Δυο τρεις σταράτες γαύρικες κουβέντες. Για όσους (αεκτζήδες) ακούν και βλέπουν



Γράφει ο CEN-TAURUS
 
Η ανάρτηση αυτή δεν είναι για γαύρους.
Τώρα που πέρασαν μερικές μέρες και κατακάθισε η επικαιρότητα, θέλω να απευθυνθώ στους απανταχού οπαδούς της αεκ και να θίξω ένα θέμα, χωρίς να περιμένω ούτε να έχω ανάγκη απάντησης. Μόνο να σκεφτούν καλά, να κουβεντιάσουν με τον εαυτό τους και να βγάλουν συμπέρασμα.
Προ ημερών, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας σας στην Πάτρα έβγαλαν μια ανακοίνωση- κριτική για τη δράση της διοίκησης, το κείμενο της οποίας, αν και το ξέρετε, είναι το παρακάτω:
 
"Εποχή Μελισσανίδη..μεγαλεία, σήμα περιπολικό και ροζ…συγνώμη, φούξια φανέλα!!..Ναι! Φούξια . Γιατί…αφού η ντροπιαστική ‘’φούξια trendy night’’ της τούμπας,έρχεται σετ με το γενικό εμπαιγμό που έχουμε υποστεί ΟΛΟΙ. Και όσο αφορά στο αγωνιστικό κομάτι αλλά και στο γηπεδικό. Εκεί που η απόπειρα αρπαγής του γηπέδου απ’την ερασιτεχνική ΑΕΚ και μόνο,είναι που κολλάει όλο το εγχείρημα..
H φθηνή άλλωστε δικαιολογία πως τα 27 στρέματα που ανήκουν στην ΑΕΚ είναι λίγα για ν΄άποκτήσει το παλάτι της,δεν είναι καινούργια. Κρατάει χρόνια κι έχει σαν σκοπό τη πάση θυσίας προσκόλληση έξτρα στρεμάτων στο έργο,ώστε ο κ.Μελισσανίδης, που στη προκειμένη πήρε τη σκυτάλη σ΄όλο αυτό, να μπορέσει με παράνομα/παράτυπα παραχωρητήρια να παρακάμψει το σύνταγμα που προστατεύει το οικόπεδο της ΑΕΚ και να το περάσει στη ‘’Δικέφαλος’’ για 49 χρόνια!..
Ακολούθως και τα προβλήματα με τα υπουργεία,το δήμο,ακολούθως και οι προσφυγές από τους ”τιμητές της τιμιότητας” για το έγκλημα..Κι όλα αυτά, τη στιγμή που στο οικόπεδό σου μπορούσες να χτίσεις αύριο το πρωί χωρίς να χρειάζεσαι ούτε νομοθετικές ρυθμίσεις, ούτε υπογειοποιήσεις, ούτε την ευλογία του Δήμου Ν.Φ, χωρίς τελοσπάντων να χρειάζεται να ρωτήσεις ΚΑ-ΝΕ-ΝA!!!
Αντ’αυτού, μία να φταίει ο παπαροδήμαρχος, μία τα δέκα δέντρα και μετά τα δυό νερά..Άσε τα μνημεία και τα καντήλια κι αν όντως θες να τιμήσεις τον αείμνηστο Λουκά Μπάρλο, πάρ’το αλλιώς, κάνε την πρωτοτυπία της 25ετίας, βάλε για μια γ………η φορά την ‘’ιδέα’’ πάνω απ΄το συμφέρον και επικεντρώσου στο οικόπεδο της ΑΕΚ, που είναι εκεί και είναι η λύση! ή αλλιώς,βάψε φούξια τη μακέτα που μ΄αυτή μας παραμυθιάζεις τόσο καιρό..κι αφού δε χώνεις μία για να φτιάξεις γήπεδο,πες το μας να σκάσουμε μύτη με τα ζεμπίλια και τους κασμάδες όπως θα έκαναν κάτι άλλοι Αεκτσήδες στο παρελθόν πολύ μικρότερης εμβέλειας από εσένα, αφού εσύ έχεις σπάσει το αεκόμετρο από την πολύ αγάπη σου για την ΑΕΚ.
Δώρο την πήρες γιατί δώρο την καταντήσανε. Δεν έβαλες φράγκο αλλά έβγαλες φράγκα.και με τίμημα τη Γ’ εθνική. Κι ο κόσμος στην αναμονή της πολυπόθητης άδειας,για την οποία ο project manager της αγιασοφιάς κ.Ανδριόπουλος τα’πε όλα: ’’…και την άδεια να έχουμε στα χέρια μας θα προκύπτουν διαρκώς καινούργια ζητήματα και καθυστερήσεις…’’..Κι εμείς θα τσακωθούμε, για το αν η σκάλα στη μακέτα είναι ίσια ή από που θα μπαίνουμε μέχρι να μας τελειώσει τ’όνειρο κάποιος σκουρλέτης και ν’αρχίσουμε ν’ακούμε για λύσεις εκτός Ν.Φιλαδέλφειας!!..Αδέρφια ενωσίτες, πάρτε τα φτυάρια και τα ξινάρια γιατί έχουμε ραντεβού με την ιστορία. Δεν πρέπει να αργήσουμε.. Μπορεί να μη φτιάξουμε γήπεδο με μανουάλια, κερκόπορτες, γκούντις και χαμάμ αλλά μια σκεπαστή θα την έχει.κι ένα σουβλατζίδικο άμα λάχει..ά!..και θ’ανηκει και στην ερασιτεχνική.
Υγ1.Βέβαια υπάρχει κι η περίπτωση να μας προλάβει όλους και να το χτίσει ο κεφτετζόγλου απ’το ‘’γλύφω 369’’
30 χρονια R PATRAS…σαν το παλιό καλό κρασί."
 
