ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ 13 ΚΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ



Γράφει ο Γιάννης ο Red
 
 
Εχθές το βράδυ, ο κιτρινόμαυρος υπάλληλος του Αλαφούζου ο Αρούλης ο Ασβεστάς έγραψε ένα άρθρο στο σάπιο αθλητικό δεσοξυριβοζονουκλεϊνικό οξύ σχετικά με το πώς ψήφισαν οι ομάδες της Football League (της Β’Εθνικής) για τους εκπροσώπους της στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΟ στις 14 του μήνα

Αυτοί ψήφισαν το «σύστημα» στην Football League!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
10 Οκτωβρίου 2016, 23:09
Τελευταία ανανέωση: 14 ώρες πριν

Άρης Ασβεστάς
 
Το SDNA αποκαλύπτει τα πρόσωπα και τις ομάδες της Football League που στηρίζουν το σημερινό καθεστώς, αλλά έφαγαν τα μούτρα τους στην ψηφοφορία για εκπροσώπους στη Γ.Σ. της ΕΠΟ.
Όπως είναι από νωρίς γνωστό, η «αντιπολίτευση» πήρε ξεκάθαρη νίκη στην ψηφοφορία που έγινε στην Football League προκειμένου να εκλεγούν τα τρία άτομα που θα την εκπροσωπήσουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 14 Οκτωβρίου.
 
Συγκεκριμένα, εξελέγησαν οι Λεωνίδας Λεουτσάκος του Αχαρναϊκού και Αντώνης Λεβεντογιάννης του Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι οι δύο υποψήφιοι οι οποίοι στηρίζουν την παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου.
Μαζί τους, θα ψηφίσει και ο Αντώνης Ρέλλας του Παναιγιαλείου, ο οποίος στηρίζει το «σύστημα» και την παράταξη του Δημήτρη Ελευθεριάδη. Όμως στην ψηφοφορία που έγινε, απέτυχε παταγωδώς να εκλεγεί, καθώς συγκέντρωσε μόλις 8 ψήφους, αλλά τελικά θα βρεθεί στην Γ.Σ. της ΕΠΟ για να ψηφίσει, καθώς τον επέλεξε ως αντίκλητο ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης! Ορίστηκε δηλαδή, παρά το γεγονός ότι στην ψηφοφορία συνετρίβη!
Έχει, όμως, ενδιαφέρον να δούμε ποιοι ήταν οι 8 που αρχικά τον ψήφισαν, ώστε να γνωρίζουμε και εμείς και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, ποιοι είναι εκείνοι που στηρίζουν το σημερινό καθεστώς και δεν επιθυμούν την αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τον ψήφισαν λοιπόν, οι εξής:
 
-Ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης.
-Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο Δ.Σ. της Football League και διωκόμενος (με πρόταση να παραπεμφθεί) για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», Γιάννης Παπακωνσταντίνου.
-Και οι ΠΑΕ:
Πανθρακικός
Καλλονή
ΟΦΗ
Σπάρτη
Κισσαμικός
Παναιγιάλειος
 
Έτσι έχουν τα πράγματα στην Football League, η οποία σε κάθε περίπτωση, θα πάει στις κρίσιμες εκλογές που έρχονται με την πλειοψηφία (2-1) να στηρίζει την αντιπολίτευση.
 
Με βάση το παραπάνω άρθρο, μιας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕ Σπάρτης ΠΑΕ  και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, βλέπουμε ότι μερικοί σύνδεσμοι της Μπύρας 13 άρχισαν να την πέφτουν στο αφεντικό του μπασκετικού βάζελου
 


 
Η πλάκα είναι ότι αναφέρονται σε «παναθηναική αξιοπρέπεια»! Γελάνε και τα πινέλα και τα γυαλόχαρτα!
Δεν τολμούμε να φανταστούμε τι θα έγραφαν τα ΑΡΔακια του 10ευρου, αν σύνδεσμοι της Θύρας 7 την έπεφταν στους Αγγελόπουλους για αντίστοιχο θέμα.
 
