ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ; (ΩΡΑ: Η ΠΙΟ ΛΑΤΕΡΝΑΤΙΒ ΕΦΗΜΕΡΙΘΡΑ)



Γραφει ο CEN-TAURUS
 
    Χλ-ώρα της περασμένης παρασκευής. Περίμενα να περάσουν λίγες μέρες, μήπως κατακαθήσει ο θυμός, αλλά μπααααα!
Η πρόκληση συνεχίζεται. Με αμείωτη ένταση. Ξεδιάντροπα. Χωρίς καμια αναστολή, χωρίς σάλιο.

 
Από την κυρία, που είχε το θράσος να δώσει τον όρκο της Εθνικής Αντίστασης, όταν ανέλαβε τα καθήκοντα στην Περιφέρεια. Εκεί που την εκλέξαμε όλοι εμείς, όσοι πιστέψαμε ότι κάτι διαφορετικό φέρνει στην αυτοδιοίκηση από τον μαυρογιαλούρο προκάτοχό της σγουρό.
Δεν παίρει φαίνεται κανένα παράδειγμα από την τύχη που είχε ο συγκεκριμένος, ο οποίος εξαφανίστηκε από προσώπου γης, πιο σιωπηλός κι από τον κωστάκη τον σουβλακομάχο της ραφήνας, πιο άφαντος κι από πεντακοσάευρο, πιο αόρατος κι απ το φιλότιμο του γιωργάκη! Και η ίδια εκεί θα καταντήσει, μην έχει καμια αμφιβολία!
Πού πήρε τις λιγότερες ψήφους ο σγουρός στις εκλογές; Ακριβώς εκεί που περίμενε να πάρει περισσότερους, δίδοντας λεφτά για γήπεδο στο αεκ (ιωνία, φιλαδέλφεια, ριζούπολη, κουκουβάουνες κλπ), αλλά και στις περιοχές- πυρήνες του πράσινου κατεστημένου (κυψέλη, γουδί, γκύζη κλπ). Γιατί, όσο κι αν ευεργετείς κάποιον, γρήγορα ξεχνά και πάει αλλού για να βρει περισσότερα. Όλοι αυτοί που διορίστηκαν σε δήμόσιες θέσεις επί πασοκ και νουδου και έφτιαξαν τη ζωή τους, τί έκαναν μετά; Μαύρισαν τους ευεργέτες τους! Αντίθετα, η αδικία χαράζεται βαθιά στην καρδιά αυτού που την υφίσταται. Και δεν ξεχνά ούτε συγχωρεί ποτέ! Και μεις ούτε ξεχνάμε και ούτε συγχωρούμε.
 
    Διαβάζουμε στη φυλλάδα με το χρώμα του οίκτερου: τα 20 εκατομμύρια λέει για την αγιασοφιά (το MALL δηλαδή του μελισσανίδη, μην παραμυθιαζόμαστε), ξαναμπήκαν στον ετήσιο προϋπολογισμό της Περιφέρειας! Ρε σεις, έχετε καταλάβει σε ποια χώρα ζείτε ή να σας πάμε μια γύρα να μάθετε; Στα συσσίτια, στους άστεγους, στα σχολεία που τα παιδιά δεν αγοράζουν πλέον ούτε κουλούρι, στα κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία, στις λαϊκές που αξιοπρεπείς άνθρωποι μαζεύουν τα σάπια για να φάνε, στις εργατοπεριοχές που τρέφονται με το τεφτέρι του μπακάλη και του φούρναρη, στα νοσοκομεία όπου τσακισμένοι πολίτες βλέπουν να φεύγουν αβοήθητοι δικοί τους άνθρωποι....
Ρε γιαλαντζί αριστεροί, ρε ντροπή της εθνικής αντίστασης, σας φαίνονται μπας κλαςς αυτά, ε; Λαϊκίστικα, εκτός του ωραίου σας κλίματος! Αυτά είναι τα χάλια που ΕΣΕΙΣ μας φτάσατε, με την αδράνεια, τις ψευτιές, τις παραλείψεις και την εξουσιομανία σας. Μη μας πείτε τις παπαριές, ότι δήθεν τάχα εσείς φέρατε πιο απαλό μνημόνιο και οι άλλοι χειρότερα! Αφού τα εφαρμόζετε ρόμπες, είναι σαν να τα ψηφίσατε ΟΛΑ και με τα δυο χέρια! Τέρμα η απάτη. Αυτά να τα λέτε στον αυτιά.
Αντί να είστε συνεχώς δίπλα στον κόσμο να μοιραστείτε τον πόνο του, εσείς εκεί, συνεχίζετε τις αβάντες στους βαθύπλουτους και βαθυάπληστους ποινικά διωκώμενους ευνοούμενούς σας.
 