Μετά την ανακοίνωση αυτή, άρχισαν τα όργανα, οι πιέσεις και, ω του θαύματος, εκδόθηκε στη συνέχεια κεντρική οπαδική ανακοίνωση, με την οποία αποδοκιμάζεται η οργάνωση της Πάτρας. Το κείμενο είναι το παρακάτω:
 
"Επιτέλους μετά απο 13 χρόνια προσμονής το όνειρο κάθε ΑΕΚτζη γίνεται πραγματικότητα . Η λύση για το γήπεδο βρέθηκε, την έδωσαν τα παιδιά απο την Πάτρα. Όλοι λοιπόν από αύριο, ο καθένας με τον γκασμά του, την αξίνα του και το ζεμπίλι του για να σηκώσουμε το γήπεδο που θα στεγάσει τα όνειρά μας.
Βέβαια τα παιδιά από την Πάτρα ξέχασαν μέσα από την καυστική ανακοίνωσή τους να ενημερώσουν τον κόσμο της ΑΕΚ πως όλα είναι έτοιμα πριν αρχίσουμε το σκάψιμο. ΟΛΑ ! Και οι οικοδομικές άδειες, και οι υψομετρικές, και το ΟΚ του Δήμου μα προπάντων έτοιμα και καμια 80αρια εκατομμύρια .
Φυσικά η πρόταση αυτή βρήκε όπως είμασταν σίγουροι και άλλους υποστηριχτές. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο τηλεοπτικός υπάλληλος της Θύρας Λ7 άνοιξε και έκλεισε την εκπομπή του με αυτήν την ανακοίνωση και με την ατάκα «είμαστε με τα παιδιά από την Πάτρα γιατί είναι τίμιοι ενώ οι άλλοι υπάλληλοι» . Ο νοών νοείτω . Πρωϊ – πρωϊ της επομένης η ανακοίνωση – πρόταση για το γήπεδο της ΑΕΚ ήταν αναρτημένη στο gavros.gr με τίτλο «άρχισαν τα όργανα» . Και ξανά ο νοών νοείτω .
Δεν θα αναλύσουμε δημόσια γιατί το club στην Πάτρα δεν ανήκει πλεον στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ORIGINAL. Αυτό το ξέρουν όλα τα στεγασμένα club της ORIGINAL από την Κρήτη ως το Διδυμότειχο και απο την Μελβουρνή εώς το Λονδίνο.
Σε αυτό το θέμα θα πούμε μονο πως η ORIGINAL ήταν , είναι και θα παραμείνει μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που τις αποφάσεις τις παίρνουμε όλοι μαζί ακόμα και αν αυτές είναι λάθος, με βάση μόνο την αγνή ΑΓΑΠΗ μας για την ΑΕΚ. Ο οποισδήποτε λειτουργεί αυτοβούλως αυτομάτως δεν ανήκει σε αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που τη σύμπνοια και το δέσιμό της την αναγνωρίζουν ακόμα και οι εχθροί της.
