ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ



Γράφει ο Κόκκινος Φοιτητής
 
Αυτό είναι το site που ακόμα και σήμερα εμπιστεύονται «ολυμπιακοί» για την ενημέρωσή τους.
 
 
Δύο αγωνιστικές ποινή στον Λέτο , δύο και στον Σεμπά, αλλά του Σεμπά είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ !
 
Από τη στιγμή που ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Η ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ και οι ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ , και τους πιάσανε "με τη γίδα στη πλάτη", σε ρομαντικό γεύμα στη Καισαριανή, να είστε έτοιμοι για όλα.
 
Εμείς τους λέμε ότι τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ που έχουμε μαζί τους, ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.

Σχόλια

Εικόνα gavrina

Σημερα το ευχαριστηθηκαμε ολοι το 44ο Πρωταθλημα της Θρυλαρας μας στο γηπεδο κοντρα σε υπουργους,εξυγιαντες,αστυνομια,αρδακια!Πολυ σωστα κ Πειραιωτικα τα ειπε ο προεδρος.Απο αυριο ομως ας μαντεψω το κεντρικο θεμα στα εξυγιαντικα μεσα:Ξυλοκοπηθηκαν οι παιχτες του πλατανακου στο Καραισκακη. Ρε τι σου κανουν τα ρουβλια..

Εικόνα CostasS

Επιτρεψε μου να συμπληρωσω.....ο οποίος Πλατανακος μόλις στο δεκάλεπτο είχε ήδη εισπράξει 2 τεμάχια (μην γίνει καμία στραβή βρε αδερφέ). Να χαρώ εγώ λεβέντες Κρητικους.....

Εικόνα Aprosarmostos17

Τα άρθρα του σκατοσάιτ θα έκαναν περήφανο τον δάσκαλο (και είδωλό τους) Γιόζεφ Γκέμπελς.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Χίλια ΣΥΓΓΝΩΜΗ από όλους και όλες, αλλά αισθάνομαι τεράστια την ανάγκη να πω:
Πούτσα στο ΠΑΣ αύριο
Πούτσα στα λαμόγια της προπαγάνδας
Και ευχή να τους πάει γαμώντας ο Θρύλος και ο Βαγγέλας για άλλα 20 χρόνια
ΘΡΥΛΕ, ΓΕΡΑ!!!

Εικόνα Romain

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΣ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΡΩΣΣΟΠΟΝΤΙΟ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

εάν κάποιος δεν έχει διαβάσει το άθρο του κυρίου Γαβαθιώτη «Η ΠΑΓΙΔΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ», παρακαλώ-προσκαλώ να το πράξει :

http://gavros.gr/blog/arthrografia/i-pagida-epivevaiothike-alla-to-thira...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

*άρθρο

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΣ οι Ολυμπιακοί, ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ στην αντι-Ολυμπιακή τους μιζέρια!

Υ.Γ. τρανό παράδειγμα ΑΡΔικης μανιέρας, ο χθεσινός τίτλος σε όλα τα «αντικειμενικά» ΜΜΕ: «ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»!!!

μέχρι και σύγγαυροι ψάρωσαν και με ρωτούσαν «γιατί ζητήσαμε αναβολή; μπας και στράβωσε η απολογία με νέα στοιχεία;» και χωρίς να έχω διαβάσει καν το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, τους έλεγα «διαβάστε το κείμενο, αποκλείεται να ζήτησε ο Ολυμπιακός την αναβολή»!!!

χρησιμοποιούν μέχρι και το κόμμα στους τίτλους των «ειδήσεών» τους, μπας και τσιμπήσει κανένας Ολυμπιακός με τις αρλούμπες τους.

Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ

Εικόνα gavrina

Εγω ξερω οτι τον βοηθο παρατηρητη τον χτυπησαν και τον κλωτσουσαν κανα δυο ατομα(αυτο απαντησε!) που φορουσαν κοκκινες φορμες!!πολυ πιθανο να ηταν ο μπατμαν με τον σουπερμαν αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια!ο ΘΡΥΛΟΣ πρεπει να τιμωρηθει με τουλαχιστον 8 βαθμους καθως το ματς του μπαοκ ενδεχεται να ερθει 1Χ και πρεπει να καλυψουνε παν ενδεχομενο!Αν δεν υπαρχει νομος που να οριζει -8 να φτιαξουμε εναν,τον Κοντονη δηλαδη τι τον εχουμε στο υπουργειο;την καλησπερα μου :)

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

καλησπέρα κι από εμένα.

