olaprasina1908 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΡΟΥΦ



Συνήθως σε τέτοια άρθρα δεν απαντάμε, αλλά κάποιοι φίλοι της σελίδας μας το στείλατε και κρίναμε ότι έπρεπε να το κάνουμε, γιατί μας απειλούν κιόλας με προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Στο site olaprasina1908.gr λοιπόν, στο οποίο γράφουν γίγαντες της δημοσιογραφίας σαν τον Μπάμπη τον Τσιμπίδα, αυτόν το λεβέντη, τον καραμπουζουκλή του Sport 24 radio,
 

 
ανέβηκε αυτό εδώ το άρθρο πριν 10 μέρες περίπου. Για το αν είμαστε ''ιστομπακάλικο'', ''υπόνομος'' ή το αν τα επιχειρήματά μας είναι ''νηπιαγωγείου'', προφανώς ο καθένας έχει την άποψή του. Δικαίωμα και των ΑΡΔ της συγκεκριμένης βαζελοσελίδας να λένε τα δικά τους και η γνώμη τους για εμάς εδώ έχει την ίδια βαρύτητα με την γνώμη ενός ανθρώπου που δεν έχει βγάλει το Δημοτικό για την πυρηνική Φυσική. Αβάντες στον εαυτό μας δεν κάνουμε, ας μιλάνε άλλοι για εμάς, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Οι συγκεκριμένοι όμως δεν αντέχουν το όλο έργο. Νιώθουν ότι ''στοχοποιούνται''. Εμείς, όποτε βλέπουμε ένα άρθρο που θίγει τον Ολυμπιακό, απαντάμε. Γι'αυτό ανοίξαμε το site. Όταν κάποιος μας θίγει επί προσωπικού, δεν ασχολούμαστε και όταν κάποιος από εδώ ξεφύγει και το κάνει, μεταξύ μας ο ένας ''την λέει'' στον άλλον, ''δεν έπρεπε να το κάνεις, άσ'τον να λέει ό,τι γουστάρει'' κτλπ.. Αυτοί εδώ, όπως και άλλοι σαν αυτούς, όποτε δεχτούν άρθρα-κριτική εις βάρος τους, τρέχουν στους εισαγγελείς και στους ανακριτές. Εμείς είμαστε οπαδοί και το ''μας στοχοποιούν'' μας φαίνεται ένα πράγμα σαν τον Μπάμπη τον Τσιμπίδα ας πούμε. Επιχείρημα ''νηπιαγωγείου'' που λέει και το άρθρο τους και μάλιστα νηπιαγωγείου ιδιωτικού, περιοχής Βορείων και Νοτίων Προαστίων Αττικής. Θα μπορούσαμε κι εμείς να πούμε ''θα κάνουμε μήνυση, μας δυσφημούν'', αλλά εμείς οπαδοί είμαστε και ο οπαδός, για τη δική μας ηθική, στο δικαστήριο πάει ΜΟΝΟ κατηγορούμενος, ποτέ ως κατήγορος-ενάγων. Οι συγκεκριμένοι ''λεβέντες'', επειδή δεν είναι οπαδοί, τρέχουν στους εισαγγελείς ως κάτοικοι της περιοχής Ρουφ, εκεί στα τρένα, στην Στρατολογία. Κανένα πρόβλημα από εμάς. Αν θεωρείτε ότι κάπου θίξαμε είτε εσάς, είτε τον υπέροχο κόσμο της greenwin Μπύρας 13, είτε την ''ένδοξη ιστορία'' της Πανάθας, τραβάτε όπου θέλετε. Αν μάλιστα σας ακούσει ο Γιάνναρος ο Αλαφούζος, αυτός ο γίγαντας, ο μέγας γαύρος και μας μηνύσει, θα φέρουμε στο δικαστήριο και ορισμένους ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ μάρτυρες να μας υπερασπιστούν. Αγοράκια...
 