Η ORIGINAL νιώθει και αισθάνεται όπως ο κάθε ΑΕΚτζης πάνω στη Γη : θα περίμενε πολλά περισσότερα στο αγωνιστικό κομμάτι και ένα γήπεδο ήδη να έχει αρχίσει να χτίζεται . Γνωρίζει πολύ καλά πως ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να έχει κάνει πολλά περισσότερα για να βλέπουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει . Ούτε η άθλια ροζ φανέλα της αρέσει, ούτε το τηλεφώνημα του Μανωλά στον Βρέτζο, ούτε η ομάδα του Κετσπάγια , ούτε τα λίγα λεφτά που έχουν ξοδευτεί στις μεταγραφές με αποτέλεσμα να βλέπουμε μια μέτρια ομάδα να γίνεται έρμαιο του κάθε ΜΠΑΟΚ.
Όλους αυτούς τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες η ORIGINAL 21 τις έχει μεταφέρει εκεί που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει χωρίς τυμπανοκρουσίες , χωρίς να καταστρέφει το κλίμα στο γήπεδο διχάζοντας τους ΑΕΚτζηδες στους μεν και στους δεν, χωρίς να δίνει δικαιώματα σε κάθε Γαβαθιώτηδες και Καραπαπάρες να μιλούνε για διχόνοιες και έναρξη οργάνων μεσα στην ΑΕΚ .
H ORIGINAL 21 ποτέ δεν ήταν με τον Νικολαϊδη, με τον Ψωμιάδη , ποτε δεν θα είναι με τον Μελισσανίδη.
Η ORIGINAL 21 ήταν, είναι και θα είναι μονο με το μεγαλείο που πρεσβεύει ο δικέφαλος αετός . Ηταν, είναι και θα είναι μόνο με την ΑΕΚ, μέχρι να βγει η τελευταία ανάσα μας.
ΥΓ1. Κάποιοι κόπτονται για την Ερασιτεχνική την στιγμή που χρόνια τώρα όχι μονο δεν έχουν αγοράσει ένα διαρκείας της Ερασιτεχνικής, αλλά ούτε καν έχουν πάρει μια κάρτα Φίλου προς ενίσχυσή της .
ΥΓ2. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία απαντήσεων και εντυπώσεων . Η θέση της ORIGINAL είναι αυτή και τέλος.
ORIGINAL 21"
 
Η ανακοίνωση αυτή βέβαια προωθήθηκε στην οπαδική εφημερίδα, η οποία αφιέρωσε και άρθρα σχολιασμού, προκειμένου να καθησυχάσει το ποίμνιο και να δείξει ότι ο βασιλιάς δεν αμφισβητείται, είναι στο θρόνο του.

Τονίζω και πάλι ότι απευθύνομαι στους απλούς οπαδούς, όχι τους οργανωμένους, οι οποίοι συχνά λειτουργούν υπό άλλες επιρροές και σκοπιμότητες, πιθανόν να έχουν αλωθεί δια του εισοδισμού από στελέχη επιχειρηματιών, που θέλουν να τους ποδηγετήσουν, ίσως τυφλώνονται από την αγάπη τους για την ομάδα και καλύπτουν τα ακάλυπτα...δεν ξέρω... Ούτε αεκόμετρο έχω ούτε θέλω να ΄χω, φτάνει που το έχουν αυτοί που εξέδωσαν τη δεύτερη κεντρική ανακοίνωση.
 