ο ΠΟΑΚ (sic) δε χάνει βαθμούς από την αλογοτροφή της Κρήτης, καθώς ήταν από τις πρώτες ομάδες που εδήλωσαν υποταγή στον ...κουροπαλάτη.

Εικόνα gavrina

Ναι πολυ σωστα αλλωστε και ο Πλατανιας χτυπηθηκε αλυπητα στα αποδυτηρια,αυτο ομολογω μου διεφυγε!

Εικόνα DoctorRED

Παίδες χαλαρώστε. Δεν τους βλέπετε πως κάνουν? Έχουν ήδη αρχίζουν να πανηγυρίζουν ένα πρωτάθλήμα που αν το πάρουν θα είναι σαν να τους έχει δοθεί με Προεδρικό Διάταγμα!! Που για να λέμε και την αλήθεια αν η διαφορά ήταν μεγαλύτερη όντως θα έβγαινε Προεδρικό Διαταγμα που θα έδινε το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Βλέπετε ο Αλέξης το έχει τάξει στον Ιβαν και στον γιό του οπότε θα κάνει ότι περνάει απο το χέρι του! Για τον απλούστατο λόγο ότι η Συριζανελ-Δρακουμελ κυβέρνηση προκειμένου να ξανακερδίσει το χαμένο λαικό έρεισμα έταξε γήπεδο σε ΑΕΚ και ΠΑΟ και πρωτάθλημα σε ΠΑΟΚ.
Εγω πάντως σχεδόν παρακαλάω να το πάρουνε στα χαρτιά!! γουσταρω να τους βλέπω να πανηγυρίζουν όλοι μαζί οι εξυγιαντές και θα τους γλεντάω όπου τους βρώ!!!

Εικόνα LaM

Ακριβώς αυτό! Μπράβο!
Θα μάθουν και οι νεότεροι γιατι λέμε "μποχα βρωμα του ΠΟΑ η ιστορία, [...] πρωτάθλημα σας δωσανε με τανκς και με πουστια"

Εικόνα DoctorRED

Και όταν λέω Προεδρικό Διάταγμα δεν το λέω στην τύχη!!

http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/prasinos-o-neos-proe...

Εικόνα LaM

Ανησυχώ πραγματικά για το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακος με αφαιρεση βαθμων. Δεν φοβάμαι. Ανησυχω.

Αν θέλουν ας το κάνουν. Παρακαλάω μάλιστα να βγει αυτή η αποφαση ΣΗΜΕΡΑ 21η Απριλίου, για να είναι απολυτα συνευρμικό σε κάθε ΕΛΛΗΝΑ πολιτη, ασχέτως τι ψηφιζε, ή τι ομάδα υποστηριζε ότι εχουμε ένα πραξικόπημα.
ραξικόπημα των ΑΡΔοΜΜΕδων σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, για να ενισχυσουν δικους τους επιχερηματίες.
Η αθλητική ιστορία -τι ειρωνεια πραγματικα...- θα δειξει άλλη μια φορά πως επι Χουντας (εν έτει 2017 αντι 1967) πάλι ενας αντιστοιχος Ασλανίδης του σημερα αφαιρει τιτλο με αστυνομία και ξυλο από τον Ολυμπιακο.

Αυτό θα είναι παράσημο για 100χρονια για τον Ολυμπιακό μας.

Εικόνα holland74

Υπομονή που θα έλεγε και ο Παναγιώτης, είναι κάτι στο οποίο δεν έχουμε καμία επιρροή, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε..
Αν δεν καταστρατηγηθούν οι νόμοι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα..
Και όσο βαλτοί ή διεφθαρμένοι να είναι κάποιοι, δεν μπορεί όλο το δικαστικό σώμα να είναι έτσι, εγώ πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί έντιμοι άνθρωποι και σε γενικές γραμμές έχω εμπιστοσύνη στη ελληνική δικαιοσύνη..
Εκεί που έχουμε όμως επιρροή, είναι το γήπεδο...
Ας γεμίσουμε το ναό με τα Γιάννινα, να σπρώξουμε με τη φωνή την ομάδα στο 44 και να στείλουμε σε όλους ένα μήνυμα..

