''ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ'': ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ''ΑΤΟΥ'' ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣΤΙΚΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ



Γράφει ο Κόκκινος Επιστήμονας.
 
Με τρία χαρακτηριστικά δομήθηκε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός, πριν αρχίσει την δράση του την τελευταία 20ετια: ''ΟΡΘΟΤΗΤΑ''- ''ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ''- ''ΑΛΗΘΕΙΑ''. Αυτά είναι τα τρία όπλα που έχουνε στα χέρια τους οι ''ΑΡΔ''ακες (Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι=Α.Ρ.Δ.), τα πιόνια του προπαγανδιστικού μηχανισμού. Με βάση αυτά έφτιαξαν τη συνταγή-ρητορική στην οποία προσθέτουν πινελιές (άρθρα, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές), ώστε να πετύχουν τον στόχο τους, ο οποίος είναι και ο διακαής τους πόθος, ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Για την αθλητική δημοσιογραφική ''ορθότητα'' τα είπαμε. Σήμερα θα μιλήσουμε για το ''ηθικό πλεονέκτημα'' ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
 
Ο ''ΑΡΔ''ακας καμουφλάρεται με ''ηθος''. Πριν φας τη φόλα που σου σερβίρει μέσω των άρθρων του και των εκπομπών του, πρέπει να πιστέψεις ότι αυτός είναι ''ηθικός'', ότι έχει ''αγνές προθέσεις'' κι ότι η ''καθαρή'' του συνείδηση τον προτρέπει να γράφει αυτά που γράφει και να λέει αυτά που λέει. Δηλαδή, προσπαθεί να σε κάνει να μην καταλαβαίνεις ότι προπαγανδίζει. Δεν αρκεί όμως μόνο να είναι ο ίδιος ''ηθικός'', πρέπει να σε πείσει ότι αυτό το οποίο υπερασπίζεται είναι ''ηθικό'' κι ότι αυτό το οποίο πολεμάει ως ''μάχιμος'' δημοσιογράφος, είναι ''ανήθικο''. Μόνοι τους λοιπόν οι ''ΑΡΔ''ακες πλάσανε ένα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ''ανήθικο σύστημα'', ώστε να μπορούν αυτοί με την ''αντισυστημική'' τους ''ηθική'', ''ορθότητα'' και ''αλήθεια'', να το γκρεμίσουν. Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Ο ''ΚΑΚΟΣ'' ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Αυτό έπρεπε να περάσει στη συνείδηση του ''κοσμάκη'', ώστε με τις ψεύτικες αλήθειες τους μετά, να μπορούν να το ανακυκλώνουν και να συντηρούν την προπαγανδιστική τους ρητορική. Τα μυθεύματα τους πολλά. ''Κόκκινη ΕΠΟ'', ''κόκκινο σύστημα'', ''γαυρο-παράγκα'', ΚΟΚΚΑΛΗΣ=''πράκτορας ΣΤΑΖΙ'', ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ=''έμπορος ναρκωτικών'', ''Ε.Ο.=Εγκληματική Οργάνωση'', ''κόκκινοι διαιτητές'', ''πέτσινα και χάρτινα τα πρωταθλήματα του γαύρου'' και άλλα πολλά. Όσο όμως καταρρίπτονται τα μυθεύματα τους, όσο αποκαλύπτονται οι ψεύτικες αλήθειες τους, αυτοί δημιουργούν κ άλλα.
 
ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΣΥ ΑΚΟΝΙΖΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αυτήν την εποχή καλείται να δώσει άλλη μια μάχη με το τέρας του προπαγανδιστικού μηχανισμού, ο οποίος αυτήν την φορά στόχευσε στο ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
 
Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.
 
Υ.Γ.1.Το ''ηθικό τους πλεονέκτημα'' είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ. Όταν το καταλάβεις, τους έχεις ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

