Περί επιστροφής ΤΡΟ-ΠΕΩΝ…



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Πολύς λόγος έγινε σήμερα στις «αντικειμενικές» εφημερίδες και ιστοσελίδες, για πιθανές τιμωρίες του ΘΡΥΛΟΥ.
Μια εκδοχή μιλάει και για επιστροφή τροπαίων. Ας δούμε λοιπόν τι μπορεί να συμβεί, γιατί πολλοί ενθουσιάστηκαν , κάποιοι απλά χάρηκαν και κάποιοι προβληματίστηκαν.
 
Καταρχήν να συμβουλέψουμε  αυτούς που πιστεύουν ότι ΞΑΦΝΙΚΑ θα γεμίσουν οι λέσχες τους ΚΟΥΠΕΣ ΧΑΡΤΙΝΕΣ, να μη φάνε γιατί η γλαρόσουπα ετοιμάζεται.
 
Μέχρι και τη σεζόν 2011 - 2012 όπου πρόεδρος στην ΕΠΟ ήταν ο ψηλός Σισέ – Πιλάβιος (ρε μια μανία με τους ψηλούς αυτά τα βαζέλια… ) κι ο οποίος αν και ακούγεται στις «νόμιμες υποκλοπές»  του ποταπού εντόμου, που χαιδευτικά ονομάζεται ΥΠΕΡ-ΚΟΡΙΟΣ, ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΤΡΙΚΑ. Άρα θέμα επιστροφής τροπαίων δεν τίθεται.
 
Επίσης τις σεζόν 2014 – 2015 και 2015 – 2016, ο Βαγγέλας ήταν υπό περιοριστικούς όρους και υπό την αυστηρή επίβλεψη του ποταπού εντόμου και της πρώτης φοράς αριστερής κυβέρνησης. Δεν πιστεύω να υπάρχουν υπόνοιες ότι διαπράχτηκαν αδικήματα; ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ!  
 
Τι μένει? Τα τρόπαια των σεζόν 2012 - 2013, 2013 – 2014  με πρόεδρο στην ΕΠΟ τον Σαρρή.
 
Όλη αυτή η φασαρία για δυο πρωταθληματάκια;
 
ΟΚ. Εμείς όπως πάντα έχουμε πρόταση.
 
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΗ ! 70 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ!
 
 
ΥΓ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ !
 
ΥΓ.2. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ !

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Μην ξεχνάμε ότι:
1.Η κυβέρνηση, για να κάνει τα παιχνίδια της με το νέο τότε μεσσία, μας φόρτωσε τον Κοσκωτά (μέλος του ποα μην ξεχνάμε), ο οποιος με το ΘΡΥΛΟ αποχτούσε λαϊκό έρεισμα και την έξωθεν καλή μαρτυρία για να διογκώσει τις μπίζνες τους. Μια απ αυτές είναι και το συγκρότημα εκδόσεων-τύπου, που κατέλαβε στη συνέχεια τζάμπα ο παιδέρας.
2.Πληρώσαμε εξ ολοκλήρου σε δόσεις τα χρέη, αν και ποτέ αυτά δεν αποτυπώθηκαν σε δικαστική απόφαση, ούτε υπολογίστηκαν από κάποιο δημόσιο φορέα. Δεν χρειάστηκε δηλαδή να πέσουμε στη γ΄ εθνική για να τα πληρώσει ο υπόλοιπος ελληνικός λαός.
3.Αναπτύξαμε τέλειες αθλητικές προπονητικές εγκαταστάσεις στου ρέντη, σε οικόπεδα που κατείχε ο σύλλογος και σε άλλα που αγόρασε στη συνέχεια. Ούτε μας παραχώρησε κανένας τίποτα, ούτε μας έχτισε τίποτα, ούτε εξοπλισμό και χορτάρια ζητιανέψαμε για να αποχτήσουμε.
4.Χτίσαμε το καραϊσκάκη με λεφτά αποκλειστικά του συλλόγου (των ιδιοχτητών του), στο οικόπεδο του παλιού, χρησιμοποιήθηκε για τους ολυμπιακούς αγώνες και έκτοτε το έχει η εθνική ως έδρα, χωρίς να πληρώνει δεκάρα για χρήση ή φθορές ή απασχόληση προσωπικού. Μάλιστα ορίστηκε ότι θα έχει δικαίωμα να παίζουν εκεί και άλλοι σύλλογοι του πειραιά!!!
5.Έχουμε πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια σε ΦΠΑ εισητηρίων και φόρους μεταγραφής παιχτών. ΜΑΚΡΙΆ από εμάς οι πατέντες του ποα και της δικέφαλης κότας, με τα μηδενικά συμβόλαια, την απόχτηση με μαύρο χρήμα δήθεν ελεύθερων παιχτών και τα εισητήρια που μεγάλο μέρος τους χαρακτηρίζονται ως συνδρομή στα ερασιτεχνικά τμήματα.
6.Πληρώνουμε πάντα κανονικά το κόστος χρήσης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων (πχ ΣΕΦ) χωρίς φέσια, διακανονισμούς και χρέη.
7.Αιμοδοτούμε τις εθνικές ομάδες με πλήθος αθλητών και ειδικά στον υγρό στίβο σχεδόν όλοι είναι δικοί μας, κανείς όμως από την πολιτεία δεν είπε να μας δώσει χώρο ή χρήμα για αξιοπρεπείς εγκαταστάσεις. Αντιθέτως, στους άλλους δίδονται λεφτά αμέτρητα για γηπεδικές εγκαταστάσεις ή χαρίζονται κλειστά γήπεδα (όπως του μπάουγκ από το βενιζέλο). Και ο κοντομουνής, πριν προκύψει το θέμα φιλοξενίας των προσφύγων, είχε πει ότι θα παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ το κλειστό του γαλατσίου στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αεκ του κροίσου αγγελόπουλου για αγώνες μπάσκετ κλπ.
8.Δεν απασχολήσαμε την πολιτεία με μεθοδεύσεις χαρίσματος χρεών, για ατέλειωτους οικονομικούς ελέγχους, για άρθρα 44, 99 κλπ, ούτε υποβιβάσαμε δόλια την ομάδα για να φεσώσουμε τους έλληνες.
9.Κανείς πρόεδρος δικός μας δεν μπούκαρε με όπλα στα αποδυτήρια, δεν χαστούκισε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, δεν κουβάλησε τη μισθοδοσία των αθλητών σε μαύρες νάυλον σακκούλες, δεν καταδικάστηκε τελεσίδικα για λαθρεμπορία, δωροδοκίες, φοροκλοπή, ούτε διανοήθηκε πρόεδρός μας να γράψει στα φρύδια του δικαστικές αποφάσεις απαγόρευσης ειδόδου στα γήπεδα.
10.Καμια άλλη ομάδα δεν πρόσφερε θέαμα και διεθνή καταξίωση, με παίχτες όπως ο Ριβάλντο, ο Τζιοβάνι, ο Ζάχοβιτς, ο Καρεμπέ, ο Ζέτερμπεργκ, ο Ιμπαγάσα, ο Μπελούτσι,ο Μέλμπεργκ, ο Σαβιόλα, ο Ριέρα, ο Γκαλέτι και αμέτρητοι άλλοι πρώτης γραμμής αστέρες, τη στιγμή που οι "επενδυτές" εισήγαγαν ληγμένα κρέατα απ όλη την υφήλιο, τύπου ραμπεσατραντανά.
Στο δεκάλογο αυτό προσθέτω και το γεγονός ότι, ουδέποτε στις τάξεις των οπαδών μας έδρασαν οργανωμένα φασιστόμουτρα τύπου ΝΟΠΟ, δεν είχαμε ποτέ ρατσιστικές συμπεριφορές, δεν κάναμε ποτέ φιλικό με τους γερμανούς καταχτητές, η χούντα δεν μας ευνόησε, αντίθετα έδιωξε τον καλύτερο κατά τη γνώμη μου προπονητή τον Μπούκοβι, είχαμε πλήθος αθλητών που στελέχωσαν την εθνική αντίσταση και πέθαναν για την πατρίδα. Και ο πατέρας του πρώην προέδρου μας, ο γιατρός ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ, υπήρξε τόσο δημοφιλής προσωπικότητα για την αντιστασιακή και κοινωνική του δράση, που το πλήθος που τον ακολούθησε στην κηδεία του δεν καταγράφηκε ξανά στη σύγχρονη ιστορία. Να μην ξεχάσουμε ότι ο σύλλογος συνεργάζεται στενά με την UNICEF την οποία διαφημίζει στις φανέλλες του, στηρίζει το σύλλογο παιδιών με καρκίνο και πρόσφατα βραβεύτηκε για τη μεγάλη προσφορά του στους πρόσφυγες του λιμανιού πειραιά.

