ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ ΣΕΡΕΤΗ ΚΑΙ ''Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ''



Ένα γίδι, ένας βλαχάκος παλαίμαχος της ΔΕΚΟ του Βορρά που λέγεται ΠΑΟΚ, ο Πασχάλης Σερέτης, δήλωσε τα παρακάτω χθες στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis, του οποίου ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι πλέον βρίσκονται στα αμπάρια του Golendri.
 
Και όταν παίζεις ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την ομάδα του Δημοσίου που έχουν ακουστεί τόσα πολλά, και κερδίζεις με αυτό το σκορ, είναι ό,τι καλύτερο για σένα ως ποδοσφαιριστής.
 
Έλα να σου πούμε λοιπόν Πασχαλίτσα Σερέτη το ποια είναι η ''ομάδα του Δημοσίου''.
 
- Αυτή που θεμελίωσε το γήπεδο της Τούμπας με λεφτά του καραμανλικού Κράτους και ατελείωτες εργασίες των φαντάρων του Τρίτου Σώματος Στρατού, ενώ διαμόρφωσε τις κερκίδες με τα εκατομμύρια της Χούντας του Παπαδόπουλου.
 
- Αυτή που έχει δικό της γήπεδο μπάσκετ, το οποίο όμως χτίστηκε και συντηρείται με λεφτά του Κράτους, υπόθεση για την οποία δεν άντεξε μέχρι και ο υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Φούρας και δήλωσε δημοσίως ''αν βρείτε άλλο σωματείο που να έχει πάρει πάνω από 500 εκ. δρχ να μου το υποδείξετε''.
 
- Αυτή που είχε 7 χρόνια ΠΑΓΩΜΕΝΑ χρέη προς το Δημόσιο, μόναδική περίπτωση εταιρείας ειδικά για τα μνημονιακά χρόνια της Ελλάδος.
 
- Αυτή που όποιον τίτλο έχει πάρει στην ποδοσφαιρική ιστορία της, τον πήρε με δεκάδες κρατικές αβάντες, π.χ. τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ λεφτά του ΟΠΑΠ το 1985, για να γιορτάσουν το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ μαζί με τους Βαρδινογιάννηδες τα...2300 χρόνια από την ίδρυση της Θεσσαλονίκης.
 
- Αυτή για την οποία άνοιξαν οι τράπεζες ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ημέρα Κυριακή, το 2006, μπας και πάρει εκτάκτως φορολογική ενημερότητα και παίξει Ευρώπη.
 
- Αυτή για την οποία αγόραζε αβέρτα διαρκείας ο καταδικασμένος ως ΚΛΕΦΤΗΣ και ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΜΙΖΩΝ Τσοχατζόπουλος.
 
- Αυτή στην οποία έχουν χαριστεί πολλές φορές τα χρέη και όχι μόνο σε ένα άθλημα.
 
- Αυτή για την οποία μέσα στη Βουλή ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας λέει ότι ο πρόεδρός της Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' ''είναι δικός μου'' και ο συγκυβερνήτης του Τσίπρα και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, χθες κιόλας ήταν μαζί με τον Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' στο κανάλι που αγόρασε ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας με κρατικές αβάντες.

 

 
Πραγματικά δεν βάλαμε σε αυτό το άρθρο ούτε το 1/100 των όσων σκανδάλων έχουμε ήδη δημοσιεύσει και αφορούν τη συγκεκριμένη βρομο-ΔΕΚΟ του Βορρά, ενώ συνολικά αναφερθήκαμε στο 1/1000 των σκανδάλων στα οποία είναι μπλεγμένο το παοκάκι. Ο γιδοβοσκός Σερέτης ας προσέχει το πώς μιλάει δημοσίως για τον Ολυμπιακό, γιατί η χώρα είναι γεμάτη γαύρους. Εμείς λέμε να μην τον πειράξει κανείς, γιατί εμφανώς χαζοφέρνει ο άνθρωπος, μάγκας θα γίνει. Όπως και να'χει όμως, τέτοια ψέματα εκνευρίζουν αρκετούς και πολλοί δεν μπορούν να συγκρατηθούν. Δεν γίνεται όλη η συγκυβέρνηση να σπρώχνει το γυφτοπαοκάκι με ένα κάρο αβάντες και να τα ακούμε κι από πάνω από έναν βλάχο.

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Ο κάθε ανύπαρκτος και πονεμένος θυμάται μια νίκη,
φαντασιώνεται μεγαλεία και κορδώνεται σαν γύφτος
παπαγαλίζοντας και παραμύθια περί ομάδας μας του
δημοσίου.
Γλείψε και τους Τσιπροκαμμένους για διαγραφές χρεών,
γήπεδα κ.ά. περιποιήσεις, καθυστερημένο. Και για κάνα
πρωτάθλημα μπας και ξεπεράσεις τον 'Αρη, βλήμα. Τον
Ολυμπιακό δεν πρόκειται να τον ξεπεράσεις στον αιώνα
τον άπαντα και ως σύνδεσμο/σύλλογο/οργανισμό, γίδι. Και
μην κοιτάξεις την προϊστορία, θα σου 'ρθει κόλπος, χάπατο.
Από εγκεφαλικό δεν κινδυνεύεις.

Εικόνα CEN-TAURUS

Τί να πεις ρε πούστη με τους τσέλιγκες που μπλέξαμε! Να μιλάνε για ομάδα του δημοσίου οι αιώνια ζήτουλες κρατικής αβάντας και βοήθειας. Ακόμη και η μετακόμιση στο καυτατζόγλειο της εθνικής, γίνεται για να ανακαινιστεί με χρήματα του δημοσίου. Να προσθέσω και τη συνεχή κρατική διαφήμιση στις φανέλλες τους επί τσοχατζόπουλου και όχι μόνο. Κάτι ΔΕΣΦΑ, ΔΕΠΑ, Ταχυδρομείο και τα τοιαύτα. Άκου ρε ομάδα του δημοσίου, που αν υπήρχε κράτος ο βενιζέλος που τους έφτιαξε κλειστό με δημόσιο χρήμα, θα ήταν ήδη στα κάγκελα.

Εικόνα REDHERAKLIO

Nα έχετε υπόψιν σας ότι το οικόπεδο της Τούμπας πάνω στο οποίο είναι κτισμένο το γήπεδο είναι καταπατημένο.Μεγάλο τμήμα του ανήκει στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού,ένα μικρότερο στον Δήμο Θεσσαλονίκης και ένα ακόμα σε ιδιώτες, που οι κληρονόμοι τους κλαίνε τις κλεμμένες περιουσίες τους.Αυτά στην Θεσσαλονίκη είναι γνωστά.