Με αφορμή το πέσιμο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο   ανακαλύψαμε τα παρακάτω:
Την ανακοίνωση της Μπύρας 13 Κρήτης (για άλλο θέμα βέβαια)
 
 
Γλείφτης: Σύμφωνα με το λεξικό, είναι ο κόλακας, αυτός που γλείφει δηλαδη για να κρατηθεί στην επιφάνεια…
Και αυτό το λέει ο σοφός λαός για αυτούς που από τη μανία τους να “ξεπλύνουν” αυτούς που είναι βουτηγμένοι μέσα στη λάσπη, αναγκάζονται να τη γλύψουν, αν και το μόνο που κάνουν είναι να βρωμίζουν το στόμα τους.
Είδαμε λοιπόν κάποιους ‘κρητικούς’ προέδρους σωματείων, αδελφοτήτων και διαφόρων άλλων παρατρεχάμενων,όλως τυχαίως όλοι κάτοικοι Αθηνώννα τους έχει πιάσει μια ξαφνική πρεμούρα να αγιοποιήσουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τα πεπραγμένα του.
Με ένα κείμενο που κάνει μπαμ ότι τους το δώσανε έτοιμο να το υπογράψουν και που το στυλ του είναι λες και διαβάζεις άρθρο στη βικιπαιδεία, σπεύδουν να κατακεραυνώσουν όσους λένε πως κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, και μάλιστα εκ μέρους όλων (;;;;) των κρητικών.
Εκ μέρους των οπαδών του ολυμπιακού το καταλαβαίνουμε, πάντα ήταν υποχείρια της εκάστοτε διοίκησης. Δεν δίστασαν να στηρίξουν Κοσκωτά, Σαλιαρέλη και όλους τους προέδρους τους που είχαν προβλήματα με τη δικαιοσύνη, μιας και τα ανταλλάγματα ήταν καλά, άλλωστε ως καλοί υπάλληλοι είναι λογικό να στηρίζουν το εκάστοτε αφεντικό τους.
Εκ μέρους όμως ανθρώπων που δηλώνουν ότι εκπροσωπούν τους κρητικούς και κατ’ επέκταση την Κρήτη, ούτε το καταλαβαίνουμε, ούτε το δεχόμαστε να είναι υποτακτικοί και παρατρεχάμενοι, ανθρώπων που ακόμα και εάν δεν έχουν καταδικαστεί από τη δικαιοσύνη, είναι πλεον καταδικασμένοι στις συνειδήσεις όλου του κόσμου που το χει τούμπανο για το ποιόν τους.
Λέτε πως ως Κρητικοί δεν μπορείτε να είστε παρατηρητές, μπορείτε όμως να είστε υποταγμένοι και σφουγγοκωλάριοι, ανεπιθύμητοι από το κρητικό αίσθημα. Ελπίζουμε, με το που κάποια στιγμή τολμήσει κάποιος έλληνας δικαστής να καταδικάσει επιτέλους τον πρόεδρο σας, χωρίς να του συμβεί κάποιο “ατύχημα”, να είμαστε εκεί για να σας τρίψουμε στη μούρη αυτά που τώρα σας έδωσαν να δημοσιεύσετε…
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ…
ΘΥΡΑ 13 ΚΡΗΤΗΣ
 
 
Και βεβαίως τις δημοσιεύσεις του ιδίου του βαζελοσυνδέσμου των Πετραλώνων στο facebook τον περασμένο Γενάρη, ως προς το ποιοι είναι οι πραγματικοί γλείφτες, υπάλληλοι και υποχείρια της εκάστοτε διοίκησης, εξηγώντας με αυτόν τον τρόπο το πέσιμο στον Γιαννακόπουλο (και την παραπάνω ανακοίνωση της Μπύρας 13 Κρήτης)
 
 
Κι εδώ, τα πράγματα αρχίζουν να έχουν ενδιαφέρον.
 
 
Θα ανεβάζαμε και τα σχόλια του βαζελο-συνδέσμου σε βάζελους , αλλά τα έχουν διαγράψει οι κότες. Είχαν ανέβει στην παλιά σελίδα του RATM στο facebook (πριν «πέσει» η σελίδα και πριν διαγράψουν τα σχόλια οι βαζελο-συνδεσμίτες). Μαρτυράτε χωρίς ξύλο…
 
