διάστημα 2-4 Ιουνίου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα εξής: Ο σύλλογός μας αιτήθηκε και εξασφάλισε από τους διοργανωτές 800 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών μας τα οποία θα διατίθενται μέσω προεγγραφών. Η διαδικασία των προεγγραφών θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 4 Μαΐου έως και την Πέμπτη 12 Μαΐου. Οι προεγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στην Πλατεία Αλεξάνδρας και ώρες 10:00-18:00. Για την ολοκλήρωση της προεγγραφής απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας-Διαβατηρίου και το αντίτιμο του εισιτηρίου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 33 ευρώ και ισχύουν για τις 3 ημέρες που θα διεξαχθεί το Final 6.Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη της προσωρινής απόδειξης σε χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες."
Πάμε τέλος να δούμε τί γίνεται και σε επίπεδο ακαδημιών:
Νέοι Άνδρες: Το τμήμα των Νέων Ανδρών έχει ήδη προκριθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί το τριήμερο 8-10 Ιουλίου 2016. Μέχρι τότε οι νεαροί αθλητές του Σάκη Πλατανίτη θα συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις τους προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι εν' όψει της επανέναρξης της διοργάνωσης.
Έφηβοι: Το τμήμα των εφήβων έχει ήδη προκριθεί στην τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος το οποίο  έχει προγραμματισθεί για το τριήμερο 15-17 Ιουλίου 2016. Μέχρι τότε, οι νεαροί αθλητές μας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Πλατανίτη, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι στη συνέχεια της διοργάνωσης.
Παίδες: Το τμήμα των παίδων έχει καταφέρει να προκριθεί στην τελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος το οποίο είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 17-19 Ιουνίου. Μέχρι τότε, η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη θα συνεχίσει τις προπονήσεις της προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμη κατά την επανέναρξη της διοργάνωσης.
Μινι Παίδες: Η ομάδα των Μίνι Παίδων θα ξεκνήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα το τριήμερο 13-15 Μαϊου, καθώς για τότε είναι προγραμματισμένη η Α' φάση του αντίστοιχου πανελλήνιου πρωταθλήματος. Ενημερωτικά να αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον ΣΤ Όμιλο Αττικής μαζί με τους: ΝΟ Χαλκίδας, Μίλων και Ποσειδών Ιλισίων. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας.
 
