ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Σήμερα θα σας εκπλήξω σύγαυροι. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον τίτλο του κειμένου, του θλιβερού οπαδού  της κούλας που παριστάνει τον δημοσιογράφο.
Αναφέρομαι στο σημερινό  κείμενο του Κετσετζόγλου στο σάπιο δεσοξυριβοζονουκλεϊνικό οξύ,  που μιλάει για 20 χρόνια ντροπής.
  • ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός με παίχτη λιγότερο για να τον κερδίσετε ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ. Παίζοντας ο ΘΡΥΛΟΣ με ΔΕΚΑ - 10 πήρατε το Κύπελλο του 2002. Παίζοντας με ΕΝΝΙΑ – 9 ο ΘΡΥΛΟΣ, κερδίσατε το 2016 και με πέναλτι εφεύρεση.
  • ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να σου δίνει ο Βασάρας ΔΥΟ – 2 πέναλτι και να μην μπορείς να πάρεις το πρωτάθλημα του 2002. ΦΑΓΑΤΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ. Και χάσατε το πρωτάθλημα
  • ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ με ΕΝΝΙΑ – 9 και να μη μπορείτε να πάρετε το κύπελλο του 2009. ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.
  • ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΔΥΟ – 2  ΕΞΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.
  • ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ – 4  ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.
  • ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΟΚΤΩ – 8 ΤΡΙΑΡΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.
  • ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΕΣΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ με  350 (240+110) εκατομμύρια ευρώ ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.
  • ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ οι δικηγόροι του Δημοσίου να μη βρίσκουν ταξί ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.
  • ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ για να γλιτώσετε τα χρέη ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.
  • ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΤΕ (παρά τα φέσια των 350 μυρίων) από το Δημόσιο άλλα 30 εκατομμύρια , για να φτιάξετε γήπεδο ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ. Και να τρώτε και 8 στρέμματα άλσους.
Όλα αυτά, κι άλλα πολλά, σε μόλις 20 χρόνια ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.
 
Και ναι , θα συμφωνήσω μαζί του σε κάτι ακόμα. Όλα κάποια στιγμή τελειώνουν και αλλάζουν. Μπορεί να τελειώσει και η κυριαρχία του ΘΡΥΛΟΥ κάποια στιγμή (για μικρό διάλειμμα).
 
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ
 
ΣΤΑ ΖΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.
 
 

Σχόλια

Εικόνα stavrakas7-5

ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΒΑ ΤΑ ΦΟΥΞΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΟΠΑΔΟΥ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ,ΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΡΕ ΘΡΥΛΕ !

Εικόνα MIKE.A

Επισις κατι που διαφευγει απο πολλους προπαντων "διαφευγει" απο αντιολυμπιακους και κανουν την παπια οι αεκτσιδες, ειναι οτι την χρονια που πεσανε, μερικους μηνες πριν (Ιανουαριο) η Δ εθνικη εγινε Γ! Και ολοι καταλαβαινωμε γιατι! Αλλο να ανεβεις στην ΣΛ τον τριτο χρονο και αλλο τον τεταρτο! Αφηστε το αλλο: Που "ανακαλυψανε" εκεινη την χρονια να γινετε και θεσμος κυπελου στην Γ κατηγορια! Μπας και παρει εκει το κυπελο η αεκαρα! Ελα που αποκλειστηκανε ομως! Δεν θυμαμαι παντως απο ποιο χωριο η γειτονια πεταχτηκανε εξω!

Εικόνα MIKE.A

Ενα αλλο επισις (ΡΕΖΙΛΙΚΙ) ηταν οταν πριν περιπου 3 χρονια ειχανε παει εξω απο το σπιτι του λαθρεμπορα επι 2-3 συνεχωμενες μερες και νυχτες (κοιμωτανε απ'εξω απο το σπιτι του οι φουκαραδες) να τον παρακαλανε να αναλαβει την αεκ!
Απιστευτα πραγματα!