    Ποιος υγιής -πλην μελισσανίδη- πολίτης θα είχε αντίρρηση, αν λέγατε πως, σε τέτοιες εποχές έσχατης φτώχειας και προβλημάτων, αποδεσμεύετε το κονδύλιο για τα γήπεδα ποα-αεκ, υπέρ του δημόσιου φορέα κοινωνικής προστασίας, προκειμένου να ταϊσει πεινασμένους στην αττική. Τα λεφτά αυτά ισοδυναμούν με 8 τουλάχιστον εκατομμύρια μερίδες φαγητού. Αλλά πού να νοιαστείτε εσείς για τέτοια! Εσείς τρώτε στη Ρένα της Ξεφτιλιάς, καρπάτσιο σολωμού με αφρό σχινόπρασου και μους τρούφας, με κρασί γαλλικό σε ποτήρι από κρύσταλλο τριζάτο! Κάπηλοι! Ψεύτες και πλαστογράφοι!
Φαίνεται "συντρόφισσα" πως, η προϋπηρεσία σου στο γραφείο του γίγαντα Τσοχατζόπουλου, σε κόλλησε το μικρόβιο της μεγαλομανίας και της πλεονεξίας. Μας ξεγέλασες και σε πιστέψαμε και καλά να πάθουμε.
 
    Υπάρχει κανείς στη βουλή, να κάνει αυτό που δεν κάνει η περιφέρεια; Να πει, νισάφι, δεν είναι εποχές για πέταμα εκατομμυρίων. Πεινάει κόσμος! Ας φτιάξει γήπεδο όπως υποσχέθηκε ο ιδιοκτήτης και οι άλλοι κίτρινοι και πράσινοι μεγαλοεπιχειρηματίες. Ή αν δεν θέλουν (αν και μπορούν!), να παίζουν στο ΟΑΚΑ που είναι και τσάμπα! Κάποιος να υπερασπιστεί το ορθό και δίκαιο. Υπάρχει νομική φόρμουλα, τα πολλά χρήματα αυτά να περάσουν στην κοινωνική αλληλεγγύη, με ειδική διάταξη. Θα βρεθεί κανείς παντελονάτος; Το λέμε για ακόμη μια φορά. Μας ακούτε; Ή φοβάστε την οργή του γίγαντα της πολιτικής, αγωνιστή της δημοκρατίας πάντζα, με τις 10 κινηματογραφικές ταινίες επί χούντας; Επιχειρούσε να εξοντώσει τους χουνταίους, παγώνοντάς τους με τα κρύα αστεία του φαίνεται.
 