Ας έρθουμε τώρα, μετά το βαρετό πρόλογο με τις ανακοινώσεις, στο ζουμί των ερωτημάτων που θέλω να θέσω σε όλους τους αγνούς ¨κίτρινους" φιλάθλους, μεταξύ των οποίων ο πατέρας μου, ο αδερφός μου και ο κουμπάρος μου, με τους οποίους συζητώ συχνά αυτά τα θέματα:
 
1.    Επί της ουσίας της ανακοίνωσης της πάτρας, υπάρχει αντίλογος παιδιά; Για τον υποβιβασμό, τη μη επένδυση χρημάτων, τις άστοχες επιλογές, το γηπεδικό, την κοροϊδία, την απόχτηση ελέγχου του συλλόγου τζάμπα, το στρατό από δημοσιογράφους-λιβανιστήρια; Πού υπάρχει ανακρίβεια; Εγώ νομίζω ότι και λίγα λέει. Στη φιλαδέλφεια έχουν γίνει τέρατα και σημεία, με περιστατικά τυφλής βίας από φουσκωτούς βαρυποινίτες και ο κόσμος έχει πεισμώσει. Λάβετέ το σοβαρά υπόψη αυτό. Οι γαύροι, σε εποχές παρακμής, την έπεφταν μαζικά στους προέδρους και τα ντου και οι κορνέδες πήγαιναν σύννεφο.  Εδώ, η διοίκηση δεν πρέπει να αγγιχτεί. Πραγματικά αυτό αδυνατώ να το καταλάβω! Με ξεπερνάει.
 
2.    Η κεντρική ανακοίνωση το μόνο που λέει είναι ότι οι "εχθροί" πήραν την ανακοίνωση της πάτρας και άρχισαν τάχα τη δημόσια εκμετάλλευση. Αναφέρει κάτι άλλο που μου διέφυγε; Εκτός από νουθεσίες και απειλές, μπαίνει σε καίρια ζητήματα; Ή παραδέχεται τα εγκλήματα, αλλά αρκεί να μένουν μεταξύ σας; Τα κακώς κείμενα τα έχουν λέει μεταφέρει εκεί που πρέπει. Τί δηλαδή, πήγαν στον κροίσο μεγαλοεπενδυτή και τον ενημέρωσαν ότι η ομάδα δεν πήρε παίχτες; Του είπαν ότι "κατά τη γνώμη μας, με επενδύσεις 500 χιλιάδων ευρώ που ξοδέψατε φέτος, ομάδα δεν χτίζεται";  Κι αυτός τί τους απάντησε; Μετανόησε ειλικρινώς και έφερε προπονητή φηνότερο από τον Τιμούρη;
 
3.    Πιστεύει στ΄ αλήθεια κανείς, εκτός από τον κετσετζόγλου, ότι είναι δυνατόν να χτιστεί γήπεδο, όπως παρουσιάζεται στις μακέτες και μάλιστα να γίνει στο χώρο που σχεδιάζεται; Σας βεβαιώ ότι είναι αδύνατον! Αν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε εδώ ή αλλού, θα εντοπίσετε το πλήθος των συνταγματικών, νομικών και πραγματικών λόγων που δεν πρόκειται να χτιστεί ποτέ! Εδώ ο παναθηναϊκός, με την αιώνια κρατικοπολιτική αβάντα και τους πάμπλουτους επιχειρηματίες-οπαδούς κι έφαγε τέτοια πόρτα! Η αεκ θα χτίσει;
 
4.    Πραγματικά πιστεύετε αυτό που λέει η κεντρική ανακοίνωση- απάντηση, ότι δηλαδή υπάρχουν ΕΤΟΙΜΑ 80 εκατομμύρια ευρώ για το γήπεδο; Κατά τη γνώμη μου, τέτοιος ισχυρισμός, μπορεί να διατυπωθεί μόνο μετά από 24ωρη τσιπουροκατάνυξη. Πού είναι αδέρφια τα πακέτα; Μπορείτε να βγάλετε μια συμπληρωματική ανακοίνωση να λέτε στον κόσμο σε ποιους ακριβώς λογαριασμούς είναι δεσμευμένα; Αστεία λέμε τώρα; Πουθενά δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά, εκτός από τα όνειρα των ορίτζιν συγγραφέων!
 