Και για να μην νομίζουν τώρα ο Αντωνόπουλος, ο Στεφάνου, ο ΦΛΩΡΑτος, ο Μπάμπαρος ο Τσιμπίδας και τα υπόλοιπα ''λεβεντόπαιδα'' της σελίδας ότι θα αφήσουμε κάτι από όσα γράφουν τον Ολυμπιακό, έστω σε αυτό το άρθρο τους, αναπάντητο, όταν ο Μιχάλης Ζολώτας έχει βάλει λεφτά στην ΠΑΕ ΠΑΟ μέσω αύξησης κεφαλαίου και έρχεται η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και οι οικονομικοί εισαγγελείς να πουν ''αυτά τα λεφτά ήταν τραπεζικά δανεικά, τα οποία τα πήρε ο Ζολώτας με δάνειο από τη Marfin του Βγενόπουλου και ΔΕΝ τα επέστρεψε'' και γι'αυτό το λόγο μεταξύ άλλων διώκεται τώρα ο Ζολώτας ως ''μπροστινός'' του Ανδρέα Βγενόπουλου, με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί, όταν ο συγχωρεμένος πια Ανδρέας Βγενόπουλος βλέπει να δεσμεύονται οι λογαριασμοί του επειδή μοίραζε δεξιά κι αριστερά δανεικά λεφτά από την τράπεζά του δίχως εγγυήσεις, κάποια εξ αυτών στην ΠΑΕ ΠΑΟ, λεφτά που πλέον ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, αυτό το θέμα αφορά τον ΠΑΟ. Είναι λεφτά που μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟ και ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με τους μετόχους της ΠΑΕ ΠΑΟ Ζολώτα-Βγενόπουλο να αντιμετωπίζουν θέματα με τη Δικαιοσύνη. Ο Μπάμπαρος ο Τσιμπίδας μπορεί να ζορίζεται να το ''πιάσει'' όλο αυτό, αλλά είναι τόσο απλό που και κάποιο πιτσιρίκι από τα νηπιαγωγεία των Βορείων Προαστίων που επικαλούνται στο άρθρο τους θα το καταλάβαινε. Όταν αναλύουμε τους ''κερδοφόρους'' ισολογισμούς της ΚΑΕ ΠΑΟ και το πώς αυτοί οι ισολογισμοί καθίστανται κερδοφόροι, αυτό το θέμα αφορά τον ΠΑΟ και θα υπήρχαν νομικές συνέπειες για τους μπασκετικούς του παράγοντες αν κάποιος αρμόδιος οικονομικός εισαγγελέας το διερευνούσε. Όταν αναφερόμαστε στο σκάνδαλο της απάτης που λέγεται ''Παναθηναϊκή Συμμαχία'', με τη διπλή τιμολόγηση εισιτηρίων στα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟ στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την περίοδο 2013-2015, με αποτέλεσμα το Κράτος να χάνει από φόρους τουλάχιστον 4 εκ. ευρώ, αυτό το θέμα αφορά τον Παναθηναϊκό και θα υπήρχαν νομικές συνέπειες για τον Αλαφούζο, αν αποφάσιζε κάποιος οικονομικός εισαγγελέας να ασχοληθεί με το θέμα και να μην το αφήσει κλειδωμένο σε κάποιο ανακριτικό συρτάρι για καμιά 7ετία, όπως την υπόθεση της ''εξαγοράς'' του καναλιού Seven-X από τον Μπατατούδη και την Αγροτική Τράπεζα το 2006, για να ανοίξει ο τηλεοπτικός ΣΚΑΙ. Όταν ο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου καταδικάζεται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ επειδή συκοφαντεί συστηματικά το ΜΑΡΙΝΑΚΗ, βγάζοντάς τον μέχρι και...πρεζέμπορα που έφερε 2 τόνους ηρωίνης στην Ελλάδα με το Noor 1, υπόθεση με την οποία δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ και για την οποία δεν τον έχει ενοχλήσει έστω για έναν καφέ κάποιος ανακριτής αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΛΕΚΕΙ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ''ΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'' ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΚΑΝΑΛΟΥ, αυτά όλα αφορούν τον ΠΑΟ και τον Αλαφούζο, που είναι παράγοντας του Παναθηναϊκού και θα αντιμετωπίσει νομικές συνέπειες.
 
