Ο Κ. ΧΕΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ...ΚΑΘΙΣΙΟ!



Γράφει ο Chape SL
 
Ο μεγαλοδημοσιογράφος της ΑΕΚ Κώστας Χεσετζόγλου που έλεγε τον Μελισσανίδη «τζαμπατζή» (παίρνοντας τη θέση της Original τότε) και τώρα ξυπνάει και φωνάζει στο μπαλκόνι του «ζήτω ο Μέγας Κουροπαλάτης», έγραψε ένα ακόμα «εμετικό» κείμενο, απαντώντας προφανέστατα σε δημοσιεύματα και posts σε social media ότι αγράμματοι και τραμπούκοι, που δε μιλούσαν αγγλικά και γρύλιζαν κάτι σαν... ελληνικά, την έπεσαν στον μάνατζερ του Κάιπερς, ο οποίος φρίκαρε και έριξε μαύρη πέτρα πίσω του...
 
Και αυτός. «Απειλήθηκα» λέει ο Λάζαρος, «απειλήθηκα» ο μάνατζερ του Ντίντακ, «απειλήθηκα» και αυτός του Κάιπερς. Ρε συνεννοημένοι είναι. Ο κακός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το κάνει για να φαίνονται... Κουτσαβάκια τα... Κουτσαβάκια! Απάντησε λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να μην μιλάνε καμιά γλώσσα, ούτε καν τη μητρική τους, αυτοί που την έπεσαν στον ατζέντη του Βέλγου, αλλά έχουν κάνει κάποιους να μην μπορούν να κάτσουν! Εννοεί προφανώς (ποδοσφαιρικά πάντα μην παρεξηγήσει και κανείς τον κ. Χεσετζόγλου ότι έχει ονειρώξεις τέτοιου είδους) αυτό το «σας γαμήσαμε» που λένε στα γήπεδα. Αλλά δυο λεπτά. Ο κ. Χεσετζόγλου «ΓΑΜΙΕΤΑΙ»  με την ποδοσφαιρική έννοια, έναν ολόκληρο αιώνα... Οπότε νομίζουμε ότι είναι υπερβολή να ομιλεί για το ποιός μπορεί και το ποιός δεν μπορεί να... κάτσει.
 
Ο μεγαλοδημοσιογράφος της ΑΕΚ Κώστας Χεσετζόγλου, φαίνεται πως δυσκολεύεται να καθήσει καλά σε κάθισμα και μπέρδεψε τις ξένες γλώσσες, τα ελληνικά και την αδυναμία του να καθίσει απο τότε που ήταν μικρός και γεμάτος κόμπλεξ και παιδικά τραύματα απο τις ποδοσφαιρικές φάπες που έτρωγε στο λιπαρό του σβερκάκι.
 
Είναι λογικό. Μάλιστα όσοι ξέρουν τον καλό δημοσιογράφο, λένε ότι άνετα καθόταν μόνο στα χωράφια της Τριγλίας και του Κρανιδίου που έπαιζε η ομάδα του πριν δυο τρια χρόνια, οπότε ακόμα και με το αδύναμο μυαλό του δεν μπορεί να το έχει ξεχάσει!
 
Ελπίζουμε κάποτε ο κ. Χεσετζόγλου να ξαναβρεθεί στα χωράφια και να κάτσει ελεύθερος. Μέχρι τότε ας κάνει υπομονή, θα έχει κι άλλες πλάκες...
 
ΥΓ.: Όσο για αυτό που έγραψε για τη Unicef, να επανέλθουμε, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ με την Unicef, τα κεντρικά και με καμία "Ελληνική Επιτροπή", η οποία ποτέ δεν πήρε ούτε ευρώ από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Ένα ακόμα θλιβερό ψέμα απο έναν καρπαζοεισπράκτορα...

Σχόλια

Εικόνα Red Kokkinos

μα τι μουρη ειναι αυτη που εχει... Μου θυμιζει τον Αποστολο με την διαγνωση του, περι σαλπιγγομαστολογοπαθησης. Εχει σιγουρα χαρακτηριστικα στο προσωπο του που μπορει καποιος να διακρινει την εν λογω παθηση. Ισως να αποτελει και αντικειμενο ιατροβιολογικης ερευνας για διδακτορικη διατριβη...

Εικόνα PGK

Αυτός ο κύριος είναι ο αγαπημένος δημοσιογράφος του κου Αντώνη Κατσαρού. Τον εμφανίζει σχεδόν κάθε μέρα στην εκπομπή SPORTS LIVE του ACTION 24.

Εικόνα CEN-TAURUS

Καλή αρχή αδερφέ. Και καλή όρεξη, να τσακίσεις κόκκαλα.
Αυτός που την έπεσε στο βέλγο πάντως δεν είναι ο θαμνάκιας, που ξέρω καλά ότι μιλάει δυο τρία αγγλικά, να συνεννοείται στο περίπτερο. Μα ρε παιδί μου, όποιος πάει κόντρα στον κουραδοπαλάτη, απειλείται ή δέρνεται! Ποδοσφαιριστές, μάνατζερ, προπονητές, μάρτυρες σε δικαστήρια, δικηγόροι, διαιτητές παλιότερα με τους γύψους και τις γάζες, πολίτες της φιλαδέλφειας, ακόμη και ομάδες αριστερών (στρούγκα). Τί συμπτώσεις είναι αυτές ρε γαμώτο!
Κύριε κετσετζόγλου όταν κατουράς στη θάλασσα, θα το βρεις στο αλάτι αργότερα. Όπερ σημαίνει, εκεί που υπηρετείς σήμερα και αποθεώνεις και αγιοποιείς για ένα κοσάρικο, εσύ και κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο για τον έτερο τίμιο και άγιο πρώην κλόουν ιβάνη τον πιστολέρο, χωρίς να το ξέρετε τους επιτρέπετε να καταστρέφουν το μέλλον των παιδιών σας. Θα ζήσουν σε μια χώρα μαφιόζων, λαθρεμπόρων, μπροστινών, νταραβεριτζήδων, στιλετάκηδων, "ξερω-που-μένηδων", που τακιμιάζουν με πολιτικούς απατεώνες και δικαστές αριβίστες, που στοχοποιούν όποιον δεν γουστάρουν και τον τυλίγουν σε μια ανώνυμη καταγγελία καταστρέφοντάς τον! Αυτή τη χώρα χτίζεις και εσύ με το μικρό μιστρί σου φίλε, κληρονομιά στα παιδιά, τ' ανήψια και τα βαφτιστήρια σου. Έχουν περάσει απατεώνες και απατεώνες απ' αυτό τον καταραμένο τόπο, αλλά τέτοια λαμόγια που μονοπωλούν σήμερα τη δημόσια σκηνή, οφείλεις να ομολογήσεις ότι δεν έχουν εμφανιστεί πουθενά στο γαλαξία. ΚΑΙ με τη δική σου συμβολή! Φιλικά στο λέω, μη με παρεξηγείς, σκέψου. Για ένα κοσάρικο ρε πούστη!

Εικόνα takis xwsiar

Καλορίζικος φιλε,μην τους αφησεις ουτε ανασα να παρουν οι γιουσουφαροι!