Σχόλια

Εικόνα spysig
Εικόνα dimitrov7

Έχουμε πόλεμο ... μην το ξεχνάς μωρό μου .....
Ψυχραιμία από όλους. Προστασία στην ομάδα. Συσπείρωση του κόσμου. Ατμόσφαιρα όπως με Μπάρτσα, ΠΑΟΚ.
Και το κυριώτερο ... η ομάδα δυνατή, ψυχωμένη και με απόδοση βάσει της πραγματικής αξίας του ρόστερ.
Τουτέστιν .... Τάκη και πληρωμένοι στην ώρα σας .... δουλειά, δουλειά, δουλειά. Το μυαλό στη μπάλα.
Όσον αφορά τώρα το πολιτικό σκέλος δεν θέλω να κάνω κατήχηση σε κανένα. Μου αρέσει η πολιτική αλλά πάντα ήμουν εχθρικός προς τα κόμματα. Από την άλλη όμως οι συριζανέλ έκαναν μια καθαρά πολιτική απόφαση. Στην αρχή λέγαμε πως είναι η κλίκα του ζουρλοδικηγόρου. Μετά βγήκαν κολλητιλίκια ζαβοστρατόκαυλων και ηλικιωμένων φραπεδιάρηδων με μαφιόζους. Να και η ψηλή, χοντρή πουστρίτσα μετά .... με τα μούσια. Είπαμε πολιτική κατήχηση σε κανέναν. Αλλά όποιος δεν βλέπει πως ο πόλεμος εναντίον του Θρύλου δεν είναι ξεκαθαρη κυβερνητική επιλογή ..... τι να πω? Οπότε από πλευράς μου .... ραντεβού στις κάλπες. Όποτε γίνουν. Και για μια ζωή. Μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα θα τους πονάει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όταν βγάλει θα συνεχίσει να τους πονάει ακόμα περισσότερο.

Εικόνα GANNICUS 7

Καλησπέρα σε όλους.
Σας διαβάζω για χρόνια όποτε μπορώ,αλλά αποφάσισα να γράψω για πρώτη φορά,την περίοδο που ο πόλεμος σε ένα από τα πιο ιερά κομμάτια της ζωής μας αλλά και στο σάιτ είναι στο αποκορύφωμα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αρθρογράφους για το πνεύμα και τα αρχίδια που έχουν και πως τα χρησιμοποιούν για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.
Εκ φύσεως παρότι ρεαλιστής είμαι και αισιόδοξος και πιστεύω πως ξεκίνησε το τέλος όλων των πουσταριών που έστησαν και παλεύουν για τη διάλυση μας.
Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος και η σκιά του θα καταπιεί όπως αξίζει τις πρασινοκιτρινόμαυρες ύαινες.
Η τιμωρία θα έρθει στις κάλπες,στα γήπεδα και σε κάθε μορφή συναναστροφής μας με τους ξεφτιλισμένους.
Έχουμε το πάθος,τον όγκο και αρχιδάτο τιμονιέρη και το μόνο που απαιτείται από όλους είναι διαρκής εγρήγορση για τις χωρίς τέλος πουστιές τους.
Ελπίζω να μη σας κούρασα,έχετε τον παντοτινό σεβασμό μου και πολλών άλλων για ότι κάνετε για την ομάδα μας.

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Καλώς όρισες φίλε.Δεν κούρασες καθόλου,να γράφεις συχνά από δω και πέρα.

Εικόνα Romain

Ειναι φανερό ότι πίσω από την υπόθεση "Εγκληματική Οργάνωση¨ και την προώθηση της έχει μπεί εκτός απο τους Πατέρα-Νιάου και η κυβέρνηση ΚΑΜΜΕΝΟΥ-Τσίπρα.

Αυτό φαίνεται και από την στάση του Υφυπουργού Αθλητισμού των Σ-ΑΝΕΛ. Ο οποίος δεν βλέπει ούτε και ανφέρει το παραμικρό αν δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Χωρίς να γνωρίζει την απόφαση και με βάαει τις πληροφοριες από τα ΜΜΕ βγήκε και έκανε δηλώσεις για παραιτήσεις και παράδωση των μετοχών.

Ειναι σίγουρο οτι αυτό είναι αποτέλεσμα απαίτησης Τσίπρα.

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Όλα τα καθεστώτα ήταν μέχρι τώρα απεναντι μας φίλε Romain και θα συνεχίσουν να είναι.Το ίδιο το κράτος ο μεγαλύτερος μας εχθρός.