Πόλο Γυναικών: Επιστροφή στη δράση για το τμήμα του πόλο γυναικών, καθώς τη Δευτερα 9 Μαϊου η ομάδα μας αντιμετώπισε εντός έδρας τον Εθνικό στα πλαίσια του πρώτου αγώνα των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Γυναικών. Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες θα είναι αυτή που θα προκριθεί και στην τελική φάση του πρωταθλήματος.
Στα αγωνιστικά, η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή και κατάφερε να επικρατήσει του Εθνικού με το επιβλητικό σκορ 21-2, με αποτέλεσμα να κάνει το 1-0 στη σειρά των αγώνων.
Ας δούμε όμως αναλυτικά τη διακύμανση του σκορ:
· 1ο οκτάλεπτο: 1-0 Mανωλιουδάκη (φουντ., 7:35), 2-0 Έμολο (κόντρα, 2:50) , 3-0 Έμολο (π/π., 1:09)
· 2ο οκτάλεπτο: 4-0 Aσημάκη (φουντ., 6:46), 5-0 Μπιανκόνι (περιφέρεια, 5:20), 6-0 Aσημάκη (κόντρα, 3:40), 7-0 Έμολο (περιφέρεια, 1:44)
· 3ο οκτάλεπτο: 8-0 Μανωλιουδάκη (περιφέρεια, 7:27), 9-0 Αβραμίδου (περιφέρεια, 6:36), 10-0 Μπιανκόνι (κόντρα, 5:52), 11-0 Αβραμίδου (πέναλτι, 5:19), 11-1 Καλογεράκου (περιφέρεια, 4:44), 12-1 Μπιανκόνι (κόντρα, 3:32), 12-2 Καλογεράκου (πέναλτι, 2:39),  13-2 Αβραμίδου (περιφέρεια, 2:13)
· 4ο οκτάλεπτο: 14-2 Έμολο (περιφέρεια, 7:41), 15-2 Μανωλιουδάκη (περιφέρεια, 6:06), 16-2 Έμολο (κόντρα, 4:37), 17-2 Μπιανκόνι (πέναλτι, 3:48), 18-2 Μπιανκόνι (κόντρα, 3:07), 19-2 Σώρα (περιφέρεια, 2:13), 20-2 Αβραμίδου (π/π. 1:29), 21-2 Πλευρίτου Μ.  (περιφέρεια, 00:06)
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόσο ο προπονητής της ομάδας Χάρης Παυλίδης όσο και η παίκτριά μας Τζούλια Έμολο, έκαναν δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr). Ας δούμε τί είπαν:
Χάρης Παυλίδης: «Κάναμε αυτά που είχαμε πει και μόλις βρήκαμε ρυθμό το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως θέλαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις κοπέλες και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Αν συνεχίσουμε να δείχνουμε αυτό το πρόσωπο θα έχουμε και ανάλογα αποτελέσματα. Είχαμε πολύ καλό ρυθμό στο κολύμπι και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό γιατί αν εμφανιστούμε έτσι και στους τελικούς όλα θα πάνε καλά».
Τζούλια Έμολο: «Ήταν σημαντική η αντίδραση της ομάδας γιατί γνωρίζουμε ότι τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάναμε το πρώτο βήμα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να τα δώσουμε όλα στους τελικούς».
Ο επόμενος αγώνας με τον Εθνικό είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 11 Μαϊου όπου και θα τον ανετιμετωπίσουμε ως τυπικά φιλοξενούμενοι.
Πάμε τώρα να δούμε τί γίνεται και σε επίπεδο ακαδημιών.
Νέες Γυναίκες: Ξεκινάμε από το τμήμα των νέων γυναικών, οι οποίες το περασμένο Σαββατοκύριακο διεκδίκησαν την κατάκτηση του αντίστοιχου πανελλήνιου πρωτάθληματος ωστόσο ηττήθηκαν στο μεγάλο τελικό από τη Βουλιαγμένη με 6-7 και δεν κατάφεραν να σηκώσουν την κούπα για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια και ισάριθμες κατακτήσεις πρωταθλημάτων. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Κολυμβητήριο του Λαιμού παρουσία εκατοντάδων θεατών οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτριών και των δύο ομάδων.
Νεανίδες: Οι νεανίδες μας έχουν ήδη προκριθεί στη Β' Φάση της διοργάνωσης, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις ερχόμενες ημέρες και συγκεκριμένα για το τριήμερο 13-15 Μαϊου. Αναλυτικά οι ομάδες που προκρίθηκαν στη Β’ φάση του πρωταθλήματος είναι οι εξής: Ολυμπιακός, Εθνικός Πειραιά, ΝΟ Ρεθύμνου, Ιωνικός, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΕ Πατρών, Τρίτων Αμαρουσίου, Νηρέας Χαλανδρίου, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Χίου, ΓΣ Περιστερίου και ΝΟ Λάρισας. Μέχρι τότε, οι νεαρές αθλήτριες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες στην επανέναρξη της διοργάνωσης.
Κορασιδες: Οι κορασίδες μας έχουν ήδη προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 1-3 Ιουλίου. Μέχρι τότε οι νεαρές αθλήτριές μας θα συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις τους προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμες κατά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Μίνι Κορασίδες: Το τμήμα των μίνι κορασίδων μας έχει καταφέρει να προκριθεί στην Τελική Φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το τριήμερο 24-26 Ιουνίου. Μέχρι τότε, η ομάδα του Κώστα Χατζηδάκη θα συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις της, προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμη κατά την επανέναρξη της διοργάνωσης.
 
Κολύμβηση: Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του τη συμμετοχή 9 αθλητών και 13 αθλητριών της αγωνιστικής του ομάδας στη Διεθνή Συνάντηση «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ GRAND PRIX» που διεξήχθη το τριήμερο 6-8 Μαϊου. Την αποστολή της ομάδας μας που συνόδευσαν οι προπονητές Γέμελος Νίκος, Φιλόπουλος Στέλιος και Γκικάκη Αλεξάνδρα αποτέλεσαν οι:
ΑΝΔΡΕΣ: Γιαννιώτης Σπύρος, Φωκαϊδης Αντώνης, Χρήστου Απόστολος, Δημητριάδης Στέφανος,  Δρόσος Νίκος, Πέτρου Νίκος, Γιοβάνοβιτς Ντέϊαν,  Συρίγος Γιώργος , Αλυφαντής Ρωμανός.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Λυμπερτά Μαριάννα, Μάτσα Μάρθα, Αραούζου Καλλιόπη, Λιώση Μαρία, Γιαρένη Θεοδώρα ,  Κυριλή Αναστασία,  Γιαρένη Αφροδίτη, Μαυραντζά Αγγελική, Αργυρίου Δήμητρα, Διακουμάκου Τριανταφυλλιά, Διακουμάκου Ειρήνη , Μασαλή Άννα , Τροχαλάκη Μελίνα.
Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δεν έίχαν γίνει γνωστα τα αποτελέσματα των επιδόσεων των αθλητών μας.
 
