Τα γιουσουφάκια του Βασιλακόπουλου είναι εδώ



Γράφει ο Κακός ο Γαύρος
 
Όπως είδαμε, χθες είχαμε «ομορφιές» στο ΦΑΡΟ. Φάρος για την κομπλεξάρα τον Κοντονή και για όλα τα πονεμένα βαζελάκια.  ΣΑΠΙΛΑ στην ουσία σχεδόν 40 χρόνων μπασκετικής μασονίας που επιχορηγείται από SUPERFOODS.
 
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον  Πρόεδρο της ΚΕΔ Συμεωνίδη και κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.
Θα συλλαμβανόταν κι ο πρόεδρος - απολίθωμα της ΕΟΚ, ο καταστροφέας του ελληνικού μπάσκετ Γιώργος Βασιλακόπουλος, αλλά λόγω ηλικίας της γλίτωσε.
 
Το παναθηναικοκίνητο σύστημα προπαγάνδας και παρακράτους ανέλαβε αμέσως δράση, με στόχο πρώτον να αφεθεί ελεύθερος ο Συμεωνίδης, δεύτερον να γλιτώσει ο ΜΑΓΙΣΤΡΟΣ και τρίτον να «στρογγυλευτεί» ή υπόθεση που μας έκανε για μια ακόμα φορά ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ. Δείτε ανάρτηση της MUNDO DEPORTIVO.
 
Πέντε λεπτά μετά τη λήξη της 24 ωρης  απεργίας των δημοσιογράφων, σήμερα, πρωί πρωί στις 6:05 π.μ., για όλο αυτό το ΡΕΖΙΛΙΚΙ, στο sport24 διαβάζουμε, ότι απλά έγιναν κάποιες μηνύσεις και τσακωμοί σε ΚΕΔ/ΕΟΚ και υπάρχει απλώς διακωμώδηση του αθλήματος.  Λες και τσακώθηκαν για μια θέση παρκαρίσματος ! Στο site που είναι γεμάτο με τα έμμισθα ΑΡΔακια της Μπασκετικής ΣΤΟΑΣ.
 
 
ΟΧΙ ΟΤΙ Η ΚΕΔ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ !!
 
ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !!!
 
Εντάξει … το καταλαβαίνουμε…. φοβούνται νυχτερινές επισκέψεις από ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Για ποτάκι και κουβεντούλα στη βραδινή δροσιά… μη πάει αλλού το μυαλό σας….
 
Σε όλα αυτά ΟΙ ΡΟΖ ΑΝΩΜΑΛΟΙ είναι απόντες. Ο Βασιλειάδης μόνο για το Μαρινάκη ανοίγει το στόμα του. Κι εκεί ότι του υπαγορεύουν λέει. Ξέρετε ποιοι…. Τα πανεμένα βαζελάκια ΠΙΑΝΟΛΕΣ Αλέξης, Νίκος και Σταύρος.
 
 
 
Είναι ιστορική ευκαιρία για τα αδέρφια Αγγελόπουλους NA ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ.
 
ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΟΙ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ
 
Εμείς θα είμαστε ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.
 

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Δες το γιατί ο συγκεκριμένος έγραψε ό,τι έγραψε.

https://twitter.com/redsagainst/status/1002117091556823041