Εικόνα SpyroRev

Κι ομως ως ενα βαθμο ειναι κ θα σου πω με ποια εννοια... Οταν ο φιλος μας ο Καρπετοπουλος ηταν στα μεσα κ στα εξω της ΠΑΕ επι Κοκκαλη (εκπροσωπος τυπου αν θυμαμαι καλα? κ σιγουρα σε περιοδικο της ΠΑΕ διευθυντης), ηταν ολα καλα. Οταν εφυγε απο εκει που ηταν, μπορει να ανατρεξεις για την σταση που ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον Ολυμπιακο του Κοκκαλη παλι ("εφημεριδα" SportPay, sport fm χελακη, αρθρα σε kontra ktl) γιατι εχασε τη θεσουλα του... Τωρα το αλλαξε παλι το τροπαριο εδω κ λιγο καιρο και προσωπικα πιστευω οχι τυχαια. Συνοψιζοντας: οπου φυσαει ο ανεμος πανε αναλογα με το που μυριζονται (η φαντασιωνονται) λεφτα, αναγνωριση απο τον κοσμο, και αρα προσωπικη προβολη/κερδος αμεσο η εμμεσο. Αυτο δεν σημαινει οτι δε μπορουμε βεβαια να τους διαβαζουμε (φιλτραροντας) αλλα και ταυτοχρονα να θυμομαστε το περελθον τους κ ποσο λιγοτερο απ την παρτη τους τους νοιαζει , σε σχεση με εμας τους απλους οπαδους, ο Ολυμπιακος. Αυτη ειναι η γνωμη μου βεβαια, σεβαστες ολες οι αλλες (συγγαυρες) αποψεις
Περι ενημερωσης τωρα: απο οτι ειδα στο αρθρο του , λεει οτι το ματς βασει του οποιου κατηγορειται ο Μαρινακης, ειναι ενα ΟΣΦΠ Ατρομητος κ οχι αυτο με τη Βεροια που νομιζα εγω. Μαααλιστα. Για ποιο ματς λεμε αληθεια? Δεν μπορω να θυμηθω

Εικόνα REDHERAKLIO

Εκπρόσωπος τύπου δεν ήταν ποτέ,για μιά περίοδο έγραφε στο περιοδικό της ΠΑΕ.Μπορεί να ισχύουν πολλά ή όλα από όσα λες αλλά.......γιά πολύ κόσμο είναι ότι πιό έγκυρο κυκλοφορεί,οι απόψεις του είναι τεκμηριωμένες και το ότι σε αυτή την φάση τουλάχιστον "παίρνει τα κομμάτια μας" οφείλουμε να το αξιοποιήσουμε .

Εικόνα SpyroRev

Κατα βαση συμγωνουμε θα σου πω παρακατω γιατι. Εκ παραδρομης εγραψα εκπροσωπος τυπου, στο γραφειο τυπου της ΠΑΕ ομως πρεπει να ηταν, η εστω να το ειχε επιδιωξει και να μην του εκατσε (σε καθε περιπτωση μπορει να κανω λαθος). Συμφωνω απεριφραστα με το να αξιοποιούμε οποιαδηποτε πληροφορια/ ενημερωση βοηθαει την ομαδα. Αυτο δε σημαινει ομως κατ εμε οτι πρεπει να παρασυρομαστε κ να θεοποιούμε ΑΡΔ... Διαβαζω σχεδον ολους τους ΑΡΔ ακομα και τους αντιολυμπιακους πολλες φορες. Εχω αλλεργεια μονο με το σαπιοDNA, που δοκιμαζει τις αντοχες μου κ δεν αντεχω να του δωσω κλικ... Χωρις να σημαινει εννοειται οτι συμμεριζομαι τις παπατζες που γραφουν, αλλα με ενδιαφερει να ενημερωνομαι. Κατι που χρειαζεται στις περιεργες ΣΑΝΕΛ μερες που ζουμε. Επίσης οποιους οψιμους (λογω συμφεροντος) Ολυμπιακους πουλανε εκδουλευση, εννοειται να χρησιμοποιούμε οτι ειναι αξιοποιήσιμο, αλλα δεν σημαινει οτι δεν κραταω πισινη απεναντι τους. Ας προσεχουμε την... "αγιοποιήση" τους, σφαλμα στο οποίο πέφτουμε παμπολες φορες. Αλλο εγκυρος , αλλο και-καλα-Ολυμπιακαρας. Δηλαδη αλλο το ενα , αλλο το αλλο. Κατ τ αλλα εδω θα μαστε να τα λεμε!