Εικόνα holland74

Ποια είναι η περιστέρα ρε αδερφέ;;

Εικόνα koropi48

Η σύζυγος του τσίπουρα ολλανδέ

Εικόνα REDNYC

ΑΔΕΛΦΕ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΚΡΥΓΟΡΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΣΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.

ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΝ ΜΕΡΕΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ), ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ -ΠΙΘΑΝΩΣ- ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ / ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΣΕ ΔΙΚΗ (ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ Η ΠΑΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΝΤΕΡΜΠΙ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ (ΑΛΑΣΚΟΥΖΟ / ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟ / ΓΑΤΟΥΛΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.

ΠΑΝΤΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ, ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ - Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ!

ΥΓ - ΑΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΘΗΤΑ, ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ -ΝΟΜΙΚΗ- ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.

Εικόνα ΔΙΑΣ

εγω εχω μια απορια. Θα ασχοληθουν τρεις εφετες με την προταση ΔΑσκαλοπουλου. Πως αυτοι οι εμπειρότατοι δικαστικοι θα χρεωθουν ΕΝΑ ΦΙΑΣΚΟ μόνο και μόνο για να μη σεντραρουν ένα συναδελφό τους;
Ας περιμένουμε να δουμε. Δεν γίνεται. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ.

Εικόνα REDNYC

ΔΙΑ, ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΟΙ ΕΦΕΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. ΑΠΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΙΕΣΗ.

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ - ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Εικόνα ΔΙΑΣ

ακομα και τα πιο σατανικα σχεδια ανατρεπονται οταν ο κοσμος τα παρει χαμπαρι. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ

Εικόνα ze ηλιας

Μην το γαμάμε στις αναλύσεις παιδιά
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ
ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

Εικόνα CostasS

Χωρίς να θελω να γινομαι κουραστικός (επειδή έχω αναφερθεί και παλαιότερα), δυο συνθήματα πρέπει να ακούγονται μεθαύριο:
1. Το γνωστό με τον Κοντονή αλλά τροποποιημένο όπως παρακάτω
.....Τρελογιατρε γ@μω τον υπουργο, γ@μω το βαζελο και τον δικεφαλο
Τον Αλαφούζο, τον ΣΑΒΒΙΔΗ, τα μουνι@ και τον Μελισσανιδη τον λαθρεμπορα.........

2. "Τίνος είναι ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ τα παιδιά .........?" κατά το παλαιότερο "Τινος ειναι βρε Νατάσα τα παιδιά"