Μπλέξατε με τον «τίγρι των φρίσκις»; ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟΓράφει ο Κακός ο Γαύρος
 
Ότι άποψη και να έχει κανείς για τους ανθρώπους του eksegersi.gr, δεν μπορεί να μην τους αναγνωρίσει ΘΑΡΡΟΣ και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, αλλά και πάντα τεκμηριωμένες θέσεις. Κι ενώ η διεύθυνσή τους είναι γνωστή τόσο στον «τίγρι των φρίσκις» , όσο και στα τσιράκια του , αυτοί δεν φοβούνται καθόλου τα περίφημα κασκόλ. Επίσης έχουν φροντίσει ώστε τα αυτοκίνητά τους να μην αυταναφλέγονται κι ας μην είναι υπερπολυτελή.
 
 
Πάμε να δούμε τη νέα εξέλιξη στο ΡΟΖ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, που αφορά κυρίως τους Δημόσιους Υπαλλήλους που χειρίζονται την υπόθεση και φαίνεται ότι οι όποιες προθέσεις τους να εφαρμόσουν τον ΝΟΜΟ έχουν αμβλυνθεί, κάτων από τις σφοδρές πιέσεις του Φλαμπουράρη. Είπαμε : η εντολή άνωθεν είναι «ότι θέλει ο Μελισσανίδης».
 
Στο φύλλο της «Κόντρας» που κυκλοφορεί, δημοσιεύουμε ανάλυση με τίτλο: «Γήπεδο Μελισσανίδη» δεν μπορεί και δεν πρόκειται να χτιστεί (δείτε εδώ), στο οποίο συνοψίζουμε το ιστορικό αυτής της σκανδαλώδους υπόθεσης.
Το συγκεκριμένο άρθρο κοινοποιήσαμε με αίτησή μας στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, υποβάλλοντάς τους ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα, στα οποία περιμένουμε απάντηση. Η αίτηση έχει πρωτοκολληθεί στα γραφεία του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Πολεοδομίας, Γεώργιου Γκανασούλη (αρ. Πρωτ. 336/17.7.2017), της προϊσταμένης της ΔΑΟΚΑ, Θεοδώρας Γαλάνη (αρ. Πρωτ. 12530/17.7.2017), και του προϊσταμένου του Τμήματος Αδειοδοτήσεων, Νίκου Μπία (αρ. Πρωτ. 12531/17.7.2017).
Δίνουμε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο αυτής της παρέμβασής μας που έχει ως εξής:
 
Αθήνα, 17.07.2017
Προς
1.    Προϊστάμενο Γενικής Διεύθυνσης Πολεοδομίας, ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΚΑΝΑΣΟΥΛΗ
2.    Προϊσταμένη ΔΑΟΚΑ, ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΑΛΑΝΗ
3.    Προϊστάμενο Τμήματος Αδειοδοτήσεων, ΝΙΚΟ ΜΠΙΑ
 
Οπως γνωρίζετε, η εφημερίδα μας ασχολείται επί μακρόν με το ζήτημα της επιχειρούμενης, από την εταιρία ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ, έκδοσης Εγκρισης και Αδειας Δόμησης επί οικοπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο έχει παραχωρηθεί από το Ελληνικό Δημόσιο στο ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο ΑΕΚ, κατά χρήση, διοίκηση και διαχείριση, και, ως εκ τούτου, αποτελεί πράγμα εκτός συναλλαγής, το οποίο δεν μπορεί να παραχωρηθεί σε κανέναν τρίτο, πολλώ δε μάλλον σε ένα κερδοσκοπικό νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου (όπως η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ), του οποίου οι σκοποί αντιβαίνουν στον κοινωφελή σκοπό για τον οποίο έγινε η παραχώρηση.
Θέτουμε υπόψη σας δημοσίευμα της εφημερίδας μας, στο φύλλο της 15ης Ιούνη του 2017, σελίδα 8, το οποίο αναφέρεται συνοπτικά στο ιστορικό της σκανδαλώδους αυτής υπόθεσης, καθώς και σε φήμες σύμφωνα με τις οποίες επίκειται η έκδοση Εγκρισης Δόμησης για την ανέγερση γηπέδου με φορέα υλοποίησης και κύριο του έργου την εταιρία ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ. Πέραν των δημοσιογραφικών μας πληροφοριών, σχετικά με τη μεθόδευση που επιχειρείται, το βάσιμο των φημών προκύπτει και δημόσιες δηλώσεις που έχουν γίνει από τους Δημήτριο Μελισσανίδη και Δημήτριο Ανδριόπουλο, οι οποίοι προεξόφλησαν την έκδοση της άδειας «ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα» (δηλαδή την τρέχουσα εβδομάδα). Στο πλαίσιο αυτών των δηλώσεων έγινε και αναφορά σε συγκεκριμένο κυβερνητικό στέλεχος, τον υπουργό Επικρατείας Αλέξανδρο Φλαμπουράρη, ο οποίος –αν και παντελώς αναρμόδιος, σύμφωνα με τον νόμο- βοηθά την εν λόγω εταιρία στην υλοποίηση του σχεδίου της ενώπιον των υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης (εμμέσως πλην σαφώς, περιγράφεται καθεστώς παρεμβάσεων, αν όχι πιέσεων, προς τους υπηρεσιακούς παράγοντες, από αναρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος). Οι δηλώσεις αυτές έγιναν κατά τη γενική συνέλευση του αθλητικού σωματείου ΑΕΚ στις 11.7.2017 και φιλοξενήθηκαν από όλο το φάσμα των εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ.
 