5.    Επειδή έχω μια υποψία για το ποια 80 εκατομμύρια εννοούν οι καθοδηγητές της αεκτζίδικης ορθοδοξίας ότι είναι διαθέσιμα, είσαστε πραγματικά ήσυχοι με τη συνείδησή σας, γνωρίζοντας ότι το γήπεδο-υπερMALL σχεδιάζεται να ανεγερθεί με 30 εκατομμύρια δώρο από την Περιφέρεια και 50 εκατομμύρια δάνειο από τις κρατικές και χρεωκοπημένες τράπεζες; Σε οικόπεδο που ανήκει στο δημόσιο και έχει παραχωρηθεί στον ερασιτέχνη; Και σε δασική έκταση που θα κοπεί και θα παραχωρηθεί;  Κοιμάστε ήσυχοι με τέτοιο σχεδιασμό και μεθόδευση; Σε μια χώρα που στάζει αίμα, τα παιδιά λιποθυμάνε νηστικά στα σχολεία, καρκινοπαθείς δεν έχουν την ακριβή θεραπευτική αγωγή τους, εσείς, οπαδοί ενός λαϊκού σωματείου, το δέχεστε και το πανηγυρίζετε κιόλας;
 
6.    Παιδιά της εργατιάς και του λαϊκού κινήματος, πώς δέχεστε αδιαμαρτύρητα η ηγεσία του συλλόγου σας να συναντιέται συνεχώς σε υπουργικά γραφεία με κλειστές πόρτες και άγνωστη ατζέντα, να σαλιαρίζει με φλαμπουράρηδες, να συναλλάσσεται με φαήλους; Πώς δέχεστε η ηγεσία του συλλόγου σας να μην είναι ηγεσία επισήμως, μιας και δεν έχει τέτοιο δικαίωμα; Διοικείστε από φαντάσματα;  Πώς δέχεστε τα συμφέροντα της ομάδας σας να προωθούνται από τύπους όπως ο παρακάτω;
Διαβάστε την αφίσσα, τί έλεγε και δείτε τί ψηφίζει ή τί είναι διατεθειμένος να ψηφίσει ακόμα, για να μη χάσει το 7χίλιαρο της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσης. Ίσως ο πιο κρύος και ατάλαντος έλληνας "κωμικός". Αυτός προωθεί τα "δίκαια" της ομάδας σας;


7.    Τώρα τελευταία έσκασε μια υπόθεση, με 11 εκατομμύρια ευρώ, που δεν υπάρχουν στα ταμεία σας, ενώ θα έπρεπε να υπάρχουν, αγνοούνται δηλαδή. Πρόκειται βέβαια για μικροποσόν, για το οποίο διεξάγεται έρευνα, αλλά μήπως έβαλε σε σκέψεις κάποιον από τους ορθόδοξους καθοδηγητές των οπαδών σας; Βγήκε καμια ανακοίνωση; Θα πάει κανείς σε συμβούλιο ή συνέλευση του συλλόγου να ζητήσει διεκρινήσεις από τους διαχειριστές; Ή..... άστα καλύτερα;
 
8.    Αλήθεια πιστεύετε φίλοι μου ότι πραγματικός σας αντίπαλος είναι ο ολυμπιακός; Σοβαρολογούμε; Ανταγωνίζεστε δήθεν μια ομάδα, που τη φανέλλα της έχουν φορέσει παίχτες όπως ο Τζιοβάνι, ο Ριβάλντο, ο Ζάχοβιτς, ο Καρεμπέ, ο Ζέτερμπεργκ, ο Ιμπαγάσα, ο Μπελούτσι, ο Μέλμπεργκ, ο Σαβιόλα, ο Ριέρα, ο Γκαλέτι, ο Κοβάσεβιτς, ο Πάντελιτς, ο Τουρέ, ο Μιραλάς, ο Κάμπελ (αυτοί μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό); Έχεις δει στην ομάδα σου τέτοια αστέρια; Στην κατάταξη της ουέφα είσαι στη 215η θέση και ισχυρίζεσαι ότι ο ολυμπιακός δεν σε αφήνει να τον ανταγωνιστείς; Ανέχεσαι να σε ποτίζουν τέτοια παραμύθια και τα πιστεύεις κιόλας; Να μη μιλήσω για τις οικονομικές δοσοληψίες, τα γήπεδα, τα προπονητήρια, τις ακαδημίες, τις επιστημονικές ομάδες υποστήριξης, τους χορηγούς, το μάρκετιγκ.... χάος η διαφορά!
 
