ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΣΤΟ SDNA



Γράφει ο Γιάννης ο Red
 
Το άρθρο του κιτρινόμαυρου υπαλλήλου του Αλαφούζου (στο ΣΠΟΡ FM και στο ΣΚΑΪ 100.3), του Αρούλη του Ασβεστά στο σάπιο αθλητικό δεσοξυριβοζονουκλεϊνικό οξύ (δείτε το εδώ):
 
πυροδότησε την αντίδραση της ΑΕ Σπάρτης ΠΑΕ (μέσω του Διευθύνοντα Συμβούλου της Ηλία Κατσογιάννη) του Δημητρη Γιαννακόπουλου, η οποία είναι πρώτη-πρώτη στις αθλητικές ιστοσελίδες ιδιοκτησίας του Δημητρη Γιαννακόπουλου (του «αντικειμενικού» onsports.gr και του πράσινου leoforos.gr)
 
 
Ας δούμε λεπτομερώς την απάντηση του Κατσογιάννη:
 

Χτυπούν τη Σπάρτη για να προκαλέσουν εμφύλιο στον Παναθηναϊκό!

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 15.18
 
Το ONSPORTS επικοινώνησε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σπάρτης, Ηλία Κατσογιάννη για να μπει τέλος στην παραπληροφόρηση- Πόση λάσπη αντέχεις;
Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα για να κρυφτείς. Και το γνωστό σε όλους site της… αλήθειας ξαναχτύπησε με διπλό στόχο να εξυπηρετήσει το πραγματικό αφεντικό του και ταυτόχρονα να προκαλέσει «εμφύλιο» στις τάξεις του Παναθηναϊκού. 
Με αφορμή την επιλογή της Σπάρτης να κρατήσει τις ισορροπίες και να επιλέξει έναν εκλογικό αντιπρόσωπο από κάθε παράταξη εν όψει της Γενικής Συνέλευσης στην ΕΠΟ, ο συντάκτης του… ρεπορτάζ προσπαθεί τεχνηέντως να προκαλέσει εντυπώσεις ώστε να στρέψει τον κόσμο του Παναθηναϊκού εναντίον της οικογένειας Γιαννακόπουλου και προσωπικά εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Αποκρύπτει συστηματικά ότι η συγκεκριμένη επιλογή αφορά στους εκπροσώπους της Football League που θα επιβλέψουν τις διαδικασίες και όχι στους εκλέκτορες που εν τέλει θα ψηφίσουν υπέρ της μίας ή της άλλης παράταξης και κυρίως δημιουργεί πολεμικό κλίμα στις τάξεις του Παναθηναϊκού κόσμου με απώτερο στόχο να διαταράξει τις σχέσεις μιας οικογένειας που εδώ και μισό αιώνα κρατάει την σημαία του Παναθηναϊκού ψηλά με τους φιλάθλους του τριφυλλιού. Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος! Και για να τον πετύχουν θα χρησιμοποιήσουν όχι τη Σπάρτη αλλά οποιονδήποτε τους εξυπηρετεί…