Υ.Γ.1: Από ορθογραφία πάντως, σκίζουν… «ΔΙΧΩΝΕΙΑ» αντί για «ΔΙΧΟΝΟΙΑ», «ΛΑΘΟΙ» αντί για «ΛΑΘΗ», «ΔΩΜΑΤΙΑΚΗ» αντί για «ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ» κλπ. Κατά τα άλλα, λένε εμάς  ανορθόγραφους οι ψεύτες
 
Υ.Γ.2:Θα ήθελα να δω ρε βαζελάκια (και λοιποί αντιολυμπιακοί) τι θα κάνετε όταν αθωωθεί οριστικά ο Μαρινάκης από αυτή τη στημένη σκευωρία…
 
Υ.Γ.3:Δέχεστε ρε μπογιατζήδες να λειτουργεί για λογαριασμό του Αλαφούζου ο Θωμάς Μητρόπουλος? Αυτόν που βρίζετε για τη δήθεν «παράγκα» επί ΣΩΚΡΑΤΑΡΟΥ ? Εκεί γιατί δεν αντιδράτε, ε? Μήπως γιατί δεν θέλετε να πάτε κόντρα στον Αλαφούζο? Μήπως γιατί είστε υπάλληλοι? Και δεν το λέμε εμείς, αλλά ο αδερφός του, ο Βίκτωρας Μητρόπουλος, εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «η Άποψη». Και τα είπε εχθές στον γνωστό τηλεδικαστή στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ»
 
"Τέλος και αφού διέψευσε πως στηρίζεται ή έχει οποιαδήποτε σχέση με Αλαφούζο, Σαββίδη και Μελισσανίδη, είπε «είναι δικαίωμα του Θωμά να ασχολείται με τις εκλογές στο πλευρό της αντιπολίτευσης, γιατί δεν του αρέσει το σημερινό σύστημα». Επανέλαβε, δε, πως του προτάθηκε να αναλάβει πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα, αλλά αρνήθηκε."
 
 

Σχόλια

Εικόνα thita

γράφω όχι για το άρθρο, αλλά για την πρόταση του αδερφού για έκδοση του υλικού του ratm, την βρίσκω καταπληκτική, πρόκειται για τιτάνιο έργο και υπάρχει άπειρο υλικό, γραμμένο με αγάπη και ανιδιοτέλεια, ας μην καταλήξει σε βιβλίο που να πωλείται, ας μοιράζεται π.χ. με μια εφημερίδα (αθλητική ή ακόμη καλύτερα πολιτική, π.χ. παραπολιτικά), αλλά κι αν ακόμη δεν υπάρχει διάθεση ή χρηματοδότηση έκδοσης, ας γίνει μια συμφωνία με κάποια εφημερίδα, π.χ. παραπολιτικά ή real news για ένα άρθρο κάθε εβδομάδα, ας μπουν καταρχάς τα ήπια χεχεχε

κατά τα λοιπά, συμφωνώ απόλυτα, το υλικό στο site (κυρίως το παλαιότερο) είναι εκπληκτικό, δηλώνω ότι τα έχω διαβάσει αν όχι όλα, πάντως τα περισσότερα, γι' αυτό και κόλλησα εδώ

Εικόνα koropi48

Θήτα αδερφέ, όποιος δεν έχει μπει στον κόπο να γράψει ένα δημόσιο κείμενο, δεν μπορεί να καταλάβει πόσο χρόνο θέλει να κάνεις παραγραφοποίηση, διορθώσεις, χτενίσματα, διαγραφές και συμπληρώσεις, κλιμάκωση επιχειρημάτων, πρόλογο κι επίλογο, σκαρίφημα δομής κειμένου... Βάλε τώρα και τον χρόνο για έρευνα και επιλογή των τεκμηρίων, σκανάρισμα στον κομπιούτορα, πάλι έλεγχο και διορθώσεις-βελτιώσεις, πώς φαίνεται, αν είναι αναγνώσιμο, αν πείθει, αν είναι κατανοητό και μετά ανάρτηση. Μιλάμε για δουλειά ανυπολόγιστου κόπου και από παιδιά που το κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η έκδοση δεν είναι το πρόβλημα, ούτε κοστίζει πολλά, ειδικά αν βρεθεί εκδότης σύγγαυρος. Το κόστος αναπαραγωγής ενός βιβλίου δεν ξεπερνά το 1,5 ευρώ. Απόφαση και συντονισμό κεντρικά θέλει. Γι αυτό το έγραψα, μήπως ξυπνήσει κανείς. Αν όχι, εγώ βάζω ένα ποσό 200 ευρώ, ως αρχή, αν τα παιδιά αποφασίσουν να το εκδόσει το σάιτ (χωρίς την ομπρέλλα του συλλόγου) και να το στέλνει σε όποιον το ζητήσει, έναντι 1 ευρώ ας πούμε. Να μείνει κάτι από την προσπάθεια για τα επόμενα 100 χρόνια.