9.    Όπου πετάει αεροπλάνο, όπου φτάνει δρόμος, όπου δένει καράβι, θα συναντήσεις και από έναν τουλάχιστον επαγγελματία, που έχασε τα λεφτά του, κατά τη συνεργασία του με την ομάδα σου. Εσύ οπαδέ του λαϊκού, προσφυγικού και εν πολλοίς αριστερού-ριζοσπαστικού σωματείου, ανέχεσαι να σε διοικούν κροίσοι, αλλά εργαζόμενοι να έχουν χάσει τα λεφτά τους από την ομάδα σου;
Δεν θα μου απαντήσεις, δεν θέλω να μου απαντήσεις. Μου φτάνει που ξέρω ότι, διαβάζοντάς με, δεν θα βρεις ούτε μια λέξη, που να ηχεί ψεύτικη και κακόπιστη στ΄ αυτιά σου.
 
ΥΓ. Εκτός από τις ανακοινώσεις του Πατριαρχείου της Ορθόδοξης οπαδικής πίστης και τα δελτία τύπου που οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι εμφανίζουν ως ρεπορτάζ, οι αεκτζήδες ενημερώνονται και από άλλες πηγές. Ενδεικτικά τα παρακάτω και όποιος σκαλίσει εκεί, θα βρει πολλάαααα χρήσιμα, [ 1 ], [ 2 ], [ 3 ].

Σχόλια

Εικόνα holland74

Guest Red σωστός....Πολύ σωστά επίσης γράφεις αεκ αντί για ΑΕΚ, διότι τα αιλουροειδή κατάντησαν την ομάδα τους αεκ....
Βέβαια με τη νέα φασιστική διακοπή του πρωταθλήματος θα αποπροσανατολιστούν τα πρόβατα, το καλύτερο σανό και για τους φίλους του σωματείου με έμβλημα την αλογοτροφή...

Εικόνα koropi48

Ντου στο κορωπί, μπινελίκια από τους οπαδούς και στα σόσιαλ μήντια, αμφισβήτηση, ο στραπατσόνι θέλει λεφτά να λύσει το συμβόλαιο, ο γενάρης θέλει λεφτά για μεταγραφές και νέο προπονητή, έχει παιχνίδια με ατρόμητο- πανιώνιο εκτός, αεκ-παοκ μέσα και ανάμεσα άγιαξ-θέλτα. Τί αποτέλεσμα θα έχει με το ρόστερ που διαθέτει; ποιον συμφέρει η διακοπή;

Εικόνα MIKE.A

Η πλακα ειναι οτι μιλανε για 20 εκ. για το γηπεδο ενω στην ζουλα θελουνε 30! Εχεις και τα προβατα σε αλλα σαιτ να μιλανε οτι αυτα τα 20 εκ. ειναι για υπογειοποιησεις δρομων, πεζοδρομοι γυρω απο το γηπεδο και αποχετευτικο! Ρε παιδια μπορει να με βοηθησει κανενας, ποσο μπορει να κοστισει ΕΝΑΣ δρομος που θα υπογειοποιηθει, (δεν μιλαμε για τουνελ εκατονταδων μετρων) πεζοδρομια (οχι απο μαρμαρα η γρανιτες), και ενα αποχετευτικο που απο οτι μπορω να καταλαβω (εδω ας με βοηθησει καποιος) ειναι μερικοι σωληνες να ενωθουν απο το γηπεδο με αυτους των γυρω δρομων αν δεν κανω λαθος; Εγω νομιζω οτι με πολυ λιγωτερο απο 10 εκ. γινωντε ολα αυτα! Ισως και με 5 εκ.! Δηλαδη αν δεν κανω λαθος αυτοι θελουνε (αφου μιλανε για 30 εκ.) το μισο τουλαχιστον γηπεδο να τους το χτισει το κρατος! Γιατι απο οτι ξερωμε ως τωρα λεγανε οτι το γηπεδο τους θα κοστιζε γυρω στα 60 εκ.! Βεβαια για καποιο λογο που μονο αυτοι ξερουνε μιλανε τωρα για 80!
Παντως αν γινει κατι τετοιο οπως εχω ξαναπει, να παει ο Μαρινακης στο κρατος και να αγορασει τοτε το οικοπεδο που βρισκετε το Καραισκακη απο το κρατος μισοτιμης! Ετσι δεν ειναι το σωστο αν οι αλλοι παρουν 30 εκ;