«Προασπίζουμε τα συμφέροντα της Σπάρτης και μόνο!»
Επικοινωνήσαμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σπάρτης, Ηλία Κατσογιάννη, προκειμένου να μπει τέλος στο ψέμα και κυρίως να μην συνεχιστούν τα βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη της οικογένειας Γιαννακόπουλου: «Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω πριν και πάνω απ΄όλα είναι ότι μοναδικός μου στόχος, σκοπός και καθήκον είναι να προασπίσω τα συμφέροντα της Σπάρτης. Δεν με απασχολούν ούτε τι θέλει ο Παναθηναϊκός, ούτε τι θέλει ο Ολυμπιακός αλλά μόνο πως θα γίνει όσο το δυνατόν πιο ισχυρή η ομάδα μας. Όποιος ψάχνει λοιπόν να βρει «συμμάχους» είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά να χτυπήσει άλλες πόρτες. Η Σπάρτη έχει τη δύναμη να λειτουργεί αυτόνομα σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που έκανα χθες είναι να επιλέξω έναν εκλογικό αντιπρόσωπο από κάθε πλευρά γιατί έτσι θεώρησα ότι θα διαφυλάξω όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαδικασία. Προσέξτε, εκλογικό αντιπρόσωπο, όχι εκλέκτορα! Τα υπόλοιπα που λέγονται και γράφονται δεν είναι απλά εκ του πονηρού αλλά εξυπηρετούν σκοπούς και συμφέροντα συγκεκριμένα», τόνισε ο Ηλίας Κατσογιάννης και συνέχισε:
«Δεν μας απασχολεί τι θέλουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός…»
«Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως κάποιοι κάνουν μέγα θέμα την επιλογή της Σπάρτης να ψηφίσει έναν εκλογικό αντιπρόσωπο από κάθε παράταξη αλλά θάβουν το γεγονός ότι δίνουμε μάχη κάθε μέρα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, σεβόμενοι τον κόσμο που έχει δώσει χρήματα από την τσέπη του για τα διαρκείας, τους χορηγούς που κόντρα στους δύσκολους καιρούς επένδυσαν στην ομάδα και φυσικά τους προπονητές και τους αθλητές μας που ζουν μια φαρσοκωμωδία! Προφανώς αυτά δεν ενδιαφέρουν τα αφεντικά τους… Να ξέρουν ωστόσο κάτι άπαντες: Η Σπάρτη δεν θα μπει στα παιχνίδια τους. Όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί δεν θέλει! Το ξαναλέω μπας και το καταλάβουν κάποιοι: Είμαι εδώ για να προασπίσω μόνο τα συμφέροντα της Σπάρτης! Τι θέλουν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ουδόλως με απασχολεί… Εμείς δεν ταχθήκαμε και δεν θα ταχθούμε με κανέναν!».
«Καθεστώς υποκόσμου και η Football League… απούσα »

Καταλήγοντας ο Ηλίας Κατσογιάννης δεν δίστασε να επιρρίψει ευθύνες στην παρούσα διοίκηση της Football League: «Είναι ντροπή που ενώ από χθες στοχοποιούνται συγκεκριμένες ομάδες και άνθρωποι, η διοίκηση της Football League δεν έχει πάρει θέση! Εμείς πάμε στις συνελεύσεις για να αποφασίσουμε για το μέλλον του ποδοσφαίρου σε ένα περιβάλλον που δεν θυμίζει σε τίποτα αθλητισμό αλλά υπόκοσμο… Δεν ξέρω αν γίνομαι σοφότερος, σίγουρα όμως ντρέπομαι για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα». 
Φανταζόμαστε ότι έπειτα και από τις ξεκάθαρες τοποθετήσεις του Ηλία Κατσογιάννη ακόμη και οι πλέον δύσπιστοι πήραν τις απαντήσεις τους. Αυτό βέβαια που αγνοούν οι εμπνευστές και εκτελεστές όλου αυτού του σχεδίου, είναι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει και κρίση και μνήμη αλλά και πως η σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού με την οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι αδιάρρηκτη και παντοτινή.
 
Επίσης, η ομάδα της Λακωνίας έβγαλε δελτίο τύπου για το θέμα:
http://www.spartafc.gr/story/373/anakoinosi-ae-sparti-pae

Ανακοίνωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ

Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ανεχτεί βρώμικα παιχνίδια, τόσο εις βάρος της ομάδας μας, όσο και εις βάρος του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ώστε να εξυπηρετηθούν σκοτεινά συμφέροντα!
Με αφορμή δήθεν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ σε συγκεκριμένο μέσο, αναφορικά στο ΔΣ της Football League που στοχοποιεί την ομάδα μας δηλώνουμε τα εξής:
Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ, συμμετείχε ως όφειλε χθες 10/10/2016 στο ΔΣ της Football League. Ένα από τα θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν η εκλογή αντιπροσώπων που θα εποπτεύουν την εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ!
Επαναλαμβάνουμε: Το θέμα ήταν η εκλογή αντιπροσώπων που θα εποπτεύουν την εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ και ΟΧΙ οι εκλέκτορες που θα ψηφίσουν στις εκλογές της ΕΠΟ.
Η ΣΠΑΡΤΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΟΔΟΥ, ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ. ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
Αυτό τεχνηέντως αποκρύφθηκε στο δήθεν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του συγκεκριμένου μέσου, με προφανή στόχο να δημιουργηθεί κλίμα εις βάρος της ομάδας μας και προσωπικά του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ θέλει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να χαρεί ο διψασμένος κόσμος μας ποδόσφαιρο και να βρεθούν επιτέλους οι οικονομικές λύσεις (χορηγοί) για τη διοργάνωση ώστε να είναι βιώσιμες όλες οι "αντίπαλες" ομάδες.
Δεν μας αγγίζουν και δεν μας ενδιαφέρουν τα συμφέροντα καμιάς άλλη ομάδας παρά μόνο της ΣΠΑΡΤΗΣ.
Και ταυτόχρονα εκφράζουμε την ανησυχία μας για το κλίμα πόλωσης που δημιουργείται, αλλά δεν θα το ακολουθήσουμε.
Δηλώνουμε επίσης προς την Football League την έντονη δυσαρέσκεια μας που δεν κάλυψε ως όφειλε τις ομάδες που αδίκως στοχοποιήθηκαν με το εν λόγω… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ.
Τέλος, απευθυνόμενοι αποκλειστικά και μόνο στους φιλάθλους μας τονίζουμε το εξής: Κλείστε τα αυτιά και τα μάτια σας σε οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται για την ομάδα μας εκ του πονηρού, σε συγκεκριμένα ΜΜΕ! Δείξτε για μια ακόμη φορά ότι η ΣΠΑΡΤΗ είναι μια γροθιά! Καταστρέψτε τα βρώμικα σχέδια τους!
 