Στίβος: Περνάμε στο τμήμα του στίβου το οποίο έλαβε μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α/Γ Συλλόγων Πειραιά με τα αποτελέσματα να είναι εξαιρετικά. Ο συνολικός απολογισμός περιλαμβάνει 10 χρυσά, 8 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια. Ο Θρύλος αναδείχθηκε Πρωταθλητής και στους Άνδρες με 295 βαθμούς ενώ στις Γυναίκες συγκέντρωσε 26 βαθμούς αλλά κατέκτησε την πρωτιά στη συνολική βαθμολογία με 321 βαθμούς.
Σε ατομικό επίπεδο, πρωταγωνιστές ήταν ο Παναγιώτης Τριβιζάς που με εξαιρετική επίδοση 21.21 στα 200μ. και με κόντρα άνεμο πήρε για την ομάδα του Ολυμπιακού την πρώτη θέση για να ζευγαρώσει τις νίκες του τόσο στα 100μ. όσο και στα 200μ. ενώ τρίτος τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Μουράτης.
Στο ακόντιο ο Γιώργος Ήλτσιος με 68μ. πήρε την πρώτη θέση και στην σφαίρα η Ρενάτα Μπολσοκοβάιτε κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με βολή 12.82.
Πρώτη θέση και στο μήκος τον Ανδρών με τον Μιχάλη Μερτζιανίδη με 7.54,  δεύτερη θέση για τον Δημήτρη Τσιάμη με 7.21μ.  και τέταρτη με τον Νίκο Τσιώκο με 7.01.
Στα υπόλοιπα αγωνίσματα την δεύτερη θέση κατέκτησαν ο Θόδωρος Τσολάκης στα 5000μ με 15.34,29 και οι αθλητές Γιώργος Καραουλασβίλι στα 400μ. εμπόδια και η ομάδα 4Χ400 με τους Ορφανίδη, Μουράτη, Καραουλασβίλι και Κυριακιδη.


Η επικεφαλής προπονήτρια του τμήματος Στίβου, Στέλλα Νικολαϊδου δήλωσε μετα τους αγώνες στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Στέλλα Νικολαϊδου: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία αλλά και από τις επιδόσεις των πρωταθλητών μας . Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τους ευχαριστώ για αυτό . Η αρχή μας ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική και να φανταστείτε ότι είχαμε και απώλειες από τραυματίες αθλητές που δεν πήραν μέρος. Εύχομαι καλή συνέχεια».
 
Ιστιοπλοϊα:  Οι αθλητές της αγωνιστικης αλλά και της προαγωνιστικής ομάδας του «ερυθρόλευκου» τμήματος ιστιοπλοϊας του Ολυμπιακού συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ιστιοπλοϊας του συλλόγου οι οποίες βρίσκονται στο Μικρολίμανο.

Σύμφωνα δε με το επίσημο σάιτ της ΕΟΙ (Ελληνικης Ομοσπονδίας Ιστιοπλοϊας), υπάρχουν αρκετοί προγραμματισμένοι εγχώριοι και διεθνείς αγώνες για το συγκεκριμένο άθλημα οι οποίοι θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Καθαρά ενημερωτικά τους αναφέρουμε:
Σε εγχώριο επίπεδο είναι προγραμματισμένες οι παρακάτω διοργανώσεις:
·        14-15/05/2016 - "ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΕΙΑ 2016"
·        14-15/05/2016 - "ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ"
·        14-15/05/2016 - "ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΟΙΞΗΣ"
Ενώ σε διεθνές επίπεδο είναι προγραμματισμένοι οι παρακάτω αγώνες:
·        11-15/05/2016 - "RC44 Sotogrande World Champoionship" (ESP)
·        12-15/05/2016 - "Memorial Sabrina Gurioli 2016" (ITA)
·        12-16/05/2016 - "Match Race Germany" (GER)
·        13-15/05/2016 - "RS Feva European championship" (CZE)
·        14-16/05/2016 - "Laser Europa Cup - Belgium" (BEL)
Eίναι άγνωστο ακομα αν θα υπάρξουν αθλητές μας που θα συμμετάσχουν σε κάποια από τις παραπάνω  διοργανώσεις.
 