Εικόνα Harry red logic

Α αδέλφια ξέχασα!
Έχουμε την δεύτερη αξιολόγηση!...πρόπαγανδα αντιπερισπαμός.Ο λαός να ασχοληθεί με τον Al Capone!!!7

Εικόνα savvas gridlock

Για να κλεισει η αξιολογηση λεει, πρεπει να ψηφιστουν ομαδικες απολυσεις, lock out, επιχειρησιακες αντι κλαδικων συμβασεων, καταργηση εκπτωσης φορου για ιατρικες δαπανες και βεβαια να μπουν οι μισες ΔΕΚΟ στο νεο υπερταμειο αποκρατικοποιησεων, που πρεπει να ορισει Δ.Σ.. Εδω δεν αρκει αντιπερισπασμος, εδω μονο αν πεσουν πυρηνικα στη χωρα θα στραφει αλλου το ενδιαφερον του κοσμου.

Εικόνα Harry red logic

Μόλις διάβασα μια δήλωση του αρχι..βοθροκαναλάρχη(εκεί ντε που δίνουν συνεντεύξεις οι "υβριζόμενοι" της κυβερνησης!
"Αν είναι να αλλοιώνεται το πρωτάθλημα ...τότε να μην γίνεται!σχόλια?

Εικόνα savvas gridlock

Ρε εδω λεμε πλησιαζει ο Οκτωβριος του 2016 και παιρνουμε την ΕΠΟ, τι μας τσαμπουνας τωρα; Γκρεμιζεται οριστικα το κοκκινο παρακρατος, αρκει να ερθει ο Οκτωβριος. Που θα παει, θα ερθει, δεν θα ερθει;

Εικόνα LaM

Υπομονή... Ακομα εχουμε 71 Σεπτεμβριου...!

Εικόνα koropi48

Όχι ρε πούστη! Πότε θα μπει ο οχτώβρης να πληρωθώ;

Εικόνα Harry red logic

Αδέλφια όλα καλά αλλά ο "Al Capone η ο John Dilinger" δεν χαμπαριάζουν απο ηθικολογίες και έννομη τάξη.Είδατε τι κάνανε στο σπίτι του Μπίκα.
Μήπως γιατί ο Θρύλος είναι πρωτόπορος?Αυτοί επέτυχαν τον στόχο τους την αναβολή των πρωταθλημάτων!
Γιατί? Προφανέστατα δεν αντέχουν να βλέπουν την πλάτη του Θρύλου!!!
Θα βρεθεί ένας "Hercule Poirot η ενας Edgar Hoover" να τους αποκαλύψει και να τους οδηγήσει εκεί που τους αξίζει?
Τα λόγια είναι φτώχεια!Τα έργα μετράνε!
Υπάρχει πραγματική βούληση? η τα πράγματα εξουσιάζονται πλήρως απο τους Αρχιγκάνγστερς???
Ζητείται Ελπίς !Σίγουρα υπάρχουν Ελληνες "Untouchables"!,

Εικόνα koropi48

Χάρυ τί μπορείς να κάνεις πραγματικά, εκτός από πολιτική πίεση; Έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι. όλοι τους και μόνοι μας στην κυριολεξία. Και το βοθροκάναλό τους έχει κρεμάσει πλερέζες για τη βία στο χώρο του ποδοσφαίρου και κλαίει που διεκόπη το πρωτάθλημα!