Θα μπορούσαμε να πούμε κι άλλα, όμως ο Αντωνόπουλος, ο ΦΛΩΡΑτος και ο Μπάμπαρος ο Τσιμπίδας μπορεί να πάθουν κάνα εγκεφαλικό κάταγμα προσπαθώντας να καταλάβουν το τι λέμε. Αυτοί υποτίθεται ''κάνουν κριτική στον Αλαφούζο'' και δεν τον λένε ''Γιάνναρο'', ενώ εμείς οι ''γλείφτες'' λέμε το ΜΑΡΙΝΑΚΗ ''Βαγγέλαρο''. Αυτά εδώ τα άρθρα 
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130119/gelaei-o-kosmos 
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150106/egklimatiki-apolysi-toy-mitsel 
δεν ανέβηκαν στο δικό μας site, φαίνεται. Σε άλλο site θα τα είδε ο Μπάμπαρος. Κριτική κάνουμε κάθε μέρα στη διοίκηση, στην κάθε διοίκηση του οποιουδήποτε τμήματος του Ολυμπιακού. Αυτό που εννοούν όμως ''κριτική'' ο ΦΛΩΡΑτος και ο Μπάμπαρος, είναι ''βγάλε το Μαρινάκη πρεζέμπορα και αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης, που ελέγχει το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου''. ''Ελέγχει το παρασκήνιο'' επειδή με στημένες συνομιλίες ενός επίορκου εισαγγελέα έχει φάει ποινική δίωξη. Μέχρι το 2010 δεν του έχει ασκηθεί ποτέ ποινική δίωξη κι από τότε που έμπλεξε με το ελληνικό ποδόσφαιρο, από το 2010 και μετά, έχει μαζέψει 5 ποινικές διώξεις σε 6 χρόνια. ''Βρόμισε'' ξαφνικά ο μέχρι τότε πεντακάθαρος για την ελληνική Δικαιοσύνη επιχειρηματίας ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. Θα πρέπει να λέμε δηλαδή εδώ πέρα ''Μαρινάκη γιατί μίλαγες με το Σαρρή της ΕΠΟ;'', λες και είναι έγκλημα, ή λες και ο Μελισσανίδης με τον Αλαφούζο δεν μιλάγανε με το Σαρρή, όταν αυτός ήταν πρόεδρος της ΕΠΟ, με το Μελισσανίδη μάλιστα να το παραδέχεται ΔΗΜΟΣΙΩΣ. Με τέτοια ''στοιχεία'' προσπαθούν να σύρουν σε δίκη για την ''εγκληματική οργάνωση'' το ΜΑΡΙΝΑΚΗ ο Αλαφούζος, ο Πατέρας και ο Μελισσανίδης, μαζί με τους δημοσιογράφους που πληρώνουν. Αυτό που γράφουν στο olaprasina1908, ότι ''αν έχει παρανομήσει κάποιος παράγοντας του ΠΑΟ, ευχόμαστε να δικαστεί'', το έχουμε πει και το έχουμε γράψει δεκάδες φορές. Όχι μόνο για το ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αλλά και για τους ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ και για κάθε παράγοντα του Ολυμπιακού. Αν έχει κάνει το ο,τιδήποτε επιλήψιμο ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ας τιμωρηθεί όπως ορίζουν οι νόμοι. Να τιμωρηθεί όμως με στοιχεία. Αν μας ζητάτε να πούμε ''πρέπει να πάει φυλακή ο Μαρινάκης'' με τα ''στοιχεία'' της ''ΔΙΚΗΣ'' για το Noor 1 ή την ''εγκληματική οργάνωση'' (σε όσα αναφέρονταν στα πάνελ της ''ΔΙΚΗΣ'' την περίοδο 2012-2014 στηρίχθηκε ο Κορέας στο περιβόητο ψευτοβούλευμά του...) κι αν λυσσάτε για να τιμωρηθεί επειδή από τότε που εμφανίστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν μετατραπεί σε ομαδούλες ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ, η απάντησή μας θα είναι αυτή.