Εικόνα SpyroRev

Red Hrakleio σε εσενα (απαντηση) ηθελα να το ποσταρω, κατα λαθος μπηκε εδω

Εικόνα SpyroRev

Τι να πρωτοπει κανει για το τερας με απειρα κεφαλια που λεγεται προπαγανδιστικος μηχανισμος ΑΡΔ. Χρονια τωρα τα ιδια και τα ιδια: παραμυθια κ ιστοριες γι αγριους τραβηγμενες απ τα μαλλια.... Και τα δικα σου δικα μου , τα δικα μου δικα μου, η αλλιως 50-50 του κ@λου (50 για μενα κ 50 εναντιον σου ,να το βαφτιζω για σενα). Αν καταλαβα καλα, οτι εχει μεινει σαν κατηγορητήριο (διορθωστε με αν κανω λαθος) ειναι η ιστορια (γι αγριους) του Νικολακη "με-εχει-κανει-ποδοσφαιρικα-αλογο-ο-Τζολε" Γεωργεα. Αυτη ντε που λεει "καπου ακουσα καποιους να λενε" "μου φαινεται οτι ειδα κατι" "καποιος καπου καποτε" μπλαμλπλαμπλα, και την οποια οποιος σοβαρος νομικος την δει την παιρνει στο ψιλο. Τωρα πως θεσμοθετειται δικη πανω σε αυτο τρεχα γυρευε, ας μας διαφωτισουν πανω σε αυτο "ειδικοι" που συνεταξαν το βουλευμα, και οι προπαγανδιστες ΑΡΔ που το ξεκινησαν. Σε καθε περιπτωση, εφοσον αυτο πεσει κ μετα το απειρο μαυρισμα που εχει να πεσει σε ορισμενους στις επερχομενες εκλογές (κ οχι μονο για το συγκεκριμενο ζητημα αλλα και για το απειρο ψευτιδι που εχεουν ξεστομισει) ζηταω κατι απο οποιον επισημα εμπλεκεται με τα του Ολυμπιακου (διοικηση, νομικο επιτελειο κτλ). Κυνηγηστε τους οσο περναει απο το χερι σας ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ!! Ολους... Νιαουρηδες, Ρωσους κλοουν , ποικιλοχρωμους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΡΔ, Τρομπονηδες, Πανουληδες Βλαμμενους, κ οποιον αλλο γυρω απο ολους αυτους πηγε να βλαψει η να δυσφημισει τον ΟΣΦΠ και μπορειτε να κυνηγησετε. Κ αυτη τη φορα τους παρακαλω για ενα πραγμα: οχι αλλη υποθεση λουλουδιων στο ονομα της "ομαλοτητας", με αθωωτικες ψηφους... Καμια λυπηση!! Μεχρι τελους! Ας δουμε προς το παρον πως θα παει το πραγμα. Κ για αρχη εφοσον αμεσος κινδυνος δεν υπαρχει, Αυτοσκοπος φετος το πρωταθλημα παλι οσο περναει απο το χερι της ομαδας . Αυτα απο μενα

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Το 8ο σερί θα τους τσούξει πολύ φίλε,το θέλουμε όσο κανένα άλλο,μέχρι το επόμενο.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΔ......http://www.karpetshow.gr/blog/to-megalo-fiasko

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Απλώς σκεφτείτε όλοι τους κατά καιρούς αριστερούς που έχετε γνωρίσει ως φίλους,συμφοιτητές,συνεργάτες,συναδέλφους, από που ξεκίνησαν .τι έκαναν και πόσες κωλοτούμπες σας έχουν παρουσιάσει κατά καιρούς.ΥΓ1.Δεν αμφιβάλω ότι κανα δυο θα είναι γνήσιοι,άνθρωποι του μόχθου (όχι κατ΄ανάγκη χειρωνάκτες αλλά και σκαπανείς του πνεύματος) που μάλλον θα ντρέπονται.ΥΓ2.Ήσουν και εσύ αγαπητέ στον αλησμόνητο αγώνα με τον Αθηναικό??