    Να σχολιάσω από την παραπάνω φυλλάδα και τη δήλωση του πράσινου υπουργού παππά, ότι η φιλαδέλφεια λέει χρειάζεται το γήπεδο! Ρε φίλε, τους κατοίκους τους ρώτησες; Ξέρεις εσύ και δεν ξέρουν αυτοί; Δεν σου κάνει εντύπωση ότι τόσα χρόνια οι κάτοικοι είναι σε πόλεμο με μπράβους για να μη γίνει εκεί το γήπεδο; Γνωρίζεις ότι πολίτες λαμβάνουν επιστολές με σφαίρες; Ή δεν σε νοιάζει ούτε αυτό;
Δουλειές χρειάζεται η φιλαδέλφεια μάστορα, δουλειές, αν σου θυμίζει κάτι η λέξη αυτή. Μεροκάματα, να φάει ψωμί ο κόσμος, σε μια περιοχή που σπάει τα ρεκόρ ανεργίας. Περισσός, φιλαδέλφεια, ιωνία, χαλκηδόνα. Δεν χρειάζεται MALL. Το λες όμως γιατί, μαζί με τα τσάμπα λεφτά του αεκ, τρέχουν και τα άλλα τσάμπα της ομάδας σου, από την περιφέρεια κι αυτά.
Σας πήρε χαμπάρι ο κόσμος και η μόνη μας εκδίκηση είναι το τρίπτυχο:
1. Θα βλέπετε τα ποσοστά σας και θα τσιμπιέστε να ξυπνήσετε από τον εφιάλτη ζαλισμένοι. Σας το υποσχόμαστε. Ήδη τρέχει σχετική ζύμωση σε όλο τον οργανωμένο και ανοργάνωτο ερυθρόλευκο κόσμο.
2. Θα σας διαδεχτεί αυτοδύναμος ο γιος του βρυκόλακα. Αυτή θα είναι η δεύτερη τιμωρία σας (δυστυχώς για μας πάλι).
3. Θα καταγραφείτε στη λαϊκή συνείδηση ως η μεγαλύτερη απάτη και πολιτική φούσκα από ιδρύσεως του κράτους.

Τουλάχιστον έτσι θα πάρουμε πίσω λίγο από το αίμα που μας ήπιατε, σκνίπες καραφλάμπουρες.
 
    Υ.Γ. Εσείς εκεί στην ψ-ώρα, γιατί δεν γράφετε ολόκληρο το όνομα του μεγάλου άσου που θα φέρει ο τίγρης; Τί ατζάρεβιτς και παπαριές λέτε; Πατζάρεβιτς θα λέγεται ρε και θα είναι κόκκινος- κόκκινος και ζουμερός. Ή Παζάρεβιτς, από τα παζάρια που θα κάνει ο τίγρητας να τον φέρει. 36 άτοκες δόσεις και δώρο πλυντήριο. Και θα ζητήσει πληροφορίες από τον λέσκοτ, να δει σε τί κολοσσό έρχεται, μη ρισκάρει την καριέρα του και την πατήσει! Τον λέσκοτ, ναι, αυτόν που θα άλλαζε τουλάχιστον για μια διετία το στάτους της "ομάδας" σας και δεν έκλεισε ούτε δίμηνο καλά καλά. Τον αποχαιρετάτε τώρα στο πρωτοσέλιδο ανακουφισμένοι και δικαιωμένοι, τρισμέγιστοι της δημοσιογραφίας.
Ρε, τί χόρτο δίνετε στο λαό! Βουνίσια πλαγιά δεν θα μείνει που να μην την ξεχορτίσετε. Χέρσα θα καταντήσετε τη χώρα!
 
    Στο πρωροσέλιδο επίσης παρατήρησα ότι κάνετε ιδιαίτερη μνεία στην οριστική αποχώρηση του "μεγάλου αρχηγού" Τζέραρντ. Σας διαφεύγει βέβαια τί δήλωσε για το ΘΡΥΛΟ και τον κόσμο του ο τεράστιος αυτός ποδοσφαιριστής. Να σας ενημερώσω εγώ:
 
 "I am an Olympiakos fan. They are one of my teams now and I'll always support them because they have a special place for me".
 
 
Καταλάβατε τώρα ποια η διαφορά μεγέθους σας με το ΘΡΥΛΟ; Βλέπεις, ο κάπτεν Τζέραρντ δεν έλαβε υπόψη του τη γκρίνια και τη μαύρη προπαγάνδα σας τόσα χρόνια. Έβλεπε και εκτιμούσε. Ποιότητα, οργάνωση, φιλοξενία, συνθήκες δουλειάς, φερεγγυότητα, αγωνιστικότητα, πάθος, ποδόσφαιρο, ατμόσφαιρα, άρτιες εγκαταστάσεις. Έπαιξε στο ναό μας και ένα γήπεδο τραγουδούσε ασταμάτητα "never walk alone". Έννοιες και εικόνες άγνωστες σε σας, επαγγελματίες δηλητηριαστές ψυχών.
 