 
Φέρτε μας στοιχεία και θα αλλάξουμε ό,τι λέμε. Άντε ρε Μπάμπαρε, περιμένουμε...
 
Υ.Γ. Για το πανό που βάζετε στην αρχή της ανάρτησης, και καλά για να περάσετε το μήνυμα ''οι γαύροι είναι ανορθόγραφοι και αγράμματοι, δεν έχουν επίπεδο σαν εμάς τους οπαδούς του ΠΑΟ'', μπορείτε με ένα google search να βρείτε δεκάδες πανό οπαδών του ΠΑΟ με ορθογραφικά λάθη. Και για να ενημερωνόσαστε, αυτό συνέβαινε από τη δεκαετία του '60. Και τα έχουμε αναδείξει εμείς, από αυτό το site.
Ακόμη κι εδώ ψέματα λέτε. Όσα ψεύτικη είναι η ιστορία του κρατικοδίαιτου σωματείου σας και όσο ψεύτικοι οι τίτλοι που έχει. Αν τώρα επιμένει ο Μπάμπαρος ο Τσιμπίδας, ας δει και την απάντηση του κόσμου του Ολυμπιακού στα περί ''ανορθογραφίας'', αφού του αρέσει να ψάχει τα πανό που σηκώνουμε.
 

Σχόλια

Εικόνα thita

τιμή και δόξα να σε ψέγουν οι μπάμπηδες

λάβετε (εμού συμπεριλαμβανομένου) μαθήματα οπαδικής παιδείας και αξιοπρέπειας από τον σάββα, "οπαδοί μόνο κατηγορούμενοι, ποτέ κατήγοροι" και "μιλάμε κι απαντάμε μόνο όταν λένε κατά του Θρύλου, όχι για εμάς προσωπικά"

απλά ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

το ψέμα (το οποίο αποτελεί την δευτέραν φύσιν των) ξεκινά από την ονομασία του εν λόγῳ (_¤_)χανείου.
ή θα αυτοαποκαλούνται «ΟΛΑ ΡΟΖ 1908» ή «ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ 1922», ας επιλέξουν ό,τι τους βολεύει...

και όταν κάτι ξεκινά με ψέμα, τα παρακάτω είναι ανάξια όποιας προσοχής.

Υ.Γ1 Τσιμπίδα, τσίμπα ένα...
Υ.Γ.2 Βαζέλια, πού κερώς γηα γράματτα, ποιδούσαμαι τεις θήαις σας μαίχρυ τα χαρράματα!

Εικόνα xristoforas

Σαββα...συνΟλυμπιακε...ειναι καθαρο σωματειο ο Παναθηναικος
απλα ετυχε,ενα φεγγαρι μωρε να φορεσει στον Σπαρτακο τριφυλλι και να
κατακτησει εντιμα και παναθηναικα πρωταθλημα στο μπειζμπολ...ασχετως
αν το μπειζμπολ καταστραφηκε τωρα στην Ελλαδα...
και δε φτανει αυτο..ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ στη wikipedia κιολας και δεν αφηνουν
το δικαιο να φανει (οχι το δικο μου δικαιο..το κοινο δικαιο..το δικαιο
της κοινης λογικης...εδω κλειδωνουν τα λημματα..ΤΟΟΟΣΟ πονανε!)
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ...
και σε παραδεχομαι γιατι εισαι πραγματικα ΟΠΑΔΟΣ του Ολυμπιακου,
αγαπας την ομαδα μας και γραφεις στα αρχιδια σου οσους σε/μας κατηγορουν-λασπολογουν
..ευγε για την απαντηση..γιατι κατι τετοια τσουτσεκια πρεπει να μπαινουν στη θεση τους!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΑΑΑΑΑΑΕΙ Ο ΣΑΑΑΒΒΑΣ!!!!