Εικόνα matrasimca

Μην φοβοσαστε συγγαυροι.
Αυτο στο χρηνατιστηριο λεγεται dead cat bounch

Εικόνα matrasimca

Συνεχιζω μια και πατησα post κατα λαθος, τα Συριζια εχουν χασει καθε ρεαλιστικη ελπιδα επανεκλογης και στην προσπαθεια επιβιωσης προσπαθουν να δημιουργησουν εντυπωσεις περι δικαιοσυνης.
Προσωρινα λοιπον εχουν καποιο οφελος αλλα η ταση ειναι οριστικα καθοδικη.
Πανε για εκλογικη συντριβη ιδιαιτερα με οσα τους επιφυλασει ο κοσμος του Ολυμπιακου και ο φτωχοποιημενος Ελληνικος λαος.
Αντι να ασχολουντε για να φτιαξουν δουλειες ασχολουνται με τον Ολυμπιακο.
Μα το Θεο θα το πληρωσετε λαμογια

Εικόνα savvas gridlock

Καταλάβετε όλοι ένα απλό πράγμα. Όταν σκούζεις πριν βγει η ετυμηγορία ενός δικαστηρίου που σε αφορά, είναι σαν να προεξοφλείς την καταδίκη σου. Έτσι συμπεριφέρονται οι ένοχοι. Πριν βγει η απόφαση, δεν πρέπει να μιλάει κανείς, νομικά αυτή η τακτική είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. Μετά την ανακοίνωση της ποινής, ας βγει να μιλήσει κάποιος από τη διοίκηση, αφού όλοι θέλετε να βγει να μιλήσει ο πρόεδρος. Που όποτε βγαίνει και μιλάει βέβαια, ακούει μετά ''άσε τα λόγια, αυτά σε μάραναν''. ΦΡΕ-ΝΟ-ΒΛΑ-ΒΕΙ-Α. Για'μένα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, είτε είναι ο Μαρινάκης, είτε ο οποιοσδήποτε, δεν πρέπει να μιλάει ποτέ. Είναι εκεί για να πράττει, όχι να μιλάει. Τα πολλά λόγια είναι για τους φαφλατάδες. Τώρα τα σενάρια τύπου ''γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει; Μήπως μας παρατάει και πάει στην Αγγλία για τη Νότιγχαμ;'' υπάρχουν εδώ και 7 χρόνια, από τότε που πρωτομπήκε στην ΠΑΕ. Όλο ''φεύγει'' κάθε χρόνο, για διαφορετική αιτία κάθε χρονιά, οπότε αν είναι κάθε τρεις και λίγο να βγαίνει να διαψεύδει ένα σενάριο φυγής του, άλλη δουλειά δεν θα κάνει, θα υποχρεωθεί να διαψεύδει νύχτα-μέρα την κάθε μπούρδα του κάθε ανώμαλου φρενοβλαβούς τραχανοπλαγιά ή και στημένου. Πρόπερσι έβγαινε αυτό το νούμερο ο Πετρουλάκης στην εκπομπή DERBY στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV κι έλεγε ''πουλάει το καλοκαίρι στην COSCO ο Μαρινάκης, κονομάει και ξεχρεώνει τον Ολυμπιακό, που χρωστάει 65 εκ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο'', άντε όλοι ''πώς το αφήνει αυτό αναπάντητο η ΠΑΕ, δεν έχει να πει τίποτε;''. Ό,τι κι αν πει ο κάθε ταραμάς, ''πού είναι η ΠΑΕ να απαντήσει;''. Νύχτα-μέρα θα απαντάει η ΠΑΕ. Μυαλό να απαντήσει ο ίδιος ο γαύρος που ακούει τις πίπες του καθενός, δεν έχει όπως φαίνεται. Πού να το βρει; Το πουλάνε στο Internet μήπως; Προφανώς η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας δεν έχει τη νοημοσύνη να καταλάβει ότι άνθρωπος που συντηρεί 16 τμήματα σε ένα Σύλλογο, δεν έχει πρόθεση να φύγει ποτέ από αυτόν, οπότε