Εικόνα thita

Μαζί σου 100%,τσοντάρω κι εγώ εννοειται

Εικόνα koropi48

Αδέλφια, θα πω κάτι, που θεωρώ αποστολή μου να το υπενθυμίζω συχνά στο εξής, ως φόρο τιμής σε όσους κοπίασαν αφάνταστα επί χρόνια. Στην αρχική σελίδα του RATM και κάτω από την τελευταία ανάρτηση στη στήλη "ροή αναρτήσεων", υπάρχουν δύο βελάκια >>. Αν τα πατήσετε, θα εμφανιστεί λίστα με όλες τις αναρτήσεις, από ιδρύσεως του σάιτ μέχρι σήμερα. Συνολικά, 206 σελίδες, με 18 αναρτήσεις η καθεμιά (!) σύνολο περί τις 3700 αναρτήσεις (!!!!!) μέχρι σήμερα. Ογκοδέστατη δουλειά, τεκμηριωμένη με τρόπο που μόνο σε σύγχρονο ιστοριογράφο ταιριάζει, καταγραφή γεγονότων που αιφνιδιάζει και τον πιο υποψιασμένο αναγνώστη, πολιτικές ίντριγκες συνδυασμένες με αθλητισό. Με λίγα λόγια, η ιστορία του τόπου από τις αχές του 20ου αιώνα και μετά. Πρέπει να εκδοθεί από το σύλλογο ένα βιβλίο, που θα περιλαμβάνει αυτές τις αναρτήσεις. Αδέρφια, μην τις χάσετε. Πηγαίνετε από την τελευταία σελίδα (206) και διαβάζετέ τις μια- μια όποτε έχετε λίγο χρόνο. Κείμενα αποκαλυπτικά, δυναμικά, επιστημονικά, άλλοτε ποιητικά, όλο το παρελθόν της κόκκινης ράτσας μας. Επειδή ξέρω ότι η λαιμαργία όλων μας για φρέσκιες ειδήσεις και πληροφορίες είναι μεγάλη, φυσικό είναι να ξεχνάμε τις ιστορικές. Γι αυτό μην τις αφήσετε να πέσουν στη λήθη, δεν τους αξίζει. Πείτε το και σε άλλα αδέρφια, διαδώστε το, προσφέρετέ το στα παιδιά και τα ανήψια σας.

Εικόνα ΔΙΑΣ

φιλέ το site το φτιάξαμε για δυο λόγους.

1. Για να καταγραφεί όλο αυτό το αρχειακό υλικό που είχαμε στη διάθεσή μας. Δεν λέμε ότι γράψαμε την ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ. δεν είμαστε ψώνια. Εξάλλου οι περισσότεροι είμαστε θετικών επιστημών. Οργανώθηκε με συστηματικό τρόπο όμως υλικό από ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, όχι μόνο φιλοολυμπιακες. Όσοι ασχολούνται με την Ιστορία του ΘΡΥΛΟΥ έχουν στα χέρια τους υλικό που μπορούν να αξιολογήσουν. Για μας είναι περίεργο, που ακόμα δεν έχουμε δει κάτι σε μορφή έκδοσης. Να ξέρετε όλοι, ότι ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ όταν βλέπουμε υλικό που έχουμε ανεβάσει, δημοσιευμένο σε άλλα site , κι ας μη μας αναφέρουν. Δεν μας νοιάζει η δική μας "δόξα". ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. Θέλουμε να τη μάθουν όλοι οι γαύροι, και δε σου κρύβω ότι στεναχωριέμαι που τα ιστορικά θέματα που ανεβάζουμε δεν έχουν εκτιμηθεί με την προσοχή περισσότερων γαύρων. Αντίθετα ...