υστερογραφο : θεωρω πως στην Ιστιοπλοια εχουμε 94 πρωταθληματα και οχι 1
και πως ο Παναθηναικος στην ποδηλασια εχει μονο 8...
τωρα γιατι επιμενουν στο ψεμα...ειναι αλλο εντελως θεμα!!!
σε παρακαλω μπες κι εσυ στη wikipedia...μαζι με αλλους Ολυμπιακους(αρκει
να ειναι αντικειμενικοι οπως πραγματικα εισαι εσυ!!!)
διοτι η χουντικη κατασταση που επιβαλλουν τυποι σαν τον Μαρκελλο,εκει μεσα,
δεν παλευεται!!

Εικόνα savvas gridlock

Φόρη, καταλαβαίνω ότι καλοπροαίρετα πας να υπερασπιστείς τον Ολυμπιακό εκεί που βλέπεις να σπιλώνουν την ιστορία του, αλλά το να προσπαθείς να βγάλεις άκρη στη wikipedia είναι μάταιο. Κάνε λίγη υπομονή και θα βγουν διάφορα πράγματα. Με τρόπο που εμείς θα ελέγχουμε την υπόθεση, όχι να είμαστε στη διακριτική ευχέρεια του κάθε ανώμαλου λασπολόγου.

Εικόνα nichio 1971

Χάρη τους κάνεις φίλε Σάββα που ασχολείσαι μαζί τους...
Τώρα που το "ψάρι" της "εγκληματικής" ΣΑΠΙΣΕ και πάει για ΠΕΤΑΜΑ, πρέπει να βρεθεί κάτι άλλο για να ταϊσουμε τα προβατάκια...
Έτσι κι αλλιώς είναι πολύ δύσκολο και τους καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ, να συνέλθουν και να δουν την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μετα απο τόσα χρόνια κοροϊδίας & απάτης...

Εικόνα aris belem

Άτσα ο κλανιάρης! Τελικά αυτοί οι γυναικωτοί (δες Κωωωωλλλλλκα - Χέτζε) έχουν βίτσια, η ρώγα έχει φτάσει αφαλό και η οπή κάνει ρεύμα, αλλά αυτοί εκεί, να τρίβονται στον επιβήτορα. Αλλά έτσι είναι, όταν ο Κράτος έχει αβαντάρει ξεδιάντροπα το σωματείο της μπόχας και της βρώμας, φτάνουν στο σημείο να το βγάζουν γλώσσα! Τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για την υπόθεση του τεράστιου παίκτη "Μπουμπλίς"; Τιμωρήθηκε ο Καρκινογιάννης για τα ντου σε δημοσιογραφικά μπουθ ή για τους τραμπουκισμούς στον τελικό με την Κούλα; Τιμωρήθηκε ο Φιλιππίδης για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Ευθυμιάδη; Με τι σθένος βγαίνετε και μιλάτε ρε επιστήμονες της μπόχας;
Υ.Γ.: Επιστροφή στην...κανονικότητα έγραφε ο άλλος σαλιάρης στο SDNA για το μπουρδέλο του Τράκη. Έτσι ακριβώς! Εσείς άλλο ένα οθωμανικό κι εμείς τρένο για f4! Πλάτσα πλούτσα!!

Εικόνα Arxidakos

Το πανό απλά δεν υπάρχει!!!!

Εικόνα Arxidakos

Φίλε, ο Μπαμπίνος ο Τσιμπιδαράς στοχοποιείται μόνος του στη συνείδηση όσον έχουν λίγο μυαλό - ανεξαρτήτως οπαδικού δόγματος. Επειδή ακούω στο αυτοκίνητο συχνά sport24fm [το θεωρώ πιο νορμάλ και διασκεδαστικό ραδιόφωνο από τα άλλα με 2-3 ανθρώπους που κάτι θα μείνει από αυτά που θα ακούσεις] το γέλιο που πέφτει κάθε φορά που βγαίνει ως ρεπόρτερ του βάζελου και κάνει αναγγελίες σαν δελτίο τύπου του Γιαννάκη δεν λέγεται. Είναι τέτοια η ξεδιαντροπιά του που συχνά του κάνουν ερωτήσεις τέτοιες που ουσιαστικά τον ξεφτιλίζουν (..με το βαμβάκι χαχα) οι ίδιοι οι συντελεστές των εκπομπών που βγαίνει (ιδιαίτερα οι Μίχος κλπ, 12-2).