Kωπηλασία: Το τριήμερο 5-7 Μαϊου, ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας" με 16 αθλητές σε 14 πληρώματα λαμβάνοντας μέρος σε πολλές κατηγορίες αγώνων.
Πριν τους αγώνες αυτούς, ο έφορος των Ναυταθλητικών Τάσος Βουγίδης δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Τάσος Βουγίδης: «Χρόνια Πολλά σε όλους, εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές μας,  και στον Διονύση που συμμετέχει στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η αποστολή θα βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά για να προσαρμοστεί στον στίβο, ελπίζω να έχουμε καλό καιρό και να διεξαχθούν οι κούρσες ομαλά».
Ο τελικός απολογισμός κρίθηκε ικανοποιητικός. Ο Βασίλης Αγγελόπουλος αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στο Σκιφ Ανδρών πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Παράλληλα στο Σκιφ Ανδρών ο Γιάννης Αριστιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ το πλήρωμα με τους Παναγιώτη Παρακοίλα, Γιώργο Μπεγνή, Γιάννη Αριστιάδη και Βασίλη Αγγελόπουλο ήρθε δεύτερο στο αγώνισμα του τετραπλού Σκιφ. Η μεγάλη έκπληξη των του πρωταθλήματος ήταν ο  Βαγγέλης Στυλιανουδάκης ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση στον τελικό Ανδρών παρότι είναι μόλις 18 ετών και ασχολείται με την κωπηλασία μόλις 7 μήνες. Τέλος, πρώτος στον μικρό τελικό τερμάτισε ο Νίκος Γεραρδής.


Μετά το τέλος των αγώνων, ο Τάσος Βουγίδης δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
Τάσος Βουγίδης: «Οι συνθήκες για διεξαγωγή τέτοιων αγώνων ήταν ιδανικές, οι αθλητές ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, εάν δεν είχαμε την ατυχία στην κούρσα του Σκιφ Ανδρων με τον Αριστιαδη να του σπάνε τα υποπόδια θα είχαμε ένα χρυσό μετάλλιο ακόμη. Στους οχτώ καλύτερους σκιφίστες στην Ελλάδα καταφέραμε να έχουμε τους τρεις από τον Ολυμπιακό είναι τεράστια επιτυχία. Στο τετραπλό Σκιφ οι αθλητές μας προσπάθησαν για το καλύτερο, και με δανεικό σκάφος της τελευταίας στιγμής το αργυρό μετάλλιο είναι επιτυχία. Θέλω να αφιερώσω τις νίκες αυτές στη μνήμη του Γιώργου Μοναχού  έφορο του τμήματος κωπηλασίας και πρόεδρο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας. Επίσης θέλω θερμά να ευχαριστήσω τον φίλο και Πρόεδρο της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας  Γιάννη Καρρά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος και την φιλοξενία που είχε η ομάδα μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.  Ακόμη τον Ναυτικό Όμιλο Μαυροχωρίου Καστοριάς για τον δανεισμό του τετραπλού Σκιφ ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τους αγώνες στο πρωτάθλημα.  Και τέλος τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών για τον δανεισμό ενός σκάφους Σκιφ. Στο μετά  αγωνιστικό πλάνο οι αθλητές θα ξεκουραστούν λίγες μέρες και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με στόχο την Εθνική Ομάδα πιστεύω ότι ο Αριστιαδης Γιάννης ο Στυλιανουδάκης Βαγγέλης και ο έμπειρος Αγγελόπουλος Βασίλης είναι αθλητές οι οποίοι έχουν θέση στην Νέα Εθνική Ομάδα. Ευχαριστώ τους προπονητές για την οργανωμένη δουλειά που κάνουν και μη ξεχνάμε ότι έχουμε δυο από τους κορυφαίους προπονητές στο Τμήμα μας τον Παναγιώτη Λίβανο και τον πολύ έμπειρο Δημοσθένη Κούβαρη. Τώρα έχουμε δύο πανελλήνια πρωταθλήματα ακόμη, ένα στο τέλος Ιουλίου στα Ιωάννινα το Παίδων Κορασίδων και ένα αρχές Αυγούστου των αρχαίων ανάπτυξης. Ετοιμαζόμαστε και για αυτές τις διοργανώσεις».
Και πριν ολοκληρώσουμε με τα της κωηπλασίας να αναφέρουμε ακόμα μια σημαντική είδηση καθώς ο αθλητής μας Διονύσης Αγγελόπουλος σημείωσε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία καθώς την Κυριακή 8 Μαϊου κατέκτησε την 5η θέση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στο Βρανδεμβούργο της Γερμανίας. Ο αθλητής του Ολυμπιακού με το πλήρωμα της Ελληνικής τετρακώπου και χρόνο 6:27.22 σημείωσε τη σημαντική αυτή επίδοση δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
 
Κανόε Καγιάκ: Κανένα νέο δεν έχουμε όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα του κανόε-καγιάκ. Οι προπονήσεις τόσο της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής ομάδας του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά στις ιδιόκτητες Ναυταθλητικές Εγκαταστάσεις της ομάδας που βρίσκονται στην Πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, υπό το βλέμμα της αρχιπροπονήτριας Κατερίνας Παγίδα και του έφορου του τμήματος Τάσου Βουγίδη.