2. θέματα ΑΝΤΙΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και απαντήσεις στα ψέματα των αντιολυμπιακών είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Αυτός ήταν και ο δεύτερος λόγος που βγήκαμε στον αέρα. Ν’ απαντάμε στην αντιολυμπιακή προπαγάνδα που με μίσος διοχετεύει Η ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.

Σε ευχαριστούμε πολύ γιατί είχες την καλοσύνη να κάνεις αυτό που δεν κάναμε εμείς . Για να μη θεωρηθεί ότι μας έπιασε κάνας αρχοντοχωριατισμός. 3700 αναρτήσεις.... είναι πολύ λίγες. Θα έπρεπε να είχαμε κάνει περισσότερες... είναι πολύ λίγες για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Όσοι θέλετε, διαδώστε την πληροφορία και το μηχανισμό που ο φίλος koropi εντόπισε. Ειδικά όσοι έχετε facebook ή είστε σε άλλα μέσα δικτύωσης. Εμείς έχουμε άλλη μια ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ ΑΡΧΗ.

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΟΥΤΕ του εαυτού μας. ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ !!

Εικόνα koropi48

Θεέ ολύμπιε, δεν χρειάζεται σεμνότητα ή σεμνοτυφία. Έχετε προσφέρει ήδη πολλά περισσότερα από άλλους που πλούτισαν από τις ομάδες κι έκαναν καριέρες. Γιατί παρακινείστε από το αγνό πνεύμα της ανιδιοτελούς και άνευ όρων προσφοράς σ αυτό που αγαπάτε. Όπως λέμε, αν χρειαστεί το παιδί, ο πατέρας δίνει το νεφρό του χωρίς όχι δεύτερη, αλλά ούτε πρώτη σκέψη. Ενστικτωδώς! Έχω διαβάσει όλες τις αναρτήσεις, σε πολλές δε, ακόμη και τα σχόλια. Είναι δύσκολο να τις διαβάσουν όλοι όμως, το καταλαβαίνω. Είναι σαν να λες σε έναν άνθρωπο, το μεσημέρι που γυρίζει από τη δουλειά, να βάλει να δει ιστορικά ντικυμαντέρ! Θα βάλει το ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ή τον Φουρθιώτη να φύγει το μυαλό του. Κάπως λογικό για τον μέσο πολίτη. Αυτό που σας εκλιπαρώ να κάνετε είναι: Τυπώστε όσες αναρτήσεις κρίνετε εσείς ως ιδιαίτερου διαχρονικού ενδιαφέροντος ή και όσες διακρίνονται από λυρικοποιητική χονογραφική διάθεση. Πηγαίνετέ τις στην ΠΑΕ και προτείνετε να εκδοθούν σε βιβλίο, που θα διατίθεται από τις μπουτίκ, τους συνδέσμους και τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα. Τα έσοδα, αν δεν θέλετε εσείς, υπέρ του ερασιτέχνη. Αυτό είναι πραγματική προσφορά στο σύλλογο, να εξαπλωθεί το έργο σας, να ξεττσιμπλιάσουν τα μάτια των παλιών και να ενημερωθούν όσοι μικροί θέλουν. Α, και ένα αντίτυπο στα γραφεία των ΠΑΕ και σε όλες τις εφημερίδες. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟ.

Εικόνα koropi48

Μπράβο Κόκκινε, ωραίες αναρτήσεις μας ανέβασες. Σκάσαμε στο γέλιο. Ευτυχώς τις έχει ήδη κλείσει ο Σεφερλής για το Δελφινάριο. Ιδιαίτερα μου άρεσαν τα περί κρητικής λεβεντιάς ή κάτι τέτοιο της μπύρας 13 κρήτης. Ρε πατριώτες εύθιχτοι, ουτεμυγαστοσπαθίσας, αγέρωχοι, μπορείτε να στείλετε μερικές ανακοινώσεις σας, από την περίοδο που ο ποα είχε ιδιόκτητο, εκτός των πολλών άλλων και το σωματείο-φίδι του Ηρακλείου; Γιατί δεν μπορεί, θα σας είχαν θίξει οι μεταθέσεις ποδοσφαιριστών, οι αναμετάξυ των δύο σωματείων "αγώνες", που είχαν λιγότερες επαφές κι από αγώνα βόλεϋ, οι δηλώσεις Γκέραρντ, Κουτσουπιά και τόσων άλλων... Δεν περιέπεσε στην αντίληψή σας τίποτα το μεμπτό; Τον άλλο κρητικό, το Δραμουντάνη, που παραδέχτηκε ότι έκανε κληρώσεις κυπέλλου με παγωμένα μπαλάκια, για να παίζει συνέχεια ο ποα με τους Καμπανιακούς και τους Αετούς Σκύδρας, τον κράξατε ή δεν πληροφορηθήκατε τίποτα επ' αυτού; Μμμμμμμ. Σας ξέφυγαν πολλά. Δεν πειράζει όμως, έναν άλλο κρητικό που σας μαύρισε τα σαββατοκύριακα και σας έριξε στα ψυχοφάρμακα, αυτόν τουλάχιστον τον βρίζετε όπως του αξίζει. Το ΒΑΓΓΕΛΑ λέω...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