ακόμη κι αν βγει και διαψεύσει τα σενάρια φυγής του, ποιος θα πειστεί; Ή άντε και πείστηκε, πόσο θα διαρκέσει αυτή η πειθώ; Ένα μήνα; Δύο το πολύ; Στο επόμενο σενάριο τι θα γίνει; Πάλι τα ίδια, ''πού είναι η ΠΑΕ'' και ''πού είναι η ΠΑΕ''; Κι αυτά θα τα λέει ποιος; Ο μέσος συνωμοσιολόγος χρήστης του Internet, που πραγματικά δεν ξέρει πού πάνε τα 4 και άγεται και φέρεται καταπώς του υποδεικνύει το κάθε sdna.gr και ο κάθε ΣΚΑΙ; Συνέλθετε όλοι, δεν πάτε καθόλου καλά. Το ενδιαφέρον και η ανησυχία μήπως μας στήσουν και μας κλέψουν το πρωτάθλημα είναι δικαιολογημένες αντιδράσεις, αλλα εδώ το έχετε πάει σε ένα άκρο που σε λίγο ο Δημοσθένης Λιακόπουλος θα μοιάζει επιστήμονας. Σοβαρευτείτε, βάλτε το ρημάδι να δουλέψει λίγο πριν φτάσετε σε ένα συμπέρασμα, όχι όλο ''κουτσομπολιό'' και ''παρασκηνιολογία''. Έλεος πια με αυτήν την κατάσταση.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συμφωνώ ως προς το πότε πρέπει να μιλάει ένας πρόεδρος.
Διαφωνώ όμως στην ερμηνεία που δίνεις σχετικά με το γιατί γκρινιάζει ο κόσμος όπως και στο ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν έχει νοημοσύνη.
Αυτό που εγώ αισθάνομαι (και που αντιλαμβάνομαι ότι αισθάνονται και πολλοί ακόμη) δεν είναι η ανάγκη για κριτική στη διοίκηση. Και, συμφωνώ μαζί σου, δεν μπορεί να απαντάει η διοίκηση σε ό,τι κοτσάνα κυκλοφορεί καθημερινά. Υπάρχουν όμως ορισμένα ερωτήματα τα οποία αιωρούνται εδώ και πάρα πολύ καιρό και τα οποία δεν είναι μικροκουτσομπολιά και παπαριές. Π.χ. θέμα Νότιγχαμ. Άσχετα με το τι λέει το κάθε τσουτσέκι Πετρουλάκης, άσχτεα αν υπήρξαν αρκετές 'ανεπίσημες' διαψεύσεις από Καραπαπά και άλλες πηγές, μόλις χθες διαβάσαμε ότι ο Βαγγέλας υπόσχεται ότι ναι μεν, υπάρχει θέμα αλλά δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό. Δεκτό, αλλά γιατί μόλις χθες; Στο μεταξύ όλο αυτό το διάστημα έχει φάει ο ίδιος αλλά και η ομάδα εξαιτίας του ζητήματος αυτού μπόλικη λάσπη και ο κόσμος της ομάδας βρίσκεται διαρκώς σε κατάσταση αναμονής και ταυτόχρονα αλωνίζουν οι προπαγανδιστές. Αυτά θεωρώ ότι είναι θεμελιώδη ερωτήματα και όχι απλά παπαριές που πετάει ο κάθε Κόλκας. Εδώ οι χειρισμοί μέχρι τώρα δεν έχουν προστετεύσει την ομάδα ούτε και τον ίδιο τον πρόεδρο. Προσωπικά θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα επικοινωνιακής στρατηγικής το οποίο, πέραν του ότι διευκολύνει το έργο των... εξυγιαντικών δυνάμεων, επιτρέπει και να καλλιεργείται ανησυχία στον κόσμο της ομάδας.

Εικόνα savvas gridlock

Με Νοτιγχαμ δεν νομιζω να ειπε ποτε καποιος οτι δεν υπηρξε θεμα. Υπαρχει και παραϋπάρχει. Με COSCO δεν υπηρξε, ουτε θα υπαρξει ποτε θεμα. Μονο θετικα υπαρχουν για τον Ολυμπιακο απο πιθανη εμπλοκη του προεδρου στο αγγλικο ποδοσφαιρο.