Εικόνα MIKE.A

Υπαρχουνε και αλλα!
Το 5 - 0 συνεχωμενες νικες στο Καραισκακη και τα 18 - 0 στα γκολ!
Η διακοπη του αγωνα στο 1-2 στην Φιλαδελφια οταν επεσε το καπνογονο που παροτρυνανε τους οπαδους τους να βαζουν πετρες μεσα στον αγωνιστικο χωρο, να σχιζουνε τα διχτυα, για να μην παιχτουν τα υπολοιπα 3 λεπτα!
Τα πανο με τις απειλες για το παιδι του Αλεξανδρη επειδη ηρθε στον Θρυλο!
Τα πανο για τον Μπαγεβιτς με την Στανιση και το χειροτερο οτι δεν μπορουσε να κανει παιδια!
Το μισος για τον Μπαγεβιτς που δεν θελανε να τον δουνε, και στο τελος τους τον φορτωσε ο "σωτηρας" τους ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ!
Η μηπως θα ξεχασουμε το ξυλο που εφαγε τοτε ο διαιτητης Μπακας απο ανθρωπους του λαθρεμπορα λογω τελικου κυπελου!

<<Η ΑΕΚ ήταν στα χέρια ενός μαφιόζου προέδρου, ο οποίος μου χρωστούσε έξι μισθούς. Παλιότερα ήταν πρόεδρος και στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ. Μια μέρα απήγαγε το παιδί ενός παίκτη έξω από το σχολείο, ώστε να τον πιέσει να φύγει. Με εμένα δεν έφτασε τόσο μακριά, ωστόσο άλλαξε δυο φορές την κλειδαριά του σπιτιού μου για να με κάνει να καταλάβω ότι έπρεπε να αποχωρήσω από την ομάδα».
Αυτα δηλωσε σημερα 14-10-16 στο σαιτ του Αλαφουζου σπορτ εφ εμ ο πρωην παιχτης της Κουλας Ραμπερσαντρατανα!
Και βεβαια μην ξεχναμε και αυτα που ειπε πριν μερικες μερες πρωην Βραζιλιανος παιχτης της κουλας (ξεχναω το ονομα του) που δεν πληρωνωτανε και πεινουσανε τα παιδια του! Οπως και αυτα που ειπε πριν 2 μηνες η συζυγος Ισπανου ποδοσφαιριστη που ανηκε ως πριν λιγο καιρο στην κουλα (και αυτον δεν θυμαμαι) για το πως τους φερθηκε ο λαθρεμπορας!
Ειναι ΤΟΣΑ πολλα που εχουν κανει και τοσα τα ρεζιλικια που εχουν περασει που εχουνε πια το ακαταλογιστο!

Νομιζω οτι τα εγραψε αυτα λογω για αυτα που ερχωντε! Ο δυσκολος αγωνας στην Λαρισα που μπορει να χασουνε (αρα διωξιμο Κασπαγια) αφου περιμενε την τιμωρια του Πατιτο, και αφου δεν παιζει ουτε ο Σιμοες, και ο "ωχ ποναει η μεση μου" Αλμειδα δεν ξερωμε σε τι κατασταση θα ειναι!

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να πεις; Τρεις ωρίτσες όλες-όλες τους περάσαμε από spa κι΄αλλάξανε ΔΥΟ προπονητές. Απλώς ό ενας φιάχνει - ακόμα - τις βαλίτσες του... ΠΑΝΤΑ αεκάκι...

Εικόνα ΔΙΑΣ

10 γκολ σε τρεις ωρες ειναι ρεκορ ασπαστο

Εικόνα MIKE.A

Φιλε Διας θα ητανε παραπανω απο 10 τα γκολ! Ενταξει τα 3 στους μεγαλους αντε να ητανε 4! Τελος παντων 3 βαλαμε αυτο το σκορ εγραψε! Αλλα τα 7 γκολ στους μικρους θα ητανε περισσοτερα (τουλαχιστον 2-3 παραπανω) αν δεν κανανε φερ πλει οι δικοι μας! Γιατι λογικα αν μπορει μια ομαδα ΣΕ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ να βαζει 7 γκολ ε του κερατα δεν θα μπορει να βαλει 2 η 3 στο Β ισως και παραπανω;

Εικόνα holland74

Πέστε κάτω οεοεοε οεοεοε....