Εικόνα Aprosarmostos17

Διαβάζοντας το άρθρο των "μορφωμένων επιπέδου ντοκτορά και βάλε" σαχλατζήδων του φόλα-πράσινα, το νόημα είναι το εξής: Δεν παίζει ρόλο αν ο εκάστοτε παράγοντας της ομάδας μας είναι φοροφυγάς, λαθρέμπορας, συμμορίτης ή κλεφτοκοτάς. Αυτό που μετράει είναι το τι κάνει στην ομάδα. Δηλαδή αν πχ ο Αλαφούζος είναι μάστερ της φοροδιαφυγής και έχει κατακλέψει κατά συρροήν το ελληνικό δημόσιο και τον ελληνικό λαό, δεν μας ενδιαφέρει αφού δεν το έχει κάνει ως πρόεδρος της ομάδας...
Sorry guys αλλά ακόμα και το 5χρονο ανιψάκι μου θα μπορούσε να κατανοήσει αυτήν την απλή σύνδεση: ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Μα τόσο ανεπίδεκτοι μαθήσεως εκεί στα ΒΠ; Τι να την κάνετε την ορθογραφία ρε γίδια αν σας γλεντάει ο κάθε καράφλας καναλάρχης, ο κάθε τυχοδιώκτης τραπεζικός, ο κάθε φαλιρισμένος εφοπλιστής, ο κάθε παπατζής χοντρομπαλάς με τον Άραβα πρίγκιπά του. Τι να την κάνετε την ορθογραφία ρε κακόμοιροι αν η δυστυχία έχει αποτυπωθεί στο μέτωπό σας και η κάθε σας μέρα είναι βουτηγμένη στην κατάθλιψη; Ρε δυστυχισμένοι, δεν προλαβαίνετε να χωνεύετε τις σφαλιάρες από τον εκπορθητή σας και σας έχει κοπεί η όρεξη να ασχοληθείτε με την ομάδα σας... Τι να την κάνετε την ορθογραφία; Φτιάξτε ομάδα στην ορθογραφία. Και εκεί θα σας ξεβρακώσουμε.

Εικόνα Chief Bromden

Ωραίος ρε απροσάρμοστε!

Εικόνα REDHERAKLIO

Αγαπητέ Σάββα,όλα ωραία όσα γράφεις, αλλά μου φαίνεται πως κάνεις ένα λάθος. Ο πρόεδρος ΔΕΝ "διώκεται ποινικά" για τίποτε.Απλά ο ανακριτής ΑΝΔΡΕΆΔΗΣ έχει παραπέμψει την υπόθεση στο Συμβούλιο Εφετών,το οποίο επρόκειτο να αποφασίσει ΑΝ θα ασκηθεί δίωξη στον Μαρινάκη.Τό Συμβ.Εφετών πρόσφατα επέστρεψε την δικογραφία ζητώντας περισσότερα στοιχεία.,πράγμα που κατά την ταπεινή μου γνώμη (ειδικός δεν είμαι) μπορεί και να σημαίνει (και λογικά αυτό είναι),ότι τα στοιχεία είναι τουλάχιστον ΑΝΕΠΑΡΚΗ...Οσο για τα γιουσουφάκια-εργολάβους ΑΡΔΟΜΜΕΔΕΣ,γιά ένα σουβλάκι(που λέει και ο Τ.ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ) πουλάνε την αξιοπρέπειά τους και γράφουν ότι τους υπαγορεύει ουτός που τους κερνάει.Περιμένω και άλλες γνώμες,χαιρετίσματα και συνεχίστε την ωραία σας προσπάθεια, να ανοίγετε δρόμους ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Εικόνα savvas gridlock