    Κυρία περιφερειάρχη, εσύ που ορκίστηκες τον όρκο των Κορυσχάδων, κάτι θα ξέρεις γι αυτή τη φωτογραφία θεωρώ.... Τους βγάζεις καθημερινά ασπροπρόσωπους. Κοιμούνται αγαλιασμένοι, που ο αγώνας τους δεν ήταν μάταιος. Ανέλαβες εσύ να ολοκληρώσεις τους οραματισμούς τους, για μια χώρα γεμάτη ποντιο-MALL, λαθρέμπορους συνομιλητές της εξουσίας, διεφθαρμένους καναλάρχες εφοπλιστές και εκπροσώπους των μαφιών του καυκάσου! Και μνημόνια, πολλά μνημόνια.... και το αμόρε σου, αξιοκρατικότατα διοικητής στην ΕΥΔΑΠ μόλις ανέλαβες εσύ την εξουσία. Λες και δεν υπάρχουν επιστήμονες γάτες στη διαχείριση υδάτινων πόρων! Δύο μισθαρουμπάρες στο ίδιο σπίτι θέλατε. Δόξα και τιμή! Ο λαός πάνω απ όλα! Πειστήκαμε, μη φωνάζετε άλλο και προπάντων, μη διαπραγματεύεστε άλλο!
 
 
    Στη φωτογραφία βλέπουμε και καμιά εικοσαριά "άκαπνους" "προδότες" παπάδες, αυτούς που, ο μπαρουτοκαπνισμένος στις ψησταριές της φυλής, Φίλης (ωραίο λογοπαίγνιο), κατηγόρησε για ενδοτισμό και προδοσία του λαού. Ο μάχιμος! Ο μεγάλος αγωνιστής! Ο μακαροναδοκίλλερ του μαζικού κινήματος! Ρε τί παραμύθια κατάπιαμε απ΄ όλα αυτά τα παρτάλια!!!
 
ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ μαζί σου ο περαίας
τώρα που αγόρασες το στόλο της κορέας
στο ψηλότερο κατάρτι κρέμασ' ένα φρύδι
να το βλέπει ο οχτρός μας και να στρίβει
 
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ. ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ!

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Συμπληρώνοντας το κείμενο για τους παπάδες κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία κι επειδή επικρατεί πολύ σύγχυση και πολύ λαμογιά, παραθέτω το παρακάτω απόσπασμα:

"Θα γδάρουμε τους παπάδες; Μα γιατί; Εμείς βλέπουμε, ότι χιλιάδες παπάδες βρίσκονται τώρα στην πρωτοπορία του κινήματος μας και η συμβολή του κλήρου, που στάθηκε στο πλευρό μας, υπήρξε ανεκτίμητη.

Μήπως συμβαίνει το αντίθετο; Γιατί αυτοί που εμφανίζονται σαν προστάτες της εκκλησίας, γκρεμίσανε μαζί με τους Γερμανούς και γδέρνουνε παπάδες."

22 Οκτώβρη 1944, Άρης Βελουχιώτης, λόγος στην κεντρική πλατεία της λαμίας....

Ας διαβάσουν το λόγο αυτό κάτι μπαχαλοκαλόπαιδα, που επικαλούνται τον άρη, αλλά αγνοούν τα πιστεύω του!