Σε άλλα νέα, σύμφωνα με το επίσημο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ, την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα το διήμερο 14-15 Μαϊου είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο "Διασυλλογικός Αγώνας Σπριντ - Κορίσσιοι 2016" χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν υπάρχει αθλητής του Ολυμπιακού που θα συμμετάσχει στην εν λόγω διοργάνωση.
 
Πινγκ Πονγκ: Θετική ήταν η παρουσία των αθλητών της Ακαδημίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού στο "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων" που διεξήχθη στη Φλώρινα. Οι αθλητές της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και άπαντες προκρίθηκαν στην τελική 16άδα με κορυφαίες επιδόσεις το αργυρό μετάλλιο στο διπλό Κορασίδων που κέρδισαν η Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Μαρία Λαδάκη και το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό Παίδων που κέρδισαν οι Αλκιβιάδης Σταματούρος και Καραματζιάνης.
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές του τμήματος ξιφασκίας του Ολυμπιακού, Βάσω Βουγιούκα και Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους εν' όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.

Η Βουγιούκα πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της καθώς τις επόμενες ημέρες του Μαϊου θα λάβει μέρος σε δύο διεθνείς διοργανώσεις με σκοπό να βελτιώσει την ατομική της βαθμολογία. Συγκεκριμένα, θα λάβει μέρος αρχικά στο "Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας" που θα διεξαχθεί στο Φοζάν της Κίνας το διήμερο 13-15 Μαΐου κι έπειτα στο "Παγκόσμιο Γκραν Πρι Ξιφασκίας" που θα διεξαχθεί στη Μόσχα το διήμερο 27-28 Μαϊου.
 
Πυγμαχία: Την περασμένη εβδομάδα δεν είχαμε αγωνιστική δράση σε ομαδικό επίπεδο όσον αφορά το ερυθρόλευκο τμήμα πυγμαχίας του Ολυμπιακού. Οι αθλητές και οι αθλήτριες τόσο της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής μας ομάδας συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, προκειμένου να είναι έτοιμοι εν' όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.

Σε ατομικό επίπεδο, η προσοχή μας στρέφεται στην Αντωνία Παπουτσάκη η οποία θα διεκδικήσει το εισητήριο για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μέσω της συμμετοχής της στο "Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας" που θα διεξαχθεί στο Καζακστάν στις 19 με 27 Μαϊου.
 
Ταε Κβο Ντο: Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του τη συμμετοχή δύο αθλητών του στο "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών" το οποίο και διεξήχθη  στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου. Ο λόγος για την Μαριέττα Γαλανομάτη που αγωνίστηκε στην κατηγορία των 57kg και τον Κυριάκο Πολυδούλη που αγωνίστηκε στην κατηγορία των 54kg.

Δυστυχώς οι αθλητές μας δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των δύο αυτών πανελληνίων πρωταθλημάτων εδώ.
 
Κικ Μπόξινγκ: Αγωνιστική δράση δεν είχαμε την εβδομάδα που μας πέρασε σε ομαδικό επίπεδο όσον αφορά το «ερυθρόλευκο» τμήμα κικ μπόξινγκ του Ολυμπιακού.  Τόσο οι αθλητές της αγωνιστικής, όσο και της προαγωνιστικής ομάδας συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους εν' όψει της συνέχειας, με τους Βλαδίμηρο Ναζαρένκο και Ισίδωρο Μπινίκο να επιβλέπουν τις προπονήσεις αμφοτέρων.

Σε πανελλήνιο επίπεδο, τα πρωταθλήματα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο υποδομών αργούν ακόμα. Τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών σε όλες τις κατηγορίες έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 3-5 Ιουνίου, ενώ τα πανελλήνια πρωταθλήματα ανηλίκων (Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων) επίσης σε όλες τις κατηγορίες, έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 4-6 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε, οι αθλητές του τμήματος θα αρκεστούν σε συμμετοχή διαφόρων αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και τουρνουά, προκειμένου να βρίσκονται σε αγωνιστικό ρυθμό και να εμφανιστούν πανέτοιμοι για την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων.
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν κανονικά ανοικτά.
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Ξεκινάμε από την -και μαθηματικά- πρωταθλήτρια ομάδα Κ20, η οποία στον εξ' αναβολής αγώνα της 4ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Μαϊου στην Ξάνθη, επικράτησε με 3-0 (Βάρκας 54', Κιρτζιαλίδης 65' και Τσιλίκης 79') της τοπικής Skoda και παρέμεινε αήττητη στη διοργάνωση.