Όχι φιλε, ποινικη διωξη εχει φαει. 5 ποινικες διωξεις απο το 2010, μια εξ αυτων για την εγκληματικη. Αυτο που λες εσυ αφορα το αν θα δικαστει. Η ποιονικη διωξη δεν σε οδηγει σε δικη υποχρεωτικα. Ασκειται απο τον εισαγγελεα, μετα παμε ανακριτη, μετα παραπεμπεται η υποθεση σε αλλον εισαγγελεα που προτεινει το ποιος θα δικαστει και αποφασιζει το Συμβουλιο Εφετων το αν θα γινει δικη, με αμετακλητο βουλευμα. Για να γινουν ομως ολα αυτα, πρεπει να προηγηθει ποινικη διωξη του εισαγγελεα και ο Κορεας ασκησε διωξη στο Μαρινακη. Γι'αυτο λεμε οτι διωκεται ποινικα. Παρασημο βεβαια τετοιες διωξεις απο επιορκους εισαγγελεις...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Εγο παλλι πειστεβω οτι η σουφρα τον κειρυων στι φοτογραφεια εχι χαλαροσει απο το πολη πιδημα του Βαγγελα.

Εικόνα Chief Bromden

Το όνομα του πράσινου αυτού site ξέρετε πως προέκυψε;

Όταν ο Μπάμπης ο Τσιμπίδας έβαφε τα κάγκελα της Λεωφόρου είπε κάποια στιγμή στον Αλαφούζο:
- Κύριε Γιάννη να βάψω και μερικά άσπρα;
- Όχι Μπάμπη μου, ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ...

Εικόνα giorgos mastroyiannis

Εμπαινε αρχηγέ,κατουρήθηκα απ΄τα γέλια.

Εικόνα koropi48

Ρε σάββα, είδες κατάντια! Όσο μένουν ανεξέλεγκτοι για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, σιγά-σιγά πιστεύουν ότι είναι νόμιμοι και γίνονται και εύθιχτοι! Αυτά που έγραψες (ισολογισμοί ΚΑΕ, λαμογιές με τα εισιτήρια κλπ) αν τα έκανε κανένας άλλος, θα βλεπες το ΣΔΟΕ να ξεροσταλιάζει στις εξώπορτές του. Χθες μετά το παιχνίδι με τους τούρκους, η κριτική στην ερτ ήταν με λίγα λόγια: ο τράκης ξόδεψε ένα σκασμό λεφτά κι έφτιαξε μια ανισοβαρή ομάδα. Πού είναι τα πολλά λεφτά που ομολογουμένως ξόδεψε; Φαίνονται στους ισολογισμούς; Είναι άσπρα, μαύρα; 'Η δεν μας ενοχλεί όταν πρόκειται για την ομάδα μας; Δεν μας ενοχλεί όταν ο αγαπημένος μας δημοσιογράφος κάνει εκπομπές με κυπατζίδικο υλικό; Φαντάζομαι βέβαια όλοι αυτοί διαμαρτύρονται στις παρέες τους για το χάλι που φτάσαμε ως χώρα. Όπως διαμαρτύρονταν τη δευτέρα σε αεκτζίδικο καφενείο στα φιλαδέλφεια ένας προσφυγοπαδός για τα λεφτά του λαού, που έφαγαν οι μεγαλοκαρχαρίες. Γι αυτά που έφαγε η ομάδα του και γι αυτά που ροκανίζει ακόμα, κουβέντα! Αυτά είναι για καλό σκοπό. Με την ευκαιρία των απειλών για αγωγές, ήρθε πριν από λίγο δήλωση παο, ότι θα προσφύγει πλαγιαστικώς κατά της λίγκας για τα τηλεοπτικά. Αφού δεν φτιάχνουν ομάδα, να πάρουν τουλάχιστον πτυχίο νομικής! Τους κόλλησε την αρρώστεια ο σαγώνιας, που διαβάζει δέκα χρόνια τώρα δικογραφίες.

