Όταν οι «επαναστάτες» δανείζονται επιχειρήματα από τα βοθροΜΜΕ…



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Μέσα στην παραφιλολογία και την εν γένει ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ που αναπτύχθηκε από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο ένας από τους τέσσερις νέους καναλάρχες, εισχώρησαν και τα γνωστά ΨΕΥΔΗ ΕΜΕΤΙΚΑ σχόλια. Και καλά… από τα ΑΡΔακια συνάδελφους του Αυλακιώτη το περιμένεις. Είναι γνωστό ότι πουλάνε μάνα κι αδερφή πακέτο για 10 ευρώ. Αλλά από «αριστερούς» «επαναστάτες» περιμένεις μια διαφορετική προσέγγιση. Ρε παιδί μου να εφαρμόσουν τα αναλυτικά εργαλεία, που εισήγαγε ο Κάρολος. Να προσεγγίσουν τα γεγονότα πολιτικά. Στην τελική να δώσουν αριστερό στίγμα στην κριτική τους στο σύγχρονο καπιταλισμό.
 
Αφορμή για τον πρόλογο που ίσως ξενίσει αρκετούς, είναι το tweet του πρώην (;) υποστηρικτή της  ΑΝΤΑΡΣΥΑ και νυν του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου Jo Di Graphics, που υποτίθεται κάνει κριτική στον καπιταλισμό από μια αριστερή σκοπιά.
 
 
Μη τσιμπήσετε. Δεν χτυπάει το Μαρινάκη. ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ.
 
Εμείς όχι αριστερή κριτική δεν διακρίνουμε, αλλά την πλήρη υιοθέτηση της  προπαγάνδας του ΣΚΑΪ  (και των θυγατρικών του βοθροσαιτ) για το Noor 1 και τη ΧΑ. Εννοείται ότι τέτοια σχόλια ΔΕΝ  προάγουν τη βία.  ΔΕΝ περιέχουν ρητορική μίσους και ΔΕΝ επιτίθενται κατά ατόμων ή ομάδων με ΨΕΜΑΤΑ. Αυτά είναι προνόμιο των RATM, για αυτό και το facebook, έριξε τη σελίδα μας, προστατεύοντας τους χρήστες του. ΕΥΓΕ ΣΟΥΗΔΕ!
 
Το ότι ό «ψευτοαριστερός» την πέφτει και στον Γιαννάκη μη σας παραμυθιάζει. Τυράκι είναι. Την φάκα δεν βλέπουμε. Είναι όπως η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει τα μνημόνια από ΤΟ μνημονιακό κανάλι.
 
Η απάντηση προς  τον «αριστερό ψευτοεπαναστάτη» αλλά και τους απανταχού πονεμένους αντιολυμπιακούς, όσον αφορά το ναρκόπλοιο δίνεται, όχι από κάποια γαυροφυλλάδα, ή από σελίδες «άρρωστων οπαδών»,  αλλά από το ανεπίσημο γραφείο τύπου του Σύριζα, την Εφημερίδα των Συντακτών.
 
Η υπόθεση «Noor one»
Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση του «Noor One» θεωρήθηκε ο επιχειρηματίας, πρώην ανώτατο στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης.
Το όνομά του ήταν η αφορμή για να ενδιαφερθούν εχθρικά -προς τον Μαρινάκη- μέσα ενημέρωσης (τα υπόλοιπα ΜΜΕ για τους δικούς τους λόγους σιωπούσαν).
Το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν ακούστηκε ούτε μια φορά στο δικαστήριο, ενώ σε κανένα σημείο της υπόθεσης δεν αποδείχθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του με την ηρωίνη.
Στην ανακρίτρια Πειραιά ο Αιμίλιος Κοτσώνης, καταδικασθείς τελικά σε 10 χρόνια κάθειρξη για απλή συνέργεια στη διαμετακόμιση ναρκωτικών, είχε αυτοχαρακτηριστεί «ως ο άνθρωπος του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ντουμπάι» σε σχέση με το εμπόριο πετρελαιοειδών.
Συνήγοροι υπεράσπισης του Κοτσώνη στη δίκη ήταν ο δικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας και ο παναθηναϊκών αισθημάτων Γιάννης Ηρειώτης.
 
Το ξαναβάζουμε για να πονέσουν κι άλλο τα πουλέν του Αυλακιώτη.
 
Το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν ακούστηκε ούτε μια φορά στο δικαστήριο, ενώ σε κανένα σημείο της υπόθεσης δεν αποδείχθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του με την ηρωίνη.
 
Αντε ρε «επαναστάτη». Και στασίδι στο κανάλι του φοροφυγά σου ευχόμαστε. Να σε δω σε ιδεολογικοπολιτική αντιπαράθεση με τον Μπογδάνο και τι στο κόσμο. Ελπίζω να βλέπει κι ο Μάρκος Σεφερλής…
 
Με αυτή την αφορμή, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε για ακόμη μια φορά ένα θέμα που προέκυψε κυρίως στη σελίδα μας στο facebook, λίγο πριν την ρίξουν οι admins του Σουηδού.
 