 
Ποιοι θέλουν να προκαλέσουν «εμφύλιο στον παναθηναικό»; Μήπως οι έμμισθοι υπάλληλοι του ΦΟΡΟΦΥΓΑ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ, που δηλώνουν μπογιατζήδες; Μήπως οι βαζελολάγνοι ΑΡΔ με τις πισωκίνητες έλικες dna;
 
Εδώ ταιριάζει γάντι η φράση του Ντίνου Ηλιόπουλου στην ταινία «ο Ατσίδας» - Είμαστε μια ωραία (πράσινη) ατμόσφαιρα:
https://www.youtube.com/watch?v=Kw9MmcHIj1U
 
ΥΓ. Ας θυμηθούμε και μια παλιά ιστορία "παναθηναικής ομορφιάς". Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα (ο Παπαθεοδώρου τώρα είναι διευθυντής του sdna. Τότε ήταν διευθυντής στο gazzetta).
 
"Τραμπουκισμοί Δ.Γιαννακόπουλου στο gazzetta!"
http://www.gazzetta.gr/article/item/22545-traboukismoi-dgiannakopoulou-sto-gazzetta


 

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ο Ηλίας Κατσογιάννης btw είναι ο πρώην διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.Οπότε μιλάμε για άτομο απόλυτης εμπιστοσύνης του πρεζάκια

Εικόνα Γιάννης ο Red
Εικόνα thita

το τσατσοπαίδι του νιάου ακολουθεί προφανώς το μακιαβελικό διαίρει και βασίλευε, ο αλαφούζος είναι που είναι ασήμαντος σαν μέγεθος μπροστά σε νιάου και ιβάν, φαντάσου να μην έχει και την στήριξη από τον λαό της πανάθας (ως συνέπεια π.χ. εμφυλίου με γιαννακόπουλους, που είναι οικογένεια με ερείσματα μπετόν στον κόσμο), τι να λέμε, εύκολο θύμα

ότι υπάρχει βέβαια λυκοφιλία, και όχι πραγματική συνεργασία, εκτίμηση, κλπ., μεταξύ αλαφούζου και τράκη το ξέραμε όλοι

άντε, να τα πάρει ο τράκης στο κρανίο, να αρχίσει να λέει ιστορίες για αλαφούζους και νιάου (έχει ΠΟΛΛΑ media ο τράκης και ξέρει και πολλά, παλαιά και νέα), να γελάσουμε