για να αναφέρω την αλήθεια, μόλις ανέγνωσα επιγραμματικά σχετικά με «παναθηναϊκή αξιοπρέπεια», «γίγαντα παναθηναϊκό», «μάγκες παναθηναϊκούς» δεν πολυασχολήθηκα με τα γραφόμενά τους.

αυτό που μου ήρεσε ήταν η αναφορά για την μάνα-Γαβριέλα μπύρα13 που στήριξε (διαβάζεται και ενωμένο) τον παναθηναϊκό στις δύσκολες στιγμές...

στήριξη δεν είναι το να σε βγάζει ο φυγόδικος αεριτζής στο δρόμο με χαρτζιλίκια, ούτε να κάνεις διαμαρτυρίες έξω από κτήρια (ΕΡΤ, ΕΠΟ).
εάν θέλουν να δικαιούνται δια να ομιλούν περί οπαδικής στήριξης, να μπουν στον κόπο να πουν πόσα χρήματα έχουν συγκεντρώσει για τα Ερασιτεχνικά τμήματά τους [οι ...παντοτινοί πρωταθλητές του τσάμπα].

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Από διαστροφή και μόνο διάβασα αυτό που έγραψαν και έχω να κάνω ΜΙΑ παρατήρηση.
Δεν έγινε ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΝΟΣ στη Λαυρίου...
Όποιος είχε πάει εκεί ήξερε και τις συνέπειες..
Αντιθέτως ΦΟΝΟΣ έγινε από αυτούς αμέσως μετά τη 4.όταν σκοτώσανε ένα 18 χρόνο παιδί στη Λούτσα..
Και συγγνώμη που δεν θυμάμαι το όνομα του παιδιού..
Άντε για να τελειώνουμε με τους μπογιατζήδες και την προπαγάνδα τους..

Εικόνα koropi48

Και όχι μόνο αυτό δημήτρη. Στα φιλαδέλφεια απέξω είχαν μαχαιρώσει ένα αδέρφι, που περνούσε τυχαία με μηχανάκι και τον αναγνώρισε κάποιος παπάρας. Στο περιστέρι η ΝΟΠΟ του ποα είχε σφάξει ένα νιγηριανό, έτσι γιατί ήταν μαύρος. Και το παλληκάρι που έχασε ΑΔΙΚΑ τη ζωή του στην παιανία, το πονάμε όλοι όσοι έχουμε παιδιά και ξέρουμε τί σημαίνει αυτό. Όμως δόθηκε ραντεβού αναμέτρησης ανεγκέφαλων και όπως αυτός υπήρξε θύμα, άλλο τόσο θα μπορούσε να είναι και θύτης. Στα ραντεβού με τα λοστάρια και τα μαχαίρια που έχουν γίνει στο παρελθόν και στα οποία μετείχαν προσκεκλημένοι και ευρωπαίοι χουλιγκάνοι, μόνο από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. Στην παιανία αυτό το θαύμα δεν έγινε. Αιωνία η μνήμη του παιδιού αυτού. Η κοινωνία έχασε ένα παλληκάρι, που πάλεψε για τη λάθος ιδέα, δηλαδή την ποδοσφαιρική φανατίλα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Αδελφέ Κορωπί 48 συμφωνώ με όλα όσα έγραψες και έχεις δίκιο.
Απλά έχω αγανακτήσει με το σκηνικό στη Λαυρίου και δεν επεκτάθηκα περισσότερο.