Η ομάδα μας μετά από 28 αγώνες έχει 25 νίκες και 3 ισοπαλίες και είναι στο +13 από τον 2ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει δώσει 29 παιχνίδια.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Βούζας δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ Ολυμπιακός (olympiacos.org) τα εξής:
Βασίλης Βούζας: "Κυριαρχήσαμε απόλυτα στο παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια. Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Μπορεί να φτάνουμε στο τέλος αλλά η δουλειά συνεχίζεται με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των ποδοσφαιριστών".
Ο Ολυμπιακός θα δώσει τις επόμενες ημέρες άλλα δύο παιχνίδια με αντίπαλο τον Ηρακλή (11 και 15 Μαϊου) προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις και να γίνει η απονομή του πρωταθλήματος.
Περνάμε στο τμήμα Κ17 το οποίο ολοκλήρωσε τους αγώνες της όσον αφορά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και όντας στην 1η θέση του ομίλου θ' αγωνιστεί στο Final 4 του Περιστερίου (12-14/5) με την Skoda Ξάνθη στον ημιτελικό με έπαθλο μια θέση στον τελικό.
Η πρωταθλήτρια ομάδα Κ15 έδωσε την Παρασκευή 6 Μαϊου φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου, της οποίας και επικράτησαν με 3-1 χάρη σε γκολ των Μικρού (11') και Τσέργα (22' και 33').


Συνεχίζουμε αναφερόμενοι στις δύο κούπες τις οποίες κατέκτησαν τα τμήματα Κ9 και Κ11 της σχολής μας στη Θεσσαλονίκη στα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά τουρνουά που διοργάνωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Καμπανιακός στη Χαλάστρα και κλείνουμε με άλλη μια κούπα την οποία σήκωσε το τμήμα Juniors της σχολής μας στο Αιγαέλω στο ποδοσφαιρικά τουρνουά "Acropolis 2016"!
Από πλευράς μας οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τα τεχνικά τιμ που συντέλεσαν στις επιτυχίες αυτές.
Μεσοβδόμαδα είχαμε δεκάδες(!) ακόμα παιχνίδια που έδωσαν διάφορα ακαδημαϊκά ποδοσφαιρικά μας τμήματα. Για λόγους εξοικονόμησης χώρου και χρόνου δε θα τα καταγράψουμε εδώ, μπορείτε όμως να τα βρείτε στην ενότητα "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" του επίσημου σάιτ της ΠΑΕ Ολυμπιακός (olympiacos.org).
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2015-16
Μετά και την κατάκτηση των τελευταίων -χρονικά- τίτλων μας σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, η καταγραφή των τροπαίων μας για φέτος έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής ως εξής:
Έχουμε κατακτήσει έντεκα (11) πανελλήνιους ομαδικούς τίτλους:
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου
• 1 Λιγκ Καπ Βόλεϊ Ανδρών
• 1 Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Ανδρών
• 1 Ευρωπαϊκό Σουπερ Καπ Πόλο Γυναικών
• 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών
• 1 Κύπελλο Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών
• 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών
• 1 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Γυναικών

Εκτός αυτών, έχουμε κατακτήσει οκτώ (8) τίτλους σε επίπεδο υποδομών:
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ20
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ15
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Εφήβων
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πόλο Μίνι-Κορασίδων
• 1 Πρωτάθλημα Βόλεϊ ΕΣΠΕΔΑ Παίδων
• 1 Πρωτάθλημα Βόλεϊ ΕΣΠΕΔΑ Κορασίδων
• 1 Πρωτάθλημα Βόλεϊ ΕΣΠΕΔΑ Παμπαίδων
• 1 Πρωτάθλημα Βόλεϊ ΕΣΠΕΔΑ Παγκορασίδων Γ'

Επιπροσθέτως, έχουμε κατακτήσει τριάντα δύο (32)  ατομικούς τίτλους:
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Γυναικών 51kg
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών Νοτίου Ομίλου 91kg
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων 51kg
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας Ανδρών Star
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Σπάθης Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 200μ Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Σφαιροβολία Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Άλμα εις μήκος Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Τριπλούν Ανδρών
• 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου 100μ Ανδρών
• 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Τριπλούν Ανδρών
• 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου 100μ Γυναικών
• 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Σφαιροβολία Ανδρών
• 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Σκυτάλη Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Απλού Ατομικού Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Απλού Ατομικού Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Διπλού Ομαδικού Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ατομικό Εφήβων
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Διπλού Ομαδικού Εφήβων
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Ατομικό Νέων Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Διπλού Ομαδικού Νέων Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 50μ Ελεύθερο Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Ελεύθερο Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μικτή-Ατομική Γυναικών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 100μ Πρόσθιο Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Πρόσθιο Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Πεταλούδα Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Μικτή-Ατομική Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 200μ Ελεύθερο Ανδρών
• 1 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Masters 400μ Ελεύθερο Ανδρών