Εικόνα koropi48

Βλέπω Κόκκινε, πήρες το ξίφος από τον κύριο Απόστολο και επαγρυπνείς στις επάλξεις.
Θα είμαι πολύ προσεκτικός και διακριτικός, να μη θίξω ανθρώπους και υπολήψεις. Βρε ούγκανοι, βρε μονοκύτταρα βδελύγματα, βρε λιγομυαλότεροι του ακέφαλου ιππότη, βρε χλιμίντζουρες του εικοσάευρου, βρε μπογιατζήδες της συμφοράς, βρε πρωταθλητές σ όλα τα σπορ παντοτινοί, ποιος σας είπε ότι το αφεντικό σας ο αλάφας είναι παθανιανικός; Γαύρος ήτανε μωρέ, στα γήπεδα του ΘΡΥΛΟΥ με τα σημαιάκια μας τον έχουμε φωτογραφήσει και δημοσιεύσει, το κότερό του στα γραφεία μας απέξω το άραζε. Μέχρι και σημαιάκι στο κατάρτι ανέμιζε. Ο πατέρας κι ο αδερφός του γαύροι φανατικοί. Από πότε αυτός πράσινος; Απαντώ για να μη σας κρατώ σε αγωνία. Από όταν κατάλαβε ότι, για να πάρεις τον ΘΡΥΛΟ θέλει γερό πορτοφόλι, το μόνο που μπορούσε να αγοράσει με τα λίγα λεφτουδάκια του ήταν, ή δυο κασερόπιτες ένα φρέντο σκέτο και δώρο το νερό ή την ομάδα σας! Προτίμησε το δεύτερο, αφού, καθότι κοντό και κομπλεξικό, το να ακουστεί το όνομά του ως προέδρου κάπου, θα τόνωνε το εγώ του. Ρε σεις, τον Τράκη κράζετε ρε; Που έχει ξοδέψει μια περιουσία για να σας δώσει λίγη χαρά και να κόψετε τα zanax, που τα πουλάει και ανταγωνιστής του; Ντροπή των φιλάθλων. Όλη τη βδομάδα ψάχνετε να βρείτε τσάμπα εισιτήριο και βρίζετε έναν άνθρωπο, που βαρέθηκε να μετράει πεντακοσάευρα για το μπάσκετ. Αλλά τί τα θες! Τέτοια ομάδα, τέτοιοι φίλαθλοι της αξίζουν. Ούτε ένα γράδο περισσότερο.

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

εντάξει, μην το πάμε και στο άλλο άκρο και αγιογραφήσουμε και τον Τράκη-ζάκι και την χομπιτο-οικογένειά του.
αυτός δεν ήταν που έβγαινε και τα ξέρναγε χωρίς ξύλο;
https://www.youtube.com/watch?v=IRWcDOjR7SQ

όσο για τον Γιαννάκη τον Αλ Χαβούζο, δεν έχει σημασία το τι είναι η οικογένειά του, αυτόν, βλέποντάς τον, πώς τον κόβεις; σου κάνει ως φάτσα και ιδιοσυγκρασία Ολυμπιακού;

Εικόνα koropi48

όχι ζέλα, για την ομάδα του έχει προσφέρει, ανεξάρτητα αν εμείς δεν γουστάρουμε ούτε να αναπνέουμε στον ίδιο πλανήτη, η αλήθεια να λέγεται. Και ύστερα, αν η χομπιτοοικογένεια δεν υπήρχε, πώς θα ανανεώνονταν η παγκόσμια αντρική μόδα από τις γραβάτες των γηραιών αδερφών φαρμακοτριφτών; Με την ευκαιρία, ο μπασκετικός ποα ζήλεψε τη σκόντα ξάνθη κι έκανε το όνομά του "παναθηναίκός superfoods". Όλα τ αδέρφια πλέον για να ενισχύσουν το εγχείρημα, να αγοράζουν συμπληρώματα διατροφής superfoods. Αν βλέπετε στα ράφια των φαρμακείων άλλα συμπληρώματα από κάτι τελευταίες και λιγδιάρικες αγγλικές και αμερικάνικες εταιρείες, μην τα παίρνετε. Απαιτείτε να σας φέρουν τα συγκεκριμένα

Εικόνα koropi48

Άντε, με το καλό και στο ποδόσφαιρο "παναθηναϊκός σερβιέτες allways".

Εικόνα aris belem

Πέραν της κομψής έκφρασης που σε διακρίνει (και πάντα χαίρομαι να συνομιλώ με σύγγαυρους που μιλάμε την ίδια γλώσσα) είσαι και ιστορικά ακριβέστατος αδερφέ, εύγε!
Υ.Γ.: Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ και μέχρι τελείας, με την πρότασή σου για έκδοση της Ιστορίας και των πεπραγμένων της ομάδας μας. Είναι τόσο πλούσιο το υλικό, τόσο εκτενές, με απίστευτες προεκτάσεις σε διεθνείς προσωπικότητες που συνδέθηκαν και συμπορεύτηκαν με τον Θρύλο, που πραγματικά αξίζει, ειδικά για να γαλουχηθούν ΣΩΣΤΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ οι επόμενες γενιές και για να μπορούν να ξεβρακώνουν με μεγαλύτερη ευκολία κάτι "αντικειμενικούς-ντροπιασμένους". Είμαι σίγουρος ότι ένα τέτοιο εγχείρημα θα ξεπερνούσε σε έκταση ακόμα και την Ιστορία του Παπαρηγόπουλου.