Στο ίδιο δημοσίευμα της εφημερίδας μας, κάνουμε και μια πρόσθετη αποκάλυψη, που αφορά την εμφάνιση στο Κτηματολόγιο δύο ιδιοκτητών της επίμαχης έκτασης. Η μεν έκταση των 26,126 στρεμμάτων έχει ως ιδιοκτήτη (100/100) το αθλητικό σωματείο ΑΕΚ, που την έχει εγγράψει στο Υποθηκοφυλακείο από το έτος 1947, η δε έκταση των 2,966 στρ., που παραχωρήθηκερ πρόσφατα κατά χρήση-διοίκηση-διαχείριση στο ερασιτεχνικό σωματείο ΑΕΚ, έχει ως ιδιοκτήτη (100/100) το Ελληνικό Δημόσιο.
Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε να μας απαντήσετε στα εξής ερωτήματα:
 
1. Επειδή η ΔΑΟΚΑ, όπως η ίδια μας έχει ενημερώσει εγγράφως με το υπ' αρ. Πρωτ. 53835/8.12.2014 έγγραφό της, έχει ζητήσει τη «συνδρομή του Αυτοτελούς Τμήματος Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου του Υπουργείου μας όσον αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της Αθλητικής Ενωσης Κωνσταντινουπόλεως», προτίθεστε να εκδώσετε Εγκριση Δόμησης μολονότι το Αυτοτελές Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου δεν έχει απαντήσει θετικά ως προς το ιδιοκτησιακό, δηλαδή ως προς τη νομιμοποίηση της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ ως φορέα υλοποίησης του έργου;
 
2. Δεδομένου ότι το Αυτοτελές Τμήμα Νομοθετικής Πρωτοβουλίας και Εργου δεν έχει γνωμοδοτήσει θετικά ως προς τη νομιμοποίηση της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ (αντιθέτως, όπως ασφαλώς γνωρίζετε, εισηγήθηκε στον υπουργό ΠΕΝ, Γιώργο Σταθάκη, την υποβολή σχετικού Ερωτήματος στο ΝΣΚ, εισήγηση την οποία ο υπουργός δε δέχτηκε), προτίθεστε εσείς να εκδώσετε την αιτηθείσα Εγκριση Δόμησης στο όνομα της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ;
 
Κατά την άποψή μας, αυτό θα ήταν παντελώς παράνομο και θα γεννούσε ένα ακόμη σκάνδαλο σε βάρος της δημόσιας περιουσίας, ανάλογο με το περιβόητο σκάνδαλο του Βατοπεδίου.
 
Παρακαλούμε για τις απαντήσεις σας στα ανωτέρω ερωτήματα, δεδομένου ότι απασχολούν την επικαιρότητα και εμείς έχουμε χρέος να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό, όπως πράττουμε από τότε που ξεκίνησε αυτή η όζουσα υπόθεση.
 
Γράψαμε και στο προηγούμενο σχετικό κείμενο: καλό για τους υπηρεσιακούς παράγοντες που δεν έχουν ΑΣΥΛΙΑ, θα ήταν να αρχίσουν να συμβουλεύονται τους δικηγόρους τους. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Ντρουμου ντρουμου ντρουμου ντρουν
τα βραχιόλια τους βροντούν
στο κελί με άλλους δέκα
ποιος θα κάνει τη γυναίκα

Ρε λες να εννοούσε τους άμοιρους τους υπαλληλάκους ο συγκαμμένος, όταν έκανε με τα χοντρά κι αδούλευτα χεράκια του το σήμα της σύλληψης; Για να δούμε! Καλύτερα να απευθυνθούν στη Λίτσα Πατέρα ή τον εφοπλιστή Πατέρα να τους πουν τα μελλούμενα και να τους υποδείξουν πώς πιάνουν το σαπούνι όταν πέφτει στο, πάτωμα της ντουζιέρας του Κορυδαλλούκαι του Μαλανδρίνου. Λύγισμα τα γονατάκια, σφιχτά κλειστά, το αριστερό χέρι να κλείνει την "εξάτμιση" και το πιάνουμε με αστραπιαία κίνηση, φωνάζοντας "όχι μαλακίες εδώ μέσα, σας είδα". Επίσης η αχτίνα 27 στην πτέρυγα Γ, φιλοξενεί αφγανά, που έχουν μια εποικοδομητική και απολαυστική συνήθεια: το πιο όμορφο αγόρι το ντύνουν γυναίκα, το βάζουν να χορεύει τσιφτετέλι και αφού μερακλώσουν, αρχίζουν ομαδικά τις υδραυλικές εργασίες.
ΥΓ. Αν ο γνωστός ανοιχτοχέρης κιμπάρης τίγρητας σας διεμήνυσε ότι, αν χάσετε τη δουλίτσα σας, θα σας προσλάβει στις επιχειρήσεις του, μη μασήσετε. Ρωτήστε και κανένα ξένο ποδοσφαιριστή αν έχει φόδρα η τσέπη του απλού φιλάθλου! Δεν την έχουν δει. Μια γυναίκα ποδοσφαιριστή βγήκε και είπε ότι δεν είχαν γάλα για το παιδί τους και βοηθούσε η γειτονιά. Άλλη είπε ότι τους έκαναν έξωση και βγάλανε τα τεντζερέδια τους στο πεζοδρόμιο, αφού η περήφανη ομάς του κοτόπουλου δεν πλήρωσε τα νοίκια. Τέτοια καθαρότητα στις δοσοληψίες της η πεντακάθαρη ομάς ανέκαθεν. Καθρέφτης (απ την ανάποδη).