Παράλληλα, έχουμε κατακτήσει επτά (7) τίτλους σε τοπικό επίπεδο (Πειραιάς):
1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ Συλλόγων Πειραιά (Συνολικής Ανδρών)
• 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ Συλλόγων Πειραιά (Γενικής Α/Γ)
• 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ Συλλόγων Πειραιά (100μ Ανδρών)
• 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ Συλλόγων Πειραιά (200μ Ανδρών)
• 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ Συλλόγων Πειραιά (Ακόντιο Ανδρών)
• 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ Συλλόγων Πειραιά (Σφαίρα Γυναικών)
• 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ Συλλόγων Πειραιά (Μήκος Ανδρών)

Επίσης, έχουμε κατακτήσει τριάντα ένα (31) τουρνουά:
1 Nike Classic Cup Champions U-14
• 1 Naperville Soccer Association U-14
• 1 Chicago Indoor Soccer League Champions U17
• 1 Chicago Indoor Soccer League Champions U15
• 1 Chicago Indoor Soccer League Champions U14
• 1 Phoenix Cup College Showcase U14
• 1 Westmont Yard Indoor Soccer League U9
• 1 Southern California Developmental Soccer League
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Αθλούμαι Ενάντια στη Βία" U-13
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αθηνών Κ11
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου - "90 Χρόνια Ολυμπιακός" Κ14
• 1 Chicago Holiday Cup Football Tournament U15
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ10 "Alma Link"
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αθηνών Κ10
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου Κ12
• 1 Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου Κ10
• 1 Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ12
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Fair Play - Kyriakos Karataidis U8"
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου "PAS Galatsi Cup U10"
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου "PAS Galatsi Cup U9"
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Acropolis Junior 2016"
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Kampianiakos Cup U11"
• 1 Τουρνουά Ποδοσφαίρου "Kampianiakos Cup U9"
• 1 USA College Football Tournament
• 1 Saint Louis Scott Gallagher Spring Classic Tournament
• 1 PUMA Champions Cup 2016
• 1 Trofe Citta Di Calgliari (Μπάσκετ ανδρών)
• 1 Elassona Volley Tournament (Βόλεϊ γυναικών)
• 1 Maria Mpempetsou – Tzanini Tournament (Βόλεϊ γυναικών)
• 1 Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Γυναικών ΣΕΔΥ
• 1 Κυπριακό Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Απλού Ανδρών (Πινγκ Πονγκ)

