ΣΚΑΙ: ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ?



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Σύσσωμη η παναθηναϊκή οικογένεια, μερικές εκατοντάδες πράσινες καρδούλες δηλαδή, από χτες πανηγυρίζει το γεγονός ότι ο ΣΚΑΙ εξασφάλισε τηλεοπτική άδεια και μάλιστα με το χαμηλότερο τίμημα από τους υπόλοιπους τρεις.
 
Αποθέωση γνώρισε ο Αλαφούζος στα κείμενα όλων των βαζελολάγνων ΑΡΔακίων, με κορυφαία στιγμή της «ανεξάρτητης» αθλητικής δημοσιογραφίας το κείμενο του Τάσου Νικωλογιάννη, ο οποίος με δημοσιογραφικά πάντα κριτήρια τον ανακήρυξε «τον πιο πετυχημένο παράγοντα του καλοκαιριού!».
 
Επίσης είχαμε το ξέσπασμα ανακούφισης της δημοσιογράφαρας  Αρούλη Πορτοσάλτε (ή κάπως έτσι) ο οποίος υπέκλεψε την ιστορική φράση του Τάκη Τσουκαλά ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, για να εκφράσει την χαρά του που αυτός και οι συνάδελφοί του δεν θα έρθουν ΑΚΟΜΑ σε επαφή με τα γκισέ του ΟΑΕΔ.
 
ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΟΜΩΣ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ!
 
Εμείς δεν θέλουμε να τους χαλάσουμε τη χαρά, αλλά για αρχή έχουμε να διατυπώσουμε δυο τρεις απορίες - ερωτήματα…. Κι εμείς επαγγελματίες είμαστε και λαμβάνουμε μέρος σε διαγωνισμούς του Δημοσίου. Γνωρίζουμε λοιπόν τι γίνεται. Μας έχουν «κόψει» ας πούμε για εκπρόθεσμη προσκόμιση Ασφαλιστικής Ενημερότητας, σκέψου για εκπρόθεσμη εγγυητική, αλλά ….
 
ΠΡΩΤΟΝ: Πως πήρε εγγυητική ένας επιχειρηματίας που έχει ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ με υπόνοιες για ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ;
 
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Ποιά τράπεζα εξέδωσε την εγγυητική και με τι εξασφαλίσεις; Εμείς ματώνουμε με το που  περνάμε την πόρτα μιας τράπεζας, για εγγυητικές πολύ μικρότερων ποσών….
 
ΤΡΙΤΟΝ: Αφού έχει δεσμευτεί η περιουσία του, με τι χρήματα θα καταβάλει την πρώτη δόση; ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΑΛΦΟΥΖΟΥ;
 
Αυτά προς το παρόν και επανερχόμαστε σύντομα….
 
 

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Όχι όχι όχι αγόρι μου! Υπονοείς ότι τα λεφτά του κοντοκαραφλόπουστα μπορεί να είναι μαύρα; Να προέρχονται από σκοτεινές δραστηρίοτητες; Όταν σε όλους τους ορόφους του σκάι είναι γνωστό ότι αποκτήθηκαν ΜΟΝΟ με τον ιδρώτα και το αγνό μεροκάματο του αφεντικού; Ο οποίος, εξαιτίας του θεάρεστου έργου του, θα γνωρίσει την αποθέωση, αν αποφασίσει να μεταβεί στη Ρουμανία ή στον κόλπο του Μεξικού, εκεί που απλώθηκε λεβέντικα και αγνά η οικολογική του ευαισθησία;
Για ποιόν μιλάτε; Γι αυτόν που εξαναγκάστηκε από τους λύκους του καπιταλισμού να το παίζει ολυμπιακός, για να του δίνουν δωρεάν τηλεφωνική γραμμή στο φτωχό του κότερο, δίπλα στα γραφεία της ομάδας στο πασαλιμάνι; Για τον μεροκαματιάρη τίμιο επιχειρηματία, που απέχτησε απολύτως μετρητοίς τα μμε του κοσκωτά; Σε παρακαλώ να ανακαλέσεις συκοφάντη!

Εικόνα Harry red logic

Αγαπητά Ομόθρησκα Αδέλφια,
Ολόσωστες παρατηρήσεις. Τώρα όμως πρέπει να αξιοποιήσει Ο Πρόεδρος με τον καλύτερο τρόπο την άδεια για το καλό του Θρύλου μας.
Η συμμαχία του κακού είναι πανίσχυρη διαπλεκόμενη( καθημερινά αποκαλύπτονται οι ραδιουργίες τους και οι αθλιότητες τους κατά του Θρύλου)
Δυστυχώς στη ζωή επικρατεί ο νόμος του ισχυρού!
Ας απαντήσει τα εύλογα ερωτήματα σας αδέλφια, η Τρίτη Εξουσία! δηλαδή... ο "Δικαστής Σαγώνιας"!!!Χο χο χο(γέλιο Ημίθεου Σωκράτη!)Τα μικρά έντομα πιάνονται στον ιστό οι νεκροφάγοι Γύπες...ξεφεύγουν ...αλωνίζουν με την υποστήριξη του χουντονίσκου-άσημου δικηγοράκου με τη κάλυψη???του "νέου Τσέ-Γκεβάρα" του αναμορφωτή της Ευρώπης των λαών!Χο χο χο!

Ο Πρόεδρος(που ακριβοπλήρωσε την άδεια σε αντίθεση με τον"υπερφυσικό παίκτη Τουίτη"...θα μαθευτεί ποτέ η αλήθεια??) πρέπει, και υποθέτω εργάζεται για αυτό, να συνάψει δυνατές Συμμαχίες και να στηριχθεί σε άριστο επιτελείο-τεχνοκρατών από τους κορυφαίους στον τηλεοπτικό χώρο διεθνώς!
Το θρυλικό κανάλι πρέπει να κερδίσει το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης και να είναι βιώσιμο-ισχυρό! να το υπολογίζουν και γιατί όχι να το τρέμουν άπαντες! Ο ανταγωνισμός θα είναι ανελέητος!
"Όσο πιο ισχυρός ο Πρόεδρος τόσο πιο σεβαστός από όλες τις εξουσίες"
Εμείς θα συστρατευθούμε, θα αποκαλύπτουμε και θα καταγγέλλουμε σε όλα τα μέσα με κάθε τρόπο, ο καθένας από το μετερίζι του τις ανομίες τους, θα καταμαυρίσουμε τους ψεύτες, καιροσκόπους, λιποτάκτες, προδότες πολιτικούς. Όλοι αυτοί πραγματικά πρέπει να πιούν το πικρό ποτήρι του πολιτικού κόστους(το μόνο που τους πονάει)από την λαοθάλασσα του Θρύλου. Όλοι μαζικά θα προχωρήσουμε σε μια νέα περίοδο με δοκιμασίες αλλά και νέους θριάμβους που νομοτελειακά θα έρθουν να ξαναστεφανώσουν τον καλύτερο: Τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο!
Υ.Γ.Αλήθεια που έχουν κρυφτεί οι Ολυμπιακάρες Υπουργοί,βουλευτές(ακόμη και του Πειραιά)πολιτικοί,εκδότες,δημοσιογράφοι,επιχειρηματίες, οι πάσης φύσεως παράγοντες κλπ?
Δεν βλέπω καμμιά δυνατή φωνή υποστήριξης(αλωνίζει ο χουντονίσκος υπηρέτης του Νιαουρίδη και του Φλαμπ-ορίτζιναλ!) η μου διαφεύγει κάτι?

Εικόνα ΔΙΑΣ

Εναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