Εικόνα DoctorRED

Μαζί σου Σάββα!! Εδώ κάποιοι έχουνε φτάσει σε σημείο να λένε να φύγει ο Μαρινάκης επειδή η ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάει πέρα από τους 16 του Europa!! Ήμαρτον! Δεν λέω, όλοι θέλουμε να δούμε τον θρύλο όσο πιο ψηλά γίνεται, ακόμα και στον τελικό αν γίνεται, όμως ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές!! Εδω βλέπεις τους 4 του Europα και είναι σαν να βλέπεις Ch League με Man UTD, Lyon και Ajax.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Μια και εμφανίστηκε χτες ο Βαγγέλας στου Ρέντη, ελπίζω κάποιοι να ηρέμησαν μετά τις ανεπίσημες (αναγκαστικά επαναλαμβάνω) δηλώσεις του.Πάντως Σάββα το γεγονός είναι ότι ο Νεοέλλην τα τελευταία χρόνια με την κρίση και τα τοιαύτα είναι επιρρεπής στις θεωρίες συνομωσίας.Πάντοτε άλλωστε σε αυτήν τη χώρα για τα χάλια μας φταίνε οι άλλοι (Αμερικάνοι, Εγγλέζοι, ΔΝΤ, Γερμανοίκλπ,κλπ) οπότε βάλε και κάτι μνημόνια στην κεφάλα, έχουμε χαζέψει εντελώς.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τόσος κόσμος ψήφισε ξεδιάντροπους ψεύτες και ψεκασμένους δυο φορές.

Εικόνα Marios

Εισαι αισιοδοξος για αυριο Σαββα γιατι υπαρχει μια ατμοσφαιρα οτι μπορει να μας την στησουν ασχημα,οσες δικαστικες νικες εκανε ο Μαρινακης ετσι τις εκανε,χωρις πολλα λογια,νομιζω οτι πολλοι εχουν τρελαθει αυτες τις μερες για αυτο και αυτη η παρανοια,αλλα εχει και ενα καλο ολη η κατασταση βλεπουν και οι τελευταιοι ονειροπολοι τους εχθρους της ομαδας!

Εικόνα savvas gridlock

Αφαιρεση βαθμων με τιποτε. 2 αγωνιστικες κεκλεισμενων και μετα την εφεση 1. Ετσι λεω εγω. Φυσικα μιλαμε για το νεο πρωταθλημα, το ματς με ΠΑΣ την Κυριακη θα γινει κανονικοτατα με κοσμο.

Εικόνα Marios

Δεν ξερω αμα ακουσες τον Καρπετοπουλο και τον Πανουτσο οταν βγηκε ο Νικολακοπουλος,υπονόησαν οτι παει προς τα κει το πραγμα,αντε να δουμε γιατι το σκηνικο μυριζει στησιμο!

Εικόνα savvas gridlock

Καλα ο Καρπετοπουλος καθε Παρασκευη βγαινει και λεει ''το ματς της Κυριακης που ερχεται, ειναι το πολυ ισοπαλια για τον Ολυμπιακο, εγω βλεπω ηττα του''. Απο το Σεπτεμβριο μεχρι σημερα. Που θα παει, θα τελειωσει το πρωταθλημα και θα σταματησει την καταστροφολογια.

Εικόνα vagio

1) Ο καρπετοπουλος ειναι ο μονος που απο δεκεμβρη που ημασταν 10+ μπροστα, εβγαινε κι ελεγε 'εγω λεω πως ο ολυμπιακος πρεπει σε πρωτη φαση να εξασφαλισει το πρωταθλημα που θα ειναι το πιο δυσκολο της ιστοτριας του'.
Τοτε λεγαμε ολοι 'μα τι λεει ο μαλακας..'.
Τωρα αποδεικνυεται πως κατι παραπανω εβλεπε. Μακαρι παντως απλα να κινδυνολογει για σημερα.

2) Για το Μαρινακη και με δεδομενα τα λαθη που κανει, στη θεση του θα περιμενα να καθαρισω με δικαιοσυνες κτλ και μετα θα εφευγα λεγοντας ενα μεγαλοπρεπεστατο ' αντε γαμηθειτε αχαριστα μουνοπανα'.