Εικόνα CEN-TAURUS

Όντως το ξεγύμνωμα όλων αυτών που έκλεψαν τις ελπίδες και τις ψήφους μας, έχει πολύ μεγάλη αξία. Το αν θα τους διαδεχτεί γιος βρυκόλακα, είναι κακό για μας από την οπτική ότι, όποιος κι αν είναι, τα ίδια και χειρότερα θα κληθεί να εφαρμόσει. Όποιον φθείρεται, τον αλλάζουν με τον επόμενο πρόθυμο. Κατά τα άλλα, δεν θα τον αφήσουν να κάνει πραγματικές αλλαγές οι μέσα και οι έξω. Μέσα θα ξηλώνονται πεζοδρόμια και έξω θα απαγορεύουν κάθε μέτρο, που θα ήταν ικανό να φέρει πραγματική ανόρθωση. Χτυπάνε στοχευμένα οτιδήποτε μπορεί να αποτελέσει στήριγμα. Υψηλοί φορολογικοί συντελεστές, απίστευτος φπα στον τουρισμό και τα νησιά, χτύπημα παραγωγών σταφυλιού-κρασιού με την αύξηση του ειδικού τέλους κλπ κλπ κλπ. Δεν θέλουν να σηκωθούμε, πριν τα πάρουν όλα τσάμπα. Όοοοολος ο ΟΣΕ, με πλήθος ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων, απαλλαγμένος από χρέη και με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης λόγω κινέζων, δόθηκε στους ιταλούς με 40 εκατομμύρια, όσο δηλαδή δύο πολυκατοικίες στη ρώμη. Τί να κάνει όποιος και να ρθει; Θα τον σαπίσουν στη φάπα.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Τη μεγαλύτερη υπηρεσία σε αυτόν τον τόπο προσφέρανε φίλε. Με αυτά που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν θα τελειώνουμε μια και καλή με την όλη ιστορία της δήθεν αριστεράς του Κολωνακίου και της πρασινοκίτρινης εξυγίανσης. Δεν με νοιάζει αν αυτός που τους διαδεχτεί είναι γιός βρυκόλακα ή κόρη πουτάνας. Λίγη κοινή λογική θέλω και να αγαπά τη χώρα του και τους πολίτες της. Δεν θέλω να με βλέπουν σα ζώο , δεν θέλω άλλες πουτανίτσες να γίνονται υπουργοί, άλλοι αφισσοκολητές να γίνονται σύμβουλοι, δεν θέλω να πληρώνω τα ταξίδια του κάθε μαλάκα στις Ινδίες και προσφάτως στην Κούβα. Για όνομα του Βούδα ή σε όποιον Θεό πιστεύετε , ποιάς δημοκρατικής χώρας πρωθυπουργός πάει σε και καλά μνημόσυνο τύπου που ήταν δικτάτορας? Και για να ξυπνάνε μερικοί , πρώτα στη CIA απευθύνθηκε ο Κάστρο και όταν έφαγε πόρτα επειδή δε τα βρήκαν στη μοιρασιά το γύρησε στο αριστερό παραμύθι. ΥΓ1 Σας γαμάει ο Θρύλος και ο Βαγγέλας. ΥΓ2.Όποιος πάει στο γήπεδο και γιουχάρει ομάδα, προπονητή, παίκτες, Βαγγέλα είναι το ελάχιστο μαλάκας και βαζελόγαυρος.

Εικόνα koropi48

Τα αδέρφια να γκουγκλάρουν "μαρινάκης πλοία κορέα", να δουν τί κινήσεις παγκόσμιας εμβέλειας κάνει ο πρόεδρας. Να καταλάβουν όλοι τί θα ακολουθήσει...

Εικόνα ze ηλιας

Χωρίς να μειώνω την αξία της είδησης,οι αναρτήσεις είναι του 2013.

Εικόνα CEN-TAURUS

http://mononews.gr/vangelis-marinakis-pai-ke-gia-ekto-plio-capital-marit...
http://www.economy365.gr/article/20810/big-deal-vaggeli-marinaki-me-fort...

Ζε, βράζει το πράγμα αυτές τις μέρες. Ήδη φαίνεται πιθανότητα να συμπαρασυρθεί κι ένας νορβηγικός κολοσσός και ανοίγουν έτσι πολλοί δρόμοι, αν ενώσεις πειραιά- ελληνόκτητα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.