Ενώ τέλος, σε ατομικό επίπεδο έχουμε κατακτήσει ενενήντα τέσσερα (94) χρυσά μετάλλια:
• 1 Χρυσό μετάλλιο σε διασυλλογικό αγώνα ιστιοπλοϊας (Δίκαιος Κερκούλας στα «Παστρικάκεια»)
• 1 Χρυσό μετάλλιο κικ μπόξινγκ (Σοφία Βουγιαξή στο «Elite Open Kick Boxing Championship»)
• 1 Χρυσό μετάλλιο στα 5χλμ σε αγώνα κωπηλασίας (Βασίλης Αγγελόπουλος σε Πειραϊκούς Αγώνες)
• 2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικό αγώνα κωπηλασίας (Βασίλης Αγγελόπουλος και Παναγιώτης Παράκοιλας στα «Σαλαμίνεια»)
• 2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες κανόε-καγιάκ (Στο Τουρνουά Ευβοίας)
• 1 Χρυσό μετάλλιο κανόε καγιάκ (Το μετάλλιο κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στο "6ο Hellenic SUP Cup Indoor" που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ)
• 2 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας (Στο Τουρνουά "Παύλος Δαμαλάς")
• 4 Χρυσά μετάλλια σε διασυλλογικούς αγώνες πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους Νέους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες, Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες και Ιωάννα Γερασιμάτου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν σε τουρνουά μικρών ηλικιών που διοργάνωσε ο ΑΣ Πέρα)
• 2 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους Εφήβους και Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο ανοιχτό πρωτάθλημα που οργάνωσε το Μέτσοβο)
• 4 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Εφήβους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες, Ιωάννα Γερασιμάτου στις Κορασίδες και Ειρήνη Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο ανοιχτό πρωτάθλημα που οργανώθηκε στην Καβάλα)
• 2 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Νέους και Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στη Βέροια)
• 4 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιώργος Σταματούρος στους Εφήβους, Αλκιβιάδης Σταματούρος στους Παίδες, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες και Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στην Πάτρα)
• 4 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους εφήβους, Ιωάννα Γερασιμάτου στις Κορασίδες, Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος στους παμπαίδες και  Μαλαματένια-Ειρήνη Παπαδημητρίου στις παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στα Χανιά)
• 2 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στους νέους και Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλάισια του αναπτυξιακού πρωταθλήματος "Τερζάκεια 2016")
• 3 Χρυσά μετάλλια αναπτυξιακού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Γιάννης Σγουρόπουλος στπθς εφήβους, Σωκράτης Γιαννούτσος στους Παμπαίδες και Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια του αναπτυξιακού πρωταθλήματος της Κοζάνης)
• 2 Χρυσά μετάλλια ανοιχτού πρωταθλήματος πινγκ πονγκ (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν από τον Γιώργο Σταματούρο στους Εφήβους και την Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Παγκορασίδες  στο 2ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Αθηνάς Μαγκουφάνας)
• 11 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν από άνδρες και γυναίκες στα πλαίσια του διεθνούς τουρνουά κολύμβησης International Swim Meet που διεξήχθη στην Κύπρο)
• 7 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια του Γκραν Πρι Χριστουγέννων 2015 που διεξήχθη στην Καρπενήσι)
• 3 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια των Χειμερινών Αγώνων Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α&Β 2016)
• 6 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια των Χειμερινών Αγώνων Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων 2016)
• 5 Χρυσά μετάλλια κολύμβησης στους "7ους Πτολεμαϊκούς Αγώνες" (3 χρυσά μετάλλια κέρδισε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στα 100μ.- 200μ. πεταλούδα και στα 200μ. πρόσθιο ενώ η Γεωργία Χατζηγεωργίου κατέκτησε δυο χρυσά στα 50μ. ελεύθερο και στα 50μ. πεταλούδα)
• 1 Χρυσό μετάλλιο κανόε καγιάκ στους "Αγώνες SUP" (Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Γεράδρης στην απόσταση 7.700μ)
• 2 Χρυσά μετάλλια επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Γιάννης Σγουρόπουλος στους νέους και η Ιωάννα Γερασιμάτου στις Κορασίδες στα πλαισια του "2ου Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Καρέα 2016")
• 1 Διεθνές Κύπελλο OPEN επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις Κ12 σε διεθνές τουρνουά της Στοκχόλμης)
• 2 Κύπελλα Πυγμαχίας (Νίκος Βεντούρης στα 70kg και Δημήτρης Νικολακόπουλος στα 60kg. Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια της διοργάνωσης «ΑΜΑΡΥΣΙΑ»)
• 2 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαύλας στο Irish Open Masters στην κατηγορία των 200μ μικτή και 200μ πεταλούδα)
• 1 Χρυσό μετάλλιο Κικ Μπόξινγκ (Το κατέκτησε ο Ανδρέας Καυκάς κατηγορία -71 kg στο στυλ του Low kick, στο διεθνές τουρνουά «Athens Challenge»)
• 15 Χρυσά μετάλλια Κολύμβησης (Τα μετάλλια κατακτήθηκαν στα πλαίσια των Πανελλήνιων Χειμερινών Αγώνων για το 2016 που διεξήχθησαν στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ)
• 1 Χρυσό μετάλλιο Κωπηλασίας (Το μετάλλιο κατακτήθηκε από τον Διονύση Αγγελόπουλο στο διεθνές κωπηλατικό μίτινγκ της Ιταλίας)
 
ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (11/05-17/05/2016)
·        11/5/2016 - Ποδόσφαιρο Κ20 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ηρακλής
·        11/5/2016 - Πόλο Γυναικών - Εθνικός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·        11/5/2016 - Βόλεϊ Παγκορασίδων Α' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Ηλιούπολης
·        12/5/2016 - Βόλεϊ Παίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΣ Αίας
·        12/5/2016 - Ποδόσφαιρο Κ17 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σκόντα Ξάνθη
·        13/5/2016 - Βόλεϊ Παίδων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ Καλαμάτα
·        14/5/2016 - Πόλο Ανδρών - Βουλιαγμένη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·        14/5/2016 - Βόλεϊ Παμπαίδων Β' - ΑΟΝΣ Μίλων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·        14/5/2016 - Βόλεϊ Παγκορασίδων Β' ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ Θρίαμβος
·        14/5/2016 - Βόλεϊ Παίδων - Πήγασος Πολίχνης - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
·        15/5/2016 - Βόλεϊ Παμπαίδων Β' - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΣ Πετρούπολης
·        15/5/2016 - Ποδόσφαιρο Κ20 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ηρακλής
·        15/5/2016 - Βόλεϊ Παγκορασίδων Β' - ΔΑΣ Δραπετσώνας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
 
YΓ1: Κάθε εβδομάδα και νέες κούπες. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?
ΥΓ2: Πάντως, αν μη τι άλλο, οφείλω να παραδεχτώ πως κάποιοι είναι πρώτοι στο να ... στοχεύουν!
ΥΓ3: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Η ομάδα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...
ΥΓ4: Ερχονται ΔΕΚΑΔΕΣ ακόμα τίτλοι... Και σε ομαδικό, και σε ατομικό επίπεδο...
ΥΓ5: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα...
 
MakTheBet