Εικόνα koropi48

Αφερφέ Κόκκινε, αντί άλλων, αντιγράφω παλιότερο σχόλιό μου, αφιερωμένο στον κεφτέ της δημοσιογραφίας και όλα τα λαμόγια του κίτρινου συναφιού του, που δεκαετίες μηδενικών συμβολαίων, συνιδιοκτησίας και άμεσου επηρεασμού ομάδων από τον ποα, δεν βρήκαν μια λέξη να πουν. Τώρα τους βγήκε το αδιάφθορο, επειδή πέφτουν πενηντάευρα.
"Να ρίχνεις την ομάδα σου στα ερασιτεχνικά για να εκμεταλλευτείς τους κωλονόμους που έφτιαξαν πολιτικοί λαμόγια για σένα λαμόγιο. Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Να τρως τα λεφτά από εργαζόμενους υπαλλήλους, ποδοσφαιριστές και άλλους επαγγελματίες και ταυτόχρονα να κουνάς το δάχτυλο υποδυόμενος τον έντιμο. Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Να το παίζεις αριστερούλης, λαϊκός και επαναστάτης, αλλά να δέχεσαι να κοπεί το άλσος και να πάρεις πολλά εκατομμύρια από το κράτος για να φτιάξεις το κοτέτσι σου. Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Να έχουν περάσει από τη διοίκηση της ομάδας σου το πάνθεον των μαφιόζων, των απατεώνων και των λαθραμπόρων της χώρας και να καμώνεσαι τον αδιάφθορο, τον ουτεμυγαστοσπαθί μου. Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Να παίζεις με το διαιτητή σου, που το φιλικό σε σένα σύστημα όρισε, να μη δίνει πέναλτι σε βάρος σου, να μην αποβάλλει παίχτη σου, αλλά από αύριο πάλι θα ψάχνεις τα ριπλέι στα κόρνερ για να βρίζεις τις παράγκες αδικημένε πρόσφυγα. Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Να διαβάζεις σε συνέντευξη ότι ο γκερέιρο δεν είχε να δώσει γάλα στο παιδί του, αλλά εσύ να ονειρεύεσαι ότι είσαι λέει μεγάλη ομάδα. Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Να μετράς τις μεγαλύτερες ξεφτίλες της ιστορίας σου με πενταροεξάρες και τριαροτεσσάρες, αλλά εσύ, εκεί, να απειλείς ότι έρχεσαι (να κλάσεις αρχίδια). Είναι αλλιώς να είσαι αεκ. Δεν υπάρχεις κι αν νομίζεις ότι υπάρχεις ακόμη, είναι γιατί ένα κράτος μπουρδέλο σου χάρισε τα πάντα και ανέχτηκε τις απάτες σου τόσα χρόνια, για να πάρει τα ψηφαλάκια σου ψευτοεπαναστάτη του ονείρου. Άιντε να τελειώνει το παραμύθι."

Εικόνα ΔΙΑΣ

θα μπορουσε να ανεβει σαν ξεχωριστη αναρτηση στο σαιτ. Αλλα το ανεβασα στο φου μπου. Εκει θα διαδοθει πιο ευκολα

Εικόνα koropi48

Ναι Δία, το είδα. Σκεφτείτε την πιθανότητα να τυπωθεί βιβλίο με τις αναρτήσεις του σάιτ, ρεφενέ από τους εδώ θαμώνες. Εγώ έγραψα σε σχόλιο ότι συμμετέχω με 200 ευρώ, όπως και κανένα δυο άλλα αδέρφια.

Εικόνα ΔΙΑΣ

θα μεταφερω την προταση στους υπολοιπους αν και ειμαι σιγουρος οτι την εχουν δει

Εικόνα aris belem

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να σβήνεις τα φώτα στο γήπεδο σου, για να αποφύγεις άλλον ένα διασυρμό ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ένας απ τους λίγους αξιόλογους πρώην παίκτες σου, να σε αποκαλεί ΑΕΚάκι ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να χρειάζεται η "παρουσία" των κοτόπουλων, εντός του αγωνιστικού χώρου, σε γήπεδα Γ' και Β' Εθνικής, μην πάει και στραβώσει το ματσάκι και διασυρθείτε ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ τα ίδια κοτόπουλα να βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε παιχνίδι ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, να σκούζουν και να φτύνουν και πάλι να φεύγετε ξεπουπουλιασμένοι για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.
Κι όχι μόνο τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά ανέκαθεν υπήρξατε κομπλεξικά ερπετά σαν σωματείο και η ντροπή των οπαδών ΠΡΟΦΥΓΟΚΑΠΗΛΟΙ.

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Nαι, ρε γίγαντα, πέστα να τα κούσουν οι ρεζίληδες.Μόνοι μας και όλοι τους.REDS against all.