Κάποιοι δήθεν γαύροι (αλλά στην πραγματικότητα βαζελάκια και συριζοτρολ), μας χαρακτήρισαν υπάλληλους του Μαρινάκη, επειδή δήθεν δεν ασκούσαμε κριτική στο πρόεδρο «για τα χάλια την ομάδας». Τα κείμενα μας ευτυχώς είναι όλα στο site και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει αν έχουμε κάνει κριτική ή όχι, σε στιγμές που εμείς πιστεύαμε ότι έπρεπε να γίνει, και που μάλλον ήμασταν ΟΙ ΜΟΝΟΙ.
 
ΟΜΩΣ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. Είναι ένας από μας, που έχει την ευθύνη να διατηρεί το ΘΡΥΛΟ πρώτο παντού. Όταν ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, δέχεται χυδαίες επιθέσεις, από μια σπείρα λαθρέμπορων και φοροφυγάδων, με όπλα τους, πρόθυμα ευλύγιστα ΑΡΔακια και ιντερνετικά τρολς,  ΚΑΘΕ ΓΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ. ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ.  
 
ΥΓ. Για εμάς, από τον κανόνα αυτόν εξαιρούνται τρεις «πρόεδροι» Δούρειοι Ίπποι. Ο Κοσκωτάς, ο Σαλιαρέλης και ο Μπανασάκης.

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Σύγγαυρε, οι βαλτοί της μισότρελης προέδρου και του πατερούλη της (παρ ολίγον πρόεδρος του ποα επί τζίγγερ και συνήγορος του αλαφουζέικου, μην ξεχνιόμαστε) δεν μας προκαλούν εντύπωση. Εντύπωση θα μας προκαλέσει η έκπληξη που θα νοιώσουν, όταν ξυπνήσει και ενωθεί ο ατέλειωτος κόκκινος λαός και τους πάρει παραμάζωμα όλους. Να χρειάζονται διαβατήριο και βίζα, για να κατέβουν την Πειραιώς μέχρι τέρμα. Να κατεβαίνουν στην πολιτική και να μην βρίσκουν ούτε τις ψήφους της πολυκατοικίας τους. Και για την ένωση αυτή, περιμένω να παίξει καταλυτικό ρόλο το κανάλι του προέδρου. Γιατί, μην ξεχνάμε, αποτελούμε μια τεράστια καταναλωτική μάζα, που θα προσελκύσει πολλούς.
Αυτό το ξεφτιλίκι ο αριστερός αρχίδης επαναστάτης, βρήκε άραγε να γράψει κανένα μήνυμα, όταν ο νιάου και ο παιδέρας πήραν, σε εποχή πείνας και εξαθλίωσης, ζεστό δημόσιο χρήμα για τα κωλογήπεδά τους; Όταν διάβασε ότι υπάρχουν ομάδες (ποιές άραγε;) που χρέωσαν τον ταλαίπωρο ελληνικό λαό με δισεκατομμύρια χρέη, ανεξόφλητες εισφορές, φόρους, άρθρα 44, 99 κτλ, που καλούνται τώρα να τα πληρώσουν οι εργαζόμενοι με περικοπές, μιας και ενσωματώθηκαν όλα στο δημόσιο χρέος;
Καληνύχτα κύριε αρχίδη, αν και η προσφώνηση περιέχη άγνωστη για σένα λέξη.

Εικόνα koropi48

Και να μην ξεχάσω: ποια μουσάτη σκατόφατσα καθόταν δίπλα- δίπλα στα έδρανα των μαϊμουδοαριστερών και στις επιτροπές της βουλής, από τη μέρα που εκλέχτηκε βουλευτής; Ο κοντομουνήηηηηηηηηηηηηης. Ρε κάτι συμπτώσεις που κρύβει η ζωή!

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια όλα σωστά πρέπει όμως να πάρουμε το πάνω χέρι στις επιρροές στα κέντρα εξουσίας(ποτέ δεν ήταν άγια....αλλά τούτοι οι αρχιψεύτες "απατεώνες είμαστε αναρωτιέται η Θεανώ???" είναι ΄άκρως επικίνδυνοι.
Το κανάλι είναι πολύ καλό βήμα αλλά θέλει επιστημονικό σχεδιασμό, εξαιρετικό επιτελείο, άριστη επικοινωνιακή στρατηγική και βέβαια στήριξη για να επιβιώσει(το τίμημα είναι παράλογα υψηλό...τα είπαμε αυτά...) σε μία ασθμαίνουσα αγορά που την χειροτερεύουν οι μαθητευόμενοι μάγοι-που μας πάνε καρφί στα βράχια!
Πρόεδρε πιστεύω ότι μπαίνεις στο κατώφλι ίσως της μεγαλύτερης επιχειρηματικής μ'αχης της ζωής σου, τα κότσια δεν σου λείπουν αλλά παράλληλα χρειάζεται πανέξυπνη στρατηγική, ρεαλισμός και στήριξη από τον ερυθρόλευκο λαό και τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες!
Είμαστε μαζί σου για να στείλουμε όλα τα λαμόγια στους υπονόμους με τα άλλα τρωκτικά της συνομοταξίας τους!
Δώσε μας βήμα ,φωνή και θωράκισε ακόμη περισσότερο την ομάδα απέναντι στα χουντονοειδή νιαουρο-τουιτάκια.