Εικόνα REDNYC

ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ - ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Κατ' αρχήν χαλάρωσε.
Επί της ουσίας, αυτό που εννοώ είναι ότι ο Μαρινάκης όλη αυτή την περίοδο έχει επιλέξει να σιωπά. Κατανοητό και δεκτό αφού μόνο εκείνος γνωρίζει τι είναι καλύτερο. Αυτό όμως που κάνει τον κόσμο να ανησυχεί δεν είναι η φυσική του απουσία αλλά το ότι δεν φαίνεται -από αυτά που μπορεί κανείς να δει και να κρίνει βέβαια- ότι γίνονται αυτά που πρέπει να γίνουν. Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι καλύπτεσαι με το ότι παρίσταται κάπου ο Βρέντζος ή με το ότι ανεβάζει σχόλιο στο ινσταγκραμ ο Καραπαπάς; Εδώ φτάσαμε στο σημείο να απειλούμαστε με τιμωρίες λόγω 'επεισοδίων-φάντασμα'. Προσωπικά δεν καταλογίζω ευθύνη στον Μαρινάκη τον οποίο επίσης εμπιστεύομαι. Ενδεχομένως να μη μπορεί στην παρούσα φάση να κάνει κάτι. Ε, αυτό ακριβώς όμως είναι που με ανησυχεί. Εσένα όχι;

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ REDNYC...

Εικόνα REDNYC

ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ - ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΕΒΓΑΖΕ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΤΑΝΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ, Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ. ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ (ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΒΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ).

ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ. ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ. ΑΥΤΟ.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Δεν διαφωνώ σε κάτι από αυτά. Όλοι μας επίσης εύχονται να καθαρίσει ο Βαγγέλας και να τους σκυλοπηδήξει στη συνέχεια. Μακάρι να γίνονται παρασκηνιακές κινήσεις ουσίας. Αυτό όμως είναι απλά μια ευχή και τίποτα παραπάνω. Σίγουρα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο και σίγουρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ρίχνει κανείς νερό στο αυλάκι των λαμόγιων. Αλλά το να λέμε ότι δεν ανησυχούμε είναι ψέμα. Και επειδή δεν υπάρχει όλο το τελευταίο διάστημα κάτι που θα μπορούσε να καθησυχάσει τον κόσμο μας, εκφράζεται μερικές φορές και μια δυσαρέσκεια. Αυτό όμως δεν είναι κακόβουλη κριτική.

Εικόνα REDNYC

ΚΑΛΩΣ, ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΙ - ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ, ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΓΑΒΡΩΝ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ, ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΙΟΙΚΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΠΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΕΔ, ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΡΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ ΣΤΑ ΜΙΝΤΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΕΘΕΤΕΣ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΗ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ (Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣΤΟ) ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 80+ ΕΚ ΕΥΡΩ?

ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Σε κάθε παιχνίδι στο Καρα'ι'σκάκη θα πρέπει να υπάρχουν πανό που θα ξεμπροστιάζουν τους αρδ και τα φερέφωνα, τους μπέους και όλους τους παρατρεχάμενους υπουργούς και γλιφτρόνια... κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...
και συνεχίζω να αναρωτιέμαι πού βρίσκεται η διοίκησή μας! δεν μπορεί να κάνουμε επικοινωνιακή πολιτική με τουίτερ του Καραπαπά, έλεος...

Εικόνα REDNYC

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΟ.

Εικόνα John Zolo

Ειλικρινα κι εγω δεν ξερω που ειναι η Διοικηση...δυστυχως τα εχω γραψει εδω και με εκραξαν καποιοι...ισως γιατι ο,τι κανει ο Μαρινακης ειναι καλο γι'αυτους...μπορει να ειναι κι ετσι... αλλα τωρα ειμαστε στον ΤΟΙΧΟ και δεν βλεπω ουσιαστικη αντιδραση...Μακαρι να διαψευστω...

Εικόνα Arxidakos

Ο Βαγγέλας δεν μπορεί να φαίνεται λόγω του δικαστικού ζητήματος. Απαγορεύεται η ενασχόλησή του. Δεν νομίζω να εμφανιστεί πριν λήξει το νταβαντούρι, ίσως και πριν τελειώσει το καλοκαίρι, με κίνδυνο να μπλέξει περισσότερο μόνο και μόνο για να μην έχετε να λέτε...

Το κανάλι που προσπάθησε να στήσει και δεν τον άφησαν αυτόν το σκοπό είχε ανάμεσα στα άλλα...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Άρα λοιπόν έχουμε δίκιο που ανησυχούμε.