Εικόνα savvas gridlock

Καλα, ο Αλαφουζος ολο προσφευγει στα δικαστηρια, με το στομα. Κι οταν ερθει η ωρα της δικης, γελαει ο κοσμος.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σάββα,επειδή βάζουν κι ένα ανορθόγραφο πανό της Θύρας 7 για να περάσουν το έμμεσο μήνυμα ότι είμαστε ανορθόγραφοι,ας μας πουν γιατί γράφουν στο κείμενό τους "Όσο για τις ύβρεις που εξαπολύεται κατά του Παναθηναϊκού" αντί του σωστού "Όσο για τις ύβρεις που εξαπολύετε κατά του Παναθηναϊκού".Ούτε να κλίνουν ρήματα δεν ξέρουν?Β'πληθυντικός ενεργητικής φωνής και όχι Γ'ενικός παθητικής φωνής.Άλλους κατηγορούν για ανορθογραφία και άλλοι είναι ανορθόγραφοι.Σαν τη "Πράσινη" που έγραψε στο πρωτοσέλιδο της στις 3 Νοεμβρίου 2016 "λυώμενο"αντί για "λυόμενο".Στη γλώσσα ήταν σκράπες μάλλον.Όταν τους έλεγαν "νεοελληνική γλώσσα",εκείνοι αντί για το μάθημα καταλάβαιναν τη γλώσσα του στόματος τους...

π.χ.εσείς εξαπολύετε. η κόλαση εξαπολύεται

Επί λέξει έγραφε ο "Πρασινοφρουρός"στο πρωτοσέλιδο(στήλη που συνήθως γράφει ο Νικολάκης ο Συρίγος,νυν διευθυντής σύνταξης της Πράσινης,μαζί με τον Πανορμίτη Κωνσταντινίδη,υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΚΑΕ Λαύριο,που εδώ και λίγες μέρες έχει ραδιοφωνική εκπομπή μαζί με τον δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση του τηλεοπτικού Alpha στο ραδιόφωνο λαϊκής μουσικής του Χρήστου Πολίτη DERTI 98,6.Μπορεί να την γράφει κι ο ίδιος ο πρεζάκιας):Στο...λυώμενο ερχόμαστε να σας γλεντήσουμε

Και τολμάνε και μιλάνε για ορθογραφία.Στην Πράσινη στο πρωτοσέλιδο της 7ης Οκτωβρίου 2016 ανακάλυψαν πως... έπρεπε να είχαν 13 βαθμούς μετά από ΤΕΣΣΕΡΑ παιχνίδια!!!4x3=13 δηλαδή(αντί 12)!

Εικόνα Γιάννης ο Red

Επίσης,δεν κοίταξαν τα ορθογραφικά του βαζελοσυνδέσμου των Πετραλώνων:
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/161011/syndesmoi-mpogiatzido...

Εικόνα Γιάννης ο Red

Επίσης,για να δεις το πόσο χαζοί και άσχετοι είναι,λένε την εφημερίδα ΦΩΣ ,ως "η γνωστή και μη εξαιρετέα φυλλάδα του Πειραιά, «ΦΩΣ»".Τα γραφεία το ΦΩΤΟΣ είναι στη Λεωφόρο Αθηνών 122,στην Αθήνα.Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει η Λεωφόρος Αθηνών με τον Πειραιά,μόνο αυτοί ξέρουν.Μάλλον θεωρούν ως εφημερίδα επιπέδου την "Πράσινη":
http://olaprasina1908.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%...

Εικόνα savvas gridlock

Γιαννη τους ξεφτιλισες, μπραβο.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Ξεφτίλισμα και μόνο ξεφτίλισμα με επιχειρήματα.Αυτό τους χρειάζεται.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Τώρα που μπήκα διόρθωσαν το "εξαπολύεται" με "εξαπολύετε"