Αλέξης – Δημήτρης: Συναντήθηκαν για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΑΚΑ



Γράφει ο Κακός Γαύρος
 
Συνεχίζοντας από εδώ, για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ παραχώρησης του ΟΑΚΑ για 99 χρόνια στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα τακίμια του, με πρόσχημα το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ αθλητικό σωματείο παναθηναικούλης, διαβάσαμε αργά χτες το βράδυ, σε αθλητικά site, αλλά και στις σημερινές αθλητικές εφημερίδες, ότι υπήρξε τελικά συνάντηση Αλέξη – Δημητράκη.
 
 
Site to10.gr
 
 
Έγινε η συνάντηση των δύο πλευρών για την υπόθεση του Athens Alive - Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία του πρότζεκτ.
Βασίλης Μοιρώτσος -23/05/2018 00:48
 
Έγινε η συνάντηση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την υπόθεση του Athens Alive, πρότζεκτ που αφορά το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό.
Απ’ όσα έχουν μέχρι στιγμής διαρρεύσει σχετικά με την εν λόγω συνάντηση, το κλίμα ήταν θετικό και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία του πρότζεκτ, δίχως ωστόσο να έχουν γίνει ως τώρα γνωστά τα περαιτέρω, που αφορούν κυρίως το ζήτημα του συντελεστή δόμησης. Παράλληλα, με αφορμή τη συνάντηση αυτή,  παραχώρησε δηλώσεις και ο εκπρόσωπος της Red Stone (μιας εκ των τριών εταιριών που συμπεριλαμβάνεται στο fund), Μαρκ Αλεξάντερ.
Ο κ. Αλεξάντερ επιβεβαίωσε, λοιπόν, πως η συνομιλία με τον πρωθυπουργό της χώρας έγινε σε πολύ καλό κλίμα και πως τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά σε ότι αφορά την εξέλιξη και την υλοποίηση του Athens Alive. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως μέχρι την οριστική συμφωνία υπάρχει πολύ δουλειά ακόμη που πρέπει να γίνει, προσθέτοντας όμως πως η κατάσταση βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση.
 
Site Sport24.gr
 
Έγινε το ραντεβού Τσίπρα - Γιαννακόπουλου
Επιμέλεια: Γιάννης Σερέτης, Μπάμπης ΤσιμπίδαςΔημοσίευση: 23 Μαϊ. 2018 00:23
 
Το ραντεβού του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για το Athens Alive πρότζεκτ έγινε αργά απόψε (Τρίτη, 22/5) και την Τετάρτη (23/5) αναμένονται και επίσημες τοποθετήσεις.
Τελικά η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μαζί με τους στενούς συνεργάτες τους έλαβε χώρα αργά απόψε, μετά τη χθεσινή αναβολή.
 
Το ραντεβού των δύο πλευρών άρχισε και ολοκληρώθηκε αργά, μα το δεδομένο είναι πως σήμερα θα προκύψουν και τοποθετήσεις από τις δύο πλευρές. Από καμία εκ των δύο δεν διέρρευσε το παραμικρό μετά τη λήξη της συνάντηση περίπου στις 23.30, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε τη σημερινή μέρα για το αποτέλεσμα της κουβέντας, δεδομένου ότι οι εκπρόσωποι του "Athens Alive" παρέμεναν σταθεροί στο αίτημά τους για συντελεστή δόμησης 0,6.
 
Site Αμπάρια Golendri ή sdna
 


 
 
Ρίχνοντας μια ματιά στις ανακοινώσεις του Γραφείου του Πρωθυπουργούδεν υπάρχει πουθενά η συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
 
 
Άρα ή η συνάντηση ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ και γράφουν ψέματα τα site και οι εφημερίδες, ή η συνάντηση ΕΓΙΝΕ και για δικούς τους λόγους η μαριονέτα πρωθυπουργός και το ανέκδοτο Τζανακόπουλος, καθ υπόδειξη Καρανίκα ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΟΥΝ.
 
ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΟΖ ΛΑΜΟΓΙΑ;
Πού έγινε;
  • Στο Μαξίμου;
  • Στη Βιανέξ;
  • Στη Κουμουνδούρου;
  • Σε έρημο και σκοτεινό υπαίθριο πάρκιν;
  • Σε μπαρ του παράδρομου της Συγγρού;
 
Θα μάθουμε άραγε από τον φαφλατά Τζανακόπουλο  που έγινε; Κι αν έγινε στο Μαξίμου, αυτοί που δηλώνουν ότι έχουν «ηθικό πλεονέκτημα» και είναι «αριστεροί» (λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα και να μηρυκάζουν τα εναπομείναντα ΡΟΖ πρόβατα) πως γίνεται να κάνουν δεκάδες συναντήσεις με επιχειρηματίες και να τους ΧΑΡΙΖΟΥΝ τα πάντα, αλλά ΚΑΜΙΑ συνάντηση με ένα συνταξιούχο, ένα εργαζόμενο, ένα άνεργο, έναν καρκινοπαθή που δεν έχει φάρμακα, ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ρε παιδί μου !
 
Μήπως από τις κάμερες του Μαξίμου να βλέπαμε πως μπήκε μέσα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Με άδεια χέρια; Με βαλίτσα; Με σακούλες; Είναι βλέπετε που κάτι τέτοιες κατηγορίες εξαπέλυσαν οι «ηθικοί αριστεροί» για την υπόθεση Novartis. Φαρμακέμποροι κι εκείνοι, φαρμακέμπορος κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να έχουν ίδιες συνήθειες.
 
Εννοείται ότι ούτε περιμέναμε  ούτε περιμένουμε να τους συλλάβουν τα «όργανα της τάξεως» , ούτε πιστεύουμε ότι μια άλλη κυβέρνηση θα ματαίωνε τέτοια σχέδια ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ. Τουμπεκί όλοι ! ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΧΑ, ακόμα και το ΚΚΕ δεν μιλάνε καθόλου για το θέμα.
Είπαμε … ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΕΚΟ
 
Αυτό που περιμένουμε, είναι από τις διοικήσεις ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΦΑΛΗΡΟΥ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

 

Σχόλια

Εικόνα Chevalier de Balibari

οχι μονο συναντηθηκαν
αλλα τα κανονισαν κιολας...

Εικόνα ΤΡΕΞΕ ΖΕΛΑ ΤΡΕΞΕ

το φλέγον θέμα είναι: κανένα βραχάκι σπάσανε, να πιούνε, έτσι για να ...σκονίσουν τη συμφωνία; (γιατί για παραπάνω δεν είναι κανείς εκ των δύο).