Εικόνα Arxidakos

Όχι, η απαγόρευση ενασχόλησης είναι προσωρινό και αναγκαίο κακό της δίωξης, οφειλεται σε έναν λίγο-πολύ αντισυνταγματικό νόμο και σίγουρα είναι συμβουλή του νομικού τμήματος. Περίμενε λίγο, υπομονή θέλει.

Εικόνα REDNYC

ΟΧΙ - ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλησπέρα σύγγαυρε John.Να ξεκαθαρίσουμε ότι διοίκηση της ομάδας είναι και ο Σάββας Θεοδωρίδης και ο Βρέντζος ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου , οπότε δεν είναι ότι η ομάδα είναι τελείως άφωνη.Ωστόσο , είναι γεγονός ότι αυτός που δεν ακούγεται είναι ο Βαγγέλας και όσο και αν και εγώ το θεωρώ μείον στην όλη κατάσταση , δυστυχώς όσο και να φωνάζουμε δεν αλλάζει τίποτε.Εκτιμώ ότι η αφωνία του Μαρινάκη και η χειροπιαστή έλλειψη ικανοποιητικής αντίδρασης (προσοχή, μιλάω για αυτά που βλέπουμε και ακούμε γιατί δεν ξέρω τι γίνεται υπογείως) οφείλονται πιθανότατα σε όλα αυτά τα δικαστικά που έχει μπλέξει.Σκέφτεσαι να βγάλει ανακοίνωση με φαρδιά πλατιά την υπογραφή του που να τους ξεφτιλίζει όλους?Την επόμενη ώρα θα τον δούμε σιδηροδέσμιο σε live από τον ΣΚΑΙ καθόσον στην Ελλαδάρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , η δικαιοσύνη κινείται με ταχύτητα του φωτός.Κατά τα άλλα, προφανώς και κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο (εδώ τα άκουγε και προσφάτως αρχίζει να τα ξανακούει και ο μεγάλος Σωκράτης) αλλά λίγο υπομονή να τελειώνει η ομάδα με το πρωτάθλημα την Κυριακή και από Δευτέρα να ξεκινήσει η όποια κριτική.Και όχι το κύπελλο δεν το έχω ακόμη ξεγραμμένο αλλά όσο να΄ναι δεν είμαστε και φαβορί.Οσον αφορά τον φίλο με τις επιθετικές και ακομψες απαντήσεις, δεν μου δίνει την εικόνα φερεφώνου αλλά μάλλον αγενούς τόσο όσο να χάνει τις περισσότερες φορές το δίκιο του.Δυστυχώς, όταν δεν αντιδρούμε σωστα πολλές φορές ο άλλος στέκεται περισσότερο στην αντίδραση καθαυτή και λιγότερο στο λόγο αυτής.

Εικόνα REDNYC

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ - ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ? Ο ΒΡΕΤΖΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ?

ΓΡΑΨΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.

ΝΑΙ ΡΕ, Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. ΕΧΩ -ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ- ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ρε φίλε σε θερμοπαρακαλώ ειλικρινά, ηρέμησε λίγο.Δεν είμαστε όλοι οχτροί και τρολ του ΣΚΑΙ και του ΣΥΡΙΖΑ.Εδώ ο βάζελος όπου να"ναι βαράει διάλυση και οι υπόλοιποι παρακαλάνε να μην γίνουν εκλογές και μεις μαλώνουμε μεταξύ μας για τον τρόπο που εκφραζόμαστε και για το αν είμαστε βαζελόγαυροι ή τρολ στο ίντερνετ.

Εικόνα REDNYC

ΗΡΕΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΤΡΟΙ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΩΣΤΟΣΟ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΟΠΑΔΟΣ/ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ (ΕΠΟ / ΚΑΝΑΛΙΑ / ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΠΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΙΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΦΩ ΠΙΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ?

ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΦΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ Τ-Ω-Ρ-Α ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ. ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Σου απάντησα και πιο πάνω.
Δεν μπορεί να θεωρείς "μαλακίες" το να ανησυχεί κάποιος.

Εικόνα REDNYC

ΤΟ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΣΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ.

Εικόνα NovoCeLats

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΕΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΦΩΤΟ ΕΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

Εικόνα John Zolo

Εχεις απολυτο δικιο αδερφε...πως ειναι δυνατον να διαβαζει ενας Ολυμπιακος αυτους τους βρωμιαρηδες...