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Δυστυχώς δεν ήμουν μέσα με τον αθηναικό φίλε Ευριπίδη,αλλά εκείνος ο αγώνας δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Εικόνα Harry red logic

Tnt.dynamite
Ac Dc!
Τον θρύλο μην τον πολεμάτε.Νάτος πετιέται...
Πρέπει να καταλάβουν όσο περισσότεροι γίνεται.
ο πόλεμος είναι επικοινωνιακός( όχι μόνον)
Ενημέρωση απάντων!.Να καταλάβουν όλοι ποιόςεχει την δύναμη του λαού.
Και λίγο Ιστορία.ας πούμε της Σοβιετικής Ενωσης 1923-1953! Ξέρει ο κόσμος ποιός ήταν ο Λαβρέντι Μπέρια?τα θαυμαστά του έργα?το ένδοξο τέλος του?
Προσοχή όχι άσχετους συσχετισμούς!
Ζήτω ο αιώνιος Θρύλος!

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Κομματάρα το tnt φίλε.
ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥΣ.

Εικόνα nichio 1971

Που το θυμήθηκες το "δεξί χέρι" του "πατερούλη"? :) :) :)

Εικόνα Harry red logic

Αδελφέ η Ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα και σαν τραγωδία!
Οι ελεεινές μεθοδοι αυτού του τρισάθλιου εγκληματία εμπνέουν κάποια απο τα δικά μας μπουμπούκια που κρατάνε ΑΓΚΑΛΙΆ "μεγάλες καρέκλες"!
Δυστυχώς ο λαός δέχεται τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν παίρνει χαμπάρι.
Αυτό συμβαίνει και με την συμμορία που βυσσοδομεί κατά του Θρύλου.
Για τους ΑΡΔ,χρειάζεται συνεχές ξεμπρόστιασμα ονομαστικά για να μην παραπλανούν με την μάσκα του αντικειμενικού!
Για τον Θρύλο μας συσπείρωση,αγώνας με δύναμη και πάθος ,χωρίς βία, κατά των συμμοριτών.
Υ.Γ. Η Διοίκηση ,ασφαλώς το έχει αντιληφθεί,πρέπει με επιταχυνόμενο ρυθμό να χαράξει μακρόπροθεσμη επικοινωνιακή στρατηγική!Εμείς απο αυτό εδώ το μετερίζι θα κάνουμε το πάν για τον Θρύλο μας. Αυτό όμως δεν αρκεί. Χρειάζεται πολύ δυνατή επικοινωνιακή ομάδα, ΜΜΕ,Sites κλπ
ΖΗΤΩ Ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΈΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ

Εικόνα holland74

Στις δύσκολες στιγμές συσπειρωνόμαστε....Ολυμπιακός!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Περνάμε σε ΟΛΙΚΟ πόλεμο με ο,τιδήποτε αριστερό. Επιχείρηση ΠΥΡΣΟΣ.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Τώρα ο Τσακαλώτος είναι με το μέρος τους. Ο μαϊμού βέβαια, που δεν ξέρει να μιλήσει, όχι ο Θρασύβουλος.
Επίσης κατέχουν το Γραμμένο και τον Βίτσα, αλλά πού θα πάει... χοχοχο

Εικόνα REDHERAKLIO

Το σόι Τσακαλώτοι διαχρονικά τα ίδια συμφέροντα υπηρετούν,τότε και τώρα.. Συμφέροντα που μπορεί να κατέχουν το Γραμμένο και τον Βίτσα,αλλά στο τέλος όλα θα γίνουν μέλι-γάλα . ΧΟ-ΧΟ-ΧΟ που θάλεγε ένας Κόκκαλης

Εικόνα savvas gridlock

Μην παιρνεις τοις μετρητοις οσα γραφονται σε τετοιο μηκος κυματος, δεν κανουμε επιθεση ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ σε ο,τιδηποτε αριστερο, αλλα σε ο,τιδηποτε αριστερο μας επιτιθεται. Και στεκομαι στο αριστερο που μας επιτιθεται επειδη το αριστερο κυβερναει, οταν κυβερνουσε το δεξιο του Σαμαρα, καναμε επιθεσεις στη δεξια με αναφορες σε ιστοριες αγαπης για τον ενδοξο Μελιγαλα. Τρολ ειναι, τιποτε παραπανω, δεν γιναμε ''αριστεροφαγοι''...

Εικόνα REDHERAKLIO

ΕΝΤΑΞΕΙ,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος, Κόκκινε Επιστήμονα. Συνέχισε να τους "ανατέμνεις"...

Εικόνα Κόκκινος Επιστήμονας

Να σαι καλά Απόστολε.